foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ70
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Αυστρία, Bundesliga: Preview σεζόν 2015

Previews Πρωταθλημάτων | 24 Ιουλ 2015 23:12
au.jpg

Όλα έτοιμα για την σέντρα της Αυστριακής Μπουντεσλίγκα. Για ακόμη μια χρονιά, το φαβορί του τίτλου ακούει στο όνομα Σάλτσμπουργκ και θεωρείται ως ακλόνητο. Ακολουθούν (από μακριά) η Ραπίντ με την Στούρμ (όπως και πέρυσι άλλωστε). Μεγάλα παιχνίδια (από ιστορικής σημασίας) θα έχουμε από τη νεοφώτιστη (και ιδρυθείσα το 1922) Μάτερσμπουργκ, η οποία επιστρέφει στην πρώτη κατηγορία μετά από απουσία δύο ετών. Να σημειωθεί πως όλες οι ομάδες της πρώτης κατηγορίας έδωσαν επίσημο παιχνίδι για την πρώτη φάση του Κυπέλλου.

Σύστημα διεξαγωγής του πρωταθλήματος

Το αυστριακό πρωτάθλημα απαρτίζεται από 10 ομάδες και αποτελείται από 36 αγωνιστικές με την κάθε ομάδα να αγωνίζεται κόντρα σε κάθε μια από τις υπόλοιπες συνολικά 4 φορές (2 μέσα – 2 έξω). Ο πρώτος κατακτά τον τίτλο και συμμετέχει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στους πρωταθλητές, ενώ ο δεύτερος της βαθμολογίας στο αντίστοιχο γκρουπ των μη πρωταθλητών. Οι θέσεις 3 έως και 5 οδηγούν στα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, με τον Κυπελλούχο να «κλέβει» το εισιτήριο από την πέμπτη ομάδα εφόσον δεν βγαίνει Ευρώπη. Η τελευταία θέση (10η) οδηγεί στην χαμηλότερη κατηγορία.

Μακροχρόνια Στοιχήματα

Δεδομένης της κατάληψης της πρώτης θέσης από την Σάλτσμπουργκ  ήδη από την… κλήρωση του πρωταθλήματος, στρεφόμαστε σε άλλες στοιχηματικές επιλογές. Θα διαβάσετε και στον πορεία του άρθρου περί της δυναμικότητας των δέκα μονομάχων, όμως δεν μπορούμε να πούμε «όχι» στο 3,30 της Στούρμ προκειμένου να τερματίσει ψηλότερα από όλες τις άλλες, πλην Σάλτσμπουργκ φυσικά (στο ειδικό στοίχημα «Νικητής χωρίς την Σάλτσμπουργκ). Ρισκάρουμε με την Αντμίρα ως ουραγό του πρωταθλήματος στο 2,30 και εξηγούμε παρακάτω το γιατί. Κλείνουμε με ένα ενδιαφέρον "h2h" επιλέγοντας την Ραπίντ Βιέννης στο 1,50 κόντρα στην Αούστρια (νε τερματίσει ψηλότερα στον βαθμολογικό πίνακα).

Σάλτσμπουργκ

Τι έκανε πέρυσι: Σχετικά εύκολα έφτασε στην κατάκτηση του τίτλου έχοντας το «πάνω χέρι» καθ’ όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος. Αξίζει να μνημονευτεί η πορεία της και στο Γιουρόπα Λιγκ όπου αποκλείστηκε στους «16» από την Βιγιαρεάλ.

Προπονητής: Νέος τεχνικός στον πάγκο της ομάδας ο Πήτερ Τσάιτλερ. Λείπουν οι παραστάσεις από τον Γερμανό προπονητή με μεγαλύτερη του δουλειά στην γαλλική Τουρ (υπήρξε για μια τριετία βοηθός προπονητή στην Χόφενχαϊμ).

Έδρα: «Ρεντ Μπουλ Αρένα» (30.200)

Μεταγραφές: Αρκετές οι κινήσεις των Πρωταθλητών στο μεταγραφικό παζάρι με κυριότερες εκείνες του Ελβετού φορ Ομπερλίν από την Ζυρίχη, του Βραζιλιάνου μπακ Μιράντα από την Σάο Πάολο και του Γερμανού μέσου Γιάμπο από την Καρλσούη.

