foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Τσεχία: Ρόστερ – Προγνωστικά – Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 21:48
Euro 2021 Τσεχία.jpg

Από τις πλέον σταθερές παρουσίες στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα τα τελευταία 20 χρόνια, η Εθνική Τσεχίας μπαίνει στο τουρνουά με στόχο το καλύτερο δυνατό. Μετά τον διαχωρισμό της Τσεχοσλοβακίας, συμμετέχει σταθερά σε τελικές φάσεις Euro από το 1996 και έπειτα. Στη διοργάνωση του 2016 ωστόσο, η παρουσία της ήταν αναιμική και... χαιρέτησε πρόωρα από τη φάση των ομίλων με μόλις ένα βαθμό. Από τότε μεσολάβησε και η μη-συμμετοχή της στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, γεγονός που αυξάνει την πίεση ενόψει του Euro 2020, στο οποίο υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη για αποτελέσματα.

Το ρόστερ των Τσέχων απαρτίζεται από ένα μείγμα έμπειρων και νέων -αλλά ταλαντούχων- παικτών, που έδωσαν τα διαπιστευτήρια τους με την άνοδο στο Nations League στα τέλη του 2020. Παρακάτω μπορείτε να βρείτε αναλυτικά στοιχεία για την Euro 2020 Τσεχία. Όσα πρέπει να ξέρετε για το ρόστερ, το αγωνιστικό της πλάνο και την ενδεκάδα της, καθώς και την εκτίμηση του Foxbet.gr για την πορεία της στη διοργάνωση.

Euro 2021 Τσεχία αποδόσεις

Η Τσεχία θα συμμετέχει στον τέταρτο όμιλο της διοργάνωσης και θα βρει μπροστά της υψηλά εμπόδια. Καταρχήν το φαβορί για την κατάκτηση του Euro 2021, Αγγλία, την φιναλίστ του Μουντιάλ 2018, Κροατία, αλλά και την πάντα υπολογίσιμη Σκωτία. Είναι ξεκάθαρο ότι θα δώσει μάχη για να πλασαριστεί ως καλύτερη τρίτη στην επόμενη φάση. Δεδομένης της εικόνας της πάντως στις πρόσφατες τελικές φάσεις διοργανώσεων, οι book την κατατάσσουν στα μεγάλα αουτσάιντερ. Συγκεκριμένα, αν... έχετε δει όνειρο, το ποντάρισμα σας θα σας επιστραφεί επί 150.00 στο ενδεχόμενο οι Τσέχοι να σοκάρουν την Ευρώπη και να σηκώσουν τον τίτλο.

Εξίσου απίθανο είναι το ενδεχόμενο να μπορέσει να πάρει την πρωτιά -έχοντας να αντιμετωπίσει στον όμιλο της δύο από τις πιο ποιοτικά σύνολα στην Ευρώπη. Τους Άγγλους και τους Κροάτες. Αν κάνει την έκπληξη, θα πληρώσει στο 12.00 όσους την πίστεψαν. Αντίθετα, στο 5.50 πληρώνει το σενάριο να αναδειχθεί δεύτερη. Εξίσου δύσκολο αλλά σαφώς πιο εφικτό είναι το σενάριο να προκριθεί στη φάση των νοκ-άουτ. Δεδομένου πως ενδεχομένως και ως τρίτη μπορεί να τα καταφέρει, οι στοιχηματικές το θεωρούν ως ένα από τα ανοιχτά σενάρια.

