foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ27
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα B' Ισπανίας 2023-24: Preview Segunda

Previews Πρωταθλημάτων | 07 Αυγ 2023 12:30
La-Liga-2.jpg

Καλωσήλθατε στη Σεγούντα Ντιβισιόν (Β' Ισπανίας), το πρωτάθλημα των ισοπαλιών, κάτι που αποδείχτηκε την περασμένη αγωνιστική περίοδο, όπου μόνο η πρωταθλήτρια Γρανάδα είχε κάτω από 10 «Χ» σε όλη τη διάρκεια (9 συνολικά).

Ο υποβιβασμός των Βαγιαδολίδ, Εσπανιόλ και Έλτσε κάνει ακόμη πιο περίπλοκη την κατάσταση, όσον αφορά τη μάχη της ανόδου, καθώς μαζί με αυτές εμπλέκονται και άλλες παραδοσιακές δυνάμεις (Λεβάντε, Έιμπαρ, Χιχόν, Ουέσκα, Αλμπαθέτε, Τενερίφε). Από την τρίτη κατηγορία έρχονται με... φορά οι Αμορεμπιέτα, Φερόλ, Αλκορκόν και Ελντένσε, οι οποίες ήρθαν για να μείνουν... στη La Liga 2.

Μετρημένα τα κουκιά μεταγραφικά, ακόμη και οι μεγάλες δυνάμεις έκαναν... οικονομία την καλοκαιρινή περίοδο, προτιμώντας να πουλήσουν ή να διατηρήσουν ορισμένους βασικούς, παρά να ενισχυθούν, όπως γίνεται συνήθως. Επιπλέον, τα περισσότερα κλαμπ κινήθηκαν να αποκτήσουν ελεύθερους και δανεικούς παίκτες, ενώ κάπου εδώ να σημειώσουμε ότι αρκετές ομάδες δεν βρίσκονται στα καλύτερά τους, οικονομικά. Μιλάμε για ένα από τα πιο ανταγωνιστικά πρωταθλήματα, όπου είναι δύσκολο να βγουν συμπεράσματα με το... καλημέρα. Όλα είναι ρευστά, γι' αυτό χρειάζεται παραπάνω «μελέτη» στη συγκεκριμένη λίγκα, ώστε να έρθουν τα κατάλληλα πονταρίσματα για στοίχημα. Βέβαια, σε αυτές τις περιπτώσεις, οι «βαριές» φανέλες κάνουν τη διαφορά, γι' αυτό ως αρχική διπλή πρόβλεψη, βλέπουμε για άνοδο τις Εσπανιόλ και Βαγιαδολίδ.

cta_box_bg
Super Δώρο για όλους, εντελώς δωρεάν* την Καθαρά Δευτέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα διεξαγωγής

Το πρωτάθλημα απαρτίζεται από 22 ομάδες, οι 15 του περσινού πρωταθλήματος που παρέμειναν, οι 3 που υποβιβάστηκαν από την Πριμέρα και οι 4 που ανέβηκαν από τη Σεγούντα Β, μετέχουν στο πρωτάθλημα που θα ολοκληρωθεί μετά από 42 αγωνιστικές. Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου είναι προγραμματισμένη για τις 2 Ιουνίου 2024. Οι 2 πρώτες ομάδες ανεβαίνουν απ’ ευθείας στην Πριμέρα. Η 3η θα ξεκαθαρίσει μέσα από τη διαδικασία των μπαράζ (όπου έπαψε να ισχύει το εκτός έδρας γκολ), στην οποία συμμετέχουν οι ομάδες μεταξύ 3ης και 6ης θέσης. Οι 4 τελευταίες του βαθμολογικού πίνακα θα υποβιβαστούν στη Πριμέρα RFEF.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια:

1) Βαθμοί στα μεταξύ τους
2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους
3) Συνολική διαφορά τερμάτων
4) Καλύτερη επίθεση
5) Βαθμοί στο ειδικό ranking του Fair-Play.

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Βαγιαδολίδ 2. Εσπανιόλ 3. Λεβάντε
4. Έλτσε 5. Έιμπαρ 6. Οβιέδο
7. Σαραγόσα 8. Ανδόρα 9. Τενερίφε
10. Αλμπαθέτε 11. Σπ. Χιχόν 12. Σανταντέρ
13. Ουέσκα 14. Λεγανές 15. Μπούργος
16. Αλκορκόν 17. Ελντένσε 18. Φερόλ
19. Καρταχένα

20. Μιραντές

21. Βιγιαρεάλ Β'
22. Αμορεμπιέτα

 

 

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Φεράρι (Ε) Ντιφενσόρ Σπ. Βιγιαρεάλ Β'
Μπογιομό (Α) Αλμπαθέτε Βαγιαδολίδ
Κάλβο (ΜΕ) Μάλαγα Ανδόρα
Μπλάνκο (ΜΕ) Μπάρτσα Β' Βιγιαρεάλ Β'
Σάενθ (Α) Βαλένθια Λεγανές
Αγορά Απόδοση
Κατάκτηση: Bαγιαδολίδ 8.00
Nα τερματίσει στους 2 πρώτους: Εσπανιόλ 2.35
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βαγιαδολίδ

Απέτυχε να μείνει στην πρώτη κατηγορία, θα μπορούσε να γλιτώσει τον υποβιβασμό, εάν κέρδιζε τη Χετάφε (0-0 εντός) την τελευταία αγωνιστική, καθώς η Αλμερία έφερε 3-3 με την Εσπανιόλ (τερμάτισε ένα βαθμό πιο πάνω). Έτσι, το «φαινόμενο», ο Ρονάλντο είδε την ομάδα του να «πέφτει» για δεύτερη φορά στη Σεγούντα από τότε που εξαγόρασε το 82% του συλλόγου, ενώ εκτελεί και χρέη προέδρου (από το 2018-19). Από τον Απρίλιο βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία ο Πάουλο Πετσολάνο, ο οποίος είναι προσωπική επιλογή του Ρονάλντο.

