Ολυμπιακός - ΑΕΚ
24/11 - 20:30
ΤΕΛΙΚΟ
4–1 (-)
#1 Η Ν Ν Ι Ν

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΕΚ

Ι Η Ν Ν Ν #2
Magenta Sport 1HD Γεώργιος Καραϊσκάκης (33.296) Αίθριος 13 χλμ. Χαρμ Όσμερς (Γερμανία) Κωδ. 616VAR
Σχόλια αγώνα:
Σχόλια αγώνα:

Ντέρμπι με μεγάλη αντιπαλότητα. Sold out.

ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
1 2.22
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Προγνωστικά

Λ. Γκαραγκάνης
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Μπορεί η ΑΕΚ να ισορρόπησε, αγωνιστικά, με καλά αποτελέσματα πριν τη διακοπή, όμως υπάρχουν συγκεκριμένες παράμετροι υπέρ του Ολυμπιακού. Πέραν του κινήτρου, το οποίο είναι αμφίδρομο. Έδρα, σταθερότητα σε σχέση με τους φιλοξενούμενους, κορμός 11άδας και απόδοση στα ανταγωνιστικά ματς φέτος. Σε όλα οι Πειραιώτες υπερτερούν. «Άσος».
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ Τελικό Αποτέλεσμα - Ολυμπιακός
Ποντάρισμα: 15.00 Κέρδος: +18.30
2.22
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ανάλυση

Ολυμπιακός

  • ⊙ 1-2-3 στα 6 πρόσφατα vs ΑΕΚ, μέσα - έξω
  • ⊙ Μετράει 3 σερί G/G (SL & Γιουρόπα)
  • ⊙ Σκόραρε 2 γκολ ακριβώς σε 5/6 τελευταία SL εντός

Ανάλυση

Η 6η νίκη στη φετινή SL ήταν, ίσως, και η πιο σημαντική της σεζόν, στο 3-2 της Τούμπας επί του ΠΑΟΚ (10/11). Βρήκε δίχτυα με το παρθενικό γκολ του Κωστούλα (32', ασίστ Τσικίνιο) και σκόρερ τούς Ελ Κααμπί (50', ασίστ Ζέλσον), Ζέλσον (69', ασίστ Τσικίνιο). Δέχτηκε τα γκολ από τους Μπάμπα (59') και Κάρμο (81' αυτογκόλ, από γύρισμα του Ζίβκοβιτς). Όταν έχει σε τόσο παραγωγική ροή τον Ελ Κααμπί και σε θαυμάσια κατάσταση τον Ζέλσον (ασίστ και γκολ), όλα εξηγούνται. Απείλησε με τους Κωστούλα (16', 24'), Ελ Κααμπί (25', 73'), Μασούρα (90'+6'). Στο 75' ο Μασούρας είχε ακυρωθέν γκολ, ως οφσάιντ, μετά από σουτ του Τσικίνιο και απόκρουση του γκολκίπερ Κοτάρσκι. Απειλήθηκε στις φάσεις των Ντεσπόντοφ (6'), Τόμας (8'), Ζίβκοβιτς (44'), Τάισον (55'). Συνολικά, ήταν ξεκάθαρα ανώτερος από τον αντίπαλό του. Με νίκη επί της ΑΕΚ, μετά το τέλος της 12ης αγωνιστικής, θα είναι μόνος 1ος. Ακολουθεί το εκτός με τη Στεάουα (28/11, Γιουρόπα Λιγκ) και νέο ταξίδι, στο Ηράκλειο, για να παίξει με τον ΟΦΗ (1/12, SL).

Αγωνιστικά νέα

Νέο πρόβλημα για τον Μεντιλίμπαρ είναι ο βασικός Έσε (Μ), ο οποίος ένιωσε ενοχλήσεις. Ανέτοιμος είναι ο Γουίλιαν (ΜΕ), τραυματίας ο Γιαζιτζί (ΜΕ), για λόγους τακτικής έμειναν έξω οι Μπιανκόν (ΜΑ) και Βέλντε (ΜΕ). Ξεπέρασαν τραυματισμούς οι Ροντινέι (ΜΑ), Ορτέγα (Α). Δεν βρέθηκαν στην 20άδα με τον ΠΑΟΚ, αλλά εδώ υπολογίζονται οι Πασχαλάκης (Τ), Ολιβέιρα (ΜΕ), Ντόη (Α). Από τους νεαρούς σταθερά συνεχίζουν να αποτελούν ενεργά μέλη οι Μουζακίτης (Μ, κλήθηκε στην Ελλάδα) και Κωστούλας (Ε).

