Σέλτικ - Χαρτς
14/09 - 17:00
ΤΕΛΙΚΟ
2–0 (-)
#1 Ν Ν Ν Ν Ν

ΣΕΛΤΙΚ - ΧΑΡΤΣ

Η Η Η Η Η #7
Celtic Park (60.832) Βροχή 61 χλμ. Κόλιν Στίβεν (Σκωτία) Κωδ. 337VAR
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΜΑΣ
1 & N/G 2.00
ΠΑΙΞΕ ΝΟΜΙΜΑ*

Σέλτικ - Χαρτς Προγνωστικά

Μάνος Κασσωτάκης
Εκτίμηση ειδικού Αναλυτής Foxbet
Η πρωταθλήτρια, που έχει κάνει το 5 στα 5 φέτος, υποδέχεται την ομάδα που μετρά 6 σερί νίκες, δείχνει πολλά με λίγα το ματς. Η Χαρτς πάντως ζορίζει παραδοσιακά τη Σέλτικ που έχει να σκεφτεί και τον αγώνα της Τετάρτης. Με τον Σμάιχελ κάτω από τα δοκάρια, oι «Κέλτες» δεν έχουν δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα. Αξίζει το combo του άσου με το N/G.
ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ 1 & N/G
Ποντάρισμα: 10.00 Κέρδος: +10.00
2.00
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σέλτικ - Χαρτς Ανάλυση

Σέλτικ

  • ⊙ 125 νίκες στα 189 εντός με Χαρτς
  • ⊙ Nίκες στα 15/17 τελευταία εντός με Χαρτς
  • ⊙ Νίκες και στα 5 φετινά

Ανάλυση

Πήρε εμφατική νίκη με 3-0 στο μεγάλο ντέρμπι με τους Ρέιντζερς, αφήνοντάς τους 5 βαθμούς πίσω. Η διακοπή τη βρήκε στην κορυφή, έχοντας καλύτερο συντελεστή τερμάτων από την ισόβαθμη Αμπερντίν. Το παράδοξο είναι ότι παρότι δέχτηκε αρκετές φάσεις, κυριάρχησε στο Old Firm και το τελικό σκορ δείχνει να την αδικεί. Ο Ιάπωνας Μαέντα της έδωσε το προβάδισμα στο 17', ο συμπατριώτης του Φουρουχάσι έκανε το 2-0 στο 40'. Κακώς είχε ακυρωθεί από το VAR γκολ του τελευταίου νωρίτερα, θα μπορούσε να είχε ανοίξει αυτός το σκορ. Ο Τζέιμς Φόρεστ μπήκε στο 73' φτάνοντας τις 500 συμμετοχές με τη Σέλτικ, ο αρχηγός ΜακΓκρέγκορ έκανε το 3-0 στο 75' (πέμπτο του γκολ στο συγκεκριμένο ντέρμπι). Αναδείχθηκε παίκτης του μήνα για τον Αύγουστο. Ο Ρότζερς τόνισε ότι του αρέσει ότι η ομάδα του. Κάνει καλά τη «βρώμικη δουλειά», δεν έχει δεχτεί γκολ στο πρωτάθλημα. Οδεύει προς ανανέωση το συμβόλαιο του 26χρονου αριστερού μπακ Τέιλορ. Την Τετάρτη υποδέχεται την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Αγωνιστικά νέα

Ο Ρότζερς έκανε μόλις δυο αλλαγές στην ενδεκάδα του προηγούμενου αγώνα, ίσως δώσει αυτή τη φορά περισσότερο χρόνο συμμετοχής στους νεοαποκτηθέντες. Δεν υπάρχει ανησυχία για τον δεξιό μπακ Τζόνστον που χτύπησε στο ματς με την εθνική του Καναδά. Ο Ρότζερς δήλωσε ότι έγινε αλλαγή για προληπτικούς λόγους, δεν αποκλείεται όμως να τον προφυλάξει μιας και υπάρχει και το ματς της Τετάρτης στο Τσάμπιονς Λιγκ. Παραμένει τραυματίας ο Πολωνός αμυντικός Ναβρότσκι.

