foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ54
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Πορτογαλίας 2023-24: Preview Liga Portugal

Previews Πρωταθλημάτων | 08 Αυγ 2023 12:40
primeira-liga-portugal (1).jpg

Η Μπενφίκα ανακηρύχθηκε δίκαια πρωταθλήτρια στην Primeira Liga, καθώς αποτέλεσε από την αρχή την πιο σταθερή ομάδα της κατηγορίας.

Η Πόρτο πραγματοποίησε τρομερό ντεμαράζ στο φινάλε, όμως δεν ήταν αρκετό για να ανεβεί στην κορυφή. Η Μπράγκα παρουσιάστηκε ανταγωνιστική σε όλη τη διάρκεια και τερμάτισε δίκαια στην 3η θέση, ενώ η Σπόρτινγκ εμφανίστηκε απογοητευτική, καθώς δεν μπήκε ουδέποτε στην «κούρσα» του τίτλου. Η Αρούκα έκανε εντυπωσιακή πορεία, παίρνοντας ευρωπαϊκό εισιτήριο για δεύτερη φορά στην ιστορία της, ενώ την ακολούθησε στο Κόνφερενς Λιγκ η 6η Γκιμαράες.

Θετικές εντυπώσεις άφησαν Τσάβες, Φαμαλικάο, Μποαβίστα, Κάζα Πία, Βιζέλα και Ρίο Άβε, συμβιβάστηκαν με την άνετη παραμονή Ζιλ Βισέντε, Εστορίλ και Πορτιμονένσε. Υποβιβάστηκαν Μαρίτιμο, Πάσος Φερέιρα και Σάντα Κλάρα. Προβιβάστηκε ως πρωταθλήτρια η Μορεϊρένσε, ανέβηκε ως 2η η Φαρένσε, ενώ η Αμαδόρα πανηγύρισε την άνοδο στα μπαράζ και θα αγωνιστεί για παρθενική φορά στην ιστορία της στα «μεγάλα σαλόνια».

cta_box_bg
Super Προσφορά* χωρίς κατάθεση: Κωδικός 200FS ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύστημα διεξαγωγής

Στο πλαίσιο του πορτογαλικού Πρωταθλήματος, διεξάγονται 34 αγωνιστικές, 17 εντός και 17 εκτός έδρας για τις 18 ομάδες, με τις δύο πρώτες να εξασφαλίζουν εισιτήρια για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η πρωταθλήτρια θα εισέλθει κατευθείαν στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ενώ η 2η θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του θεσμού. Η 3η ομάδα θα συμμετάσχει στον 2ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ, ενώ η 4η θα παίξει στην 2ο προκριματική φάση του Κόνφερενς Λιγκ. Όσο αφορά τον υποβιβασμό, οι δύο τελευταίες θέσεις (17η και 18η) οδηγούν στη Β' κατηγορία, ενώ η 16η ομάδα της βαθμολογίας θα παίξει διπλούς αγώνες μπαράζ με την 3η της Β' κατηγορίας.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας η κατάταξη των ομάδων αποφασίζεται με τα εξής κριτήρια:

1) Περισσότεροι βαθμοί στα μεταξύ τους
2) Καλύτερη διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους
3) Περισσότερα γκολ στα μεταξύ τους
4) Καλύτερη συνολική διαφορά τερμάτων
5) Καλύτερη επίθεση

Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Μπενφίκα 2. Πόρτο 3. Σπόρτινγκ
4. Μπράγκα 5. Γκιμαράες 6. Φαμαλικάο
7. Αρούκα 8. Κάζα Πία 9. Πορτιμονένσε
10. Τσάβες 11. Ζιλ Βισέντε 12. Βιζέλα
13. Ρίο Άβε 14. Μποαβίστα 15. Εστορίλ
16. Μορεϊρένσε 17. Φαρένσε 18. Αμαδόρα

Οι 10 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Ντι Μαρία (ΜΕ) Γιουβέντους Μπενφίκα
Γκιοκέρες (Ε) Κόβεντρι Σπόρτινγκ
Φόντε (Α) Λιλ Μπράγκα
Κοκτσού (Μ) Φέγενορντ Μπενφίκα
Ναβάρο (Ε) Ζιλ Βισέντε Πόρτο
Γιούρασεκ (Α) Σλάβια Πράγας Μπενφίκα
Μπατούρινα (Ε) Φερεντσβάρος Ζιλ Βισέντε
Καρίγιο (Ε) Ατλέτικο Νασιονάλ Πορτιμονένσε
Λεμπεντένκο (Α) Λα Κορούνια Βιζέλα
Μανγκαλά (Α) Ελεύθερος Εστορίλ
Αγορά Απόδοση
Κατάκτηση: Μπενφίκα 1.90
cta_box_bg
Σούπερ Δώρο* στο PS Rewards Χωρίς Κατάθεση! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπενφίκα

