Γουότφορντ
Τσάμπιονσιπ
Κωδικός Κουπονιού: 301
Γουότφορντ

ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ - ΟΞΦΟΡΝΤ

Όξφορντ
2 - 1
Τέλος Αγώνα
Top αποδόσεις
field
Vicarage Road (21.977)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
204 χλμ. (απόσταση)

Γουότφορντ - Όξφορντ Προγνωστικά

Περίεργο ζευγάρι. Η Γουότφορντ δίκαιο φαβορί του 1,90, αλλά με τέτοια αστάθεια στη φόρμα της, δεν γίνεται να την εμπιστευτείς. Συν τοις άλλοις, το «Βίκαρατζ» δεν βγάζει ιδιαίτερη δυναμική. Χαμαιλέοντας η Όξφορντ, που κάνει περισσότερο τη δουλειά στις εξόδους της φέτος. Ανοιχτό σε όλα.
27 Goal/Goal 24
37 Over 1.5 31
22 Over 2.5 21

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.92
X
3.60
2
4.20

Αναλύσεις Ομάδων

Γουότφορντ
?
Ι
Ν
Η
Η
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας
  • Μετρά τρεις σερί εντός έδρας νίκες κόντρα στην Όξφορντ
  • Μετρά 5/8 G/G
  • Έχει δεχθεί γκολ σε 8/8 παιχνίδια

Ανάλυση

Έμεινε όρθια στην έδρα της Πόρτσμουθ η Γουότφορντ, θετικός ο βαθμός από το τελικό 2-2 την Τετάρτη. Πίσω στο σκορ με το καλημέρα (5’), ανασυντάχθηκε μετά την ανάπαυλα και το γύρισε γρήγορα (46’, 56’), με τον μαέστρο-χαφ Λούζα να κάνει ξανά τη διαφορά. Δεν άντεξε όμως και στο 79’ ισοφαρίστηκε. Εντύπωση προκάλεσε η απόφαση του Πάουλο Πετσολάνο να αποσύρει τον σταρ-εξτρέμ Ιρανκούντα (8/2) στο 35’. Δεν υπήρχε θέμα τραυματισμού και ο Αυστραλός αντέδρασε με οργή στην αλλαγή του. Το θέμα θεωρείται λήξαν σύμφωνα με τον Ουρουγουανό τεχνικό, ο οποίος υπερασπίστηκε τον εαυτό του, πλέκοντας το εγκώμιο του εξτρέμ Βάτα (αντικαταστάτης του Ιρανκούντα).

Αγωνιστικά νέα

«Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στον προπονητή μας. Στο ημίχρονο είναι θετικός και μας ξεσηκώνει ξανά. Λατρεύουμε να παίζουμε για εκείνον» σχολίασε ο στόπερ Πόλοκ, στηρίζοντας τον υπό πίεση προπονητή του. Συνεχίζει εκτός ο κορυφαίος χαφ/εξτρέμ Τσακβετάτζε, τραυματίας και ο φορ Γκριβς.
Όξφορντ
?
Ι
Η
Ν
Ι
Ι
Η
Φόρμα ομάδας
  • Μετρά 4/8 Over 3,5, Under 1,5 τα υπόλοιπα ματς
  • Έχει πετύχει 2+ γκολ σε 4/8 ματς
  • Μονάχα εκτός έδρας έχει κερδίσει φέτος (3-1 την Μπρίστολ Σ.)

Ανάλυση

Πήρε τον βαθμό στην έδρα της ΚΠΡ η Όξφορντ την Τετάρτη, το τελικό 0-0 τα λέει όλα. Δεν έγιναν πολλά, κάπως πιο κινητικός ο αντίπαλος, η ίδια ούτε σουτ εντός εστίας δεν έκανε. Πιο ενδιαφέρον συμβάν η αψιμαχία του αντίπαλου μπακ Νόρινγκτον-Ντέιβις με τον προπονητή της, Γκάρι Ρόουετ. Κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά φέτος. Βγάζουν μια βελτίωση απο τα αποτελέσματά της με σερί 1-3-1, ενώ στη μοναδική ήττα στο διάστημα αυτό (0-1 από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ), άξιζε τουλάχιστον την ισοπαλία. Εξωαγωνιστικά συνεχίζονται οι προσπάθειες για να την εξασφάλιση άδειας, προκειμένου να αρχίσει η ανέργεση νέου γηπέδου για τον σύλλογο. Η άδεια του «Κάσαμ» ισχύει μέχρι τον Μάιο του 2028, επομένως τα περιθώρια στενεύουν.

Αγωνιστικά νέα

«Είμαι χαρούμενος με τα καθαρά δίχτυα, όχι ιδιαίτερα με τις επιθετικές μας στιγμές. Μας έλειπε η ποιότητα και στις δύο ομάδες έλειψε για την ακρίβεια» σχολίασε ο Ρόουετ. Φρέσκο ερωτηματικό ο χαφ/εξτρέμ Κράστεβ, συνεχίζει εκτός ο χαφ/εξτρέμ Φίλιπς. Μακροχρόνιοι ο μπακ/στόπερ Μπράουν και ο φορ/εξτρέμ Ρόμενι.

Πιθανές ενδεκάδες

Επιστροφές - Απουσίες

Γουότφορντ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Μ
G. Chakvetadze
Τραυματίας
5
8
0/0
Ε
J. Grieves
Τραυματίας
2
5
1/0
Όξφορντ
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
C. Brown
Τραυματίας
4
8
2/0
Μ
M. Phillips
Τραυματίας
3
2
1/0
Μ
F. Krastev
Αμφίβολος
3
0
4/0
Ε
O. Romenij
Τραυματίας
3
8
0/0
Betting Facts
Γουότφορντ
Η ομάδα Γουότφορντ έχασε 7 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Γουότφορντ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Γουότφορντ, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όξφορντ
Η ομάδα Όξφορντ έχασε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όξφορντ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Όξφορντ, έχει επαληθευτεί 8 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