Χαρτς

Η Η Η Η Η
  • ⊙ 27 νίκες στα 189 εκτός με Σέλτικ
  • ⊙ 2 νίκες στα 3 τελευταία με τη Σέλτικ στο πρωτάθλημα
  • ⊙ Μετρά 6 σερί ήττες

Ανάλυση

Πήγε στη διακοπή μετρώντας 6 σερί ήττες, τελευταία η εντός έδρας με 1-0 από την Νταντί Γιουνάιτεντ. Το κοινό είχε αργήσει να δυσανασχετεί, καθώς η Χαρτς δεν έδειχνε να μπορεί να κάνει φάσεις κι έδειχνε αρκετά ευάλωτη στις σέντρες των φιλοξενούμενων. Tέτοια εποχή πέρυσι ο αρχηγός Σάνκλαντ είχε 5 γκολ, φέτος δεν έχει ακόμα σκοράρει. Η Γιουνάιτεντ πάντως βρήκε δίχτυα με τον Γκράχαμ στο 76' και πήρε τη νίκη, δεύτερη σερί εντός έδρας ήττα σε τρεις μέρες για τη Χαρτς με 1-0. Είχε προηγηθεί αυτή από τη Βικτόρια Πλζεν στο Γιουρόπα Λιγκ. «Δεν είχαμε αυτοπεποίθηση κάτι που φαινόταν, ήμασταν αρκετά τρωτοί» παραδέχτηκε ο Νέισμιθ, σε πολύ μεγάλη πίεση ο τεχνικός της ομάδας του Εδιμβούργου, έψαξε λύσεις στη διακοπή. «Ο στόχος είναι ξεκάθαρος, πρέπει να κερδίσουμε ένα ματς για να προχωρήσουμε, το παιχνίδι με τη Σέλτικ θα είναι το πιο δύσκολο της σεζόν, πρέπει να είμαστε καλοί με την μπάλα αλλά και χωρίς αυτή» τόνισε ενόψει του αγώνα με τους πρωταθλητές.

Αγωνιστικά νέα

Παρά τις γκρίνιες ο Νέισμιθ συνέχισε να κάνει ροτέισον, 4 αλλαγές είχε το βασικό σχήμα σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε αυτή τη φορά τον μέσο Νιούενχοφ, αναμένεται όμως να επιστρέψει στα χαφ ο Μπάνινγκιμ. Ο Κολομβιανός αμυντικός Σαλασάρ ίσως πάρει χρόνο συμμετοχής αυτή τη φορά, πιθανότητες επανόδου έχουν ο βασικός γκολκίπερ Ζάντερ Κλαρκ και ο επιθετικός Μπόις.

Σέλτικ - Χαρτς Ενδεκάδες

Απουσίες - Επιστροφές

Σέλτικ Σέλτικ
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Α M. Nawrocki Τραυματίας
3 4 3/1
Α A. Johnston Αμφίβολος
5 0 28/1
Χαρτς Χαρτς
Παίκτης Αξιολ. Απουσίες Συμ/Γκολ
Τ Z. Clark Αμφίβολος
5 3
Μ C. Nieuwenhof Τραυματίας
3 4
Μ B. Baningime Επιστρέφει
3 4
Μ A. Salazar Αμφίβολος
3 2 15/1
Ε L. Boyce Αμφίβολος
4 1

Σέλτικ - Χαρτς Αποδόσεις

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
1.17
X
8.80
2
48.00

Σέλτικ - Χαρτς Στατιστικά

Σέλτικ - Χαρτς Προιστορία

Betting Facts
Σέλτικ
Η ομάδα Σέλτικ νίκησε 5 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σέλτικ
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Σέλτικ, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Χαρτς
Η ομάδα Χαρτς έχασε 3 φορές στους τελευταίους 10 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις.
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Χαρτς
Στους τελευταίους 10 αγώνες της ομάδας Χαρτς, έχει επαληθευτεί 7 φορές το σημείο Over 2.5 γκολ (σε όλες τις διοργανώσεις).
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Δες τις αναλύσεις της ημέρας για όλα τα πρωταθλήματα 71
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές: 9.3
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 9.3
check_3c
Κριτικές παικτών: 8.3
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