Κατέκτησε δίκαια τον τίτλο και επέστρεψε στην κορυφή μετά από τέσσερα χρόνια. Εξαιρετική παρουσία στον πρώτο γύρο, έπαιξε τρομερό ποδόσφαιρο και έδειξε με τον Σμιντ στον πάγκο πως ήταν έτοιμη να πρωταγωνιστήσει και εκτός συνόρων. Μέτρησε 12 νίκες σε 13 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, κατέλαβε την 1η θέση σε δύσκολο όμιλο στο Τσάμπιονς Λιγκ (4-2-0), αφήνοντας 2η την Παρί και 3η τη Γιουβέντους, στα αρνητικά ο πρόωρος αποκλεισμός στο Taca da Liga. Η διακοπή του Μουντιάλ, η πώληση του κομβικού μέσου Έντσο Φερνάντες (Τσέλσι) και το γεγονός πως είχε πάρει «μαξιλαράκι ασφαλείας» από τους διώκτες είχαν σαν αποτέλεσμα την πτώση στην απόδοση της. Αποκλείστηκε στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης από την Ίντερ, στο Λιγκ Καπ έμεινε στην ίδια φάση του θεσμού εκτός από την Μπράγκα, στο φινάλε του πρωταθλήματος υπέπεσε σε γκέλες, πάντως δεν αγχώθηκε ιδιαίτερα και παρέμεινε στην κορυφή.

Ο Σμιντ συνεχίζει στον πάγκο, πραγματοποίησε μόλις τρεις μεταγραφές, επέστρεψε μετά από 13 χρόνια ο πολύπειρος εξτρέμ Ντι Μαρία, ενώ δαπανήθηκαν αρκετά χρήματα για τις αποκτήσεις του μπακ Γιούρασεκ και του μέσου Κοκτσού. «Πόνεσαν» οι αποχωρήσεις του πολύτιμου μπακ Γκριμάλδο και του αρχισκόρερ Γκονσάλο Ράμος, πωλήθηκε ο ακραίος αμυντικός Ζιλμπέρτο, ενώ ολοκληρώθηκαν οι δανεισμοί των μεσοεπιθετικών Γκέδες και Ντράξλερ (αμφότεροι δεν έπεισαν). Σε φιλικά (4-0-2), στο πιο πρόσφατο έχασε 2-1 από τη Φέγενορντ. Η παραμονή του Σμιντ στην τεχνική ηγεσία, η διατήρηση των περισσότερων βασικών μονάδων και το βάθος στο ρόστερ, την καταλογίζουν λογικά ως το 1ο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου (1.90).

Πόρτο

Έκανε τρομερό ντεμαράζ στο φινάλε, όμως δεν ήταν αρκετό για να προσπεράσει την τρομερή Μπενφίκα. Δεν έπεισε ιδιαίτερα στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, έχασε βαθμούς σε θεωρητικά εύκολα παιχνίδια και βρέθηκε από νωρίς να κυνηγάει τους «Αετούς». Στο Τσάμπιονς Λιγκ είχε θετική παρουσία (4-0-2), τερμάτισε δίκαια στην κορυφή του ομίλου, αφήνοντας πιο πίσω τις Κλαμπ Μπριζ, Λεβερκούζεν και Ατλέτικο. Ύστερα, από τη διακοπή του Μουντιάλ έδειξε εξαιρετικό πρόσωπο, κατέκτησε τα δύο εγχώρια Κύπελλα, αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση από τη φιναλίστ Ίντερ, ενώ στο πρωτάθλημα ολοκλήρωσε τη σεζόν με εννιά σερί νίκες και έφτασε σε σημείο να διεκδικεί τον τίτλο μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Ο Κονσεϊσάο δεν το… κουνάει από τον σύλλογο, βρίσκεται από το 2017 στην τεχνική ηγεσία και άπαντες αναγνωρίζουν την εξαιρετική του δουλειά. Μόλις δύο μεταγραφικές προσθήκες, πήρε το νεαρό μέσο Νίκο Γκονσάλες (Μπαρτσελόνα) και τον φορ Ναβάρο (Ζιλ Βισέντε), σημαντική η αποχώρηση του μέσου Ουρίμπε, ελεύθερος έμεινε ο χρήσιμος μπακ Μανάφα. Σε φιλικά (2-1-1), στο τελευταίο ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Βαγιεκάνο. Για ακόμα μια σεζόν θα παλέψει στα ίσα για τον τίτλο, η παραμονή του Κονσεϊσάο και το ποιοτικό ρόστερ τη φέρνουν δικαιολογημένα ως 2ο φαβορί για τον τίτλο (2.10), καθώς δείχνει να βρίσκεται ελάχιστα πιο πίσω στην «κούρσα» από την πρωταθλήτρια Μπενφίκα.

Μπράγκα

Θετική παρουσία για τα δεδομένα της, τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας, παρουσιάζοντας αξιόμαχο πρόσωπο. Μπήκε δυνατά στο πρωτάθλημα, μέτρησε εφτά νίκες σε οκτώ παιχνίδια, έχοντας εξαιρετική επιθετική λειτουργία, ενώ κατέλαβε την 3η θέση στο Γιουρόπα Λιγκ (3-1-2), καθώς έμεινε πιο πίσω από Σεν Ζιλουάζ και Ουνιόν Βερολίνου αντίστοιχα. Μετά το Μουντιάλ αποκλείστηκε εύκολα στους «16» του Κόνφερενς Λιγκ από τη φιναλίστ Φιορεντίνα, διασύρθηκε στα προημιτελικά του Taca da Liga από την Σπόρτινγκ, ενώ έχασε στον τελικό του Κυπέλλου από την Πόρτο. Ο Αρτούρ Ζορζ στην πρώτη του προπονητική επαγγελματική απόπειρα έκανε θαυμάσια δουλειά και δικαιολογημένα προσέλκυσε το ενδιαφέρον πολλών ομάδων στο εξωτερικό, πάντως παραμένει κανονικά στον πάγκο.

