Ντεπ. Κάλι
Ντεπ. Κάλι

ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ - ΕΝΒΙΓΑΔΟ

Ενβιγάδο
30/01/2021 (03:00)
field
Estadio Deportivo Cali (52.000)
weather
Καιρός: Βροχή
distance
414 χλμ. (απόσταση)

Ντεπ. Κάλι - Ενβιγάδο Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Απόλυτα κυνική η Κάλι σε αυτό το ξεκίνημα και δεν είναι καθόλου τυχαίο το 2/2 με το ίδιο σκορ, 1-0. Από την άλλη η νεανική Ενβιγάδο δεν πείθει καθόλου, έχει κάνει ζόρικη εκκίνηση, ενώ έχει και πολλά κενά διαστήματα στο παιχνίδι της. Θεωρούμε πως έχει τύχη η νίκη της Ντεπορτίβο με μηδέν παθητικό, συνδυασμός που προσφέρεται περί το 1,90.
8 Goal/Goal 19
11 Over 1.5 23
5 Over 2.5 13
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ντεπ. Κάλι
?
Ν
Ν
Ι
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 2 νίκες στα 9 τελευταία επίσημα
  • 9 ισοπαλίες στα 13 τελευταία (πρωτ.)

Ανάλυση

Ήταν καλή εκτός κόντρα στην Περέιρα ωστόσο βρήκε ανταγωνισμό από την αντίπαλη ομάδα και χρειάστηκε και τον παράγοντα τύχη για να επικρατήσει  εν τέλει με 1-0. Ανταγωνιστικό και ανοιχτό παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό από τα πρώτα κιόλας λεπτά, πιο ζωηρή πάντως η γηπεδούχος που είχε καλές στιγμές και δοκάρι να προηγηθεί. Απαντούσε και εκείνη στις φάσεις της Περέιρα και αφού έμεινε ζωντανή και δεν δέχτηκε γκολ, κατάφερε να προηγηθεί με πέναλτι στο 69'. Παρ' ότι απειλήθηκε και πιέστηκε μέχρι το φινάλε, κατάφερε να διατηρήσει το υπερπολύτιμο τρίποντο και να κάνει το 2/2 σε αυτό το ξεκίνημα. Εκτός ο νεοφερμένος μέσος Τόρες, ενοχλήσεις στο πόδι για τον νεαρό μέσο Άρσε (1/0) συνεπώς τίθεται αμφίβολος. Τραυματίας και ο φορ Ράμος που ήρθε από την Κούκουτα.
Ενβιγάδο
?
Η
Η
Η
Η
Ι
Ι
Φόρμα ομάδας
  • Μόλις μια νίκη στα 15 τελευταία του πρωταθλήματος
  • Μετρά 3 ισοπαλίες στα 6 τελευταία εκτός

Ανάλυση

Με αρκετά προβλήματα στην άμυνα, δεν έδειξε καλό πρόσωπο εντός κόντρα στην Πάστο και ηττήθηκε δίκαια με 0-1. Δεν ξεκίνησε καλά, η φιλοξενούμενη της πήρε τον αέρα από πάρα πολύ νωρίς και μόλις στο 22' προηγήθηκε ενώ στο 26' ο Λοντόνιο απέκρουσε πέναλτι για το 0-2 της Πάστο. Ισχνή αντίδραση, με μόλις μια καλή φάση στα αντίπαλα καρέ. Στο β' μέρος προσπάθησε αλλά δεν βρήκε χώρους ώστε να απειλήσει σοβαρά την αντίπαλη εστία, αφού η φιλοξενούμενη ήταν καλά κλεισμένη στα καρέ της και έτσι έμεινε για δεύτερο σερί με άδεια χέρια. Αμφίβολοι ο αμυντικός Ρουίς (18/0 πέρυσι) και ο μέσος Μενέσες (15/1 πέρυσι). Λογικά φανέλα βασικού θα πάρει ο νεοαποκτηθείς φορ Τολέδο (1/0) που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του, ενώ σιγά-σιγά βρίσκει την επιθυμητή φυσική κατάσταση.