foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Virtual Sports - Τι είναι, κόλπα και tips

Online στοίχημα | 10 Οκτ 2023 10:11
Virtual Sports - Τι είναι, κόλπα και tips.jpg

Τα Virtuals είναι παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας που βασίζονται σε δημοφιλή αθλήματα, με τη μοναδικότητα τους να μην είναι άλλη από τη συνεχή διαθεσιμότητα τους! 

Τα Virtual Sports (εικονικά αθλήματα) είναι διασκεδαστικά, χαρακτηρίζονται από ρεαλιστικό gameplay. Σε όλες τις στοιχηματικές που προσφέρουν virtual sports είναι διαθέσιμα 24/7, παράγοντας «κλειδί» είναι ο ουσιαστικά μηδενικός χρόνος αναμονής (90 sec) αλλά και η διάρκειά τους (στις περισσότερες των περιπτώσεων δεν ξεπερνά τα τρία λεπτά). Η υψηλής ευκρίνειας ζωντανή μετάδοση των αγώνων συμπληρώνουν επαρκώς μαζί με τα ανωτέρω την απάντηση στο ερώτημα «Γιατί να παίξω Virtual Sports».

Τι θα δείτε σε αυτό το άρθρο:

  • Τι είναι τα Virtual Sports και πως παίζονται
  • Ποιες στοιχηματικές έχουν προσφορές* στα virtual
  • Τα διαθέσιμα εικονικά αθλήματα
  • Κόλπα και συμβουλές (tips)
  • Τα πλεονεκτήματα χρήσης τους
  • Στοιχηματικές που διαθέτουν Virtual sports
cta_box_bg
Super Δώρο για όλους, εντελώς δωρεάν* την Καθαρά Δευτέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς θα παίξετε Virtual Sports

Για να παίξει κάποιος Virtual Sports, το μόνο που χρειάζεται είναι να έχει λογαριασμό σε μία στοιχηματική εταιρία. Η διαδικασία είναι απλή και αρκεί ο παίκτης να κλικάρει στο αντίστοιχο πεδίο με τα βιρτουαλ Sports που θα τον μεταφέρει στο πρόγραμμα της ημέρας ανά προσφερόμενο εικονικό άθλημα. Επόμενο βήμα είναι η επιλογή σπορ, ενώ ακολουθεί το ποντάρισμα σε μία ή περισσότερες αγορές.

Όπως και στα πραγματικό αθλητισμό, έτσι και στον εικονικό… το ποδόσφαιρο αποτελεί τον «Βασιλιά των σπορ», ενώ ακολουθούν σε δημοφιλία το τένις και το μπάσκετ. Το δικό τους κοινό έχουν επίσης οι ιπποδρομίες και κυνοδρομίες, ενώ ανάμεσα στα παιχνίδια που προσφέρονται είναι επίσης η ποδηλασία, τα motorsports, το speedway και οι κούρσες με άρματα.

Virtual Ποδόσφαιρο

Η Virtual Football League (VFL) αποτελεί τη δημοφιλέστερη εικονική λίγκα ποδοσφαίρου και μπορείτε να τη βρείτε στις περισσότερες πλατφόρμες που προσφέρουν Virtual Sports.

Η VFL αποτελείται από 16 ομάδες και κάθε σεζόν διεξάγονται συνολικά 30 αγωνιστικές, οι οποίες χωρίζονται στις εξής φάσεις: «Pre League», «Matchday Loop» και «Post League». Η πρώτη φάση αρχίζει πριν την έναρξη της σεζόν και έχει διάρκεια 2,5 λεπτά. Η δεύτερη φάση που ακολουθεί είναι ουσιαστικά οι αγωνιστικές και κάθε αναμέτρηση έχει διάρκεια 4:35 λεπτά. Τέλος, η 3η φάση έχει διάρκεια 60 δευτερόλεπτα, ενώ μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, ξεκινά άμεσα η επόμενη.

Οι στοιχηματικές αγορές που προσφέρονται στη VFL είναι: «νικητής αγώνα», «νικητής αγώνα με χάντικαπ», «over/under 2.5», «αποτέλεσμα πρώτου ημιχρόνου», αλλά και «τελικό σκορ». Τα στοιχήματα γίνονται δεκτά μόνο πριν την έναρξη των αγώνων, όμως παράλληλα είναι ανοιχτές οι αγορές για τις επόμενες αγωνιστικές.

Στον Stoiximan δεν προσφέρεται η VFL, αλλά διαθέσιμη είναι μία κατηγορία που μοιάζει πολύ με την ελληνική, καθώς μεταξύ άλλων υπάρχουν ομάδες όπως Δικέφαλος, Τριφύλλι, Αιώνιος, Κρήτες κλπ.. Οι αναμετρήσεις στην κατηγορία αυτή ξεκινούν κάθε τέσσερα λεπτά και οι προσφερόμενες αγορές είναι οι «αποτέλεσμα αγώνα», «τελικό σκορ», «διπλή ευκαιρία», «συνολικά γκολ» και «over / under».