Αγόρασε τα δικαιώματα του στόπερ Νιακατέ, του μπακ Γκόμεζ και του εξτρέμ Μπρούμα (αμφότεροι αγωνίστηκαν ως δανεικοί την περασμένη σεζόν). Έβγαλε χρήματα από τα ταμεία για την απόκτηση του μέσου Σαλασάρ, ενώ ελεύθεροι αποκτήθηκαν ο πολύπειρος κεντρικός αμυντικός Φόντε και ο εξτρέμ Ρόνι Λόπες (πέρασε από τον Ολυμπιακό). Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του σημαντικού μέσου Ράσιτς, πωλήθηκε ο ποιοτικός εξτρέμ Μεντέιρος. Σε φιλικά (5-1-0), στο τελευταίο χρονικά κέρδισε 2-0 τη Νις. Στα ίδια κυβικά περιμένουμε να κυλήσει η σεζόν, διατήρησε τον βασικό κορμό και τον Ζορζ στον πάγκο, ενώ δεν κινήθηκε ζωηρά μεταγραφικά. Δεν πιστεύουμε πως θα διεκδικήσει τον τίτλο και δικαιολογημένα οι μπουκ τη δίνουν ως 4ο φαβορί για κατάκτηση (21.00).

Σπόρτινγκ Λισαβόνας

«Πλήρωσε» στο έπακρο το κάκιστο ξεκίνημα και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να δείξει μαχητική στην «κούρσα» του τίτλου. Μόλις μία νίκη τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, ντροπιαστικός αποκλεισμός στο Λιγκ Καπ από τη Βαρζίμ, ενώ τερμάτισε στην 3η θέση του Τσάμπιονς Λιγκ (2-1-3), πίσω από Τότεναμ και Άϊντραχτ αντίστοιχα. Βελτιώθηκε αισθητά στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος, έχοντας μόλις μία ήττα σε 17 παιχνίδια (13-3-1), έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου και αποκλείστηκε από τη Γιουβέντους, ενώ έχασε στον τελικό του Taca da Liga από την Πόρτο.

Ο ταλαντούχος προπονητής Ρούμπεν Αμορίμ συνεχίζει στο «τιμόνι» παρά τις «σειρήνες» των συλλόγων της Πρέμιερ Λιγκ, μάλιστα ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι τον Ιούνιο του 2026. Ελάχιστες προσθήκες, απέκτησε τον δυναμικό στράικερ Γκιοκέρες, ενώ αγόρασε τα δικαιώματα του εξτρέμ Τρινκάο από την Μπαρτσελόνα. Πούλησε στην Παρί αντί 60 εκατομμυρίων τον εκπληκτικό μέσο Ουγκάρτε, δανεικός παραχωρήθηκε στον Ολυμπιακό ο Έλληνας χαφ Αλεξανδρόπουλος, ελεύθερος έφυγε ο έμπειρος μπακ Μπεγερίν. Σε φιλικά (4-2-1), στο πιο πρόσφατο ηττήθηκε 1-0 από την Έβερτον.  Η παραμονή του Αμορίμ αυξάνει τις προσδοκίες για κάτι θετικό, θα πορευθεί ουσιαστικά με τον περσινό ρόστερ και δείχνει έτοιμη να τερματίσει στην τριάδα, αφού δεν φαίνεται να έχει το απαραίτητο υλικό για να σηκώσει το τρόπαιο (8.00).

cta_box_bg
Combo Προσφορά* χωρίς κατάθεση στη Novibet ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αρούκα

Αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη της περασμένης σεζόν, τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας και θα αγωνιστεί για 2η φορά στην ιστορία της στην Ευρώπη. Η εξαιρετική αμυντική λειτουργία αποτέλεσε το «κλειδί» της επιτυχίας, ξεκίνησε μουδιασμένα το πρωτάθλημα, όμως μετά την επανεκκίνηση από τη διακοπή του Μουντιάλ παρουσιάστηκε εξαιρετική. Έμεινε εκτός συνέχειας στον 5ο γύρο του Λιγκ Καπ με βαριά ήττα από την Πόρτο, είχε τρομερή παρουσία στο Taca da Liga, όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό αλλά αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από την Σπόρτινγκ. Ο «πρωτομάστορας» Εβανγκελίστα αποτέλεσε παρελθόν μετά από τρία χρόνια και τα ηνία στην τεχνική ηγεσία ανέλαβε ο Ντάνιελ Ράμος. Ο Πορτογάλος βρισκόταν στον πάγκο της Αλ Φαισαλί, ήταν άνεργος από τον Φεβρουάριο του 2022.

