foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ71
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Σλοβακία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 18:53
Euro 2021 Σλοβακία.jpg

Ήταν να μην γίνει η... αρχή για την Σλοβακία! Μετά την συμμετοχή της στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας, ήρθε η δεύτερη σερί πρόκριση για την παρέα του Χάμσικ. Με αρκετό... ζόρι και μπόλικη τύχη πάντως, μιας και χρειάστηκε να εξασφαλίσει την πρόκριση της μέσω των Playoff (από το «μονοπάτι» του Nations League). Πάντως δεν τα πήγε άσχημα στον όμιλο όπου μετείχε, βλέποντας Κροάτες και Ουαλούς να συγκεντρώνουν περισσότερους βαθμούς από εκείνην.

Το συγκρότημα του Στέφαν Τάρκοβιτς παρουσιάστηκε εξαιρετικά ψύχραιμο στον «πρώτο τελικό» απέναντι στην Ιρλανδία, παίρνοντας την πρόκριση στα πέναλτι με σκορ 4-2 (χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκαν τα 120 λεπτά) και εν συνεχεία επικράτησε της Βόρειας Ιρλανδίας με το «χρυσό» τέρμα του Ντουρίς στο 20ό λεπτό της παράτασης. Αξίζει μάλιστα να αναφερθεί πως ο Τάρκοβιτς έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Σλοβακίας στο ματς κόντρα στην Ιρλανδία! Όλα αυτά όμως μοιάζουν με «παραμύθι» σήμερα. Ο βαθμός δυσκολίας για εκείνην στο προσεχές Euro 2020 είναι αρκετά μεγάλος.

Euro 2021 Σλοβακία αποδόσεις

Από τις πλέον «άτυχες» και βάσει κλήρωσης (Ισπανία και Σουηδία στο γκρουπ), ενώ θα χρειαστεί να δώσει τα δυο πρώτα της παιχνίδια στην Αγία Πετρούπολη και στο φινάλε να επισκεφτεί την Σεβίλλη για το ματς με την Ισπανία. Θα είναι παιχνίδι δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον αυτό ή θα κυνηγάει κάποιον στόχο; Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με βεβαιότητα, αλλά αυτό που προκύπτει από την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας του Τάρκοβιτς είναι πως θα αποτελέσει «σκληρό καρύδι».

Είναι ικανή η Σλοβακία να προχωρήσει στην διοργάνωση; Θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από το αποτέλεσμα της κόντρα στην Πολωνία στην πρεμιέρα της. Οι νεότερες αποδόσεις όμως την χρίζουν ως το απόλυτο φαβορί για να αποκλειστεί από την φάση των ομίλων. Επομένως εάν μιλήσουμε για το σενάριο να φτάσει στα προημιτελικά, θα πρόκειται για funbet.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να προκριθεί από τον όμιλο 2.55 Bwin
Να φτάσει στα ημιτελικά 26.00 Stoiximan
Να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης και να χάσει 151.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Σλοβακία πρόγραμμα

Πάντως μέσα στο 2021 δεν έχει ηττηθεί, κερδίζοντας μεταξύ άλλων και την Ρωσία για τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2022. Όσον αφορά όμως στην προσεχή διοργάνωση, ο «τελικός» απέναντι στην Πολωνία με το... καλημέρα θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της. Το αναλυτικό πρόγραμμα των Σλοβάκων ακολουθεί παρακάτω 👇

Αγώνας Ημ/νια & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Πολωνία - Σλοβακία 14/6, 19:00 «Στάδιο Κρεστόφσκι», Αγία Πετρούπολη
Σουηδία - Σλοβακία 18/6, 16:00 «Στάδιο Κρεστόφσκι», Αγία Πετρούπολη
Σλοβακία - Ισπανία 23/6, 19:00 «Λα Καρτούχα», Σεβίλλη

Μπορεί η Σλοβακία να προκριθεί από τον όμιλο;