Φιλικά: Δυνατά φιλικά κόντρα σε Γουέστ Μπρομ (νίκη 3-1), Βέρντερ Βρέμης (ήττα 0-4) και Σάουθάμπτον (νίκη 2-0) περιλάμβανε το κύριο στάδιο της προετοιμασίας των Πρωταθλητών (τα δύο τελευταία σε ουδέτερη τοποθεσία). Το κρας-τεστ το έδωσε την περασμένη βδομάδα κόντρα στην Ντόρτμουντ (1-1). Μέσα σ’ όλα έδωσε και επίσημο ματς (για το Κύπελλο) κόντρα στην Ντόιτσλαντσμπέργκερ (νίκη 7-0).

Εκτίμηση: Αναμφίβολα, εντός των συνόρων στοχεύει ξανά στον τίτλο όμως την «καίει» μια καλή πορεία στην Ευρώπη προκειμένου να αρχίσει να «δημιουργεί» το δικό της όνομα. 

 

Ραπίντ Βιέννης

Τι έκανε πέρυσι: Με τις όποιες πιθανότητες της αναλογούσαν, πάλεψε για τον τίτλο, έφτασε την διαφορά στους πέντε βαθμούς και εκεί που φάνηκε να το πιστεύει ήρθε ισόπαλη 3-3 στον «τελικό» κόντρα στην Σάλτσμπουργκ και κάπου εκεί τα παράτησε.

Προπονητής: Συνεχίζει στον πάγκο ο Ζόραν Μπάρισιτς, με τον Αυστριακό τεχνικό να αποτελεί «γέννημα θρέμμα» του συλλόγου. Από τις 17 Απριλίου του ’13 στον πάγκο της πρώτης ομάδας, νωρίτερα είχε περάσει επί μια διετία από το τιμόνι της β’ ομάδας.

Έδρα: «Γκέρχαντ Χάναπι Στάντιουμ» (17.500)

Μεταγραφές: Απουσιάζει η ηχηρή μεταγραφή όμως διακρίνουμε κινήσεις ουσίας. Η προσθήκη του Ισπανού φορ Κορέα της Γκρόντιχ (πακέτο μαζί με τον μέσο Χάσπεκ και τον μέσο Νουτς) και εκείνη του κίπερ Στρεμπίνγκερ της Βέρντερ Βρέμης θεωρούνται τέτοιες.

Φιλικά: Αρκετά τα φιλικά των Πράσινων, τα περισσότερα κόντρα σε τοπικές ομάδες της Αυστρίας. Ξεχωρίζει πάντως το 2-0 επί της FSV Φρανκφούρτης και το 0-0 (σε ουδέτερο) με την Τσέχικη Γιάμπλονετς. Επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο και για την ίδια κόντρα στην Βάιτζ (νίκη 5-1).

Εκτίμηση: Θέλει «δέσιμο» η ομάδα, ειδικά στο κέντρο τα νέα πρόσωπα είναι αρκετά Η τριάδα από την Γκρόντιχ αναμένεται να βοηθήσει, στόχος της ομάδας σε πρώτη φάση είναι η είσοδος στους ευρωπαϊκούς ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (κληρώθηκε με τον Άγιαξ) ή του Γιουρόπα Λιγκ (αν δεν τα καταφέρει κόντρα στους Ολλανδούς). 

 

Άλταχ

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποιώντας εκπληκτική πορεία, τερμάτισε στην τρίτη θέση. Ειδικά κόντρα στις μικρομεσαίες ομάδες έδειξε χαρακτήρα αξιοποιώντας μάλιστα την έδρα στον μέγιστο βαθμό (12-3-3).

Προπονητής: Θα ήταν «έγκλημα» αν δεν ανανέωνε ο Κάναντι. Έτσι λοιπόν, για ακόμη ένα έτος θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας ο Αυστριακός τεχνικός.

Έδρα: «Κάς Πόιντ Αρένα» (7.500)

Μεταγραφές: Ο Μάρτιν Χάρερ από την Αούστρια Βιέννης ξεχωρίζει ως κίνηση, ενώ αναμένουμε με ενδιαφέρον την εξέλιξη του Νικαραγουανέζου Χουάν Μπαρέρα από την Ρεάλ Εστέλι.

Φιλικά: Δύο φιλικά κόντρα σε ελβετικές ομάδες (με Γκρασχόπερς ήττα 0-3 και Σεν Γκάλεν ήττα 1-3) είχε στο πρόγραμμα της πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο κόντρα στην Λάφνιτς (νίκη-πρόκριση με σκορ 2-1).

Εκτίμηση: Φέτος έχει την ευκαιρία να παρουσιαστεί πιο ώριμη όμως οι αντίπαλοι της θα την γνωρίζουν, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και το διπλό ταμπλό με τα ευρωπαϊκά ματς. Θεωρούμε όμως πως δεν θα πέσει κάτω από την πέμπτη θέση. 