Με βάση τα παραπάνω, αν είστε διατεθειμένοι να ρισκάρετε με την Euro 2021 Τσεχία, αξίζουν τα εξής πονταρίσματα:

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να τερματίσει η Τσεχία στη 2η θέση του Δ’ Ομίλου 4.50 Stoiximan
Να προκριθεί η Τσεχία από τον όμιλο 1.90 Bwin
Να τερματίσει η Τσεχία στην 4η θέση του Δ’ Ομίλου 2.65 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Τσεχία πρόγραμμα

Όλο το... ζουμί για την Euro 2020 Τσεχία βρίσκεται στην πρεμιέρα της. Σε έναν όμιλο που αντικειμενικά δεν μπορεί να ελπίζει και σε πάρα πολλά, το πιο εφικτό σενάριο είναι να κυνηγήσει την 3η θέση για την οποία θα δώσει μάχη με τη Σκωτία. Για αυτό έχει τεράστιο ενδιαφέρον η αυλαία της στον Δ' Όμιλο, όπου θα κονταροχτυπηθούν οι δυο τους. Από εκεί και πέρα θα πάει για το καλύτερο δυνατό στα ματς με κροατία και Αγγλία. Όλα τα ματς της θα διεξαχθούν επί βρετανικού εδάφους και συγκεκριμένα στη Γλασκώβη και το Λονδίνο.

Αν καταφέρουν και κάνουν την υπέρβαση οι Τσέχοι, σαφώς και θα έχουν πολύ δύσκολο έργο στα νοκ-άουτ. Το οξύμωρο ωστόσο είναι πως τους «βολεύει» περισσότερο να προκριθούν ως δεύτεροι, ή τρίτοι, αφού ο πρώτος του γκρουπ θα διασταυρωθεί με τον δεύτερο του ΣΤ' Ομίλου, στον οποίο ανήκουν η Πορτογαλία, η Γερμανία, η Γαλλία και η Ουγγαρία.

Παρακάτω δείτε το αναλυτικό Euro 2020 – 2021 Τσεχία πρόγραμμα στη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Σκωτία - Τσεχία 14/6, 16:00 «Χάμπντεν Παρκ», Γλασκώβη
Κροατία - Τσεχία 18/6, 19:00 «Χάμπντεν Παρκ», Γλασκώβη
Τσεχία - Αγγλία 22/6, 22:00 «Γουέμπλεϊ», Λονδίνο

Μπορεί η Τσεχία να βγει προκριθεί από τον όμιλο;

Μπορεί η βελτιωμένη της εικόνα στο Nations League να τόνωσε την ψυχολογία της, η Τσεχία έχει ωστόσο να ανέβει... βουνό στον Δ' Όμιλο. Θα πρέπει να κάνει μια μικρή υπέρβαση για να προκριθεί ως δεύτερη και θα δώσει μάχη για να πάρει την τρίτη θέση και να ελπίζει μέσω αυτής στην πρόκριση. Βάσει αποδόσεων και αγωνιστικών χαρακτηριστικών, κρατάμε τα παρακάτω:

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει η Τσεχία 1η στον Όμιλο ⏩ 13.00 (Vistabet)
Να προκριθεί η Τσεχία από τον Όμιλο ⏩ 1.90 (Bwin)
Να τερματίσει η Τσεχία 2η στον Όμιλο ⏩ 4.50 (Stoiximan)

Στον πίνακα που ακολουθεί, μπορείτε να βρείτε όλες τις πιθανές διασταυρώσεις που έχει η Τσεχία, σε περίπτωση που περάσει τη φάση των ομίλων και προκριθεί στα νοκ-άουτ.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του ΣΤ' Ομίλου (Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία, Ουγγαρία)
2ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)
3η* 1ο του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 1ο του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία) ή 1ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Τσεχία

Πορεία στον Όμιλο: Ειπώθηκε και παραπάνω, πως η Τσεχία θα δώσει «μάχη» για να περάσει τη φάση των ομίλων. Θεωρητικά η Αγγλία και η Κροατία δεν είναι στα μέτρα της, επομένως θα παλέψει με τη Σκωτία για να τρίτη θέση και από εκεί και πέρα θα ελπίζει να περάσει ως καλύτερη τρίτη. Για το λόγο αυτό, παιχνίδι - κλειδί είναι αυτό της πρεμιέρας, με τους Σκωτσέζους. Αν τους βάλει εξ' αρχής... από κάτω, αποκτά αυτόματα προβάδισμα.