Όπως ήταν λογικό αποχώρησαν σημαντικοί παίκτες, όπως οι Λάριν (ΜΕ), Πλάτα (ΜΕ), Γκουαρντιόλα (Ε), Βάισμαν (Ε), Τζάνκο (ΜΕ), Χόνγκλα (Μ), Πλάνο (ΜΕ), Μέσα (Μ), Αγουάδο (Μ), Φερνάντες (ΑΜ). Δεν έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα, έχοντας πάρει τους Χοζ (Μ, δανεικός από Αλμερία), Μόρο (ΜΕ, δανεικός από Λάτσιο) και Μπογιομό (Α, Αλμπαθέτε). Κουβαλάει «βαριά» κληρονομιά όσον αφορά τη δεύτερη κατηγορία και είναι αναγκασμένη να κυνηγήσει την άνοδο, παρότι δεν εμπνέει μεγάλη σιγουριά, κυρίως λόγω των φτωχών μεταγραφικών κινήσεων. Ενδεχομένως, να πετύχει τον σκοπό της στο φινάλε, μπορεί να παίξει το ρόλο της η παρουσία του Ρονάλντο.

Εσπανιόλ

Έχει χάσει τη συνοχή της τα τελευταία χρόνια, μόλις δύο σεζόν κρατήθηκε στα «μεγάλα σαλόνια», γνωρίζοντας τον υποβιβασμό για δεύτερη φορά μέσα σε τρία χρόνια. Ήταν κάποτε παραδοσιακή δύναμη της Λα Λίγκα, αλλά τα οικονομικά της προβλήματα έχουν αλλάξει την αγωνιστική της ταυτότητα. Ο Λουίς Γκαρσία (παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της) βρίσκεται στον πάγκο από τον περασμένο Απρίλιο και έχει το δύσκολο έργο να επαναφέρει τον σύλλογο εκεί που του ανήκει... Πάντως, δεν έχει σημειωθεί κάποια μεταγραφική προσθήκη, πέρα από την επιστροφή των δανεικών, κάνοντας το μέλλον αβέβαιο και αμφίβολο.

Έχασε δύναμη με τις φυγές των Βιλένα (Μ, πήγε στον Παναθηναϊκό), Χοσέλου (Ε, δανεικός στη Ρεάλ Μ.), Βιδάλ (Α), Σουάρεθ (Μ), Σόουζα (ΑΜ). Θεωρείται το νούμερο ένα φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Β' κατηγορίας (σύμφωνα με τις περισσότερες στοιχηματικές). Βέβαια, δεν υπάρχει ούτε μία ενίσχυση για την ώρα, οπότε παραμένουμε αρκετά επιφυλακτικοί, καθώς η λίγκα είναι άκρως ανταγωνιστική. Πάντως, διαθέτει την πιο «βαριά» φανέλα, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάμε κατά τη διάρκεια όλης της σεζόν.

Έλτσε

Για τρεις σερί σεζόν αγωνίστηκε στη Λα Λίγκα, μέχρι πέρσι που την πήρε η κάτω... βόλτα. Από νωρίς έχασε το «τρένο» της παραμονής, έχοντας κατακτήσει μόλις πέντε νίκες σε 38 αγωνιστικές. Ο κόουτς Σεμπαστιάν Μπετσασέσε βρίσκεται στο «τιμόνι» της ομάδας από τον περασμένο Μάρτιο, ο οποίος θεωρείται από τους καλύτερους Λατίνους τεχνικούς. Η διοίκηση του έκανε το χατίρι και έχει κινηθεί δυναμικά στη μεταγραφική ενίσχυση του ρόστερ, αποκτώντας τους Πλάνο (ΜΕ, Βαγιαδολίδ), Σαλβαδόρ (Μ, Ουέσκα), Γκασπάρ (Α, Γουότφορντ), Ρομάν (Τ, Πονφεραντίνα), Μαρτίν (Α, Μιραντές) και Φέμπας (Μ, Μάλαγα).

Υπήρξαν ηχηρά «αντίο», όπως ήταν των Πόνσε (Ε, πήγε στην ΑΕΚ), Μαγκαγιάν (Α), Μασκαρέλ (ΑΜ), Παλάσιος (Α), Ρόκο (Α), Βερντού (Α), Γκουμπάου (Μ). Αποχώρησαν αρκετοί βασικοί, ωστόσο έγιναν οι κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις, ώστε η Έλτσε να είναι ανταγωνιστική για την άνοδο. Μάλλον, θα βρίσκεται στα μπαράζ ανόδου.

Λεβάντε

«Έφτασε στην πηγή, αλλά δεν ήπιε νερό»! Αρχικά, η κανονική περίοδος την βρήκε να έχει ίδιους βαθμούς με τη 2η Λας Πάλμας, αλλά υστερούσε στη μεταξύ τους ισοβαθμία που την έστειλε στα μπαράζ. Εκεί, έφτασε μέχρι τους τελικούς, αλλά έχασε την άνοδο από την Αλαβές (συνολικό σκορ 1-0). Μεγάλο πλήγμα για τη Λεβάντε, που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα. Εκτιμήθηκε η δουλειά του τεχνικού, Χαβιέρ Καγιέχα, παραμένοντας για δεύτερη σερί σεζόν.

