Α΄ Γύρος:
Σαν Αντόνιο Μπούλο Μπούλο - Ολίμπια Ασουνσιόν 3-2 Σχόλια: 8ος όμιλος - Τελευταία αγωνιστική. Στους «16» προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες. Οι τρίτες όλων των ομίλων υποβιβάζονται στο Σουνταμερικάνα και θα παίξουν νοκ άουτ παιχνίδια για τους «16» αυτής της διοργάνωσης.
Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 4) Κατάταξη στην CONMEBOL. Σε ουδέτερο.
Α΄ Γύρος:
Σαν Αντόνιο Μπούλο Μπούλο - Ολίμπια Ασουνσιόν 3-2 Σχόλια: 8ος όμιλος - Τελευταία αγωνιστική. Στους «16» προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες. Οι τρίτες όλων των ομίλων υποβιβάζονται στο Σουνταμερικάνα και θα παίξουν νοκ άουτ παιχνίδια για τους «16» αυτής της διοργάνωσης.
Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση, 4) Κατάταξη στην CONMEBOL. Σε ουδέτερο.
Ανάλυση: Αρνητικό αποτέλεσμα το 1-1 με τη Νασιονάλ Ασουνσιόν την προτελευταία αγωνιστική του Απερτούρα Παραγουάης. Θα μπορούσε να ηττηθεί βέβαια, καθώς ισοφάρισε με αμφισβητούμενο πέναλτι στις καθυστερήσεις. Οι Λιμπερτάδ και Γκουαρανί διεκδικούν τον τίτλο του τουρνουά την τελευταία αγωνιστική, το προσεχές Σαββατοκύριακο. Την προηγούμενη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, η Ολίμπια προηγήθηκε 2-0 μέσα στο Μοντεβιδέο αλλά τελικά ηττήθηκε με 3-2 από τη γηπεδούχο Πενιαρόλ. Ο Αργεντινός τεχνικός Φαμπιάν Μπούστος που εδώ και έναν μήνα είναι στον πάγκο των Παραγουανών, προσπαθεί να βρει λύσεις αλλά μάταια. Στους Περουβιανούς της Ουνιβερσιτάριο δούλεψε καλά με αμυντική τριάδα, στην Ολίμπια μέχρι τώρα δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα λόγω των προβλημάτων στην οπισθοφυλακή. Βέβαια, δεν ευθύνεται ο ίδιος για τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του θεσμού, ο προηγούμενος τεχνικός Μαρτίν Παλέρμο φέρει τη μεγαλύτερη ευθύνη. Στα αγωνιστικά, αναμένονται αλλαγές στην 11άδα.
5/6 Over 2,5 εσχάτως εντός στο Λιμπερταδόρες
6 ματς χωρίς νίκη σε όλες τις διοργανώσεις
Νίκη 2-1 επί της Όλγουεϊς Ρέντι (2021)
Σαν Αντόνιο Μπούλο Μπούλο
Ανάλυση: Γνώρισε τη συντριβή στο Άλτο από την Όλγουεϊς Ρέντι με 5-2, σε επίπεδο Πριμέρα Βολιβίας. Απέτυχε να φανεί ανταγωνιστική καθώς μετά το 30ό λεπτό έπαιζε με αριθμητικό μειονέκτημα, οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί και σκόραραν όποτε ήθελαν στη συνέχεια. Παραμένει στο δεύτερο μισό της βαθμολογίας μετά από εννέα αγωνιστικές. Την προηγούμενη αγωνιστική της φάσης των ομίλων, υποτάχθηκε στην ανωτερότητα της Βέλες (3-0) στην Αργεντινή. Δέχθηκε το πρώτο γκολ στο 69' και από το 74' έπαιξε με παίκτη λιγότερο, δεχόμενη άλλα δυο γκολ (79', 90'). Παρά το αρνητικό αποτέλεσμα, θα τερματίσει στην τρίτη θέση του ομίλου και θα συνεχίσει στο Σουνταμερικάνα, σημαντική επιτυχία καθώς φέτος κάνει ντεμπούτο σε διεθνείς διοργανώσεις. Στο αγωνιστικό σκέλος, τιμωρημένος ο Σαλβαρέσκι (Α) που αποβλήθηκε κόντρα στη Βέλες, σε σχέση με το περασμένο ματς στον όμιλο γυρίζει από τιμωρία ο Μοντενέγκρο (ΜΑ).
Παρθενική συμμετοχή στο Λιμπερταδόρες
Πρώτη χρονιά στην Α πέρσι
5/5 ματς ομίλου με γκολ μετά το 80'