foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ112
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Πολωνία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 19:08
Euro 2021 Πολωνία.jpg

Μεγάλη χώρα, με πληθυσμό πάνω από 38 εκατομμύρια αλλά μέχρι το 2008 δεν είχε προκριθεί σε τελική φάση Euro. Οι επιτυχίες της ήταν περιορισμένες και αποκλειστικά σε επίπεδο Μουντιάλ (3η το 1974 και το 1982). Πάντως, μετά το 2008 αγωνίζεται ανελλιπώς στα τελικά του Euro, συμμετέχοντας σε 4η σερί διοργάνωση. Θυμίζουμε πως το 2012 συνδιοργάνωσε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με την Ουκρανία (αλλά δεν διακρίθηκε), ενώ η καλύτερή της επίδοση σημειώθηκε στα γήπεδα της Γαλλίας, πριν από 5 περίπου χρόνια, όταν έφτασε έως τα προημιτελικά και αποκλείστηκε από την Πορτογαλία, η οποία στη συνέχεια κατέκτησε το τρόπαιο.

Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση για την Euro 2020 Πολωνία, βασισμένη στο ρόστερ, την πιθανή ενδεκάδα και την τακτική της. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να τσεκάρετε τις τελευταίες αποδόσεις και προβλέψεις για την πορεία της στην τελική φάση.

Euro 2021 Πολωνία αποδόσεις

Όπως είναι λογικό οι επιδόσεις της τη φέρνουν πολύ πίσω σχετικά με την κατάκτηση του Euro 2020, η απόδοση που προσφέρεται είναι 75.00, στην ίδια... μοίρα με τις Ελβετία, Ρωσία, Ουκρανία. Βέβαια το ότι περνά στην εν λόγω κατηγορία ομάδες όπως η Σουηδία ή η Αυστρία καταδεικνύει την πρόοδο που έχει σημειώσει την τελευταία δεκαετία ως ομάδα. Το θέμα είναι όμως, μέχρι που μπορεί να φτάσει στην τρέχουσα διοργάνωση;

Το θετικό για τους Πολωνούς είναι πως πλην της Ισπανίας, τόσο η Σουηδία, όσο και η Σλοβακία είναι ομάδες στα... μέτρα τους, οπότε αν αποδώσουν το μέγιστο δεν θα έχουν πρόβλημα να προκριθούν στην επόμενη φάση. Θεωρητικά, το ματς με τη Σουηδία θα καθορίσει την έκβαση του ομίλου και ίσως το που μπορεί να φτάσει. Στα αρνητικά συγκαταλέγεται το ότι άλλαξε προπονητή τον Ιανουάριο, με τον Πάουλο Σόουζα να έχει δώσει μόλις τρία επίσημα ματς με την ομάδα, με Ουγγαρία (3-3 εκτός), Ανδόρρα (3-0 εντός) και Αγγλία (ήττα 2-1 στο «Γουέμπλεϊ»).

Με βάση τα παραπάνω και τις αποδόσεις, η ομάδα του Foxbet.gr συγκέντρωσε παρακάτω τις καλύτερες προβλέψεις για την πορεία της Euro 2021 Πολωνίας και τα στοιχήματα τα οποία αξίζει να μας απασχολήσουν.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να αποκλειστεί στα προημιτελικά 4.50 Bwin
Να αποκλειστεί στα ημιτελικά 13.00 Bwin
Λεβαντόβσκι: Πρώτος σκόρερ του τουρνουά 23.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Πολωνία πρόγραμμα

Κληρώθηκε στον 5ο όμιλο, με αντιπάλους τις Ισπανία, Σουηδία και Σλοβακία. Μάλιστα έχει και ευνοϊκό πρόγραμμα, καθώς ξεκινά αντιμετωπίζοντας τη θεωρητικά πιο εύκολη ομάδα του γκρουπ, Σλοβακία, συνεχίζει με ζόρια και την Ισπανία και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της με το πιο κρίσιμο ματς, κόντρα στη Σουηδία. Μειονέκτημα το ότι δεν διεξάγεται κάποιο ματς στην έδρα της, αφού οι αγώνες του ομίλου θα διεξαχθούν σε Ισπανία (Σεβίλλη) και Ρωσία (Αγία Πετρούπολη).

