foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ292
PROMO CODE ΔΩΡΑ* ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Ουγγαρία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 19:20
Euro 2021 Ουγγαρία.jpg

Έπειτα από αρκετά μεγάλη κάμψη στον ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό χάρτη, η Ουγγαρία τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει δριμύτερη. Την είδαμε στο τελευταίο χρονικά Euro (εκείνο της Γαλλίας), να τερματίζει στην τρίτη θέση του ομίλου και να μένει εκτός συνέχειας στην φάση των «16». Φέτος όμως θα έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο, μιας και θα αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους. Οι παρουσίες των Γαλλίας, Γερμανίας και Πορτογαλίας χαρίζουν τον τίτλο του απόλυτου αουτσάιντερ στην ομάδα του Μάρκο Ρόσι. Μοναδική... παρηγοριά, το γεγονός πως θα δώσει και τα δυο από τα τρία παιχνίδια στην Βουδαπέστη.

Μπορεί όμως η Ουγγαρία να καταφέρει την απόλυτη έκπληξη στο γκρουπ και να διεκδικήσει την πρόκριση της στην επόμενη φάση, έστω και ως μια εκ των καλύτερων τρίτων; Το έργο της θα είναι πολύ δύσκολο δίχως αμφιβολία, όμως εάν τα καταφέρει, τότε θα πρόκειται για επιτυχίες ισάξιες του 1964 (τρίτη θέση) και του 1972 (τέταρτη θέση). Πως έφτασε μέχρι εδώ; Με δραματικό τρόπο προκρίθηκε για 2η συνεχόμενη φορά σε τελική φάση του Euro 2020-21. Αρχικά, στη φάση των ομίλων των προκριματικών, κατέλαβε την 3η θέση, χάνοντας οριακά τη 2η θέση από την Ουαλία. Είχε όμως πάει καλά στο Nations League και συμμετείχε στα play offs, όπου στα ημιτελικά κέρδισε εύκολα τη Βουλγαρία 3-1 και στον τελικό επικράτησε με ανατροπή 2-1 της Ισλανδίας, σκοράροντας στο 88' και στο 92'!

Euro 2021 Ουγγαρία αποδόσεις

Σε όλες τις στοιχηματικές ιστοσελίδες, η Ουγγαρία έχει την υψηλότερη απόδοση προκειμένου να φτάσει μέχρι το τέλος της διοργάνωσης. Λίγο ο (πολύ) δύσκολος όμιλος της, λίγο και οι μελλοντικές διασταυρώσεις της, αν μη τι άλλο χρίζουν το σύνολο του Μάρκο Ρόσι ως αουτσάιντερ. Οι στοιχηματικές δεν θεωρούν απλώς την Ουγγαρία αδύνατο να προχωρήσει στον θεσμό, αλλά την χρίζουν (φυσιολογικά) και το φαβορί για την τελευταία θέση στον όμιλο της...

Πόσο μακριά μπορεί να φτάσει η Ουγγαρία; Κακά τα ψέματα, όταν μετέχεις σε έναν όμιλο με πανίσχυρες χώρες, κάθε βαθμός θα είναι ευπρόσδεκτος. Θα έρθουν όμως τα θετικά αποτελέσματα; Η Εθνική Ουγγαρίας λοιπόν θα αντιμετωπίσει στο ΣΤ' Όμιλο τρία μεγαθήρια, με την Γαλλία να χαρακτηρίζεται ως το δεύτερο φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Euro 2020-21, την Γερμανία το έκτο και την Πορτογαλία το έβδομο φαβορί! Για αυτό άλλωστε και οι αποδόσεις για την πορεία της στην διοργάνωση να χαρακτηρίζονται ως funbet.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να αποκλειστεί στα προημιτελικά 41.00 Bwin
Να τερματίσει 1η στον όμιλο 34.00 Vistabet
Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης 150.00 Stoiximan

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Ουγγαρία πρόγραμμα

Ως «παρηγοριά στον άρρωστο» θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το γεγονός πως δυο από τα τρία παιχνίδια της θα τα δώσει στην «Πούσκας Αρένα». Αρχής γενομένης με το ματς κόντρα στην Πορτογαλία και εν συνεχεία απέναντι στην Γαλλία. Οι υποχρεώσεις της στον όμιλο ολοκληρώνονται με το... εκτός έδρας κόντρα στην Γερμανία (στο Μόναχο). Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα που αφορά τα τρία παιχνίδια ομίλων της Εθνικής Ουγγαρίας 👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Ουγγαρία - Πορτογαλία 15/6, 19:00 «Πούσκας Αρένα», Βουδαπέστη
Ουγγαρία - Γαλλία 19/6, 16:00 «Πούσκας Αρένα», Βουδαπέστη
Γερμανία - Ουγγαρία 23/6, 22:00 «Αλιάνζ Αρένα», Μόναχο