Προχώρησε σε τέσσερις μεταγραφές, ξεχωρίζουν οι αποκτήσεις του εξτρέμ Τζέισον και του φορ Γκονζάλες, επέστρεψε από δανεισμό ο ταχύτατος ακραίος επιθετικός Μπουκιά. Πωλήθηκαν ο βασικός στόπερ Μπάσο και ο κομβικός εξτρέμ Άντονι, αποχώρησαν ελεύθεροι ο σημαντικός μεσοεπιθετικός Ρουίς και ο αρχισκόρερ Ντάμπαγκχ. Δείχνει αποδυναμωμένη σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά, ο Εβανγκελίστα απομακρύνθηκε από τον πάγκο, ενώ έφυγαν αρκετοί βασικοί παίκτες. Δεν πιστεύουμε πως θα διεκδικήσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γκιμαράες

Παρουσιάστηκε με σκαμπανεβάσματα την προηγούμενη χρονιά και περιορίστηκε με την 6η θέση. Είχε κακή επιθετική λειτουργία (34 γκολ ενεργητικό), ήταν ανταγωνιστική στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, όμως η διακοπή του Μουντιάλ την επηρέασε σε μεγάλο βαθμό. Στην επανεκκίνηση μέτρησε τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, αποκλείστηκε στον 5ο γύρο του Λιγκ Καπ από την Μπράγκα, ενώ πέρασε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα από τα μέσα Μαρτίου μέχρι τα τέλη Απριλίου, έχοντας πέντε ήττες σε έξι αγώνες πρωταθλήματος.

Τη φετινή σεζόν ξεκίνησε με «κάζο» στην Ευρώπη, καθώς αποκλείστηκε πρόωρα από την Τσέλιε στα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ. Παραμένει στον πάγκο ο Μορένο για 2η διαδοχική χρονιά, αγόρασε τα δικαιώματα των ακραίων αμυντικών Μάνγκας, Ζε Κάρλος και του φορ Μπούτζκε (άπαντες ήταν δανεικοί). Έβαλε χρήματα στα ταμεία από τις πωλήσεις του στόπερ Μπάμπα, του μπακ Σακό και του φορ Άντερσον Σίλβα. Με το… αριστερό άρχισε τη χρονιά, δεν προχώρησε σε ιδιαίτερες μεταγραφικές κινήσεις και φαίνεται πως θα παλέψει για την είσοδο στην πεντάδα.

Τσάβες

Εντυπωσιακή πορεία για τη νεοφώτιστη, τερμάτισε στην 7η θέση της βαθμολογίας, δείχνοντας αξιόμαχο πρόσωπο. Είχε θετική αμυντική παρουσία στη μεγαλύτερη διάρκεια, αποκλείστηκε πρόωρα στο Taca da Liga και στο Λιγκ Καπ, «πληρώνοντας» το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Δεκεμβρίου. Ανέβασε κατακόρυφα απόδοση τον Μάρτιο, ξέμεινε από κίνητρο στο φινάλε, καθώς δεν πήρε την απαραίτητη άδεια από την ΟΥΕΦΑ για να συμμετάσχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Βίτορ Καμπέγιος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία μετά από δύο χρόνια, αντικαταστάτης ο Ζοσέ Γκόμες. Ο 52χρονος βρισκόταν στον πάγκο της Μαρίτιμο την περασμένη σεζόν, στο παρελθόν ήταν βοηθός του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια (2010-12).

Προχώρησε σε 10 μεταγραφικές προσθήκες, ξεχωρίζουν ο τερματοφύλακας Σόουζα και ο στόπερ Νογκέιρα, αποχώρησαν ισάριθμοι, σημαντικότερες απώλειες ο βασικός γκολκίπερ Βίτορ και οι κομβικοί μεσοεπιθετικοί Ζουνίνιο, Τεϊσέιρα και Μέντες. Τη φετινή σεζόν αποκλείστηκε πρόωρα στο Λιγκ Καπ από την AVS, σε φιλικά (2-2-3), στο πιο πρόσφατο έχασε 1-0 από τη Φαμαλικάο. Πλέον, πορεύεται με τον Γκόμες στον πάγκο, έκανε «γερό λίφτινγκ» στο ρόστερ, πάντως δεν μοιάζει αποδυναμωμένη και φαίνεται ικανή να μπει ξανά στη δεκάδα.

Φαμαλικάο

Εξαιρετική χρονιά, κατέλαβε την 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα, παρουσιάζοντας θετική εικόνα. Το τραγικό ξεκίνημα δεν προμήνυε πως θα «έκλεβε» τις εντυπώσεις στο φινάλε της σεζόν, μέτρησε πέντε ήττες τις εφτά πρώτες αγωνιστικές και λογικά αποτέλεσε γρήγορα παρελθόν ο κόουτς Πέδρο Σίλβα. Ο διάδοχος Πέδρο Σόουζα συμμάζεψε άμεσα την κατάσταση, πραγματοποίησε καλό δεύτερο γύρο, ενώ έφτασε μια… ανάσα μακριά από τον τελικό του Λιγκ Καπ, όμως στα ημιτελικά αποκλείστηκε με δραματικό τρόπο από τη μετέπειτα τροπαιούχο Πόρτο. Στο Taca da Liga βγήκε πρόωρα εκτός συνέχειας από τη φάση των ομίλων. Ο Πορτογάλος τεχνικός συνεχίζει στον πάγκο, κινήθηκε ελάχιστα μεταγραφικά, κυριότερη προσθήκη ο μεσοαμυντικός Τόπιτς, ενώ αγόρασε τα δικαιώματα του μπακ Μόουρα και του εξτρέμ Ντόμπρε.