Τώρα σε περίπτωση που προκριθεί, εξαρτάται το πως θα το κάνει. Αν περάσει ως 3η θα βρει μπροστά της τη νικήτρια 2ου ή 3ου ομίλου, που λογικά θα είναι το Βέλγιο ή η Ολλανδία, αντίστοιχα, οπότε δύσκολα. Αν όμως περάσει ως 2η, θα παίξει με τη 2η του 4ου ομίλου, που λογικά θα είναι μία εκ των Κροατίας, Τσεχίας ή Σκωτίας, αν υποθέσουμε πως θα βγει πρώτη σε αυτόν η Αγγλία. Σαφώς πιο εύκολα θα είναι τα πράγματα αν τερματίσει πρώτη.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό Euro 2020 – 2021 Πολωνία πρόγραμμα για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Πολωνία - Σλοβακία 14/6, 19:00 Κρεστόβσκι Στάντιουμ, Αγία Πετρούπολη
Ισπανία - Πολωνία 19/6, 22:00 Λα Καρτούχα, Σεβίλλη
Σουηδία - Πολωνία 23/6, 19:00 Κρεστόβσκι Στάντιουμ, Αγία Πετρούπολη

Μπορεί η Πολωνία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Παρότι η Ισπανία δεν είναι η πανίσχυρη ομάδα της προηγούμενης δεκαετίας, έχει τον πρώτο λόγο στον όμιλο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που θα αγωνιστεί εντός έδρας. Οπότε θα είναι τεράστια υπέρβαση για τους Πολωνούς το να περάσουν τους Ίβηρες. Αυτό φαίνεται κι από τις αποδόσεις, αφού οι Ισπανοί προσφέρονται στο 1.35 για πρωτιά και οι Πολωνοί στο 7.00, μαζί με τους Σουηδούς.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να προκριθεί στους «16» 1.40 (Vistabet)
Να τερματίσει 1η στον Ε' Όμιλο 6.50 (Sportingbet)
Να τερματίσει 2η στον Ε' Όμιλο 3.15 (Stoiximan)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να δούμε με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί η Πολωνία εάν τερματίσει στην πρώτη, στη δεύτερη ή στην τρίτη θέση.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Α' Ομίλου (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία) ή Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία) ή Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
2ο του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή 1ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 2021 προγνωστικά Πολωνία

Πορεία στον όμιλο: Τα τελευταία χρόνια οι Πολωνοί τα καταφέρνουν περίφημα στα προκριματικά, χωρίς όμως να δείχνουν αντίστοιχη εικόνα στην τελική φάση των διοργανώσεων. Πάντως, με εχέγγυο την προηγούμενη παρουσία τους (προημιτελικά στα γήπεδα της Γαλλίας) και με τον ηγέτη Λεβαντόβσκι στο πικ της καριέρας του, λογικά θα περάσουν τον όμιλο, στο ρεαλιστικό σενάριο της 2ης θέσης.

Πορεία στη διοργάνωση: Με δύο νίκες επί Σλοβακίας, Σουηδίας (χοντρικά) κι ένα καλό ματς στο πρώτο νοκ άουτ έχει φτάσει στα προημιτελικά, που είναι και το φυσιολογικό της πορείας της. Στη συνέχεια θα χρειαστεί υπέρβαση και αν οι... πλανήτες ευθυγραμμιστούν υπέρ της το μέγιστο που τη βλέπουμε να φτάνει είναι στα ημιτελικά.

Πρώτος σκόρερ: Με 49 γκολ φέτος σε όλες της διοργανώσεις ο Λεβαντόβσκι είναι ένας από τους καλύτερους (αν όχι ο κορυφαίος) σκόρερ στην Ευρώπη. Βέβαια θυμίζουμε πως στο προηγούμενο Euro σκόραρε μόλις μία φορά, όμως αν η Πολωνία πετύχει τον στόχο της, είναι πιθανό το γρήγορο πιστόλι της Μπάγερν να βρεθεί στους 3 έστω πρώτους σκόρερ της διοργάνωσης.

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Από όλα τα πιθανά στοιχήματα που μελετήσαμε, αυτό του να τερματίσει 2η στον όμιλο η Πολωνία είναι το πιο λογικό και μάλιστα έχει στοιχηματική αξία. Δεν είναι άσχημο το 3.15 (Stoiximan), στο να τερματίσει ανάμεσα σε Ισπανία και... Σουηδία, ενώ φαντάζει πιο... safe το 1.40 (Sportingbet) που αφορά την πρόκριση της.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολωνία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Πολωνίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Λ. Φαμπιάνσκι (Τ, 36) 55/0 Γουέστ Χαμ
Β. Σέζνι (Τ, 31) 52/0 Γιουβέντους
Λ. Σκορούπσκι (Τ, 30) 4/0 Μπολόνια
Κ. Γκλικ (Α, 33) 82/6 Μπενεβέντο
Μ. Ρίμπους (Α, 31) 61/2 Λοκομοτίβ Μ.
Μπ. Μπερεζίνσκι (Α, 28) 31/0 Σαμπντόρια
Γ. Μπέντναρεκ (Α, 25) 29/1 Σαουθάμπτον
Τ. Κεντζιόρα (Α, 27) 21/0 Ντ. Κιέβου
Π. Νταβίντοβιτς (Α, 26) 2/0 Βερόνα
Μ. Χελίκ (Α, 25) 2/0 Μπάρνσλεϊ
Κ. Πιατκόβσκι (Α, 20) 1/0 Ρακόβ
Τ. Πουχάζ (Α, 22) 0/0 Λεχ Πόζναν
Γκ. Κριχόβιακ (Μ, 31) 78/4 Λοκομοτίβ Μ.
Π. Ζιελίνσκι (Μ, 27) 59/6 Νάπολι
Μ. Κλιχ (Μ, 30) 30/2 Λιντς
Κ. Λίνετι (Μ, 26) 30/2 Τορίνο
Κ. Γιόσβιακ (Μ, 23) 12/2 Ντέρμπι
Πρζ. Φρανκόβσκι (Μ, 26) 10/1 Σικάγο
Γ. Μόντερ (Μ, 22) 8/2 Μπράιτον
Πρζ. Πλαχέτα (Μ, 23) 3/0 Νόριτς
Κ. Κοζλόβσκι (Μ, 17) 1/0 Πογκόν
Ρ. Λεβαντόβσκι (Ε, 32) 118/66 Μπάγερν
Αρκ. Μίλικ (Ε, 27) 59/15 Μαρσέιγ
Ντ. Κοβνάτσκι (Ε, 24) 6/1 Φορτ. Ντίσελντορφ
Γ. Σβιέρτσοκ (Ε, 28) 3/0 Πιάστ Γκλίβιτσε
Κ. Σβιντέρσκι (Ε, 24) 2/1 ΠΑΟΚ


Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Αναφερθήκαμε ήδη στον Λεβαντόβσκι και το πόσο σημαντικό είναι να βρεθεί σε καλή φόρμα στο τουρνουά. Το θετικό για τον Πάουλο Σόουζα είναι πως έχει και εναλλακτικές λύσεις στη γραμμή κρούσης, με τους Μίλικ, Κοβνάτσκι, αλλά και τον επιθετικό του ΠΑΟΚ, Σβιντέρσκι, να πλαισιώνουν τον 32χρονο φορ της Μπάγερν. Και στη μεσαία γραμμή οι Πολωνοί διαθέτουν έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, όπως οι Κριχόβιακ, Κλιχ, εκεί που ίσως υπάρχει πρόβλημα είναι στην αμυντική γραμμή, δεν είναι τυχαίο πως οι Πολωνοί δέχτηκαν από 2 γκολ και πάνω στα 4 από τα 5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Κράτησαν ανέπαφη εστία μόνο κόντρα στην αδύναμη Ανδόρρα.

Η πιθανή 11-άδα

Τρία παιχνίδια έχει δώσει όλα κι όλα με τον Σόουζα η Πολωνία και ο Πορτογάλος στα δύο επέλεξε σχήμα με 3 στόπερ (3-5-2, ή 3-4-1-2 ακριβέστερα).

Κάτω από τα γκολπόστ θα ξεκινάει ο Σέζνι, που έχει σχεδόν ίδιες συμμετοχές με τον Φαμπιάνσκι (55 έναντι 52), αλλά τον εμπιστεύεται ο Σόουζα. Στα στόπερ αναντικατάστατος δείχνει ο Γκλικ, που είναι και ο υπαρχηγός πίσω από τον Λεβαντόβσκι και μετά «παίζουν» οι θέσεις, με τους Μπέντναρεκ, Χελίκ να έχουν το προβάδισμα. Ρίμπους και Μπερεζίνσκι είναι τα μπακ-χαφ του Πορτογάλου, αριστερά και δεξιά αντίστοιχα.

Στη μεσαία γραμμή, δεσπόζει η παρουσία του Κριχόβιακ, που θεωρείται αναντικατάστατος παρότι «πάτησε» τα 31. Βασικός και ο Ζιελίνσκι, που κάνει καλή σεζόν με τη Νάπολι, ενώ θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Γιόσβιακ, Κλιχ και Λινέτι. Στην επίθεση το μόνο που μένει να καθοριστεί είναι ο παρτενέρ του Λεβαντόβσκι, στα 3 ματς ο Σόουζα δοκίμασε Μίλικ και Σβιντέρσκι, μεταξύ άλλων. Πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν από τα φιλικά που θα δώσει η Πολωνία, λίγο πριν από την έναρξη του τουρνουά.

Ο προπονητής

Παρότι ο Πάουλο Σόουζα ξεκίνησε ελπιδοφόρα την καριέρα του, μέσα σε 13 χρόνια έχει αλλάξει 10 ομάδες, τον λες και... γυρολόγο των πάγκων. Απέτυχε στις μεγαλύτερες προκλήσεις του, με Φιορεντίνα, Μπορντό, είχε και καλές στιγμές κατακτώντας το πρωτάθλημα Ισραήλ το 2014 με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ κι αυτό της Ελβετίας με τη Βασιλεία το 2015. Είναι ένα ρίσκο που πήρε η Ομοσπονδία της Πολωνίας, καθώς ο Πορτογάλος δεν έχει κάποια ιδιαίτερη διάκριση ή εμπειρία σε επίπεδο Εθνικών ομάδων, ως προπονητής.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