Μπορεί η Ουγγαρία να προκριθεί από τον όμιλο;

Όπως μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας που θα μελετήσει το πρόγραμμα, οι παίκτες του Μάρκο Ρόσι θα πρέπει να κάνουν υπερπροσπάθεια και στα τρία παιχνίδια. Δείτε αναλυτικά όλες τις αποδόσεις που αφορούν το πλασάρισμα της Ουγγαρίας στο γκρουπ.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 34.00 (Bwin)
Να τερματίσει στην 2η θέση 25.00 (Stoiximan)
Να προκριθεί από τον όμιλο 5.50 (Bwin)

Ακόμη και αν συμβεί η μεγάλη έκπληξη και η Ουγγαρία μπορέσει να τερματίσει στην πρώτη δυάδα ή βρεθεί μεταξύ των τεσσάρων κορυφαίων δεύτερων, τότε θα έχει επίσης δύσκολο έργο στην συνέχεια. Δείτε τις πιθανές διασταυρώσεις με τον ΣΤ' Όμιλο 👇

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Α' Ομίλου (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία), ή 3ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 3ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)
1ο του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή 1ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Ουγγαρία

Πορεία στον ΌμιλοΜε βάση τις αποδόσεις που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες και αφορούν την εκτίμηση της πορείας της Ουγγαρίας στο προσεχές Euro 2020-21, θα λέγαμε πως το... γκράντε φαβορί είναι να αποκλειστούν οι Μαγυάροι στον όμιλο τους. Αυτό άλλωστε προσφέρεται στην Bwin μόλις στο 1.12 και δεν αφορά αποκλειστικά να τερματίσουν στην τελευταία, αλλά περιλαμβάνει και την περίπτωση αποκλεισμού της ως μια εκ των «χειρότερων» τρίτων.

Πορεία στην διοργάνωση: Αν πάντως τα καταφέρει η Ουγγαρία, τότε κανείς δεν θα μπορεί να πει με βεβαιότητα που θα σταματήσει η ομάδα του Μάρκο Ρόσι. Εξάλλου και οι αποδόσεις που προσφέρονται για την ίδια και αφορούν την πορεία της στην διοργάνωση είναι αρκετά υψηλές. Το πιθανότερο σενάριο (μετά τον... αποκλεισμό) είναι να προκριθεί ως τρίτη, όμως και εκεί θα έχει «υψηλό» εμπόδιο στους «16» (ενδεχομένως μια εκ των Βελγίου ή Ολλανδίας).

Πρώτος σκόρερ: Εξαιρετικά ριψοκίνδυνη κάθε πρόβλεψη σε αυτή την αγορά, με το... μέλλον της ίδιας της Ουγγαρίας να φαντάζει αρκετά αβέβαιο στον θεσμό. Παρ' όλα αυτά θα έχει αξία να ψαχτούμε στον πρώτο της σκόρερ, σε επίπεδο χώρας με την πεποίθηση πως ο 33χρονος στράικερ της γερμανικής Μάιντς, Άνταμ Σαλάϊ θα αντέξει το ειδικό βάρος (η συγκεκριμένη αγορά δεν έχει προσφερθεί ακόμη σε κάποια στοιχηματική).

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Εξαιρετικά χαμηλές οι αποδόσεις για το... λογικό σενάριο αποκλεισμού της Ουγγαρίας, με το 1.25 (Bwin) για να τερματίσει στην τελευταία θέση να μην μας ικανοποιεί. Κάτι ανάλογο ισχύει και με το 1.12 (Bwin)που πληρώνει το να μην καταφέρει να προκριθεί στην νοκ-άουτ φάση... Αξία θα έχουν τα πιο «ψαγμένα» ειδικά στοιχήματα που θα αφορούν τον συνολικό αριθμό βαθμών στον όμιλο, με την επιλογή 0 βαθμοί να παίζεται στο 2.25 (Bwin) και την επιλογή 1 βαθμός να δίνεται στο 3.50 (Bwin).
 

