Καλλιθέα
Stoiximan Super League
Κωδικός Κουπονιού: 146
Καλλιθέα

ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ

Πανσερραϊκός
1 - 2
Live
Τέλος Αγώνα
22/11/2024 (19:30)
Top αποδόσεις
referee
Σπυρίδων Ζαμπαλάς (Ηπείρου)
field
Λεωφόρος Αλεξάνδρας (16.003)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
582 χλμ. (απόσταση)
Καλλιθέα - Πανσερραϊκός
Καλλιθέα - Πανσερραϊκός
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καλλιθέα - Πανσερραϊκός Προγνωστικά

Λ. Γκαραγκάνης
Εκτίμηση από Λ. Γκαραγκάνης
Η Καλλιθέα πραγματοποίησε ένα 2ο ημίχρονο στο Ηράκλειο, βγαλμένο από τις καλύτερες φετινές στιγμές της. Θυμήθηκε την επιθετικότητά της και υπήρξε αποτελεσματική. Αντίθετα, οι Σερραίοι έβγαλαν φοβερά αμυντικά κενά με τον Ατρόμητο. Μεσολάβησε η διακοπή βέβαια, όμως αν δεν πάρει και εδώ τους 3β. η αθηναϊκή ομάδα, τότε πότε; Έχει λογική ο «άσος».
Τελικό Αποτέλεσμα - Καλλιθέα
2
Προσφορές αγώνα *
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Η Athens Καλλιθέα χρησιμοποιεί ως έδρα τη Λεωφόρο τη σεζόν 2024/25.

Καλλιθέα

Κατάταξη: 13η

Πανσερραϊκός

Κατάταξη: 11η

19 Goal/Goal 15
28 Over 1.5 27
17 Over 2.5 20

Σύγκριση αποδόσεων

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
2.29
X
3.40
2
3.80

Αναλύσεις Ομάδων

Καλλιθέα
Κατάταξη: 13η
?
Ι
Ι
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • Έχει τα περισσότερα «Χ» στη SL (7)
  • Δέχτηκε το 1ο γκολ στα 6 πρόσφατα (SL & Κύπελλο)
  • Δεν σκόραρε σε 2/4 τελευταία εντός

Ανάλυση

Είναι η μοναδική ομάδα, πλέον, δίχως νίκη στη SL (0-7-4), όμως η 7η ισοπαλία προέκυψε σε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φέτος στο Πρωτάθλημα. Πήρε το 2-2, στο Ηράκλειο, από τον ΟΦΗ (10/11), αν και βρέθηκε να χάνει με 2-0 (14' Σαλσέδο πέναλτι, 29' Σενγκέλια). Την παράβαση στο 1ο γκολ των Κρητικών έκανε ο Βασιλόγιαννης. Αντέδρασε στο 2ο ημίχρονο και έφερε το ματς στα ίσια, με τους Λουκίνα (57', ασίστ Τζιάνι) και Καινούργιο (77', ασίστ Ματίγια). Είχε σημαντικές στιγμές με τους Ματίγια (22' φάουλ στο δοκάρι, 77'), Λουκίνα (35', 63'), Πασαλίδη (45'+2'), Ντεμέτριους (89'). Στο 90' κέρδισε πέναλτι ο Τζιάνι, όμως ο VAR υπέδειξε οφσάιντ στο build up της φάσης. Πιέστηκε στο 25', στο παραλίγο αυτογκόλ του Πασαλίδη (απόκρουση Μπαραγάν). Ο Ισπανός γκολκίπερ έβγαλε ακόμα τις ευκαιρίες των Μπάκιτς (26') και Σαλσέδο (31'). Ο κόουτς Ντονάτι εξέφρασε, μετά το τέλος του αγώνα, παράπονα για τη διαιτησία, ζητώντας πέναλτι σε χέρι του Μπάκιτς στο 45'+2'. Τη 1/12 αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.