 

Στουρμ Γκρατς

Τι έκανε πέρυσι: Πραγματοποιώντας έναν απίστευτο δεύτερο γύρο (και μέχρι τα μέσα του τρίτου) πλησίασε την Σάλτσμπουργκ αρκετά επικίνδυνα όμως «ξεφούσκωσε» ξαφνικά. Θα θυμόμαστε πάντως την ώριμη μπάλα που μας παρουσίασε από το διάστημα μέσα Μαρτίου μέχρι τέλη Απριλίου.

Προπονητής: Με τον 49χρονο Φράνκο Φόντα συνεχίζει στον πάγκο της η Στούρμ. Από τον περασμένο Σεπτέμβριο υπέγραψε συμβόλαιο διετούς διάρκειας (λήγει τον ερχόμενο Ιούνιο).

Έδρα: «UPC Αρένα» (15.200)

Μεταγραφές: Με τον πρώην ερυθρόλευκο μπακ Λυκογιάννη ενίσχυσε την αμυντική της γραμμή η ομάδα του Γκρατς, ενώ σημαντικές βοήθειες αναμένεται να πάρει από τον δανεισμό του μέσου Σπέντλόφερ (από Ίντερ). Παράλληλα «αθόρυβες» κινήσεις έγιναν με τον μέσο Χόρβαθ (Αούστρια Βιέννης), τον αμυντικό Πότσμαν (Γκρόντιχ) και τον μέσο Ντόμπρας (Νόισταντ).

Φιλικά: Σπουδαία φιλικά κόντρα σε Ζενίτ (ήττα 0-1) και Μπόλτον (νίκη 2-0) πριν το πρώτο επίσημο ματς για τους «32» του Κυπέλλου (6-0 επί της Χάρτμπεργκ).

Εκτίμηση: Μας φαίνεται πως η Στούρμ θα είναι ο πιο μεγάλος «πονοκέφαλος» της Σάλτσμπουργκ όσον αφορά τον τίτλο. Έχει τα φόντα να διεκδικήσει τον τίτλο (τουλάχιστον μέχρι τέλους). 

 

ΒΑΚ Πέλετς

Τι έκανε πέρυσι: Μέτρια χρονιά η περυσινή για την ΒΑΚ η οποία όμως έκλεισε ιδανικά (εξασφαλίζοντας το τελευταίο εισιτήριο για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ). Δεν έδειξε κάτι το ιδιαίτερο, δεν απειλήθηκε κιόλας από τις υπολειπόμενες ομάδες (Ρίντ, Αούστρια).

Προπονητής: Τρίτη χρονιά συνεχίζει στον πάγκο της ΒΑΚ ο Κουμπάουα, με τον αυστριακό τεχνικό να υπογράφει νέο μονοετές συμβόλαιο.

Έδρα: «Λεβατάλ Αρένα» (7.300)

Μεταγραφές: Σπουδαία κίνηση η απόκτηση του Σουηδού φορ Χέλκβιστ από τη Νόισταντ, ενώ απέκτησε και τον αμυντικό Κόμπλεντερ από την Αούστρια Λουστενάου.

Φιλικά: Τα φιλικά κόντρα σε Βαρντάρ Σκοπίων (διπλό μάλιστα), Κάπφενμπεργκ και Κράσνονταρ δεν χρίζουν κριτικής. Όλα ήταν σε επίπεδο προετοιμασίας και σε ουδέτερη τοποθεσία. Στην επίσημη πρόβα τζενεράλε επιβλήθηκε της Σάλκε με 3-1 (!), ενώ έχει ήδη δώσει δυο επίσημα παιχνίδια. Για το Κύπελλο επί της Άσκο (νίκη 6-0) και για τον α’ Προκριματικό γύρο επί της Λευκορώσικης Σόλιγκορσκ (εκτός έδρας νίκη με 1-0).

Εκτίμηση: Όλα ανοιχτά φέτος για την ΒΑΚ. Το «ταβάνι» της σίγουρα θα είναι η περυσινή της επιτυχία (πέμπτη θέση), ενώ υπάρχει πιθανότητα να φτάσει μέχρι την όγδοη. 

