foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ62
«ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ» PROMO CODE ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Μουντιάλ 2022: Οι μεγάλοι απόντες από το Κατάρ

Mundial | 20 Νοε 2022 12:50
mountial-2022-apontes.jpg

Η πρώτη σέντρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου θα γίνει σήμερα με την αναμέτρηση Κατάρ - Εκουαδόρ (20/11, 18:00). 

Το Μουντιάλ 2022 είναι η διοργάνωση στην οποία αναμετρώνται τα μεγαλύτερα αστέρια του ποδοσφαιρικού στερεώματος, με τις φανέλες των εθνικών ομάδων τους. Ωστόσο, στο Κατάρ δεν θα βρίσκονται όλοι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές. Άλλοι για ευνόητους λόγους (η ομάδα τους δεν κατάφερε να προκριθεί στην τελική φάση), άλλοι στάθηκαν άτυχοι (έμειναν στα «πιτς» λόγω τραυματισμών).

Είναι τόσα πολλά τα «βαριά» ονόματα που δεν θα δώσουν το «παρών», που μπορούμε να φτιάξουμε τουλάχιστον δύο ολοκληρωμένες ενδεκάδες (συγχωρέστε μας προκαταβολικά για τους παίκτες που αφήσαμε στον... πάγκο). Η πρώτη αφορά αυτούς που οι εθνικές τους δεν πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης, η δεύτερη εκείνους που χάνουν την πολυαναμενόμενη διοργάνωση λόγω τραυματισμών.

Κάποιος μπορεί απλώς να αναφέρει την ενδεκάδα της Ιταλίας και να... ξεμπερδεύει, πάντως σίγουρα δεν μπορούμε να παραβλέψουμε την απουσία του τερματοφύλακα Τζιανλουίτζι Ντοναρούμα. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τον άνθρωπο που ουσιαστικά χάρισε το Euro στη «Σκουάντρα Ατζούρα» με τις πολύτιμες επεμβάσεις του στη διαδικασία των πέναλτι στον τελικό με την Αγγλία, αλλά και συνολικά στη διοργάνωση.

Στην άμυνα, βρίσκουμε τον συμπαίκτη του και «θρύλο» του ιταλικού ποδοσφαίρου, Λεονάρντο Μπονούτσι, ο οποίος σήκωσε στον ουρανό του Λονδίνου το βαρύτιμο τρόπαιο του Euro 2020, όμως σίγουρα δεν θα μπορέσει να κάνει κάτι αντίστοιχο στην Ντόχα. Παρτενέρ του, ο Νταβίντ Αλάμπα της Αυστρίας, η οποία αποκλείστηκε στα μπαράζ και στέρησε από τον «άσο» της Ρεάλ Μαδρίτης το παρθενικό του Μουντιάλ. Πολύ σημαντικός απών κι ο Σκωτσέζος Άντριου Ρόμπερτσον, που συγκαταλέγεται από αρκετούς ως ο κορυφαίος αριστερός μπακ του κόσμου, αλλά θα μείνει... σπίτι του. Το δεξί άκρο της άμυνας συμπληρώνει ο Κολομβιανός Χουάν Κουαδράδο, που έχει 2 γκολ & 5 ασίστ σε τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Στο κέντρο, βρίσκουμε τον συμπατριώτη του Κουαδράδο και την «ελληνική» συμμετοχή της ενδεκάδας, Χάμες Ροντρίγκες. Ο μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ήταν ο πρώτος σκόρερ στο Μουντιάλ της Βραζιλίας -είχε σκοράρει και κόντρα στην εθνική μας ομάδα- και σίγουρα θα λείψει ως παρουσία από τα γήπεδα του Κατάρ. Το ίδιο ισχύει και για τον Μάρκο Βεράτι, που ήταν κομβικός για την Ιταλία στο πρόσφατο Euro και φυσικά δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών». Την τριάδα του κέντρου συμπληρώνει ο Μάρτιν Όντεγκααρντ, που διεκδικεί το πρωτάθλημα της Premier League με την Άρσεναλ, αλλά δεν θα αγωνιστεί στο Κατάρ με τη φανέλα της Νορβηγίας.

Ένας παίκτης που έχει στρέψει σε μικρό χρονικό διάστημα τα βλέμματα πάνω του είναι ο Χβίτσα Κβαρατσχέλια. Ο Γεωργιανός επιτελικός ήρθε από το... πουθενά και κάνει εκπληκτικά πράγματα με τη Νάπολι. Σε 17 επίσημα ματς φέτος, έχει 8 γκολ & 8 ασίστ. Το ερώτημα βέβαια είναι αν θα τον δούμε... ποτέ να αγωνίζεται σε μεγάλη διοργάνωση με την εθνική ομάδα της χώρας του, η οποία δεν έχει προκριθεί σε καμία τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης. Αφήσαμε τους καλύτερους για το τέλος. Ο λόγος για τους Μοχάμεντ Σαλάχ και Έρλινγκ Χάαλαντ. Ο Αιγύπτιος της Λίβερπουλ αποτελεί ίσως τον κορυφαίο εξτρέμ στον κόσμο, ενώ ο Νορβηγός της Σίτι κάνει φέτος απίστευτα πράγματα (18 γκολ σε 13 ματς PL), αμφότεροι όμως θα είναι απόντες.