ΑΕΚ

  • ⊙ 4/5 τελευταία, στο ζευγάρι, βγήκαν Under 2,5
  • ⊙ Δεν σκόραρε σε 3/4 πρόσφατα εκτός (SL)
  • ⊙ Over 0,5 ημίχρονο βγήκαν τα 5 τελευταία

Ανάλυση

Έφτασε τις 3 σερί νίκες (5-0 γκολ) σε SL και Κύπελλο, με το 3-0 εντός επί του Αστέρα AKTOR (9/11, κεκλεισμένων των θυρών). Βρήκε δίχτυα με τους Χατζισαφί (9', ασίστ Μαρσιάλ), Φερνάντες (31'), Λ. Γκαρσία (58', ασίστ Πινέδα). Διευκολύνθηκε, αγωνιστικά, με τις αποβολές των Αλάγκμπε (36') και Τζανδάρη (70', αυστηρή απόφαση) με απευθείας κόκκινες. Τις κέρδισαν οι Φερνάντες και Ρότα αντίστοιχα. Θα μπορούσε μεγαλύτερο σκορ, αλλά ο πρώην γκολκίπερ της Τσιντώτας δεν το επέτρεψε στις φάσεις των Μάνταλου (12'), Κάλενς (34'), Πινέδα (74'), Λαμέλα (90'+1'). Η ΑΕΚ είχε 2 χαμένα τετ α τετ (60' Μάνταλος, 81' Πιερό), δοκάρι με τον Χατζισαφί (65'), ακυρωθέν γκολ με τον Πιερό (75') ως οφσάιντ. Απειλήθηκε ελάχιστα από τους Αρκάδες, οι οποίοι βρέθηκαν σε κακή ημέρα με κορυφαία ευκαιρία μία ενέργεια άουτ του Κρέσπι (26'). Όπως και οι γηπεδούχοι, γνωρίζει πως, μετά την ήττα του Άρη, θα είναι μόνη 1η αν κερδίσει στο Φάληρο. Στις 30/11 υποδέχεται τους Θεσσαλονικείς, σε σερί βαθμολογικό ντέρμπι.

Αγωνιστικά νέα

Στο χάος που προκύπτει στα αγωνιστικά νέα της ΑΕΚ, του μεγάλου ρόστερ δίχως να ανακοινώνεται αποστολή από τον Αλμέιδα, σίγουρα διαθέσιμος θα είναι ο Μουκουντί (Α) που εξέτισε. Δεν ήταν στην 20άδα στο προηγούμενο, αλλά ερίζουν για βασικοί οι Ελίασον (ΜΕ), Άμραμπατ (ΜΕ). Οι Κάλενς (Α), Πινέδα (ΜΕ) ήρθαν από μακρινά ταξίδια, μετά τις διεθνείς υποχρεώσεις, ωστόσο ο Μεξικανός θα αρχίσει λογικά. Ο συμπληρωματικός Τσούμπερ (ΜΕ) δεν έχει μπει στις αποστολές στα 2 τελευταία, όντας πίσω στο rotation.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

Ολυμπιακός Ολυμπιακός
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Τ A. Paschalakis Επιστρέφει
2 1 0/0
Α I. Koutsidis Άλλοι λόγοι
– 3 22/0
Α F. Ortega Επιστρέφει
4 5 8/0
Α A. Ntoi Επιστρέφει
3 1 6/0
Α Rodinei Επιστρέφει
5 1 10/2
Α G. Biancone Άλλοι λόγοι
2 0 3/0
Μ T. Bakoulas Άλλοι λόγοι
– 5 0/0
Μ Willian Άλλοι λόγοι
3 4 4/0
Μ Sérgio Oliveira Επιστρέφει
4 1 3/0
Μ K. Velde Άλλοι λόγοι
4 1 9/2
Μ T. Androutsos Άλλοι λόγοι
– 0 1/0
Μ S. Hezze Τραυματίας
5 0 11/0
Μ A. Papakanellos Άλλοι λόγοι
– 0 14/1
Ε Y. Yazıcı Τραυματίας
2 4 1/0
ΑΕΚ ΑΕΚ
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α S. Pilios Αμφίβολος
2 2 8/1
Α G. Mitoglou Αμφίβολος
2 2 2/0
Α H. Moukoudi Επιστρέφει
4 1 7/1
Μ S. Zuber Αμφίβολος
2 2 3/1
Μ K. Galanopoulos Αμφίβολος
1 2 0/0
Μ S. Tsiloulis Άλλοι λόγοι
– 2 2/0
Μ N. Eliasson Επιστρέφει
4 1 8/1
Ε N. Amrabat Επιστρέφει
3 1 6/1

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.37
X
3.30
2
3.62

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Στατιστικά

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Προιστορία

Betting Facts
Ολυμπιακός
Η ομάδα Ολυμπιακός νίκησε 8 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ολυμπιακός
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Ολυμπιακός, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ
Η ομάδα ΑΕΚ νίκησε 6 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΑΕΚ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας ΑΕΚ, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 70
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