Πωλήθηκε ο εξαιρετικός στόπερ Πενέτρα, ελεύθερος έφυγε ο ποιοτικός εξτρέμ Ίβο Ροντρίγκες, ενώ ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του σημαντικού μεσοαμυντικού Κολομπάτο. Ξεκίνησε άσχημα τη φετινή αγωνιστική περίοδο, καθώς αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από την Ος Μπελενένσες. Στα δύο φιλικά παιχνίδια μέτρησε ισάριθμες νίκες ενάντια σε Τροφένσε (1-0) και Τσάβες (1-0) αντίστοιχα. Δεν προχώρησε σε πολλές μεταγραφές, θα στηριχθεί στον περσινό κορμό και έχει τη δυνατότητα να βρίσκεται μέσα στη δεκάδα.

cta_box_bg
bwin - Άπαιχτη προσφορά* χωρίς κατάθεση & VIP ταξίδι στο Final Four της EuroLeague! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μποαβίστα

Ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν, κατέλαβε την 9η θέση της βαθμολογίας, έχοντας την 4η χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος (54 γκολ παθητικό). Άρχισε εντυπωσιακά, μετρώντας πέντε νίκες σε εφτά παιχνίδια, στη συνέχεια «ξεφούσκωσε» και πήγε στη διακοπή του Μουντιάλ με αρνητικό σερί έξι αγώνων (0-2-4). Στην επανέναρξη παρουσιάστηκε με σκαμπανεβάσματα, αποκλείστηκε στα προημιτελικά στο Taca da Liga, πάντως έκλεισε θετικά τη σεζόν, έχοντας αήττητο τριών παιχνιδιών (2-1-0). Ο Πετίτ βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία από τον Νοέμβριο του 2021, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και δεν ενισχύθηκε στο μεταγραφικό παζάρι. Αγόρασε τα δικαιώματα του μπακ Ονιεμαέτσι και του φορ Μπόζενικ, ενώ προώθησε τέσσερις από την Ακαδημία.

Αποσύρθηκε ο εμβληματικός τερματοφύλακας Μπρακάλι, πωλήθηκε ο βασικός μπακ Μάνγκας, ελεύθεροι έφυγαν ο σημαντικός εξτρέμ Γκορέ και ο αρχισκόρερ Εντζιέ. Στα δικαστήρια οδηγήθηκε η διαμάχη με τον κομβικό ακραίο αμυντικό Κάνον, καθώς ο Αμερικανός κατήγγειλε τη μέχρι πρότινος ομάδα του για ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το πρόσωπο του. Τη φετινή χρονιά αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι από τη Λεϊρία στο Λιγκ Καπ, ενώ σε φιλικά παιχνίδια μέτρησε ισάριθμες ήττες από Μπράγκα (0-2) και Αρούκα (0-3) αντίστοιχα. Πολλά αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά θέματα, δεν επήλθε η παραμικρή μεταγραφική ενίσχυση, ενώ το κενό του Εντζιέ στη γραμμή κρούσης είναι τεράστιο. Την περιμένουμε πιο χαμηλά στη βαθμολογία.

Κάζα Πία

Μετά από 83 χρόνια προβιβάστηκε ξανά στη μεγάλη κατηγορία, έδειξε καλά στοιχεία για νεοφώτιστη και δικαιολογημένα τερμάτισε στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Τρομερός πρώτος γύρος, μέτρησε μόλις μία ήττα τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος (5-2-1), έχοντας εξαιρετική ανασταλτική λειτουργία. Αντίθετα, μετά το Μουντιάλ έριξε κατακόρυφα απόδοση, έμεινε πρόωρα εκτός συνέχειας στο Taca da Liga, αποκλείστηκε στα προημιτελικά του Λιγκ Καπ από τη Νασιονάλ Μαδέιρα, ενώ ολοκλήρωσε τη σεζόν με αρνητικό σερί οκτώ παιχνιδιών (0-3-5). Ο Φιλίπε Μαρτίνς βρίσκεται στο «τιμόνι» από το 2020, απέκτησε αρκετούς ελεύθερους παίκτες, έδωσε χρήματα μόνο για τον μεσοεπιθετικό Ρομπέρτο.

Ολοκληρώθηκαν οι δανεισμοί του δυναμικού μέσου Μπαρό και του χρήσιμου εξτρέμ Σομά. Μπήκε δυνατά τη φετινή σεζόν, καθώς ξεπέρασε στο Λιγκ Καπ τα εμπόδια των Βιλαβερντένσε (2-0) και Τορένσε (2-0) αντίστοιχα. Ουσιαστικά, είναι ίδια ομάδα με την προηγούμενη χρονιά, διατήρησε όλο τον βασικό «κορμό» και περιμένουμε να τερματίσει ξανά στη δεκάδα, αφού διαθέτει την απαραίτητη «χημεία».