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ουγγαρία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Ουγγαρίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Π. Γκουλάτσι (Τ, 34) 20/0 Φερεντσβάρος
Άντ. Μπόγκνταν (Τ, 34) 34/0 Πούσκας Ακ.
Ντ. Ντίμπους (Τ, 34) 37/0 Λειψία
Άκος Κεσκές (Α, 34) 1/0 Λουγκάνο
Άντ. Λανγκ (Α, 34) 38/1 Ομόνοια
Ατ. Σαλάι (Α, 34) 8/0 Φενερμπαχτσέ
Ατ. Φιόλα (Α, 34) 34/1 Φέχερβαρ
Β. Όρμπαν (Α, 34) 20/5 Λειψία
Γκ. Λόβρεντσιτς (Α, 34) 36/1 Φερεντσβάρος
Εντρέ Μπότκα (Α, 34) 8/0 Φερεντσβάρος
Λ. Νεγκό (Α, 34) 9/2 Φέχερβαρ
Μπ. Μπόλα (Α, 34) 0/0 Φέχερβαρ
Άνταμ Νάγκι (Μ, 34) 44/1 Μπρίστολ Σίτι
Αντρ. Σέφερ (Μ, 34) 4/0 Ντουνάισκα
Λ. Κλαϊνχάισλερ (Μ, 34) 32/3 Όσιγιεκ
Ντ. Σίγκερ (Μ, 34) 9/14 Φερεντσβάρος
Ντ. Γκάζνταγκ (Μ, 34) 6/1 Φιλαδέλφεια Γ.
Τ. Τσέρι (Μ, 34) 2/0 Μεζοκόβεσντ
Φ. Χόλεντερ (Μ, 34) 14/1 Παρτιζάν
Άντ. Σαλάι (Ε, 34) 69/23 Μάιντς
Γ. Χαν (Ε, 34) 0/0 Παξ
Κέβ. Βάργκα (Ε, 34) 3/1 Κασίμπασα
Ν. Νίκολιτς (Ε, 34) 36/8 Φέχερβαρ
Ρ. Βάργκα (Ε, 34) 13/3 ΜΤΚ Βουδ.
Ρ. Σαλάι (Ε, 34) 22/4 Φράιμπουργκ
Σαμπ. Σον (Ε, 34) 0/0 Ντάλας


Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Το τεχνικό επιτελείο της Ουγγαρίας έχει επικεντρωθεί στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Οι Μάρκο Ρόσι γνωρίζει πολύ καλά πως το κέντρο είναι ακείνο που συνδέει με επιτυχία άμυνα και επίθεση και σε αυτόν τον χώρο η Ουγγαρία διαθέτει πολύ ταλέντο. Οι Ντομινίκ Σζομποσλάι και Άνταμ Νάγκι αναμένεται να αποτελέσουν τους δυο κινητήριους μοχλούς της ομάδας. Ο πρώτος πάντως προέρχεται από τραυματισμό και αποτελεί ερωτηματικό το επίπεδο φυσικής κατάστασης στο οποίο βρίσκεται. Όσον αφορά στο σύστημα που συνηθίζει να χρησιμοποιεί ο Ρόσι, αυτό είναι το κλασσικό 3-5-2, με τον στόπερ Όρμπαν να ηγείται της αμυντικής γραμμής και τους Νάγκι - Ρόναλντ Σαλάι να αποτελούν σημαντικές μονάδες σε κέντρο και επίθεση.

Η πιθανή 11-άδα

O Μάρκο Ρόσι δεν θα έχει και μεγάλη ευελιξία όσον αφορά στα πρόσωπα που θα συγκροτήσουν την αρχική ενδεκάδα. Ο κίπερ της Λειψίας, Γκουλάσι θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, με την αμυντική τριάδα των Φιόλα, Όρμπαν και Ατίλα Σαλάι να αποτελεί... μπετό. Πέντε στον χώρο του κέντρου, με τους Κάλμαρ, Νάγκι και Σζομποσλάι να είναι τα τρία αμυντικά χαφ και οι Χόλεντερ - Μπότκα να καλύπτουν τα άκρα. Επιθετικό δίδυμο δίχως αμφιβολία θα αποτελούν οι Άνταμ Σαλάι (Μάιντς) και Ρόλαντ Σάλαΐ (Φράιμπουργκ).

Ο προπονητής

Μάρκο Ρόσι (56 ετών). Αμυντικός στην καριέρα του, με πολυετή παρουσία σε ιταλικούς συλλόγους. Ξεχωρίζει η πενταετία (1998 - 1993) με την φανέλα της Μπρέσια (164 συμμ.), με την ιταλική νοοτροπία να «εισχωρεί» στο DNA του και ως προπονητής. Σε πάγκους ουγγρικών ομάδων βρίσκεται από το 2012 και έπειτα, πανηγυρίζοντας και το πρωτάθλημα με την Χόνβεντ. Από το 2018 ανέλαβε τα ηνία της Εθνικής Ουγγαρίας και του πιστώνεται η πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2020-21 αφήνοντας εκτός την Ισλανδία.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