Τίποτα το ιδιαίτερο μεταγραφικά, περισσότερο έχασε, παρά κέρδισε το ρόστερ της. Ήρθαν οι Λοθάνο (Μ, Βιγιαρεάλ Β'), Ντε λα Φουέντε (Α, Βιγιαρεάλ Β'), Ρέι (Μ, Μιραντές) και Κλεμέντε (ΜΕ, Λας Πάλμας). Έφυγαν οι Σαράτσι (Α), Πιέρ (Α), Φρανκέσα (Α), Ιμπόρα (Μ, πήγε στον Ολυμπιακό), Πεπέλου (Μ), Σον (Α), Μουστάφι (Α), Μοντιέλ (Μ), Σολντάδο (Ε, αποσύρθηκε), Ουέσλεϊ (Ε). Έγιναν αρκετές ανακατατάξεις στο ρόστερ, αποχώρησαν χρήσιμοι παίκτες, τα οποία κενά δεν καλύφτηκαν ούτε στο παραμικρό. Παρόλα αυτά, δίνεται στα πρώτα φαβορί για την άνοδο. Θεωρούμε ότι μόνο μέσω των μπαράζ μπορεί να καταφέρει κάτι.

cta_box_bg
Delulu προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εϊμπάρ

Για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν απέτυχε να ανέβει στη Λα Λίγκα. Πάλι δεν τα κατάφερε στη διαδικασία των μπαράζ (τερμάτισε 5η στην κανονική διάρκεια), αποκλείστηκε από την Αλαβές (3-1 συνολικό σκορ) ένα βήμα πριν τους τελικούς. Ο τεχνικός Χοσέμπα Ετσεμπερία ήρθε στα τέλη Μαΐου, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα προς την άνοδο, αλλά χωρίς θετική κατάληξη. Παρέμεινε στη θέση του, στοχεύοντας σε κάτι καλύτερο.

Προς το παρόν, έχει γίνει μόνο μία μεταγραφή, αυτή του Σοριάνο (Μ, Λα Κορούνια). Αντίθετα, έφυγαν σημαντικά πρόσωπα, όπως οι Μουνιόθ (Μ), Περού (Μ), Αλμπένιθ (Α), Βαντίγιο (ΜΕ). Είναι από τις κλασικές ομάδες που μάχονται για την άνοδο. Θεωρούμε ότι θα έχει ανάλογη πορεία, είτε κερδίζοντας μία από τις δύο πρώτες θέσεις είτε μέσω των μπαράζ.

Αλμπαθέτε

Είχε αρκετά χρόνια να διεκδικήσει την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία. Κατέλαβε την 6η θέση στην κανονική διάρκεια, αλλά στα μπαράζ «έπεσε» πάνω στην πιο έμπειρη Λεβάντε, μένοντας εκτός συνέχειας με συνολικό σκορ 6-1. Τη σεζόν 2004-05 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη Λα Λίγκα, έκτοτε βολοδέρνει στις μικρότερες κατηγορίες. Θετικό ότι παρέμεινε ο προπονητής Ρουμπέν Αλμπές, στοχεύοντας να συνεχίσει την καλή του δουλειά.

Έγιναν ορισμένες κινήσεις, φέρνοντας τους Σασούα (ΜΕ, Τενερίφε), Μεδίνα (Μ, Πονφεραντίνα), Πατσέκο (Μ, Βιγιαρεάλ Β'), Κίλες (Ε, Λα Κορούνια), Μπενίτο (Ε, Σάνσε). Από τις φυγές παικτών ξεχώρισαν οι Γκαρσία (Μ), Αλσέδο (Α), Μόντες (Α), Μπογιομό (Ε), Ντουμπασίν (ΜΕ), Μέσα (Μ), Άλβαρες (Μ). Προέρχεται από σπουδαία σεζόν, η οποία όμως δύσκολα θα επαναληφτεί. Πάντως, την έχουμε να τερματίζει πάνω από τη μέση της βαθμολογίας, ενώ πρόκεται να «κόψει» βαθμούς από τις ομάδες που θα κυνηγήσουν πιο «ζεστά» την άνοδο.

Ανδόρα

Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στη δεύτερη κατηγορία και μάλιστα τα πήγε περίφημα ως «πρωτάρα», τερματίζοντας στην 7η θέση. Βασικός στόχος ήταν η άμεση εξασφάλιση της παραμονής, κάτι που έγινε πρόωρα. Ήλπιζε να συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου, αλλά έμεινε από δυνάμεις στο φινάλε. Θυμίζουμε ότι ο Ζεράρ Πικέ είναι ο ιδιοκτήτης του συλλόγου, ενώ στον πάγκο παραμένει από το 2021 ο Έντερ Σαράμπια. Έγιναν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, ενώ η πλειοψηφία των αποκτηθέντων είναι νεαρής ηλικίας.