Νέες Αφίξεις

Στο... παιχνίδι των virtual sports έχει «ριχθεί» και το Pamestoixima.gr. Οι αναμετρήσεις διαδέχονται η μία την άλλη, προσφέρεται μία ευρεία, απολύτως ικανοποιητική γκάμα παιχνιδιών. Η εμπειρία γίνεται πιο συναρπαστική, με virtual από τέσσερις διαφορετικούς προμηθευτές (Golden Games, Highlight, Inspired, Playtech). Φυσικά, η ποικιλία των virtual sports opap δεν περιορίζεται μονάχα στο ποδόσφαιρο, περιλαμβάνει και μπάσκετ, τέννις, κ.α., ενώ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι... παραδοσιακές κυνοδρομίες και τα... αγαπημένα αλογατά.

Μάλιστα, στα παραπάνω προστέθηκαν τα Highlights Virtual Sports, στα οποία μπορείτε να πετύχετε φάσεις από πραγματικούς αγώνες του παρελθόντος (διαθέσιμα σε  πέντε διαφορετικές μορφές).

cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Virtual Tennis

Οι αγώνες στο εικονικό τένις είναι διαθέσιμοι 24 ώρες κάθε ημέρα στις διαδικτυακές πλατφόρμες, με τις αγορές να είναι ανοιχτές μόνο για pre-game πονταρίσματα.

Συγκεκριμένα στο Virtual tennis τα προσφερόμενα στοιχήματα είναι: «νικητής», «ακριβές σκορ», «νικητής πρώτου σετ» και «συνολικοί πόντοι». Η διάρκεια του κάθε αγώνα ποικίλει και εξαρτάται από την εξέλιξή του, όμως δεν ξεπερνά τα τέσσερα λεπτά.

Εικονικές Ιπποδρομίες

Οι εικονικές ιπποδρομίες ή αλλιώς Horse Racing ξεχωρίζουν για τα καταπληκτικά γραφικά, ενώ η κούρσα ξεκινάει «κατά παραγγελία»: εκκίνηση μόλις γίνει επιλογή και τοποθέτηση στοιχήματος.

Όσον αφορά τις διαθέσιμες αγορές, αυτές είναι: «στοίχημα νίκης-γκανιάν», «στοίχημα κατάταξης-Forecast», «στοίχημα πρόγνωσης-πλασέ» και «τρικάστ». Σημειώνεται πως δεν γίνονται δεκτά στοιχήματα κατά τη διάρκεια της κούρσας.

cta_box_bg
Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Virtual Dog Racing

Όπως οι virtual ιπποδρομίες, έτσι και οι εικονικές κυνοδρομίες εκκινούν «κατά παραγγελία», δηλαδή με την τοποθέτηση του στοιχήματός σας και διαρκούν μόλις λίγα δευτερόλεπτα.

Ταυτόσημες με αυτές στις εικονικές ιπποδρομίες είναι οι προσφερόμενες αγορές στις Virtual κυνοδρομίες. Συγκεκριμένα, προσφέρονται οι: «στοίχημα νίκης», «στοίχημα κατάταξης», «στοίχημα πρόγνωσης» και «τρικάστ». Όπως και στα ανωτέρω αθλήματα, έτσι και στο dog racing δεν υπάρχουν live αγορές για στοιχηματισμό.

Virtual Sports Κόλπα (Συμβουλές και tips)

Η τεχνολογία μαζί με την χρήση των ειδικών εφέ και ηχητικών στα Virtual Sports προσφέρει δίχως αμφιβολία μία πολύ καλή προσομοίωση της πραγματικότητας. Ωστόσο, πρέπει να γίνει διακριτό πως τα βιρτουαλ έχουν μεταξύ άλλων μία πολύ βασική διαφορά με το στοίχημα στα πραγματικά αθλήματα. Τα αποτελέσματα στα Virtual Sports προέρχονται από Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών (RNG), ίδιου τύπου που χρησιμοποιείται σε όλα τα παιχνίδια καζίνο.

Ως εκ τούτου, ο τρόπος που διαβάζονται τα στατιστικά αλλά και ενδεχόμενα head2head μεταξύ των ομάδων δεν είναι ο ίδιος με αυτόν στο «πραγματικό» στοίχημα.

1) Σύστημα… που κερδίζει, δεν αλλάζει

Είναι σύνηθες ο κάθε παίκτης του στοιχήματος να αναπτύσσει μόνος του ένα μοντέλο ή αλλιώς μία στρατηγική που τον πληρώνει τις περισσότερες φορές. Ένα από τα πιο δημοφιλή συστήματα παιξίματος στα εικονικά σπορ είναι το «στοίχημα στην αδύναμη ομάδα». Από τη στιγμή που τα αποτελέσματα προέρχονται από Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών, ομάδες που δεν τα πήγαν καλά τις προηγούμενες σεζόν στο εικονικό ποδόσφαιρο, είναι πιθανόν να έχουν περισσότερες νίκες την επόμενη σεζόν, ακόμα και αν αυτή ξεκίνησε με σερί ηττών. Το μοτίβο αυτό σε συνδυασμό με τις υψηλότερες αποδόσεις που προσφέρονται αυτές οι ομάδες είναι πιθανό να αποτελέσει μία άκρως επιτυχημένη στρατηγική.

