Ανάλυση: Προέρχεται από μία σεζόν με αρκετά σκαμπανεβάσματα και λόγω της συμμετοχής στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο παρέμεινε στα υψηλά πατώματα και με 58 βαθμούς πήρε το εισιτήριο για το Conference League. Συνεχίζει στον πάγκο της ο 54χρονος, Μπρούνο Ζενεσό που την ανέλαβε τον Μάρτιο και με 6-2-3 τη βοήθησε να βγει στην Ευρώπη. Μεταγραφικά κινήθηκε έξυονα στο μεταγραφικό παζάρι. Πήρε τον τον εξαιρετικό ακραίο Σουλεμανά (ΜΕ) από τη Νόρντζελαντ, ενώ σημαντική είναι η ενίσχυση στην άμυνα με τον στόπερ Μπαντέ της Λανς και τον μπακ της Νιμ, Μέλινγκ. Στις αποχωρήσεις, βέβαια, δεν περνούν απαρατήρητες αυτές των Ντα Σίλβα (Α) και Νζονζί (Μ). Στα φιλικά φάνηκε να ψάχνεται, ειδικά στο σύστημα. Την είδαμε και με 4-4-2, αλλά και με 4-3-3. Ξεκίνησε με Χ κόντρα σε Χάβρη (2-2) και Σταντάρ (3-3). Ακολούθησαν οι ήττες από Χετάφε (2-1) και Λεβάντε (3-1) δείχνοντας καλά στοιχεία στο 1-0 επί της Τορίνο.
Αγωνιστικά νέα: Ο τεχνικός των γηπεδούχων, Μπρούνο Ζενεσιό μπορεί να ποντάρει στον Βέλγο διεθνή, Τζερεμί Ντοκού (ΜΕ) που είναι στην αποστολή. Αντίθετα εκτός είναι ο χρήσιμος Τρουφέρτ (Α) και ο έμπειρος Μαρτέν (Μ) που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας τους. Ενώ εκτός είναι ο αναπληρωματικός Ζελέν (Α) που έκανε πρόσφατα επέμβαση.
Ανάλυση: Επέστρεψε με εντυπωσιακό τρόπο στη Ligue 1. Ήταν μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Διεκδίκησε μέχρι το τέλος την 6η θέση, αλλά με 57 βαθμούς έμεινε τελικά 7η. Συνεχίζει με τον Φρανκ Εζ που έδωσε τις πρώτες του εξετάσεις σε' αυτό το level και τις πέρασε με επιτυχία. Έδειξε μία ομάδα με φρεσκάδα και επιθετικό στιλ. Μεταγραφικά έχασε τους βασικούς Μπαντέ (Α) και Καλιμουεντό. Πήρε τον καλό αμυντικό της Τουλούζ, Μασάδο, ενώ μέσα στην εβδομάδα απέκτησε με τον δανεισμό τον Ντανσό (Α) από την Άουγκσμπουργκ, ενώ έδωσε 3 εκατ. για τον Πολωνό χαφ, Φρανκόφσκι στη Σικάγο. Αρκετά καλή εικόνα στα φιλικα. Ειδικά στα δύο τελευταία κέρδισε τις εντυπώσεις. Νίκησε με 2-1 τη Ρεμς και διέλυσε με 4-1 την Ουντινέζε. Είχε ξεκινήσει με το 1-1 κόντρα στη Σταντάρ Λιέγης, ακολούθησε η ήττα με 1-0 από την Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ και το 2-2 με τη Χάβρη.
Αγωνιστικά νέα: Πολλές και σημαντικές απουσίες για τον Φρανκ Εζ. Εκτός λόγω τιμωρίας οι βασικοί Γκραντίτ (Α) και Μεντίνα (Α) . Τραυματίες ο ενδεκαδάτος Αϊνταρά (Α), ο νεαρός Μπολί (Μ) και ο νεοαποκτηθείς Σαϊντ (Ε). Στην αποστολή οι νεοφερμένοι Ντανσό (Α) και Φρανκόφσκι (Μ).
3 σερί G/G & Over 2,5 στα φιλικά
14-9-15 στα 38 πιο πρόσφατα vs Ρεν
Ρεν - Λανς Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
20η
52.6%
71.1%
50%
19η
63.2%
81.6%
57.9%
Διαφωνούμε με τον μεγάλο φαβοριτισμό της Ρεν. Είναι δύο ομάδες που θα παλέψουν για την εξάδα. Πιο λογική επιλογή το G/G, με δεδομένο πως αμφότερες έχουν τα «θέματά» τους στα μετόπισθεν που ενισχύουν το σημείο.
Εκτίμηση
Διαφωνούμε με τον μεγάλο φαβοριτισμό της Ρεν. Είναι δύο ομάδες που θα παλέψουν για την εξάδα. Πιο λογική επιλογή το G/G, με δεδομένο πως αμφότερες έχουν τα «θέματά» τους στα μετόπισθεν που ενισχύουν το σημείο.