Όπως έχει αναφερθεί και πιο πάνω, το παιχνίδι με την Πολωνία θα είναι σημαντικό. Εάν τυχόν οι Σλοβάκοι ηττηθούν, τότε το έργο της θα είναι δύσκολο, ακόμη και για την κατάληψη της τρίτης θέσης. Ειδικά εάν στο τελευταίο της παιχνίδι χρειάζεται αποτέλεσμα η Ισπανία, καταλαβαίνει κανείς πως θα έχει ένα «βουνό» μπροστά της.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει στην 1η θέση 13.00 (Vistabet)
Να τερματίσει στην 2η θέση 5.25 (Stoiximan)
Να προκριθεί από τον όμιλο 2.55 (Bwin)

Σε αυτό το σημείο αξίζει να δούμε με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί η Σλοβακία εάν τερματίσει στην πρώτη, στην δεύτερη ή στην τρίτη θέση.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3ο του Α’ Ομίλου (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία) ή Β’ Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή Γ’ Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία) ή Δ’ Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
2ο του Δ’ Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
3η* 1ο του Β’ Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία) ή 1ο του Γ’ Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Σλοβακία

Πορεία στον Όμιλο: Το έργο της (θα) είναι πολύ δύσκολο. Όχι κάθε βαθμός, αλλά κάθε τέρμα που θα σημειώνει σε Αγία Πετρούπολη και Σεβίλλη θα είναι πολύ σημαντικό για την ψυχολογία της. Αναμενόμενες οι αποδόσεις που αφορούν τον αποκλεισμό της από το γκρουπ. «Ταβάνι» για εκείνην η τρίτη θέση.

Πορεία στην διοργάνωση: Εάν καταφέρει και βρεθεί στη νοκ -άουτ φάση, τότε θα μιλάμε για τεράστια έκπληξη. Δεν αναμένεται πάντως να συμβεί τερματίζοντας στην 1η ή 2η θέση, αλλά μονάχα ως μια εκ των καλύτερων τρίτων. Ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, πιθανώς το Βέλγιο ή η Ολλανδία θα βρεθούν στον δρόμο της. Πολύ δύσκολο το έργο της...

Πρώτος σκόρερ: Με πολυετή (πετυχημένη) καριέρα με την φανέλα της Νάπολι, ο Μάρεκ Χάμσικ θεωρείται ο «Νο 1» κίνδυνος των Σλοβάκων. Την τελευταία διετία τον είχαμε απολαύσει στα γήπεδα της Κίνας (για λογαριασμό της Ντάλιαν Προ), αλλά από φέτος θα αγωνίζεται στην σουηδική Γκέτεμποργκ. Στα 33 του, στο τελευταίο (θεωρητικά) μεγάλο τουρνουά της καριέρας του με το εθνόσημο στο στήθος. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε την απόδοση που προσφέρεται για τον ίδιο προκειμένου να αποτελέσει τον 1ο σκόρερ της Σλοβακίας στην διοργάνωση.

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Λίγο πολύ Ισπανοί και Σουηδοί θα «καπαρώσουν» τις πρώτες δυο θέσεις. Το ερώτημα πλέον τίθεται στο εάν η Σλοβακία παρουσιαστεί περισσότερο ανταγωνιστική από την Πολωνία. Το ματς της πρεμιέρας θα κρίνει πολλά κα ισε μεγάλο βαθμό θα επηρεάσει τις αποδόσεις που αφορούν τις μακροχρόνιες ειδικές επιλογές. Σε κάθε περίπτωση, το 1.45 αποκλεισμού της στην Bwin έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. 

