Οι «μάχες» στα playoffs της Stoiximan Super League έχουν εκτοξεύσει το στοιχηματικό ενδιαφέρον και φυσικά στο επίκεντρο βρίσκονται τα επιτεύγματα των πρωταγωνιστών εντός των αγωνιστικών χώρων.
Αν συγκρίνουμε την περσινή με τη φετινή διαδικασία, παρά το format που υπέστη, μπορούμε με ασφάλεια να συμπεράνουμε πως οι χαφ του Ραζβάν Λουτσέσκου και του ΠΑΟΚ κάτι... παθαίνουν κατά τη διάρκειά τους.
Πέρσι, ολοταχώς για το... χρυσό παπούτσι των πλέι οφ πήγαινε ο Στέφαν Σβαμπ, ο οποίος στην κανονική περίοδο της Stoiximan Super League 2023/24 είχε βρει μία φορά δίχτυα και στα playoffs, μέτρησε τέσσερα.
Φέτος, στο ρόλο του Αυστριακού έχει μπει ο Μαντί Καμαρά, με τη διαφορά πως ο μέσος από τη Γουινέα ήταν στη regular season ο κορυφαίος σκόρερ του ΠΑΟΚ, μ' επτά τέρματα.
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση!
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Και συνεχίζει από εκεί, καθώς έχει σκοράρει ήδη δύο γκολ στα πλέι οφ, όμως τον προσπέρασε το βράδυ της Κυριακής (4/5) ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς (3), με τα δύο τέρματα που σημείωσε στο Φάληρο, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Στα τρία γκολ βρίσκεται και ο φορμαρισμένος Έλληνας διεθνής μεσοεπιθετικός, Γιάννης Κωνσταντέλιας, ενώ ίδια συγκομιδή έχουν επίσης ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ των «ερυθρόλευκων», αλλά και ο Αζεντίν Ουναΐ του Παναθηναϊκού.
Πρώτος Σκόρερ Playoff Σούπερ Λιγκ Αποδόσεις
Όσο η αγορά για τον πρώτο σκόρερ των playoffs «1-4» της Σούπερ Λιγκ ήταν ανοιχτή, ο Ουκρανός φορ του Ολυμπιακού είχε τον πρώτο λόγο για την κορυφή, ωστόσο μοιράζεται την πρώτη θέση στη λίστα μαζί μ' άλλους τρεις ποδοσφαιριστές.
ΠΡΩΤΟΣ ΣΚΟΡΕΡ PLAYOFF ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ – Οι αποδόσεις δεν προσφέρονται προσωρινά.
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων με μοναδική προσφορά* χωρίς κατάθεση!
ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Πρώτο Σκόρερ Playoffs Προγνωστικό
Έχει σιγήσει εσχάτως ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί, κάτι που δεν θα αρέσει που συμβαίνει στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος θέλει να κρατήσει σε εγρήγορση τον Ολυμπιακό μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, στις 17 Μαΐου. Ο Βάσκος τεχνικός είναι λάτρης και υποστηρικτής της λογικής που θέλει τον φορ να είναι ο... απόλυτος εκτελεστής της ομάδας του. Η διαφορά του Μαροκινού από την κορυφή της λίστας δεν είναι μεγάλη. Αρκεί ένα ματς για να φέρει τα πάνω κάτω.
Σε ενδιαφέρουν ΑΜΕΣΑ
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