Πορεία στη διοργάνωση: Είναι σίγουρα ντεσαβαντάζ πως δύο από τις αντιπάλους της στον όμιλο, η Τσεχία θα τις αντιμετωπίσει στη φυσικής τους έδρα. Την Σκωτία και την Αγγλία. Από εκεί και πέρα βέβαια, η ιστορία έχει αποδείξει πως είναι ικανή για το κάτι παραπάνω. Θα πρέπει να κάνει υπέρβαση μεν, ωστόσο δεν είναι απίθανο το σενάριο να προκριθεί ακόμα και ως δεύτερη. Το χρειάζεται εξάλλου, για να αποδείξει πως οι τελευταίες της συμμετοχές σε Euro και Παγκόσμιο Κύπελλο, ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Πρώτος σκόρερ: Η λογική λέει πως η Τσεχία δύσκολα θα προχωρήσει από τη φάση των ομίλων. Για αυτό το λόγο -προς το παρόν τουλάχιστον- δεν υπάρχει κανένα ειδικό στοίχημα που να συμπεριλαμβάνει τους παίκτες της. Είτε στις επιλογές για τους σκόρερ, είτε για τους πολυτιμότερους της διοργάνωσης.

 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Ρεαλιστικά αν μπορεί να κάνει μια νίκη στον Δ' Όμιλο, αυτή θα είναι απέναντι στην Σκωτία και αν την κάνει αποκτάει τεράστιο προβάδισμα για την 3η θέση. Λίγο πάνω από τον διπλασιασμό συναντάμε τη συγκεκριμένη επιλογή και μπορεί να παιχτεί. Το αν θα προκριθεί πάντως είναι επιλογή με πολύ ρίσκο (στο 1.90 στην Sportingbet) και είναι παράτολμο να μπει στο δελτίο μας πριν τη δούμε στο γήπεδο.

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσεχία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Τσεχία ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Τ. Βάτσλικ (Τ, 32) 36/0 Σεβίλλη
Α. Μάντους (Τ, 29) 1/0 Όλομουτς
Γ. Παβλένκα (Τ, 29) 14/0 Βέρντερ Βρ.
Π. Καντεράμπεκ (Α, 29) 47/3 Χόφενχαϊμ
Ο. Τσελούστκα (Α, 31) 25/2 Σπάρτα Πρ.
Γ. Μπράμπετς (Α, 28) 21/1 Βικτ. Πλζεν
Βλ. Τσούφαλ (Α, 28) 15/1 Γουέστ Χαμ
Τ. Κάλας (Α, 28) 22/2 Μπρίστολ
Τ. Χόλες (Α, 28) 7/1 Σλάβια Πρ.
Ντ. Ζίμα (Α, 20) 2/0 Σλάβια Πρ.
Γ. Μπορίλ (Α, 30) 22/0 Σλάβια Πρ.
Α. Ματέγιου (Α, 25) 4/0 Μπρέσια
Α. Μπαράκ (Μ, 26) 19/6 Βερόνα
Βλ. Νταρίντα (Μ, 30) 71/8 Χέρτα
Λ. Μάσοπουστ (Μ, 28) 21/1 Σλάβια Πρ.
Π. Σέβτσικ (Μ, 27) 7/0 Σλάβια Πρ.
Γ. Γιάνκτο (Μ, 25) 34/4 Σαμπντόρια
Τ. Σούτσεκ (Μ, 26) 34/7 Γουέστ Χαμ
Α. Κραλ (Μ, 23) 17/2 Σπαρτάκ Μ.
Γ. Πέσεκ (Μ, 27) 1/1 Σλόβαν Λιμπ.
Μ. Σαντίλεκ (Μ, 22) 1/0 Σλόβαν Λιμπ.
Π. Σικ (Ε, 25) 25/10 Λεβερκούζεν
Μ. Κρμέντσικ (Ε, 28) 29/9 ΠΑΟΚ
Α. Χλόζεκ (Ε, 18) 2/0 Σπάρτα Πρ.
Μ. Βίντρα (Ε, 29) 36/6 Μπέρνλι
Τ. Πέκχαρντ (Ε, 32) 21/2 Λέγκια