 

Ριντ

Τι έκανε πέρυσι: Μια κλασσική μέτρια χρονιά για την σταθερή παρ’ όλα αυτά στην πρώτη κατηγορία τα τελευταία χρόνια Ριντ. Από τον Φλεβάρη τέθηκε εκτός στόχων, συνέχισε έχοντας ρόλο ρυθμιστή στον βαθμολογικό πίνακα. Τελικά τερμάτισε έκτη, οκτώ βαθμούς μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Προπονητής: Ο Ισλανδός τεχνικός Κόλβντισον μετά το περυσινό του πέρασμα από την Νόισταντ (υποβιβασμός) θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας υπογράφοντας συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Έδρα: «Κάινε Σόργκεν Αρένα» (7.300)

Μεταγραφές: «Μεσογειακός αέρας» θα φυσήξει στην Σόργκεν Αρένα με τις προσθήκες των Αλμπέρτο Πράντα (Κάντιθ) και Μανουέλ Γκαβιλάν (Ζαμορά). Καλή κίνηση και η προσθήκη του έμπειρου μπακ Μπέρκμαν από την Βάκερ Ίνσμπουργκ.

Φιλικά: Σπουδαία φιλικά αλλά με άθλιες αμυντικές επιδόσεις. Ήττες από Γαλατά (2-3), Σπάρτα Πράγας (1-8) και Μλάντα Μπόλεσλαβ (0-5) αλλά… ρέφαρε κάπως τις εντυπώσεις με το 15-0 (!) επί κάποιας SV Ίνσμπουργκ για το Κύπελλο.

Εκτίμηση: Αποτελεί ερωτηματικό η φετινή της πορεία. Κάθε πρόβλεψη κρίνεται επίφοβη. 

 

Αούστρια Βιέννης

Τι έκανε πέρυσι: Άσχημη χρονιά στο πρωτάθλημα (τερμάτισε μόλις έβδομη), ενώ ηττήθηκε και στον τελικό του Κυπέλλου από την Σάλτσμπουργκ (στην παράταση).

Προπονητής: Μια ολική ανανέωση, αναμφίβολα δεν μπορούσε να μην ξεκινούσε από τον πάγκο της ομάδας. Ο 47χρονος Τόρστεν Φινκ με πολυετή παρουσία στην Βασιλεία (09-11) και Αμβούργο (11-13) θα κάθεται στον πάγκο των πρωτευουσιάνων (τουλάχιστον) για τον επόμενο χρόνο.

Έδρα: «Φραντς Χορ Στάντιουμ» (13.400)

Μεταγραφές: Το σύντομο περυσινό πέρασμα του Φινκ από τον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, αρκούσε για να φέρει τον Μάριο Πεχλιβάνη. Οι γνωριμίες του Γερμανού τεχνικού από την Μπουντεσλίγκα έφεραν επίσης τους Μαρτσίνκο (Χόφενχαϊμ) και του πορτιέρο Άλμερ από το Αννόβερο. «Ψώνισε» και από το Ισραήλ με τους Ρόι Κέχατ (Χάποελ Ιρόνι)και τον Νιγηριανό Καγιόντε (Μακάμπι Νετάνια).

Φιλικά: Αν εξαιρέσουμε τα φιλικά κόντρα σε τοπικές ομάδες της Αυστρίας (δύσκολα βγαίνει συμπέρασμα), στα πιο… επίσημα κέρδισε την Ουνιόν με 1-0 και έχασε με το ίδιο σκορ από την Ζυρίχη. Για το Κύπελλο επικράτησε της Όμπερβαρτ με 3-0.

Εκτίμηση: Φέτος θα έχει «όνομα» στον πάγκο της. Αν της βγουν οι μεταγραφές, τότε ίσως την δούμε να κυμαίνεται μεταξύ της τρίτης και πέμπτης θέσης. 

 

Γκρόντιχ

Τι έκανε πέρυσι: Μέχρι την χειμερινή διακοπή ήταν «μπλεγμένη» όσον αφορά την παραμονή της στην κατηγορία όμως από τον Φλεβάρη βελτιώθηκε και εν τέλει σώθηκε σχετικά εύκολα.

Προπονητής: Νέος τεχνικός στον πάγκο της ομάδας, ο Πήτερ Σιότελ ο οποίος έρχεται από μια διετή απουσία. Τελευταία του δουλειά επί μια διετία (2011-2013) στον πάγκο της Ραπίντ.

Έδρα: «Άντερσμπεργκ Αρένα» (4.150)

Μεταγραφές: Πολλές οι κινήσεις της ομάδας, ξεχωρίζουν εκείνες των Μπέντζαμιν Σουλιμανί (Αντμίρα), Κριστιάν Ντερφίνγκερ (Αμβούργο), Άραλντ Πίχλερ (Ριντ).

Φιλικά: Λίγα τα φιλικά, πιο σπουδαία αυτά κόντρα στην FSV Φρανκφούρτης (ήττα 1-2), Ίνγκολσταντ (νίκη 1-0) και εσχάτως με την Χέρτα Βερολίνου (2-0). Θύμα έκπληξης έπεσε από την Ουνιόν Γκουρτέν (!) χάνοντας με 0-1 και μένοντας εκτός από την συνέχεια του Κυπέλλου.

Εκτίμηση: Σίγουρα θέλει «δέσιμο» η ομάδα. Νέα πρόσωπα, νέος προπονητής που μάλλον μέχρι τα τέλη Αυγούστου θα ψάχνεται. Ένα από τα υποψήφια ονόματα που θα παλέψουν για την παραμονή τους (με τις λιγότερες πάντως πιθανότητες). 

 

Αντμίρα

Τι έκανε πέρυσι: Σώθηκε τις τελευταίες αγωνιστικές έχοντας τον ίδιο αριθμό νικών (επτά) σε σχέση με την Νόισταντ, με την διαφορά να σημειώνεται στα πέντε λιγότερα παιχνίδι που δεν έχασε. Ουσιαστικά η εντός έδρας ισοπαλία κόντρα στην αντίπαλο της τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε κρίνανε την θέση.

Προπονητής: Απομακρύνθηκε ο Κνάλερ με συνέπεια να αναβαθμιστεί ο Όλιβερ Λέντερερ. Ο 37χρονος Αυστριακός τεχνικός ήταν επί μια τριετία βοηθός προπονητή του Κνάλερ.

Έδρα: «Τρένκβάλντερ Αρένα» (12.000)

Μεταγραφές: Όλες και όλες δυο προσθήκες στο ρόστερ της και αυτές δανεικές. Ο επιθετικός Σταρκλ από την Ραπίντ και ο αμυντικός Νέουολντ (από την Λασκ).

Φιλικά: Χαμηλής δυσκολίας φιλικά έδωσε η ομάδα (Χάρτμπεργκ, Μπρον, Κονκόρντια, όλα ισόπαλα) και προσφάτως αντιμετώπισε την Χάποελ Ρασνανά (νίκη 2-0). Για το Κύπελλο δυσκολεύτηκε αλλά τελικώς απέκλεισε στην παράταση την Σβέσατ.

Εκτίμηση: Μεγάλα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα. Πρώτος της αντίπαλος θα είναι αυτά και έπειτα η Μάτερσμπουργκ όσον αφορά την παραμονή. Δύσκολα να σωθεί… 

 

Μάτερσμπουργκ

Τι έκανε πέρυσι: Την κοντράρισε μέχρι τέλους η Λίφερινγκ, όμως σε κανένα σημείο του πρωταθλήματος δεν έδωσε το δικαίωμα να την προσπεράσει. Με ένα «ξέσπασμα» στην τελική ευθεία «κλείδωσε» την άνοδο και στο φινάλε του πρωταθλήματος «πέρασε αέρας» από την έδρα της αντιπάλου της (4-0) κερδίζοντας και τις εντυπώσεις.

Προπονητής: Με τον Ίβισα Βάστιτς στον πάγκο της συνεχίζει στον πάγκο της η περυσινή πρωταθλήτρια της Έρστε Λίγκα. Από τα τέλη του ’13 είναι στο τιμόνι της ομάδας ο Κροάτης τεχνικός έχοντας κάνει σπουδαία καριέρα ως παίκτης σε Στουρμ Γκρατς και Αούστρια Βιέννης.

Έδρα: «Πάπελστάντιον» (17.100)

Μεταγραφές: Ο Φλόριαν Τεμπλ από την Λασκ Λιντς και ο Μάριο Γκρίγκιτς από την Κάπφενμπεργκ είναι οι δυο και μοναδικές κινήσεις της.

Φιλικά: Καλή εικόνα έδειξε στα φιλικά αν και υπήρξαν κάποια κενά στην άμυνα. Στην επίσημη πρόβα τζενεράλε επικράτησε της Ντούκλα Πράγας με 4-1, ενώ για το Κύπελλο επιβλήθηκε της Σολενάου με 3-0.

Εκτίμηση: Θα πρέπει να πάμε αρκετά χρόνια για να βρούμε πότε η νεοφώτιστη στην Μπουντεσλίγκα είναι το τρίτο φαβορί (βάσει των αποδόσεων) για υποβιβασμό. Δεμένη από πέρυσι, έχει το «βαρύ» όνομα και έναν ικανό προπονητή που γνωρίζει τη νοοτροπία του πρωταθλήματος. Δεν θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό.

Hoffman

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