Βιζέλα

Εμφανίστηκε διπρόσωπη και έμεινε στην 11η θέση της βαθμολογίας. Κάκιστη αρχή, μέτρησε μόλις ένα τρίποντο σε εφτά παιχνίδια (1-2-4), ο αποκλεισμός στο Taca da Liga τον Νοέμβριο σηματοδότησε εξελίξεις, καθώς έφυγε ο Άλβαρο Πατσέκο και τα ηνία ανέλαβε ο υπηρεσιακός Τουλίπα, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στον πάγκο. Στη συνέχεια αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ στη φάση των ομίλων, πήρε τις απαραίτητες νίκες κόντρα σε υποδεεστέρους αντιπάλους, στο φινάλε ξέμεινε από κίνητρο, τελειώνοντας τη χρονιά με αρνητικό σερί εφτά αγώνων (0-2-5). Νέος προπονητής ο Πάμπλο Βιγιάρ, δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία, αφού στο παρελθόν κάθισε στους πάγκους μόνο δύο συλλόγων (Ποχρόνιε, Ριτεριάι).

Καλές μεταγραφικές προσθήκες ο στόπερ Εσκοβάλ (Βόλος), ο μπακ Λεμπεντένκο και οι φορ Ουνζουέτα, Ζαρντέλ. Αποχώρησαν ο αρχηγός ακραίος αμυντικός Κίκι, ο βασικός μπακ Τζουλιάο, ο έμπειρος μεσοαμυντικός Κλοντεμίρ, ο κομβικός χαφ Γκούζο και ο αρχισκόρερ Όσμαγιτς. Τη φετινή σεζόν άρχισε με το… αριστερό, καθώς αποκλείστηκε από την AVS στο Λιγκ Καπ. Θα πορευθεί με άπειρο προπονητή, προσπάθησε μεταγραφικά να καλύψει τα κενά που προέκυψαν και σε μεγάλο βαθμό δείχνει να τα κατάφερε. Στα ίδια κυβικά περιμένουμε να κυλήσει η χρονιά.

Ρίο Άβε 

Παρουσιάστηκε μαχητική και κατέλαβε την 12η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Νωθρό ξεκίνημα, μέτρησε μόνο ένα τρίποντο σε εφτά παιχνίδια (1-3-3), αποκλείστηκε πρόωρα από τα δύο Κύπελλα, βρήκε τα… πατήματα της τον Νοέμβριο. Ύστερα, από την ολοκλήρωση του Μουντιάλ δυσκολεύτηκε αισθητά στο σκοράρισμα, έριξε απόδοση από τον Απρίλιο μέχρι το φινάλε, ολοκληρώνοντας τη σεζόν με μόλις μία νίκη σε εννιά αγώνες (1-4-4). Υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών μέχρι τον Δεκέμβριο, καθώς υπήρξε παρατυπία στη μεταγραφή του Ολίνγκα, που έγινε το 2022 από τη Μουσκρόν. Θα μπορέσει ξανά να προχωρήσει σε ενίσχυση από τον Ιανουάριο του 2024, ενώ μειώθηκε το χρηματικό πρόστιμο που της επιβλήθηκε.

Επέστρεψαν πέντε δανεικοί, μόλις τέσσερις αποχωρήσεις, ανάμεσα σε αυτούς ο Έλληνας μέσος Σάμαρης. Τη φετινή σεζόν άρχισε άσχημα, αφού αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από την Αρούκα. Συνεχίζει με τον Φρέιρε σταθερά στην τεχνική ηγεσία, δεν είχε τη δυνατότητα για μεταγραφές, στα θετικά πως δεν έφυγαν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές. Περιμένουμε να περιοριστεί με την άνετη σωτηρία.

cta_box_bg
Παίξε Νόμιμα στην bet365 ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ζιλ Βισέντε

Εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, τερματίζοντας στην 13η θέση της βαθμολογίας. Αποκλείστηκε στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ από την Άλκμααρ το καλοκαίρι, πραγματοποίησε θλιβερές εμφανίσεις από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι τη διακοπή του Μουντιάλ, μετρώντας εφτά ήττες σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ αποκλείστηκε και από τα δύο Κύπελλα. Σε εκείνο το διάστημα παρελθόν αποτέλεσε ο Κούνια και τα ηνία ανέλαβε ο Ντάνιελ Σόουζα, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν στην τεχνική ηγεσία. Αναθάρρησε στο ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, πάντως έκλεισε άσχημα τη χρονιά, έχοντας μόλις δύο νίκες σε 11 αγώνες (2-2-7).

Νέος προπονητής ο Βίτορ Καμπέγιος, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στην Τσάβες την περασμένη διετία. Πάρα πολλές ανακατατάξεις, αξιοσημείωτες προσθήκες οι μεσοαμυντικοί Καστίγιο, Ντομίνγκες και ο στράικερ Μπατούρινα, ο οποίος προέρχεται από καλή χρονιά στη Φερεντσβάρος.