Αγωνιστικά νέα

Τα καλά νέα αφορούν την επιστροφή του Ισιμάτ - Μιρίν (Α), που εξέτισε τιμωρία και επιστρέφει. Ανέτοιμος είναι ακόμα ο Μεχίας (Α), μετά τον τραυματισμό του. Πίσω στο rotation έμεινε ο Μουτίνιο (ΜΕ). Μπήκε στην προεπιλογή, κλασικά, ο Νίκολιτς (Α), ο οποίος, όμως, σπανίως χωράει στην τελική 20άδα του κόουτς Ντονάτι.
Πανσερραϊκός
Κατάταξη: 11η
?
Η
Η
Ν
Ν
Ν
Η
Φόρμα ομάδας
  • Προέρχεται από 2 σερί G/G & Over 2,5
  • Έχει 3-0-1 στα 4 πρόσφατα εκτός (SL & Kύπελλο)
  • 5/6 τελευταία SL εκτός βγήκαν Over 2,5

Ανάλυση

Υπέστη τη 2η σερί ήττα στη SL, φτάνοντας τις 7 στη φετινή διοργάνωση, στο 3-2 εντός έδρας από τον Ατρόμητο (9/11) του πρώην προπονητή του Π. Γκαρσία. Ο Πανσερραϊκός δέχτηκε τα γκολ από τους Μπάκου (8'), Μουντέ (13') και Γιουμπιτάνα (25'), σε ένα από τα χειρότερα διαστήματά του, αμυντικά, σε 90λεπτο στη σεζόν. Αντέδρασε με τον παικταρά Μπετανκόρ. Ο Ισπανός μείωσε στις φάσεις των 19' (πέναλτι, την παράβαση κέρδισε ο Δεληγιαννίδης) και 64' (απίθανο σουτ εκτός περιοχής, ασίστ Φαρές). Απείλησε στο 7' με τον Στάικο (απόκρουση Χουτεσιώτη). Φέρει ευθύνη στο 0-2 των Περιστεριωτών ο γκολκίπερ Γκουγκεσασβίλι. Στο 16' ο Τομάς έστειλε την μπάλα άουτ, από πλεονεκτική θέση. Στο 51' ο Μουντές παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ από ενέργεια του Σαλαζάρ, με το δοκάρι να στερεί το γκολ από τους Σερραίους. Ο Κολομβιανός, επίσης, αστόχησε σε κενή εστία στο 59', σε μία ακόμα φάση των Μακεδόνων για γκολ. Τη 1/12 η ομάδα του κόουτς Φεράντο υποδέχεται τον Αστέρα AKTOR.

Αγωνιστικά νέα

Υπολογίζονται ξανά, μια και ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, οι Γκίγκιτς (Ε) και Ντάβιντσον (ΜΑ). Παραμένουν τραυματίες οι Ουαγκέ (Α), Πεταυράκης (Α). Δεν μπήκε στην προεπιλογή, για λόγους τακτικής, ο Τέρζιτς (ΜΕ). Θέση βασικού διεκδικεί ο Ντέλετιτς (ΜΕ), με τον Δεληγιαννίδη (Α, έπαιξε ως εξτρέμ με τον Ατρόμητο) να επιστρέφει στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πιθανές ενδεκάδες

Επιστροφές - Απουσίες

Καλλιθέα
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Τ
A. Sakelliadis
Άλλοι λόγοι
1
0/0
Α
J. Mejías
Τραυματίας
4
2
4/0
Α
N. Nikolić
Επιστρέφει
1
4
1/0
Α
N. Isimat-Mirin
Επιστρέφει
4
1
10/0
Μ
A. Romao
Άλλοι λόγοι
6
4/0
Μ
Thierry Moutinho
Άλλοι λόγοι
3
3
8/1
Πανσερραϊκός
Παίκτης
Αξιολόγηση
Απουσίες
Συμ/Γκολ
Α
M. Wagué
Τραυματίας
3
1
2/0
Α
S. Petavrakis
Τραυματίας
3
2
5/0
Μ
J. Davidson
Επιστρέφει
3
3
6/0
Μ
G. Papavasileiou
Άλλοι λόγοι
1
1
0/0
Μ
N. Terzić
Άλλοι λόγοι
3
0
6/0
Μ
A. Maskanakis
Άλλοι λόγοι
1
1
2/0
Ε
P. Gigić
Επιστρέφει
3
1
6/0
Betting Facts
Καλλιθέα
Η ομάδα Καλλιθέα νίκησε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Καλλιθέα
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Καλλιθέα, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Under 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πανσερραϊκός
Η ομάδα Πανσερραϊκός έχασε 4 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πανσερραϊκός
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Πανσερραϊκός, έχει επαληθευτεί 6 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.2
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.5
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.1
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