Ήρθαν οι Κάλβο (ΜΕ, Μάλαγα), Μαρσά (Α, Σπόρτινγκ Λισ.), Αλ. Μαρτίν (Μ, Ρεάλ Μ. Β'), Σαμπέρ (ΑΜ, Βίσελ Κόμπε), Αρόγιο (Α, δανεικός από Λίβερπουλ), Ντ. Μαρτίν (Τ, Μπέτις). Μπενίτο (ΜΕ, δανεικός από Οσασούνα), Λομπέτε (ΜΕ, δανεικός από Θέλτα), Λεάλ (Α, Βιγιαρεάλ), Πρατ (Μ, Μανρέσα). Δεν άρεσαν οι φυγές των Γκονσάλες (ΜΕ), Μπάκις (Ε), Χεβέλ (Μ), Αγουάδο (Μ), Μόρερ (Μ), Μπούντου (Ε), Βαλέρα (ΜΕ), Άλτι (Α), Μαρτίνες (Ε). Διαθέτει ένα από τα πιο νεανικά ρόστερ της Σεγούντα, θα προσπαθήσει να μπει στα πλέι οφ, έχοντας ως μεγάλο στόχο κάποια στιγμή την παρθενική της συμμετοχή στη Λα Λίγκα.

Οβιέδο

Είναι από τις σκληροτράχηλες ομάδες των τελευταίων ετών στο πρωτάθλημα, τερματίζοντας συχνά πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Πέρσι, έφτασε μέχρι την 8η θέση. Γενικά, έχει μάθει να μην κινδυνεύει με τον υποβιβασμό, αλλά δυσκολεύεται για το βήμα παραπάνω. Ο Άλβαρο Θερβέρα συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, συγκαταλέγεται στους έμπειρους προπονητές της κατηγορίας. Ήρθαν και έφυγαν πολλοί, το θετικό είναι ότι παρέμεινε ο βασικός «κορμός».

Ενσωματώθηκαν οι Σεοσάνε (Μ, Χετάφε), Χερνάντες (Α, Ράγιο Βαγιεκάνο), Αλεμάο (Ε, δανεικός από Ιντερνασιονάλ), Ρομάν (Τ, Μαγιόρκα), Μιγιάν (Ε, Φαμαλικάο), Μογιάνο (ΜΕ, Λούγο) και Ιμπάρα (ΜΕ, δανεικός από Πατσούκα). Έφυγαν οι Μίερ (Μ), Όμπενγκ (Ε), Μάνγκελ (Μ), Ναδάλ (Τ), Βαγιέχο (Ε), Μορό (ΜΕ), Ενρίκ (Ε), Μπόρχα Σάντσες (ΜΕ). Ανεβαίνει επίπεδο κάθε χρόνο, ελπίζοντας να κάνει τη μεγάλη επιστροφή στην πρώτη κατηγορία. Δεν θα μας φανεί παράξενο εάν συμμετάσχει στα πλέι οφ ανόδου.

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καρταχένα

Για δεύτερη σερί σεζόν τερμάτισε στην 9η θέση, ενώ αγωνίζεται στη Β' Ισπανίας από το 2020-21. Έχει βρει τον τρόπο να μην μπλέκεται με τις τελευταίες θέσεις, θέλοντας να εδραιωθεί στην κατηγορία. Φυσικά, υπάρχει και το όνειρο της Λα Λίγκα, καθώς δεν έχει καταφέρει ποτέ να αγωνιστεί εκεί. Πάντως, η επιλογή του Βίκτορ Σάντσεθ (πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και πρώην κόουτς του Ολυμπιακού) να αναλάβει τα ηνία της ομάδας εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο, καθώς είχε μείνει τρία χρόνια χωρίς δουλειά, ενώ γενικά δεν έχει στεριώσει σε κανέναν σύλλογο έως τώρα.

Έγιναν προσεκτικές κινήσεις, αποκτώντας τους Σολά (Α, δανεικός από Αλμερία), Μουνιόθ (Α, Μάλαγα), Λεόν (Ε, δανεικός από Θέλτα), Ρεάλ (ΜΕ Ουέσκα), Βερντού (Α, Έλτσε) και Χέβελ (Μ, Ανδόρα). Άφησαν κενά οι φυγές των Εσκαντέλ (Τ), Σανγκάλι (ΜΕ), Βάγιε (ΜΕ), Ποβέντα (Ε), Πεπέ (Μ, επέστρεψε στον Ολυμπιακό), Σαντίκου (Ε). Θεωρούμε... επικίνδυνο τον νέο της προπονητή (Βίκτορ Σάντσεθ) και περιμένουμε να έχει αντίθετη πορεία με την περσινή. Ίσως, μπλέξει με τον υποβιβασμό.

Τενερίφε

Κατάφερε να κρατηθεί σχετικά εύκολα στην κατηγορία και είναι έτοιμη να αγωνιστεί σε αυτήν για 11η σερί σεζόν. Σε όλα αυτά τα χρόνια μόλις δύο φορές διεκδίκησε την άνοδο, μέσω των μπαράζ, χωρίς να έχει ευτυχή κατάληξη. Νέος προπονητής είναι ο Ασιέρ Γκαριτάνο, ο οποίος δεν είχε δουλειά την προηγούμενη σεζόν. Γενικά, δεν έχει και τα καλύτερα αποτελέσματα τα προηγούμενα χρόνια, βρισκόμενος στον πάγκο των Λεγανές, Αλαβές και Σοσιεδάδ.

Έγιναν καλές επιλογές παικτών, όπως οι Κρουζ (ΜΕ, δανεικός από Σεβίλλη), Άμο (Α, Πονφεραντίνα), Μεδράνο (Α, Θέλτα), Ναδάλ (Τ, Οβιέδο), Ρομέρο (Ε, Αλγκεθίρας), Λόπες (ΜΕ, δανεικός από Σοσιεδάδ), Άνχελ (Ε, Μαγιόρκα). Αποχώρησαν οι Χουράδο (Μ), Ρομέρο (Ε, επέστρεψε στη Σεβίλλη), Γκαρθές (Ε, επέστρεψε στην Ατλέτικο Μ.), Σάσουα (ΜΕ), Ρουίθ (Μ). Έχει ένα ικανοποιητικό ρόστερ, το οποίο μπορεί να τη διατηρήσει στην κατηγορία. Δεν είναι για κάτι παραπάνω, ενώ ο τεχνικός Γκαριτάνο ψάχνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του.