Πωλήθηκαν ο βασικός μπακ Μάριν, ο κομβικός χαφ Καρβάλιο και ο αρχισκόρερ Ναβάρο. Ολοκληρώθηκαν οι δανεισμοί των σημαντικών αμυντικών Αραούχο και Καράκα. Τη φετινή χρονιά αποκλείστηκε στο Λιγκ Καπ από την Ολιβεϊρένσε, σε φιλικό κέρδισε με 3-2 την Πάσος. Ο Καμπέγιος έδειξε θετικά δείγματα και υπάρχουν υψηλές φιλοδοξίες πως θα κατορθώσει κάτι ανάλογο στη νέα του ομάδα, έγιναν πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ και θεωρούμε πως θα τερματίσει πιο πάνω από την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Εστορίλ

Προβλημάτισε έντονα την προηγούμενη χρονιά και περιορίστηκε με την παραμονή. Άρχισε καλά, έχοντας καλή αμυντική λειτουργία, όμως όλα διαφοροποιήθηκαν στα τέλη Οκτωβρίου. Πέρασε παρατεταμένο ντεφορμάρισμα, παρέμεινε 10 επίσημα παιχνίδια χωρίς νίκη (0-3-7), ενώ αποκλείστηκε και από τα δύο Κύπελλα. Η νίκη με την Μποαβίστα αποδείχθηκε απλά μια παρένθεση, καθώς ακολούθησαν θλιβερές εμφανίσεις, μετρώντας εννιά ήττες σε δέκα αγώνες. Σε εκείνο το διάστημα απολύθηκε ο Βερίσιμο, ο διάδοχος Ρικάρντο Σοάρες διαφοροποίησε το κλίμα και κατόρθωσε να κλείσει τη σεζόν με θετικό πρόσημο. Πάντως, δεν συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία και νέος προπονητής είναι ο Άλβαρο Πατσέκο, ο οποίος στο παρελθόν κάθισε στον πάγκο μόνο δύο ομάδων (Φάφε, Βιζέλα).

Λιγοστές μεταγραφικές κινήσεις, ξεχωρίζει η απόκτηση του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού Μανγκαλά, πήρε με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό τον μέσο Χόλσγκροουβ, ενώ έδωσε χρήματα στη Ρεμς για την αγορά του μεσοεπιθετικού Γκιτάνε. Ολοκληρώθηκαν οι δανεισμοί του σημαντικού μεσοαμυντικού Γκαμπόα, του κομβικού χαφ Καρβάλιο (Ολυμπιακός) και του πολύτιμου εξτρέμ Γκουβέια. Πωλήθηκε ο βασικός μπακ Τιάγκο Σάντος, ελεύθεροι έφυγαν ο πολύπειρος ακραίος αμυντικός Ζοαοζίνιο και ο ηγέτης εξτρέμ Ζεράλντες. Τη φετινή σεζόν στο Λιγκ Καπ ξεπέρασε τα εμπόδια των Πάσος (2-0) και Ος Μπελενένσες (5-1), αντίστοιχα. Με νέο προπονητή θα πορευθεί, έφυγαν πολλοί βασικοί παίκτες και ακόμα αναζητεί αντικαταστάτες. Αναμένεται ανάλογη χρονιά με την περσινή.

Πορτιμονένσε

Περιορίστηκε με την άνετη σωτηρία, καθώς τερμάτισε μία θέση πιο πάνω από τα μπαράζ παραμονής. Θλιβερή επιθετική λειτουργία, είχε τη χειρότερη παραγωγικότητα στην κατηγορία (25 γκολ ενεργητικό), ενώ έδειξε αρκετά αδύναμη μακριά από την έδρα της. Δεν εκμεταλλεύτηκε το ονειρικό ξεκίνημα, όπου μέτρησε τέσσερις νίκες τις πρώτες πέντε αγωνιστικές, από τον Οκτώβριο και μέχρι τη λήξη της σεζόν πραγματοποίησε προβληματικές εμφανίσεις, ενώ αποκλείστηκε πρόωρα και από τα δύο Κύπελλα. Ο Πάουλο Σέρτζιο βρίσκεται σταθερά στην τεχνική ηγεσία από τον Φεβρουάριο του 2020, άλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ, ξεχωρίζουν οι αποκτήσεις του γκολκίπερ Βινίσιους, του μπακ Φορμίγκα, του εξτρέμ Ρίλντο και του στράικερ Καρίγιο, ο οποίος έρχεται με μεγάλες περγαμηνές. Κομβικές οι απώλειες του ακραίου αμυντικού Σεκ και του εξτρέμ Τζούνιορ.

Τη φετινή σεζόν αποκλείστηκε πρόωρα στο Λιγκ Καπ από τη Λεϊσόες στη διαδικασία των πέναλτι. Σε φιλικά παιχνίδια (0-3-3), στο πιο πρόσφατο έχασε 2-1 από τη Φαρένσε. Έγιναν σαρωτικές αλλαγές στο ρόστερ, είναι ορατό πως ακόμα ψάχνεται και το απέδειξε περίτρανα στους φιλικούς αγώνες. Πάντως, την περιμένουμε δυνατή και θεωρούμε πως θα αποτελέσει την έκπληξη της σεζόν, καθώς έγιναν στοχευμένες μεταγραφικές επιλογές.

cta_box_bg
Mοναδική προσφορά* για να σκοράρεις καθημερινά στις πιο δημοφιλείς λίγκες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Mορεϊρένσε

Κατέκτησε εύκολα τον τίτλο και προβιβάστηκε ξανά μετά από έναν χρόνο στη μεγάλη κατηγορία. Μπήκε με «άγριες διαθέσεις», μετρώντας εννιά νίκες σε δέκα αγώνες πρωταθλήματος, αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες από την Μπράγκα στο Taca da Liga, ενώ έκανε απίστευτη πορεία στους ομίλους του Λιγκ Καπ, όπου τερμάτισε στην κορυφή και άφησε εκτός συνέχειας την πρωταθλήτρια Μπενφίκα. Είχε με διαφορά την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας (77 γκολ ενεργητικό), ενώ κράτησε «απόρθητη» την έδρα της, έχοντας απολογισμό (15-2-0). Ο «πρωτομάστορας» Πάουλο Άλβες αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία, αντικαταστάτης ο Ρούι Μπόργκες, ο οποίος ξεκίνησε την προηγούμενη σεζόν στον πάγκο της Βιλαφραένσε και την ολοκλήρωσε στη Μάφρα.