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σλοβακία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Σλοβακίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Μ. Ντουμπράβκα (Τ, 32) 24/0 Νιουκάστλ
Ντ. Κούτσιακ (Τ, 32) 13/0 Λέχια Γκντανσκ
Μ. Ρόντακ (Τ, 32) 5/0 Φούλαμ
Π. Πέκαρικ (Α, 32) 99/2 Χέρτα
Τ. Χούμποτσαν (Α, 32) 69/0 Ομόνοια
Μ. Σκρίνιαρ (Α, 32) 39/2 Ίντερ
Λ. Σάτκα (Α, 32) 12/0 Λεχ Πόζναν
Ντ. Χάντσκο (Α, 23) 14/1 Σπάρτα Πράγας
Ντ. Βάβρο (Α, 32) 9/0 Ουέσκα
Μ. Βάλγεντ (Α, 26) 4/0 Μαγιόρκα
Μ. Χάμσικ (Μ, 32) 126/26 Γκέτεμποργκ
Γ. Κούτσκα (Μ, 32) 82/10 Πάρμα
Βλ. Βάις (Μ, 32) 67/7 Σλόβαν Μπρατ.
Ρ. Μακ (Μ, 32) 65/14 Φερεντσβάρος
Όντ. Ντούντα (Μ, 32) 44/5 Κολωνία
Π. Χροσόφσκι (Μ, 32) 34/0 Γκενκ
Στ. Λομπότκα (Μ, 32) 27/3 Νάπολι
Γ. Γκρεγκούς (Μ, 30) 34/4 Μινεσότα
Λ. Χάρασλιν (Μ, 32) 13/1 Σασουόλο
Λ. Μπένες (Μ, 32) 3/0 Άουγκσμπουργκ
Τ. Σούσλοφ (Μ, 32) 2/0 Γκρόνινγκεν
Τ. Σουσλόφ (Μ, 18) 3/0 Γκρόνινγκεν
Γ. Χρομάντα (Μ, 25) 1/0 Σλάβια Πράγας
Μ. Ντουρίς (Ε, 32) 54/7 Ομόνοια
Ρ. Μπόζενικ (Ε, 32) 15/4 Φέγενορντ
Ντ. Στρέλετς (Ε, 32) 3/1 Σλόβαν Μπρατ.

Παίκτες-κλειδιά & στρατηγική

Μάρεκ Χάμσικ. Τόσο απλά. Ο 33χρονος εκκεντρικός μέσος, αποτελεί το «Α» και το «Ω» των Σλοβάκων. Και αν ο Χάμσικ δεν αγωνίζεται εδώ και μια διετία στην Ιταλία, ο Γιουράι Κούτσκα της Πάρμα συνεχίζει... ακάθεκτος. Με περισσότερες από 200 συμμετοχές στην Serie A, ο έμπειρος μέσος θεωρείται αναμφίβολα μια από τις σημαντικότερες μονάδες των Σλοβάκων.  Από πλευράς συστήματος, ο Τάρκοβιτς δεν αναμένεται να «πειράξει» το 4-1-4-1, με τον Λομπότκα μοναδικό χαφ και τους Χάμσικ - Μακ στα άκρα της μεσαίας γραμμής. 

Η πιθανή 11-άδα

Έτσι λοιπόν, έχουμε κάτω από τα γκολπόστ τον Ροντάκ και αμυντικό δίδυμο τους Σκρίνιαρ - Γκιομπέρ. Στο αριστερό άκρο θα βρίσκεται ο Χούμποτσαν και δεξιά ο Πέκαρικ. Αμυντικό χαφ ο Λομπότκα, έχοντας μπροστά του τους Κούτσκα και Ρουσνάκ. Την δεξιά πτέρυγα αναλαμβάνει ο Μακ, ενώ στα αριστερά θα βρίσκεται (ποιος άλλος) ο Χάμσικ. Τον ρόλο του κεντρικού επιθετικού θα έχει ο Ντούρις της Κυπριακής Ομόνοιας.

Ο προπονητής

Στέφαν Τάρκοβιτς (48 ετών). Σπουδαίος μπακ στην καριέρα του, διαπρέποντας με την φανέλα της Τσέλσι για περισσότερο από μια δεκαετία (1987 - 1998, μετρώντας 330 συμμετοχές). Από τους Λονδρέζους ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2004 ως βοηθός του Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ το 2012 υπήρξε πρώτος προπονητής της Γουέστ Μπρομ. Η παρουσία του σε πάγκων εγγλέζικων ομάδων συνεχίστηκε για μια τετραετία, μέχρι να επιστρέψει στην πατρίδα του για λογαριασμό της Κιλμάρνοκ. Τον Μάιο του 2019 διαδέχθηκε τον Άλεξ ΜακΛις στον πάγκο της Σκωτίας, ξεκινώντας με το δεξί ως Ομοσπνδιακός τεχνικός (νίκη 2-1 επί της Κύπρου).

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το EURO 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