Αλόα – Ινβερνές

Αλόα

Ινβερνές
ΝΗΙΗΝΙ
*6 νίκες στα 21 εντός με Ινβερνές
*Over 2,5 τα 14 στα 20 τελευταία
*G/G τα 12 τελευταία
ΝΗΙΙΝΗ
*11 νίκες στα 21 εκτός με Αλόα
*Over 2.5 τα 10 στα 17 τελευταία
*G/G τα 13 στα 17 τελευταία
- Καιρός: 5oC Ψυχρός
- Α' Γύρος: Αλόα-Ινβερνές 2-1, Ινβερνές-Aλόα 2-2
- Σχόλια: Κεκλεισμένων των θυρών.
Δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία 6 λεπτά και έχασε με 3-1 στην έδρα της Ρέιθ Ρόβερς και παραμένει στον βυθό της βαθμολογίας. O Γκραντ δεν άλλαξε ενδεκάδα, η Αλόα μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί στο 14' με την κεφαλιά του Κάμερον. Κράτησε το προβάδισμα μέχρι το 68', δέχτηκε στη συνέχεια τρία γκολ μέσα σε 25 λεπτά. Ο Ντέιβιντσον ισοφάρισε στο 68' για τη Ρέιθ, που πέτυχε δύο ακόμα γκολ με τους Χέντρι στο 84' και Γκούλαν στο 91'. Η Αλόα κέρδισε πέναλτι στο 92', το εκτέλεσε ο Τρούτεν κι ήταν μόλις το δεύτερο πέναλτι που χάνει στην καριέρα του, το 3-1 έμεινε μέχρι το τέλος. «Δεν υπάρχουν παράπονα, κέρδισε η καλύτερη ομάδα» παραδέχτηκε ο Γκραντ. «Δεχτήκαμε χαζά γκολ, οι αντίπαλοι όμως πιο φρέσκοι από εμάς που είχαμε ματς μεσοβδόμαδα και αυτό φάνηκε» σημείωσε ο τεχνικός της Αλόα.
Έχασε 2-1 την Τρίτη στο Νταντί από την ομώνυμη ομάδα και παραμένει μόλις δύο βαθμούς πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Δέχτηκε πίεση από το ξεκίνημα, μόλις στο 7' ο γκολκίπερ Ρίντγκερς έκανε την πρώτη απόκρουση του αγώνα σταματώντας τον ΜακΝτέιντ, στο 10' η Νταντί προηγήθηκε με τον Άντερσον. Ο Κάμινγκς έκανε το 2-0 στο 45', η Ινβερνές μείωσε στο 75' με την κεφαλιά του Τοντόροφ χωρίς να καταφέρει κάτι περισσότερο. «Κοιτάμε προς τα πάνω κι όχι προς τα κάτω, είμαστε πιο κοντά στα πλέι-οφ και σε αυτά επικεντρώνομαι» τα λόγια του τεχνικού ΜακΚάν. Αμφίβολος ο ΜακΓκρέγκορ (Μ, 13/1), εκτός μάχης ο ΜακΝτόναλντ που έχει εγχειριστεί, άγνωστο πότε θα επανέλθει. Ο Ντόραν (Μ, 9/1) έχει επιστρέψει στις προπονήσεις, αλλά ο ΜακΚάν δεν θέλει να βιαστεί, αναμένεται να τον έχει την άλλη βδομάδα στη διάθεση του.
Αποδόσεις
Εκτίμηση
Η Αλόα συνεχίζει να παλεύει και να σκοράρει, δέχεται όμως γκολ με την ίδια συχνότητα. Και αυτό το παιχνίδι της δείχνει ανοικτό, η Ινβερνές θα πάει για τη νίκη. Και οι δύο ομάδες βρίσκουν δίχτυα, το γκολ/γκολ σε συνδυασμό με το Over 2,5 ανεβάζει την απόδοση στο 1.93, το είχαν φέρει και στο μεταξύ τους 2-2 πριν από 10 μέρες.
Στατιστικά