Μπούργος

Είναι σταθερή και το απέδειξε για δεύτερη σεζόν, τερματίζοντας στην 11η θέση. Θα βρίσκεται στη Σεγούντα για τρίτη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, στοχεύοντας να καθιερωθεί στη λίγκα. Πότε της δεν έχει ανέβει στο κορυφαίο επίπεδο, ακόμη έχει μακρύ δρόμο. Ο Μπόλο είναι ο νέος τεχνικός του συλλόγου, προέρχεται από αποτυχημένο πέρασμα στην Οβιέδο το 2022 (κάθισε σε μόλις 11 ματς).

Καμία από τις μεταγραφές δεν έκανε μεγάλη αίσθηση. Ήρθαν οι Απίν (Μ, Ιμπίθα), Μαρτίν (ΜΕ, Σοσιεδάδ), Νίνιο (Ε, Βιγιαρεάλ), Οχέδα (ΜΕ, Πονφεραντίνα), Σανκρίς (Α, Λινάρες), Έντου (Ε, Πονφεραντίνα). «Πόνεσαν» οι αποχωρήσεις των Ζαμπάκο (Α), Φραν Γκαρσία (Α), Αρέσο (Α), Κάμπος (Μ), Αρτόλα (ΜΕ), Νταουντί (Ε), Βάλκαρκς (ΜΕ), Σαμπάκο (Α), Ερναντές (Ε). Περισσότερο έχασε, παρά κέρδισε μεταγραφικά, γι' αυτό δεν περιμένουμε πολλά πράγματα. Θα παλέψει για την παραμονή, καταφέρνοντας τον σκοπό της στο φινάλε.

Ραθίνγκ Σανταντέρ

Από το 2011-12, όταν και αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη Λα Λίγκα, ο σύλλογος πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Έφτασε να αγωνίζεται μέχρι την 4η κατηγορία, ενώ πέρσι διέγραψε την καλύτερη του πορεία (από το 2012 και μετά), καταλαμβάνοντας τη 12η θέση. Από τον Ιανουάριο του 2022, ο Ζοσέ Αλμπέρτο βρίσκεται στον πάγκο, υπάρχει εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του.

Ελάχιστες κινήσεις μεταγραφικά. Έφερε τους Μοράντε (Μ, δανεικός από Ιμπίθα), Εκαΐν (Ε, Ιμπίθα), Λάγο Ζούνιορ (ΜΕ, Μάλαγα). Έχασε σημαντικούς παίκτες, όπως ήταν οι Βατουρίνα (Ε), Μεδίνα (Α), Τιένζα (Μ), Ελιτίμ (Μ), Σατρούστεγκι (Α), Αρτούρο (Ε), Εμπουλά (ΜΕ), Γκασαμά (Μ). Διαθέτει σύνολο που μπορεί να την κρατήσει στην κατηγορία, στηριζόμενη στο δυνατό παιχνίδι. Δεν είναι για παραπάνω πράγματα, βλέπουμε να τερματίζει από τη μέση και κάτω.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαραγόσα

Συγκαταλέγεται στις παραδοσιακές δυνάμεις του ισπανικού ποδοσφαίρου, όπου λόγω των οικονομικών προβλημάτων έχουν χάσει τη δόξα τους, παίζοντας στη δεύτερη κατηγορία. Το 2012-13 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη Λα Λίγκα, έκτοτε μόνο σε τρεις περιπτώσεις διεκδίκησε την άνοδο, μέσω των μπαράζ, αλλά χωρίς κανένα κέρδος. Πέρσι, κατέλαβε τη 13η θέση, πήρε κακό βαθμό ως προς τη συνολική της παρουσία. Ο Φραν Εσκριμπά παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, ο οποίος διαθέτει εμπειρία και ίσως να αποτελεί πολυτέλεια για την ίδια την ομάδα.

Έκανε ποιοτικές και προσεκτικές κινήσεις, δείχνοντας ότι θέλει να ανέβει σε όλα, φέτος. Ήρθαν οι Μογιέχο (ΜΕ, δανεικός από Ατλέτικο Μ.), Πούσεν (Τ, Μπορντό), Ένριχ (Ε, Οβιέδο), Μόγια (Μ, Αλαβές), Μπάκις (Ε, Ανδόρα), Λεκούς (Α, Βαλενσιέν), Μέσα (Μ, Αλμπαθέτε). Έγινε ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ, έφυγαν οι Πούσε (Ε), Μερίνο (ΜΕ), Εουγκένι (ΜΕ), Γκουεγέ (Μ), Βάντα (Μ), Σιμεόνε (Ε), Μπεμπέ (Ε), Ρατόν (Τ), Θαπατέρ (Μ), Φουέντες (Α), Αλαρκόν (ΑΜ), Λαραθάμπαλ (ΜΕ), Βιγαράι (Α). Αν βρεθεί η «χημεία» ανάμεσα στην προσωπικότητα του Εσκριμπά με τις νέες προσθήκες της ομάδας, τότε προβλέπεται πετυχημένη πορεία, που σημαίνει συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου.