Fonbet
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Εύκολη πλοήγηση μέσω app
check_3c
Ελκυστικές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εδώ η κατάσταση είναι πιο... δύσκολη, διότι οι συγκεκριμένοι ποδοσφαιριστές είχαν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν στο Κατάρ (κάποιοι είχαν... έτοιμες βαλίτσες), αλλά έχασαν την ευκαιρία λόγω τραυματισμών. Κάτω από τα γκολπόστ βρίσκουμε τον Μάικ Μενιάν, τον Γάλλο κίπερ που αντικατέστησε τον Ντοναρούμα στη Μίλαν. Είχε πάρει θέση βασικού στους «Τρικολόρ», όμως ένας τραυματισμός σε ματς του Nations League τού στέρησε τη συμμετοχή του στην πρώτη μεγάλη διοργάνωση με το εθνόσημο.

Συνεχίζουμε με Γαλλία και την απουσία του Πρεσνέλ Κιμπεμπέ. Ο αμυντικός της Παρί Σεν Ζερμέν ταλαιπωρήθηκε αρκετά στο ξεκίνημα της σεζόν και παρότι επέστρεψε στο τελευταίο ματς της γαλλικής ομάδας πριν το Μουντιάλ, αποφασίστηκε να μην ταξιδέψει στο Κατάρ και ρισκάρει κάποια υποτροπή. Δεν είναι από τα πιο γνωστά ονόματα, αλλά είναι σημαντική απώλεια για την Ιαπωνία. Ο λόγος για τον Γιούτα Νακαγιάμα, τον βασικό αμυντικό της Χάντερσφιλντ που υπεβλήθη σε επέμβαση στις αρχές του μήνα και χάνει τη διοργάνωση. Είχε ενεργό ρόλο στα πρόσφατα προκριματικά και βρισκόταν στην προεπιλογή. Στα «πιτς» βρίσκονται οι δύο μπακ των Τσέλσι και Εθνικής Αγγλίας, Μπεν Τσίλγουελ και Ρις Τζέιμς. Μάλιστα, αμφότεροι τραυματίστηκαν σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ το προηγούμενο διάστημα και δεν προλαβαίνουν το Μουντιάλ.

Ακόμη ένας «Μπλε» που θα χάσει τη μεγάλη διοργάνωση είναι ο Ενγκολό Καντέ, που απουσιάζει από το καλοκαίρι με τραυματισμό στο πόδι. Στον χώρο του κέντρου, σημαντική είναι και η απώλεια του Τζίμι Βαϊνάλντουμ για την Ολλανδία. Ο χαφ των «Οράνιε» μετακόμισε στην «Αιώνια Πόλη» για λογαριασμό της Ρόμα ώστε να εδραιώσει τη θέση του στην αποστολή του Κατάρ, ωστόσο στάθηκε πολύ άτυχος και τα όνειρά του «γκρεμίστηκαν» μετά από σοβαρό τραυματισμό στο πόδι τον Αύγουστο. Μιλώντας για ατυχία, συνώνυμο της λέξης είναι το όνομα του Μάρκο Ρόις. Ο Γερμανός επιτελικός έμεινε εκτός λόγω υποτροπής σε τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα. Ως αποτέλεσμα, ο παίκτης της Ντόρτμουντ θα λείψει από την Εθνική Γερμανίας για τέταρτη φορά σε μεγάλη διοργάνωση (Μουντιάλ 2014, Euro 2016, Euro 2021)!

Περνάμε στην επίθεση και την πολύ σημαντική είδηση του τραυματισμού του Καρίμ Μπενζεμά. Αποτελεί ίσως τη μεγαλύτερη απουσία στη διοργάνωση, αφού πρόκειται για τον κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας». Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, όμως μόλις λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου τραυματίστηκε στην προπόνηση των «Τρικολόρ» και θα χάσει οριστικά τη διοργάνωση, ό,τι ακριβώς συνέβη και στον συμπατριώτη του, Ενκουνκού. Ακόμη μια μεγάλη «αναποδιά» ήταν αυτή του Σαντιό Μανέ. Ο επιθετικός της Μπάγερν αρχικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το Κατάρ, όμως η εθνική Σενεγάλης ανακοίνωσε ότι τελικά θα χρειαστεί να περάσει την πόρτα του χειρουργείου και φυσικά να μείνει εκτός. Τέλος, αρκετά σημαντική απώλεια για την Πορτογαλία είναι αυτή του Ντιόγκο Ζότα. Ο δεύτερος σκόρερ της ομάδας στα πρόσφατα προκριματικά απουσιάζει από τα μέσα Οκτώβρη και θα επιστρέψει τη νέα χρονιά.

Διαβάστε επίσης:

📌Αποδόσεις Μουντιάλ 2022

📌Πρόγραμμα Μουντιάλ 2022

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