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

Αυτή τη στιγμή ο Τόμας Σούτσεκ είναι αναμφίβολα ότι καλύτερο έχει να επιδείξει η Τσεχία. Προερχόμενος από μια γεμάτη σεζόν στην Premier League με τη φανέλα της Γουέστ Χαμ, ο 26χρονος χαφ είναι εκείνος στον οποίο βασίζουν τα περισσότερα οι συμπατριώτες του. Κυρίαρχος στο ψηλό παιχνίδι, με πολύ καλά τρεξίματα είναι ο παίκτης ο οποίος θα κληθεί να οργανώσει την υπόλοιπη ομάδα και να «κουβαλήσει» τη μπάλα από τα μετόπισθεν στην επίθεση. Στα στημένα δε, μπορεί να δώσει λύσεις επίσης. Είτε σε φάση άμυνας, είτε μπροστά.

Παράλληλα, ένας από τους παίκτες που αν δεν μας απασχολήσει σε αυτό το τουρνουά έντονα, θα το κάνει στο άμεσο μέλλον, είναι ο Άλεξ Κραλ. Πρόκειται για τον 22χρονο αμυντικό μέσο που θεωρείται ένας από τους πιο ταλαντούχους της νέας γενιάς των Τσέχων, καταγράφοντας φέτος 25 συμμετοχές στα 26 ματς που έχει δώσει η Σπαρτάκ Μόσχας και συμβάλοντας με τέσσερις ασίστ. Ήταν δε εκείνος που που με ένα γκολ και μια ασίστ κόντρα στο Κόσοβο, έδωσε στους Τσέχους την πρόκριση στην τελική φάση.

Η πιθανή ενδεκάδα

Η Τσέχια Euro 2021 είναι από τις ομάδες που τα... κουκιά είναι μετρημένα. Ουσιαστικά ο Σίλχαβι έχει «κλειδωμένη» ενδεκάδα στο μυαλό του και -δεδομένου πως αγωνιστικά προβλήματα δεν φαίνεται πως θα αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα, θα πάει με τις σίγουρες λύσεις. Αν υπάρχει ένα ερωτηματικό, αυτό είναι το ποιος θα ξεκινήσει κάτω από τα δοκάρια εκ των Βάτσλικ και Παβλένκα. Από εκεί και πέρα, η τετράδα στην άμυνα λογικά θα απαρτίζεται από τους Κουφάλ, Σελούτσκα, Κούντελα και Μπορίλ, με τον Κραλ μπροστά τους. Οι Προβόντ, Σούτσεκ, Μπάρακ και Γιάνκτο είναι η τετράδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στη μεσαία γραμμή, με τον Κρμέντσικ του ΠΑΟΚ μοναδικό προωθημένο.

Σε μεγάλο βαθμό οι Τσέχοι παρατάσσονται σε διάταξη 4-2-3-1, ή οποία υπό προϋποθέσεις γυρνάει σε 4-1-4-1 ανάλογα με τον αντίπαλο. Το μεγάλο «όπλο» των παικτών του Σίλχαβι είναι η ομοιογένεια στα χαφ.

Ο προπονητής

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Γιάροσλαβ Σίλχαβι είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν όσο λίγοι την εθνική ομάδα της Τσεχίας. Για πάνω από μια δεκαετία διατέλεσε στους πάγκους ομάδων του εγχώριου πρωταθλήματος, ανάμεσα τους η Σλάβια Πράγμα, η Γιάμπλονετς, η Σλόβαν Λίμπερετς και η Βικτόρια Πλζεν. Από τον Σεπτέμβριο του 2018 ανέλαβε την θέση του προπονητή στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του και ενώ τα πρώτα του βήματα ως τεχνικός να έκανε από το 2003 έως το 2008 ως βοηθός στην Εθνική. Στα 24 ματς που έχουν δώσει οι Τσέχοι με αυτόν στην άκρη του πάγκου τους, έχουν πανηγυρίσει 14 νίκες, ενώ έχουν επίσης μία ισοπαλία και εννιά ήττες.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Euro 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