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

2) Υπομονή, η «απαραίτητη»

Όπως συμβαίνει άλλωστε και σε όλα τα τυχερά παιχνίδια, έτσι και στα Virtual Sports, η υπομονή θεωρείται αρετή. Οι παίκτες που στοιχηματίζουν στα εικονικά αθλήματα, πρέπει να είναι συνετοί όσον αφορά τα πονταρίσματά τους και να στοχεύουν σε ένα σταθερό κέρδος. Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν παράγοντες όπως φόρμα, εξωαγωνιστικά ζητήματα όπως στο πραγματικά αθλήματα και τα αποτελέσματα προκύπτουν από Γεννήτρια Τυχαίων Αριθμών, δεν χρειάζονται «ανοίγματα».

3) Το «Γνώθι σαυτόν»

Το μεγαλύτερο ίσως «κόλπο» στα Virtual Sports είναι να υπάρχει εγκράτεια και να γνωρίζει ο παίκτης πότε πρέπει να σταματήσει. Το Υπεύθυνο Παιχνίδι είναι απαραίτητο να τηρείται, καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν σημαντικές απώλειες. Δεν πρέπει να ξεχνάμε πως τα κερδισμένα σερί είναι βέβαιο πως κάποια στιγμή θα σταματήσουν, ενώ θα έρθουν και οι άτυχες ημέρες.

Είναι ασφαλές να ποντάρετε στα Virtual Sports;

Το ερώτημα που απασχολεί σχεδόν την πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος, είναι κατά πόσο είναι ασφαλές να ποντάρουν στα εικονικά αθλήματα, από τη στιγμή που στην ουσία έχουν να αντιμετωπίσουν τον υπολογιστή.

Η ανεξάρτητη γεννήτρια τυχαίων επιλογών/αριθμών (RNG), διασφαλίζει ότι τα αποτελέσματα των γεγονότων προκύπτουν έπειτα από διάφορες ακολουθίες αλγορίθμων, οι οποίες όμως είναι βασισμένες και στις πραγματικές επιδόσεις των ομάδων.

Η αξιοπιστία της γεννήτριας RNG εξετάζεται από ανεξάρτητους οργανισμούς εμπειρογνωμόνων και πιστοποίησης, όπως η eCOGRA, η QUINEL, η Technical Systems Testing, οι οποίοι παρέχουν τα πιστοποιητικά ασφάλειας και αξιοπιστίας στις πλατφόρμες που προσφέρουν στοίχημα Virtual Sports.

 

cta_box_bg
Σούπερ προσφορά*! Δώρο* χωρίς κατάθεση. Promo code COMBO230 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ποιες εταιρίες λογισμικών υπάρχουν στα εικονικά αθλήματα

Όλο και περισσότερες είναι οι πλατφόρμες που δημιουργούν λογισμικά για virtual sports, με τις πιο γνωστούς παρόχους λογισμικών να είναι οι BetRadar, EveryMatrix, SBTech, EGlobalbet, Kiron Interactive, PlayTech και Inspired Gaming, οι οποίες "εφοδιάζουν" τις online στοιχηματικές εταιρίες με software για τα εικονικά σπορ.

Η εξέλιξη των λογισμικών προχωρά με ταχύτατους ρυθμούς και οι πλατφόρμες προσπαθούν να κάνουν τα παιχνίδια όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται. Αντιγράφουν τις κινήσεις των παικτών, το στυλ παιχνιδιού τους και οτιδήποτε άλλο μπορεί να τις βοηθήσει να προσφέρουν τη μέγιστη ρεαλιστική εμπειρία παιχνιδιού, ενώ παράλληλα βελτιώνονται συνεχώς τα γραφικά.

Γιατί να παίξετε στα Virtual Sports

Τα εικονικά αθλήματα είναι άκρως διασκεδαστικά, έχουν ρεαλιστικό gameplay, ενώ είναι διαθέσιμα 24 ώρες το 24ωρο, εφτά μέρες την εβδομάδα και ανά πάσα στιγμή μπορείτε να παίξετε. To υψηλής ποιότητας Live Streaming* των αγώνων είναι ένα βασικό ατού των Virtual Sports, ενώ ένα ακόμα πλεονέκτημα τους είναι το γεγονός ότι δεν υπάρχει σχεδόν καθόλου αναμονή, αφού οι αγώνες ξεκινούν κάθε 90 δευτερόλεπτα ενώ διαρκούν το πολύ τρία λεπτά.

Η απλότητα και η ευκολία των παιχνιδιών, η γκάμα των στοιχηματικών αγορών για κάθε άθλημα, όπως και η παροχή στατιστικών στοιχείων συμπληρώνουν τα πλεονεκτήματα των εικονικών αθλημάτων.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

 

kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