Β. Μακεδονία
Φιλικά Εθνικών Ομάδων
Κωδικός Κουπονιού: 702
Β. Μακεδονία

Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ - ΚΑΖΑΚΣΤΑΝ

Καζακστάν
4 - 0
Τέλος Αγώνα
field
Toše Proeski Arena (32.580)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
3.879 χλμ. (απόσταση)

Β. Μακεδονία - Καζακστάν Προγνωστικά

Καλή δημιουργικά, λλά με προβλήματα στα μετόπισθεν οι Σκοπιανοί. Σκληρή ομάδα το Καζακστάν ειδικά μεσοαμυντικά. Θα λέγαμε πως έχει λογική το Under 2,5 στο ζευγάρι, αλλά και πάλι αξίζει σε τέτοια παιχνίδια να πηγαίνουμε συντηρητικά.

Σχόλια αγώνα:

Παρουσία 30% χωρητικότητας στις εξέδρες.

Β. Μακεδονία

Καζακστάν

0 Goal/Goal 2
1 Over 1.5 2
1 Over 2.5 1
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Β. Μακεδονία
?
Ι
Ν
Ν
Η
Η
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 6-4-2 σε 12 ματς από τις αρχές του 2020
  • 8 σερί αήττητη εντός
  • 4 G/G στα 6 πιο πρόσφατα

Ανάλυση

Θετικό το πρώτο της φιλικό δείγμα ενόψει της παρθενικής της συμμετοχής στο Euro. Έμεινε στο 1-1 με τη Σλοβενία σε ματς, όπου είχε αρκετά καλή απόδοση. Προηγήθηκε στο 55' με τον Ελμάς, πίεσε για το 2ο γκολ, έκανε φάσεις, αλλά δεν τα κατάφερε. Έτσι το «πλήρωσε» στις καθυστερήσεις δεχόμενη το 1-1. «Δίνω μεγάλη σημασία στο φιλικό με το Καζακστάν, διότι στα προκριματικά του Μουντιάλ με την Ουκρανία (1-1) φάνηκε το πόσο καλή ομάδα είναι», δήλωσε ο προπονητής, Ανγκελόβσκι. Μεγάλο πρόβλημα με τον βασικό χαφ Χασάνι που παίζει στην Παρτιζάνι Τιράνων. Τραυματίστηκε και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει ακόμη και το Euro σύμφωνα με τον προπονητή του. «Θα μιλήσω με το ιατρικό επιτελείο και θα δούμε τι θα γίνει», είπε χαρακτηριστικά. «Παρών» ο βασικός χαφ Μπαρντί, ενώ νοκ άουτ έχουν τεθεί οι λογιζόμενοι για 11άδα Ιμπράιμι (Μ) και Νεστορόβσκι (Ε).
Καζακστάν
?
Ι
Η
Η
Η
Ι
Η
Φόρμα ομάδας
  • 8 σερί χωρίς νίκη
  • 7 από τους 20 της αποστολής έχουν γκολ με την Εθνική
  • 3-4-3 στα τελευταία 10 φιλικά

Ανάλυση

Χωρίς ματς από τις 31/3 και το 1-1 στο Κίεβο με την Ουκρανία για τα προκριματικά του Μουντιάλ. Αρκετοί νεαροί παίκτες στην αποστολή των φιλοξενούμενων. «Θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα στο φιλικό με τη Β. Μακεδονία», δήλωσε ο τεχικός, Μπαϊσουφίνοβ που ξέρει πως η ομάδα του δεν θα δώσει άλλο φιλικό ματς πριν τα προκριματικά του Μουντιάλ τον Σεπτέμβριο. Νοκ άουτ τέθηκαν οι Νεποχόντοβ (Τ), ο αναπληρωματικός Κεριμζάνοβ (Α), ο χρήσιμος Τουνγκουσμπάεβ (Μ) και ο νεαρός Σουτενάτσεβ (Ε). Παίκτες που είχαν κληθεί στην αποστολή, αλλά έμειναν εκτός. Εκτός επίσης οι λογιζόμενοι βασικοί Μόκιν (Τ), Λογκβινένκο (Α), Σόμκο (Α), Ισλαμκχάν (Μ), Ζαϊντούτντινοβ (Μ), Κιζνιτσένκο (Ε), Φεντίν (Ε) και Αϊμπέτοβ (Ε).
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