Προχώρησε σε αποκτήσεις ελεύθερων παικτών, αγόρασε τα δικαιώματα του εξτρέμ Κοντισάνγκ (Μπράγκα), αποχώρησαν πολλοί, σημαντικότερες οι απώλειες των βασικών στόπερ Γκόμες, Ρότσα, του κομβικού μπακ Μπρούνο, του σημαντικού μεσοαμυντικού Οφόρι και των πολύτιμων επιθετικών Σίλβα, Πλατινί. Ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από τη Φαρένσε, σε φιλικές αναμετρήσεις (0-1-2), στο πιο πρόσφατο παιχνίδι έμεινε στη λευκή ισοπαλία με την Αρούκα. Θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή στον πάγκο, έφυγαν βασικοί «πυλώνες» της περσινής τρομερής χρονιάς και δείχνει να μην έχει καλύψει επάξια τα κενά. Είναι από τις ομάδες που περιμένουμε να κινδυνεύσουν.

Φαρένσε

Κατέλαβε την 2η θέση και επέστρεψε ξανά στη μεγάλη κατηγορία μετά από μία σεζόν. Ξεκίνησε εξαιρετικά τη χρονιά, «έτρεξε» αήττητο σερί δέκα αγώνων (7-3-0), στη συνέχεια αποκλείστηκε στο Taca da Liga από τη Λεϊσόες και στη φάση των ομίλων του Λιγκ Καπ. Το μουδιασμένο ξεκίνημα στον δεύτερο γύρο είχε σαν αντίκτυπο την απόλυση του Ρούι Φερέιρα, τα ηνία ανέλαβε ο Ζοσέ Μότα και η αγωνιστική ανάκαμψη ήρθε άμεσα. Ολοκλήρωσε τη σεζόν με εννιά διαδοχικές νίκες, έχοντας την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας (34 γκολ παθητικό) και τη δεύτερη πιο παραγωγική επίθεση (57 τέρματα ενεργητικό). Ο Μότα συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία, ανακοίνωσε τις αποκτήσεις έξι ποδοσφαιριστών, αξιοσημείωτες προσθήκες ο στόπερ Χόρχε και ο στράικερ Ντουάρτε.

Έφυγαν ελεύθεροι ο κομβικός κεντρικός αμυντικός Ρόμπσον, ο βασικός μπακ Αμπνέρ, ο έμπειρος μέσος Πάουλο και ο βασικός στράικερ Ενρίκε. Τη φετινή αγωνιστική περίοδο ξεκίνησε θετικά, αποκλείοντας στο Λιγκ Καπ τις Μορεϊρένσε και Ολιβεϊρένσε αντίστοιχα. Αποκλειστικός στόχος αποτελεί η σωτηρία, δεν προχώρησε σε πολλές ανακατατάξεις στο ρόστερ και αναμένεται να δώσει μεγάλη μάχη για να σωθεί.

Εστρέλα Αμαδόρα

Πήρε την άνοδο στα μπαράζ και θα αγωνιστεί για παρθενική φορά στην ιστορία της στην κορυφαία κατηγορία. Με σκαμπανεβάσματα κύλησε ο πρώτος γύρος, αποκλείστηκε πρόωρα στο Taca da Liga από τη Χοσπιτάλ και στους ομίλους του Λιγκ Καπ, εμφανίστηκε εξαιρετική από τον Ιανουάριο μέχρι τον Απρίλιο, τερματίζοντας στην 3η θέση της βαθμολογίας. Για τον προβιβασμό έδωσε σκληρή μάχη κόντρα στη Μαρίτιμο, κέρδισε στο πρώτο παιχνίδι με 2-1 εντός έδρας, στον επαναληπτικό έχασε με το ίδιο σκορ, όμως πήρε το… εισιτήριο στη διαδικασία των πέναλτι. Σταθερά στο «τιμόνι» βρίσκεται ο Σέρτζιο Βιέιρα, προχώρησε σε έξι μεταγραφικές κινήσεις, ενώ επέστρεψαν πέντε δανεικοί.

Αποχώρησαν εννιά παίκτες, σημαντικότερες απώλειες ο έμπειρος στόπερ Κορέια και ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός Φεράτοβιτς. Ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με αποκλεισμό στο Λιγκ Καπ από την Πορτιμονένσε, ενώ σε τρία φιλικά παιχνίδια γνώρισε ισάριθμες ήττες από Σπόρτινγκ (1-4), Ρόμα (0-4) και Ος Μπελενένσες (1-4). Ανέβηκε δύσκολα στα «μεγάλα σαλόνια», δεν προχώρησε στην απαραίτητη μεταγραφική ενίσχυση και φαντάζει ως ένα από τα κυριότερα φαβορί για απευθείας υποβιβασμό.

Επιμέλεια: Γιώργος Κούλης

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση