Κουπόνι στοιχήματος 24/08/2026: Ξεκάθαρο φαβορί στο ντερμπάκι του Λονδίνου

Κουπόνι Στοιχήματος
02:25 | 24 Αυγ 2026 4 min read
Foxbet Team
Τελευταία ενημέρωση: 23 Αυγούστου 2026
Foxbet-Slider-2160x1080px_kouponi-24.jpg Foxbet-Slider-2160x1080px_kouponi-24.jpg

Όπως κάθε μέρα υπάρχουν αρκετές επιλογές που αξίζουν την προσοχή μας. Αυτό το άρθρο, σκανάρει ολόκληρο το κουπόνι στοιχήματος, αναλύει με κωδικούς ΟΠΑΠ τα ματς της ημέρας και δίνει τις προτάσεις που ξεχώρισε η συντακτική ομάδα του Foxbet, στις καλύτερες αποδόσεις της αγοράς.

Χθες ολοκληρώθηκε το πρώτο γεμάτο τριήμερο της σεζόν, αφού τα κορυφαία Πρωταθλήματα έκαναν σέντρα. Κάτι λίγα έχουν μείνει ακόμα στο Ολόκληρο Κουπόνι Στοίχημα, για σβήσιμο, με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις σε Πρέμιερ, Λα Λίγκα και Σέριε Α, πριν μπούμε στην ευρωπαϊκή δράση, από αύριο, όπου φυσικά υπάρχει και το έντονο ελληνικό ενδιαφέρον.

Η κόντρα που ξεχωρίζει από το σημερινό πρόγραμμα, δεν θα μπορούσε να μην ήταν από τα Προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ, η οποία κλείνει την πρώτη της αγωνιστική, με ντερμπάκι του Λονδίνου, ανάμεσα στη Φούλαμ που πλέον πορεύεται χωρίς τον κόουτς Σίλβα στον πάγκο της και την Τσέλσι του Τσάμπι Αλόνσο που δαπάνησε και πάλι αρκετά χρήματα στο μεταγραφικό παζάρι. Ματσάρα και στην Ιταλία, η κόντρα της Ρόμα με τη Φιορεντίνα. Υπάρχει και μπάσκετ, όπου η Ελλάδα, δίνει το τελευταίο της φιλικό πριν τις επίσημες αναμετρήσεις στο τέλος του μήνα.

Ελλάδα  - Κύπρος (18:00)
Καλά στοιχεία έδειξε η «επίσημα αγαπημένη» στο φιλικό με την Πολωνία, επικρατώντας με 89-81. Πλέον, δίνει το τελευταίο της φιλικό, πριν από τα δύο μεγάλα ματς με Ουκρανία και Ισπανία για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ. Φυσικά πολύ χαμηλό το εμπόδιο των Κύπριων, η ομάδα του Σπανούλη αναμένεται να ανεβάσει υψηλά τον δείκτη του σκορ, με την Πολωνία είχε 28 ασίστ, εδώ θα επιλέξουμε απλά να περάσει τις 22 στο 1.75.

574. Ρόμα - Φιορεντίνα (21:45)
Σούπερ ματσάρα είναι αυτή που κλείνει την πρώτη αγωνιστική, στα Προγνωστικά Σέριε Α. Η τρομερή Ρόμα του Γκασπερίνι που πέρυσι κατέκτησε στο φινάλε ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, ρίχνεται και φέτος στη μάχη με ακόμα πιο υψηλές βλέψεις. Απέναντι της, θα βρει τη Φιορεντίνα, που φλέρταρε έντονα πέρυσι με τον υποβιβασμό. Ωστόσο, το πάθημα της έγινε μάθημα και έβαλε πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη, όχι όμως για να σώσει την κατηγορία, αλλά με στόχο να πρωταγωνιστήσει. Τρομερή η ποιότητα που έχει μαζευτεί και στις δύο επιθέσεις, έχουμε κάθε δικαίωμα να περιμένουμε γκολ, γι' αυτό και επιλέγουμε το G/G & Over 2,5 στο 2.40.

🌟Συγκλονιστική προσφορά* γνωριμίας χωρίς κατάθεση στην Elabet

575. Φούλαμ  - Τσέλσι (22:00)
Ωραίο ματς έχουμε και στην Αγγλία, στο κορυφαίο Πρωτάθλημα του κόσμου. Η Φούλαμ μπαίνει σε μία νέα εποχή, αφού παρελθόν αποτέλεσε από τον πάγκο, ο αξιόλογος κόουτς Σίλβα. Στη θέση του, ο άπειρος Αρμπελόα, σε μία δίχως αμφιβολία ρισκαδόρικη επιλογή. Αλλαγή σκυτάλης είχαμε και στην Τσέλσι, η οποία έδωσε τα κλειδιά στον Αλόνσο που απέτυχε στη Ρεάλ και τώρα θέλει να επαναφέρει την καριέρα του στον ίσιο δρόμο. Η ποιοτική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στα δύο ρόστερ, μπορεί να επιβεβαιώσει το διπλό στο 1.90.

576. Ζιλ Βισέντε - Κάζα Πία (22:15)
Επιστροφή στην Ιβηρική Χερσόνησο, αλλά αυτή τη φορά στην Πορτογαλία. Ξεκούραστη η Ζιλ Βισέντε, αφού αναβλήθηκε το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Μπράγκα, της οποίας οι παίκτες προσβλήθηκαν από γαστρεντερίτιδα. Έχει πάντως ήδη πανηγυρίσει την πρώτη της νίκη, στην πρεμιέρα με 1-0 επί της Ρίο Άβε, στόχος τώρα το 2/2. Τουλάχιστον ψυχολογικά υπερτερεί, αφού η Κάζα Πία δύσκολα θα μπορέσει να αντιδράσει μετά την ξεγυρισμένη εφτάρα που δέχτηκε από την Μπενφίκα, στηρίζουμε τη νίκη της γηπεδούχου σε απόδοση 1.75.

🚀Επιστροφή στη δράση με Ασύλληπτη Προσφορά* Γνωριμίας και 4140 Δώρα* Χωρίς Κατάθεση!

579. Μάλαγα - Λα Κορούνια (22:30)
Κλείνουμε με ματς από τη Λα Λίγκα, αλλά που θυμίζει έντονα Σεγούντα, μιας και οι Μάλαγα και Λα Κορούνια κοντραρίστηκαν πέρυσι και στο δεύτερο επίπεδο του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η Μάλαγα δεν ήταν κακή στην έδρα της Ατλέτικο, ωστόσο λύγισε με 2-0 και τώρα θα ψάξει για αντίδραση στην καυτή της έδρα. Αντιθέτως, η Λα Κορούνια μπήκε με ενθουσιασμό άλλα έδειξε πολύ φοβική εικόνα στην τελική ευθεία του ματς με την Έλτσε και μοιραία ισοφαρίστηκε σε 1-1. Δείχνει να πατάει καλύτερα έστω και με μικρό δείγμα η Μάλαγα, μπορεί να πονταριστεί ο άσος με DNB, στο 1.80.

Προγνωστικά ημέρας από το κουπόνι στοιχήματος

 Αγώνας (Ώρα) Πρόταση Απόδοση
Ελλάδα - Κύπρος »
(18:00)
Ελλάδα Over 21.5 ασίστ 1.75
Ρόμα - Φιορεντίνα »
(21:45)
G/G & Over 2,5 2.40
Φούλαμ - Τσέλσι »
(22:00)
2 1.90
Ζιλ Βισέντε - Κάζα Πία »
(22:15)
1 1.75
Μάλαγα - Λα Κορούνια »
(22:30)
1DNB 1.80

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ενισχυμένες* αποδόσεις: Τι αξίζει να προσέξετε σήμερα
24.08.2026 | 11:23
Foxbet Team
Ενισχυμένες* αποδόσεις: Τι αξίζει να προσέξετε σήμερα
Οι κορυφαίες ενισχυμένες αποδόσεις που κυκλοφορούν σήμερα στην... πιάτσα! Αναζητήσαμε τις καλύτερες ενισχυμένες...
Buzzer... Builder προγνωστικό
24.08.2026 | 11:00
Foxbet Team
Buzzer... Builder προγνωστικό
Το Buzzer Builder είναι ουσιαστικά το μπασκετικό Bet Builder του foxbet και περιλαμβάνει...
Bet Builder Προγνωστικό
24.08.2026 | 09:50
Foxbet Team
Bet Builder Προγνωστικό
Το Bet Builder αποτελεί ένα από τα κορυφαία «εργαλεία» στον χώρο του στοιχήματος,...
Ξεχωρίζει η Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου
24.08.2026 | 09:42
Foxbet Team
Ξεχωρίζει η Τσέλσι στο ντέρμπι του Λονδίνου
Φουλ δράση στο πρόγραμμα της Δευτέρας, καθώς οι μεγάλες λίγκες βρίσκονται στο προσκήνιο,...
Τι να παίξω σήμερα ▶️ Οι TOP προτάσεις ημέρας
24.08.2026 | 09:30
Foxbet Team
Τι να παίξω σήμερα ▶️ Οι TOP προτάσεις ημέρας
Αυτήν την ερώτηση την κάνουμε καθημερινά ανεξαιρέτως όλοι οι παίκτες του στοιχήματος! Από...
Το δυνατό σημείο της ημέρας
24.08.2026 | 08:52
Foxbet Team
Το δυνατό σημείο της ημέρας
Η εμπειρία έχει δείξει ότι στο στοίχημα το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε...
ΑΕΚ Ευρώπη 2026/27: Στα... χέρια της η πρόκριση!
23.08.2026 | 15:47
Foxbet Team
ΑΕΚ Ευρώπη 2026/27: Στα... χέρια της η πρόκριση!
Στο χέρι της ΑΕΚ είναι η πρόκριση στη League Phase του Τσάμπιονς Λιγκ...
ΟΦΗ Ευρώπη 2026/27: Ζει το όνειρο και είναι... φαβορί!
23.08.2026 | 15:35
Foxbet Team
ΟΦΗ Ευρώπη 2026/27: Ζει το όνειρο και είναι... φαβορί!
Μια... ανάσα μακριά από τη League Phase του Europa League είναι ο ΟΦΗ!...
Νικητής Stoiximan Superleague: Με το... δεξί τα φαβορί
23.08.2026 | 12:28
Foxbet Team
Νικητής Stoiximan Superleague: Με το... δεξί τα φαβορί
Τα Προγνωστικά Super League για τη σεζόν 2026/27 ξεκίνησαν και η «μάχη» για...
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης κανάλι ▶️ Που μπορώ να το δω
23.08.2026 | 11:41
Foxbet Team
Παναιτωλικός - Αστέρας Τρίπολης κανάλι ▶️ Που μπορώ να το δω
Ο Παναιτωλικός υποδέχεται στο Αγρίνιο τον Αστέρα Τρίπολης απόψε (21:30), για την πρεμιέρα...
Δες τα όλα