Λεγανές

Μετράει δύο σερί αποτυχημένες σεζόν για τα δεδομένα της. Καταλαμβάνοντας τη 12η (21-22) και 14η θέση (22-23). Έτσι, θα αγωνιστεί για 4η διαδοχική σεζόν στη Β' κατηγορία, ελπίζοντας σε καλύτερες μέρες. Νέος προπονητής είναι ο Μπόρχα Χιμένεθ, ο οποίος ήταν χωρίς ομάδα από τον Οκτώβριο του 2022. Λίγα πράγματα έχει πετύχει στην καριέρα του, είναι ρίσκο η επιλογή του.  

Δεν εντυπωσίασε μεταγραφικά, απέκτησε ορισμένους δανεικούς. Ήρθαν οι Νεγιού (Μ, αγοράστηκε από Σεντ Ετιέν), Φρανσκέσα (Α, δανεικός από Λεβάντε), Σάενθ (Α, αγοράστηκε από Βαλένθια), Τσίκο (Τ, Κολόν), Ποβέντα (Ε, δανεικός από Λεβάντε), Αραμπάρι (Α, δανεικός από Σοσιεδάδ), Κόντε (Τ, Χετάφε). Έφυγαν χρήσιμοι παίκτες όπως ήταν οι Ομερούο (Α), Ριέσγο (Τ, αποσύρθηκε), Μουνιόθ (Ε), Κασμί (Ε), Σιμπασάκι (M), Πάρδο (M), Βίκο (ΜΕ), Οφόλι (Α), Χερνάντεθ (Α), Αρνάιθ (ΜΕ), Ναρβάες (ΜΕ), Καρικαμπούρου (Ε), Παρζίστσεκ (Ε), Μπέλμαν (T). Δύσκολα θα πρωταγωνιστήσει και φέτος, αποδυναμώθηκε αρκετά το ρόστερ της, ενώ ο τεχνικός Χιμένεθ δεν εμπνέει μεγάλη σιγουριά. Σίγουρα πάντως, δεν είναι ομάδα για υποβιβασμό.

Ουέσκα

Έχει χάσει τη δυναμική της και αυτό αποδεικνύεται με την πορεία της τις δύο τελευταίες σεζόν, έχοντας υποβιβαστεί από τη Λα Λίγκα το 2020-21. Προπέρσι κατέλαβε τη 13η θέση και πέρσι τη 15η. Παρόλα αυτά, ο τεχνικός Χοσέ Άνχελ Θιγάντα παρέμεινε στην τεχνική ηγεσία, με τη διοίκηση του συλλόγου να του δίνει μία δεύτερη ευκαιρία. «Πικρή γεύση» άφησαν οι ενισχύσεις της, φέρνοντας τους Μάρτος (Α, Αλμερία), Ομπένγκ (Ε, δανεικός από Οβιέδο), Λουρέιρο (Α, Λούγο), Κορταχαρένα (ΜΕ, Σοσιεδάδ), Σίλβα (Μ, αγοράστηκε από Έιμπαρ).

Έχασε αρκετούς βασικούς, κυρίως από τη μεσαία γραμμή. Έφυγαν οι Σαλβαδόρ (Μ), Ματέου (Μ), Τιμόρ (Μ), Τομέο (Μ), Βιγιάρ (Ε), Μαρτίνεθ (ΜΕ), Χασιμότο (ΑΜ), Μιγκέλ (Α), Ρεάλ (ΜΕ), Φερνάντεθ (Τ). Μπορεί να διαθέτει «βαριά» φανέλα για τη Σεγούντα, ωστόσο δεν βλέπουμε να κυνηγάει την άνοδο, καθώς δεν ενισχύθηκε ιδιαίτερα, ενώ αποχώρησαν χρήσιμοι παίκτες. Λογικά, κάπου στη μέση της βαθμολογίας.

Μιραντές

Είναι κλασική ομάδα της δεύτερης κατηγορίας (με ενδιάμεσο υποβιβασμό στην 3η κατηγορία το 2017 έως το 2019), έχοντας καλύτερη πορεία τη σεζόν 2014-15, τερματίζοντας 8η. Πέρσι, κατέλαβε τη 16η, βάζοντας σε κίνδυνο την παρουσία της στη λίγκα. Νέος τεχνικός είναι ο Αλέσιο Λίσι, βρίσκεται στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας (37 ετών), έχοντας περάσει μόνο από τον πάγκο της Λεβάντε (είναι γέννημα θρέμμα της).

Μεταγραφικά έδωσε έμφαση στην ενίσχυση της αμυντικής γραμμής, φέρνοντας μεταξύ άλλων τους Τάτσι (Α, Βίσλα Κρ.), Βερντάσκα (Α, Σλασκ), Λόπεθ (Τ, Ρεάλ Μαδρίτης Β'), Αλσέδο (Α, δανεικός από Αλμπαθέτε), Κάιρα (Ε, δανεικός από Χιρόνα), Ιοσίσοφ (ΜΕ, Βιγιαρεάλ), Μπάρσια (Α, Θέλτα), Μορένο (Α, δανεικός από Οσασούνα), Γκάμπρι (Ε, δανεικός από Χιρόνα), Τομέο (Μ, Ουέσκα), Ρέινα (Μ, Θέουτα). Έφυγαν μπόλικοι βασικοί, ξεχωρίζοντας τους Μιχελή (Α), Μαρτίν (Α), Ερέρο (Τ), Σαλίνας (Α), Νάβας (Α), Πράδος (Μ), Χουάνλου (ΜΕ), Γκελαμπέρτ (ΜΕ), Γκαρθία (Μ), Ρέι (Μ), Λόπεθ (ΜΕ), Χάρο (Ε), Σιμόν (Ε), Πίντσι (ΜΕ), Καρέρας (ΜΕ). Περιμένουμε να κάνει παρόμοια πορεία με την περσινή. Έγιναν πολλές αλλαγές στο ρόστερ, θα χρειαστεί χρόνο προσαρμογής πολλών παικτών. Πιθανώς, να βρίσκεται στο γκρουπ της μάχης του υποβιβασμού.

cta_box_bg
Σούπερ προσφορά*! Δώρο* χωρίς κατάθεση. Promo code COMBO230 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπόρτινγκ ντε Χιχόν

Για δεύτερη σεζόν κατέλαβε τη 17η θέση, μπλέκοντας με τις ομάδες του υποβιβασμού. Ευτυχώς για την ίδια κρατήθκε στην κατηγορία, εκεί που αγωνίζεται τις έξι τελευταίες σεζόν. Το 2016-17 αγωνίστηκε για τελευταία φορά στη Λα Λίγκα. Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ βρίσκεται στον σύλλογο από το 2017, είναι από τους ανερχόμενους προπονητές (38 ετών) στην Ισπανία, έχοντας ξεχωρίσει παλαιότερα στη Νότια Αμερική.

Έκανε ελάχιστες κινήσεις, αποκτώντας τους Πιέρ (Α, Λεβάντε), Χασάν (Ε, δανεικός από Βιγιαρεάλ), Γιάνιεθ (Τ, Μάλαγα). Αντίθετα, αποχώρησαν σημαντικά εργαλεία, όπως οι Ντίαθ (Μ), Βαλεντίν (Α), Μιλοβάνοβιτς (Ε), Κουέγιαρ (Τ), Αϊτόρ Γκαρθία (ΜΕ), Γκονθάλεθ (Ε). Διαθέτει έναν ικανότατο προπονητή, ωστόσο δεν βοηθάει ιδιαίτερα το ρόστερ, ώστε να κυνηγήσει την άνοδο. Θα την «τοποθετήσουμε» κάπου στα μισά της βαθμολογίας.

Βιγιαρεάλ Β'

Πέρσι, αγωνίστηκε ως νεοφώτιστη, τα βρήκε... σκούρα, ωστόσο κατάφερε να μείνει στην κατηγορία, τερματίζοντας πάνω από το γκρουπ υποβιβασμού (μαζί με τη Χιχόν), έχοντας απόσταση 6 βαθμών από τις Πονφεραντίνα και Μάλαγα (έπεσαν στη Γ'). Ο Μιγκελ Άλβαρεθ βρίσκεται από το 2017 στον πάγκο του μικρού «κίτρινου υποβρυχίου». Φυσικά και στηρίζεται από τις ακαδημίες της, ωστόσο πήρε και τους ταλαντούχους Αχομάχ (ΜΕ, Μπαρτσελόνα), Μπλάνκο (ΜΕ, Μπαρτσελόνα), Φεράρι (Ε, Ντιφενσόρ Σπόρτινγκ).

Σημαντικό το κενό που αφήνουν οι αποχωρήσαντες Πατσέκο (Μ), Λοθάνο (Μ), Ιοσίσοφ (ΜΕ), Ντε Λα Φουέντε (Α), Νίνιο (Ε), Καρέιρα (Α), Φαλ (Α). Υπάρχει πλούσιο ταλέντο από τη μέση και μπροστά, αλλά αμυντικά έχει σημαντικά θέματα, τα οποία σκοπεύει να λύσει ο κόουτς Άλβαρεθ. Πάλι θα παλέψει για την παραμονή, ενώ θυμίζουμε ότι δεν έχει δικαίωμα ανόδου.

Αμορεμπιέτα

Αρχικά, κατέκτησε την κορυφή του Group 2 στη Γ' κατηγορία, γεγονός που της εξασφάλισε την άνοδο στη Σεγούντα. Έπειτα, έπαιξε διπλό τελικό με τη Φερόλ για τον τίτλο της λίγκας (Primera Federation), τον οποίον και «σήκωσε» με συνολικό σκορ 3-2 (3-0, 0-2). Έτσι, επέστρεψε άμεσα στη δεύτερη κατηγορία, εκεί που είχε αγωνιστεί για πρώτη φορά το 2021-22 (τερμάτισε 19η). Η δουλειά του Χάριτζ Μούχικα ανταμείφθηκε με το να παραμείνει στον πάγκο. Πέρσι, ξεκίνησε την καριέρα του προπονητή ο 41χρονος, ο οποίος ήταν ποδοσφαιριστής της ομάδας το 2017-19, έπειτα έγινε βοηθός προπονητή του κλαμπ (2019-22) και τώρα head coach.

Από τις μεταγραφές ξεχωρίζουν οι Νούνιεθ (Α, Μπάρτσα Β'), Καρμπονέλ (Μ, Μπάρτσα Β'), Εράσο (Μ, Ακρίτας Χλώρακας), Ερνάντο (Α, Τοντέλα), Γκαρέτα (Α, δανεικός από Μπέτις). Αισθητές οι αποχωρήσεις των Ιτουράσπε (Μ), Μπουχάν (ΜΕ), Γιάσο (Α), Ροντρίγκεθ (Α), Γκερέρο (Μ), Ιριάρτε (Μ), Ερέρο (Μ), Μουρούα (Α), Αλμπισούα (Μ). Είναι μέσα στα φαβορί για τον υποβιβασμό, έχει κάνει ορισμένες καλές μεταγραφές, αλλά και πάλι έχει ελλείψεις στο ρόστερ. Δύσκολα θα κρατηθεί στην κατηγορία.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΡΑΠΛΗ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φερόλ

Τερμάτισε στην πρώτη θέση του πρώτου γκρουπ στην 3η κατηγορία, επιστρέφοντας στη Β' Ισπανίας μετά τη σεζόν 2007-08. Στη συνέχεια, πήρε μέρος στους τελικούς για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας ομάδας στη Γ' κατηγορία, εκεί που έχασε τον τίτλο από την Αμορεμπιέτα με 3-2 συνολικό σκορ (3-0, 0-2). Ο τεχνικός Κριστόμπαλ Παράλο βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της από το 2021.

Δεν εντυπωσίασε με τις αποκτήσεις της, φέρνοντας τους Κλεμέντε (Α, δανεικός από Λας Πάλμας), Ντελγκάδο (Α, Πονφεραντίνα), Χιμένεθ (Ε, Κάντιθ), Μερίνο (Ε, δανεικός από Σαραγόσα), Ντελμάς (Α, Μάλαγα), Τσούκα (Μ, Μάλαγα), Μπερνάντ (Τ, Βαλένθια), Λοσάδα (Ε, Θέλτα), Σενιέ (ΜΕ, Λούγο), Νάτσο (ΜΕ, Ρεάλ Ουνιόν). Μεταξύ άλλων, έφυγαν οι Πουμάρ (Α), Φόρνος (Α), Πασκουάλ (Α), Μπουρντάλ (Α), Μαρτίνεθ (Α), Χοσελού (Ε, αποσύρθηκε), Ρίβας (Τ), Πόθο (Μ), Κότο (Α). Όπως κάθε νεοφώτιστη, έτσι και η ίδια θα παλέψει για τη σωτηρία της. Όλα θα είναι ανοιχτά μέχρι το φινάλε, απλώς έχει προβάδισμα για να ξαναπέσει στη Γ' κατηγορία.

Αλκορκόν

Κατέλαβε τη 2η θέση στην κανονική διάρκεια του πρώτου ομίλου της Γ' κατηγορίας και στο «-1» από την 1η Φερόλ. Έτσι, μπήκε στη μάχη των μπαράζ, όπου βγήκε κερδισμένη, αποκτώντας εισιτήριο ανόδου. Αρχικά, κέρδισε τη Σοσιεδάδ Β' με 3-2 συνολικό σκορ και μετά την Καστεγιόν με 2-1 συνολικό σκορ. Επέστρεψε άμεσα στη Β' κατηγορία, από την υποβιβάστηκε την περασμένη περίοδο. Πότε της δεν έχει ανέβει στην κορυφαία λίγκα. Στο «τιμόνι» παρέμεινε ο Φραν Φερνάντεθ, ο οποίος προπονεί την ομάδα από το 2021.

Δεν ήταν ιδιαίτερως κινητική στη μεταγραφική περίοδο, παίρνοντας τους Άνακερ (Τ, Κορνεγιά), Ομπιέτα (ΜΕ, Μιέτζ), Γκονθάλεθ (ΜΕ, Ανδόρα), Αρτόλα (ΜΕ, δανεικός από Μπιλμπάο). Αποχώρησαν οι βασικοί Γκαρθία (Α), Πριέτο (Τ), Μογιάνο (M), Μπέρτο (ΜΕ), Νταλμάου (Ε). Είναι «ομάδα» της δεύτερης κατηγορίας και πιστεύουμε ότι έχει την εμπερία για να αποφύγει έναν νέο υποβιβασμό. Φυσικά, πρέπει να δώσει τη μάχη της, καθώς υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός.

Ελντένσε

Συμμετείχε στο δεύτερο γκρουπ της Γ' κατηγορίας. Τελείωσε την κανονική περίοδο, έχοντας τους ίδιους βαθμούς με την πρώτη Αμορεμπιέτα, ωστόσο έχασε την απευθείας άνοδο στην ισοβαθμία. Έτσι, ούσα δεύτερη στη βαθμολογία, αγωνίστηκε στα μπαράζ, εκεί που στο τέλος πήρε το «εισιτήριο» της ανόδου. Κέρδισε με τη σειρά τις Θέλτα Β' (4-3) και Ρεάλ Μαδρίτης Β' (1-1, 3-3, επικράτησε λόγως υψηλότερης θέσης στην κανονική διάρκεια). Χρειάστηκαν να περάσουν 59 χρόνια από την τελευταία φορά που αγωνίστηκε Σεγούντα!

Δικαιολογημένα παρέμεινε στον πάγκο ο τεχνικός Φερνάντο Εστέβεζ. Πήρε παίκτες με εμπειρία, όπως είναι οι Αντόνε (Ε, Λας Πάλμας), Ματέου (Μ, Ουέσκα), Ντα Κόστα (ΜΕ, Γρανάδα), Πίνια (Μ, Μούρθια), Ντουέ (Μ, Βιρτόν), Λασάμπ (Μ, Γρανάδα), Μάρι (Μ, Ίντερσιτι), Τιμόρ (Μ, Ουέσκα), Σαπέλα (ΜΕ, Ουνιονίστας), Ορτούνιο (Μ, Βαγιαδολίδ). Από τις αποχωρήσεις ξεχώρισαν οι Φόρτε (Μ), Σταματάκης (Τ), Πάρδο (Α), Καμπάνες (Μ), Γκονθάλεθ (Α). Είναι η πιο ενισχυμένη ομάδα από αυτές που ανέβηκαν κατηγορία. Μπορεί να έχει την «ταμπέλα» του αουτσάιντερ, ωστόσο περιμένουμε να «σωθεί» και να κάνει αρκετές «ζημιές».

 

Επιμέλεια: Γιάννης Γκώνιας

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση