foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ109
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

ΝΒΑ, Ανατολή: Preview σεζόν 2020-21

Previews Πρωταθλημάτων | 09 Αυγ 2021 09:40
Eastern-Conference-νβα.jpg

Για πρώτη φορά μετά από χρόνια, η Ανατολική Περιφέρεια μοιάζει πάρα πολύ σε αυτή της Δύσης. Δεν είναι μια περιφέρεια δύο ταχυτήτων, καθώς έχει αρκετά φαβορί και για την πρωτιά, αλλά νομίζω ότι φέτος θα υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός και στις χαμηλότερες θέσεις. Προφανώς, με ομάδες όπως οι Bulls, οι Knicks, οι Cavaliers κι οι Pistons, το επίπεδο πέφτει αρκετά (νομίζω ότι πάνε «καρφί» για τις τελευταίες θέσεις), όμως οι υπόλοιπες 11 είναι πολύ δυνατές. Και για την πρωτιά και για την οχτάδα.

Σύστημα διεξαγωγής


Να σημειώσουμε ότι από το καλεντάρι έχουν βγει 10 αγώνες για κάθε ομάδα, με τη regular season φέτος, σε Ανατολή και Δύση να ολοκληρώνεται στα 72 παιχνίδια για κάθε ομάδας κι όχι στα 82 όπως ήταν κάθε σεζόν. Οι επτά καλύτερες ομάδες της κάθε περιφέρειας προκρίνονται απευθείας στα Playoffs, ενώ έπειτα από το περσινό επιτυχημένο «πείραμα» με το play-in τουρνουά, για την όγδοη θέση σε κάθε περιφέρεια, το ίδιο θα συμβεί και φέτος. Ένα best-of-3 δηλαδή, ανάμεσα στον όγδοο και τον ένατο σε κάθε περιφέρεια, με τον όγδοο να μπαίνει στη σειρά, με προβάδισμα 1-0.

Τι παίζουμε – Μακροχρόνια Bets


Οι Washington Wizards είναι σαφώς ενισχυμένοι σε σχέση με πέρυσι, καθώς στο πλευρό του Bradley Beal, θα υπάρχει ο Russell Westbrook. Είναι το φαβορί για να μπουν στην οχτάδα και το 1.80 μου κάνει!

Περιμέναμε αυτή την στιγμή από πέρυσι το καλοκαίρι. Με την επιστροφή του Kevin Durant και τον Kyrie Irving σε καλύτερη κατάσταση, θα πρόκειται για μεγάλη αποτυχία αν οι Brooklyn Nets δεν φτάσουν στους τελικούς της Ανατολής.

➡ Wizards: Είσοδος στα πλέι οφ (1.80) - (Παίξε Νόμιμα |21+| MGA)

➡ Nets: Να φτάσουν στους τελικούς της Ανατολής (1.70) - (Παίξε Νόμιμα |21+| MGA)

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Atlantic Division

Οι άλλοι κι οι… κομπάρσοι. Πόσα χρόνια ακόμα θα πρέπει οι φίλοι των Knicks να κάνουν υπομονή. Ειδικά πλέον φέτος, οι Knicks fans είναι υποχρεωμένοι να κοιτούν τους συμπολίτες Nets, με τον Kevin Durant, να «χτυπούν» στα ίσια την πρωτιά της Ανατολής, με τους άλλους τρεις της Atlantic. Raptors, 76ers, Celtics, Nets φέτος, υπόσχονται επικές μονομαχίες, στην πιο μπασκετική Division της Ανατολής. Ξεκάθαρα…

Toronto Raptors

Τι έκαναν πέρυσι: Έφτασαν μια ανάσα από τους τελικούς της Περιφέρειας. Έπειτα από την περιπετειώδη regular season, απέκλεισαν τους Nets στον πρώτο γύρο των Playoffs κι αντιμετώπισαν τους Celtics στα ημιτελικά της περιφέρειας. Σε μια σειρά όπου κέρδιζε πάντα ο -τυπικά- φιλοξενούμενος, έχασαν στο τελευταίο παιχνίδι με 92-87. Όχι κι άσχημα πάντως για τους πρωταθλητές, που απώλεσαν δύο πολύ σημαντικές μονάδες της ομάδας που πήρε το δαχτυλίδι το 2019 (Green, Leonard).

Ανταλλαγές και Free Agency: Αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Έφυγαν οι πολύ χρήσιμοι Marc Gasol (C, 7.5p/6.3reb πέρυσι) και Serge Ibaka (PF/C, 15.4p/8.2reb). Τουλάχιστον ήρθε ένας αξιόλογος παίκτης στη ρακέτα. Ο Aron Baynes (PC/C, 11.5p/5.6reb). Τα υπόλοιπα «φύγε-έλα» δίχως κάτι το αξιοσημείωτο. Όπως όλα δείχνουν, θα στηριχθεί αρκετά στο περσινό ρόστερ.

Draft 2020:

Pick 29: Malachi Flynn from San Diego State
Pick 59: Jalen Harris from Nevada

Arena: Scotiabank Arena (19,800 seats)* Φέτος, λόγω της κατάστασης ξεκινούν τη σεζόν στην Amalie Arena (20.500), που βρίσκεται στην Tampa της Florida.

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Toronto Raptors (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Nick Nurse. Πήγε στο Toronto μόλις πρόπερσι. Στην πρώτη του σεζόν πήρε πρωτάθλημα. Στη δεύτερη έφτασε τους Raptors, ως τα ημιτελικά της Ανατολής. Κάτι κάνει καλά μάλλον. Πιθανώς θα τον αντιμετωπίσουμε κι εμείς (ως Εθνική Ελλάδος), στο προ-Ολυμπιακό τουρνουά, αφού είναι εκλέκτορας της εθνικής Καναδά.

Το αστέρι: Pascal Siakam. Αν και πέρυσι στο «bubble» δεν εντυπωσίασε και στα playoffs ήταν σκιά του καλού του εαυτού, δεν παραμένει ο ποιοτικότερος παίκτης στο ρόστερ της ομάδας. 22.9p/7.3reb μέτρησε πέρυσι κι οδήγησε τους Καναδούς με ασφάλεια ως τα playoffs. Φέτος τον περιμένουμε ακόμα καλύτερο.

Εκτίμηση: Θα μπουν στα playoffs, όμως δεν είμαι σίγουρος αν θα καταφέρει να είναι και στην πρώτη τετράδα. Με τους Nets αν επιστρέφουν, Heat, Celtics, Bucks, 76ers εξίσου δυνατούς, θα υπάρχει ανταγωνισμός. Κι από κει και πέρα, όλα παίζονται. Θα τους έχριζα αουτσάιντερ για να καταφέρουν να φτάσουν ως τα ημιτελικά της Ανατολής.

Boston Celtics

Τι έκαναν πέρυσι: Κατάφεραν να φτάσουν σχεδόν μέχρι το τέλος του δρόμου, πλήρωσαν όμως την έλλειψη ενός ποιοτικού και δυναμικού center. Πέρασαν με «σκούπα» τους 76ers στον πρώτο γύρο των playoffs, με τρομερό Tatum πέρασαν με 4-3 τους Raptors στα ημιτελικά της Ανατολής, όμως στους τελικούς ο Adebayo τους έκανε μια «χαψιά». Ο Spoelstra πήρε την ταυτότητα του Stevens κι οι Celtics σταμάτησαν εκεί.

Ανταλλαγές και Free Agency: Ο -μισθολογικός- βραχνάς, που άκουγε στο όνομα, Gordon Hayward (F, 17.5p/6.7reb/4.1as) έφυγε. Και τους έμεινε ένα τρομερό exception, ύψους $30Μ για να το εκμεταλλευτούν. Σημαντικές οι προσθήκες των Jeff Teague (PG, 10.9p/5.2as) και Tristan Thompson (C, 12.0p/10.1reb). Πέραν του Hayward, απώλεσαν μόνο «παγκίτες» (Wanamaker, Poirier, Kanter).

Draft 2020:

Pick 14: Aaron Nesmith from Vanderbilt
Pick 26: Payton Pritchard from Oregon

Arena: TD Garden (18,624 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Boston Celtics (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Brad Stevens. Επτά χρόνια στον πάγκο των Celtics. Στο ξεκίνημα του ως πρώτος προπονητής, ξεκίνησε την αναγέννηση των Celtics. Ακόμα πάντως δεν έχει καταφέρει να τους φέρει σε μια σειρά τελικών ΝΒΑ. Πρώτα ο LeBron, πρόπερσι ο Γιάννης, πέρυσι οι Heat. Πάντα κάποιος του βάζει «στοπ» την ύστατη στιγμή.

Το αστέρι: Jayson Tatum. Δε θέλει κι ερώτημα. Πριν λίγες ημέρες μάλιστα, υπέγραψε ένα ηγεμονικό συμβόλαιο με τους Κέλτες κι ο κορυφαίος παίκτης του franchise εδώ και μια τριετία, καλείται να τους οδηγήσει (υπό την καθοδήγηση του «στρατηγού» Stevens προφανώς) στη γη της επαγγελίας.

Εκτίμηση: Με τον «κορμό» να μένει ίδιος και τις προσθήκες να είναι σε καίρια σημεία, οι Celtics φέτος δείχνουν καλύτεροι. Minimum στόχος οι τελικοί της Ανατολής. Δε βάζω το χέρι μου στη «φωτιά». Στο δεύτερο γύρο των playoffs όμως, θεωρώ δεδομένο ότι θα φτάσουν.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Philadelphia 76ers

Τι έκαναν πέρυσι: Μια τρύπα στο νερό. Μπορεί να μπήκαν στα playoffs, με τον σημαντικό πρόβλημα του τραυματισμό του Simmons, όμως μια ομάδα με τόσο «βαριά» συμβόλαια, όπως οι 76ers, θεωρητικά, έπρεπε να κάνουν κάτι παραπάνω από μια ντροπιαστική «σκούπα» από τους Celtics στον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολής.

Ανταλλαγές και Free Agency: Διορθώθηκαν πολλά κακώς κείμενα. Αρχικά, έφυγε ένα πολύ βαρύ συμβόλαιο, αυτού του Horford (PF, 11.9p/6.8reb), ένας παίκτης που δεν απέκτησε ποτέ ρόλο στην ομάδα. Και στη θέση του ήρθε με μόλις $2.5Μ ο Dwight Howard (C, 7.5p/7.3reb), που μετά την περσινή του αναγέννηση, θα δώσει πολλά περισσότερα ως ξεκάθαρο back-up του Embiid. Μπορεί να έφυγε ο Richardson (SF, 13.7p.), ήρθε όμως στη θέση του ένας πολύ καλύτερος σουτέρ, ο Seth Curry (SG, 12.4p). Προθήκη με ποιότητα στο σουτ κι αυτή του Danny Green (8.0p). Από κει και πέρα, έγιναν προσθήκες με παίκτες που θα πάρουν λίγα λεπτά, για να συμπληρώνουν το rotation. Ξεχωρίζει ανάμεσα στους υπόλοιπους, ο Tony Bradley (PF/C, 4.9p/4.6reb).

Draft 2020:

Pick 21: Tyrese Maxey from Kentucky
Pick 58: Paul Reed from DePaul

Arena: Wells Fargo Center (20,478 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Philadelphia 76ers (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Doc Rivers. Εποχή Doc Rivers στη Philadelphia. Το εγχείρημα με τον Brett Brown έφτασε στο τέλος του, αφού ο δεύτερος δεν κατάφερε ποτέ να φέρει το process που ήλπιζαν οι ιθύνοντες της ομάδας. Το ποιος είναι ο Rivers, λίγο πολύ γνωστό. Πρωταθλητής με τους Celtics, αποτυχημένος 100% με τους Clippers. Το τι θα κάνει στους 76ers, θα φανεί.

Το αστέρι: Joel Embiid. Αν αποφασίσει φέτος να δουλέψει λίγο παραπάνω το ταλέντο του, με το καλύτερο supporting cast που έχει η ομάδα, λογικά θα δώσει στους 76ers αυτό που χρειάζονται, για να φτάσουν ως εκεί που θέλουν. Είναι ο καλύτερος παίκτης του franchise, ένας από τους κορυφαίους ψηλούς στη λίγκα κι επιτέλους πρέπει να το δείξει στο παρκέ.

Εκτίμηση: Η καλύτερη στελέχωση του ρόστερ φέτος, ανεβάζει τις φιλοδοξίες. Οι 76ers έχουν την ικανότητα να φτάσουν ως τους τελικούς του ΝΒΑ. Θα εξαρτηθεί κι από το πόσο μπορεί να εμπνεύσει τους Simmons και Embiid, o Rivers. Και να πάρει από αυτούς, ότι περισσότερο μπορεί.

Betshop
Βαθμολογία
8.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Καταθέσεις από 1€
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
Αναλήψεις εντός 24ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Brooklyn Nets


Τι έκαναν πέρυσι: Δεν μπόρεσαν να παρουσιαστούν πολύ ανταγωνιστικοί. Ο Durant δεν πάτησε ποτέ παρκέ, ο Irving ήταν περισσότερο τραυματίας, παρά καλά, οπότε οι Nets κατάφεραν να φτάσουν απλά ως τον πρώτο γύρο των playoffs, όπου και αποκλείστηκαν.

Ανταλλαγές και Free Agency: Προφανώς και δεν χρειάστηκαν πολλές κινήσεις. Η ομάδα είναι έτοιμη, αφού απλά περιμέναν τον Durant. Οπότε πήραν μόνο ρολίστες για να συμπληρώσουν το ρόστερ. Ξεχωρίζουν οι Jeff Green (PF, 9/4p) και Landry Shamet (SG, 9.3p). Δεν έχασαν κάποιο σημαντικό παίκτη.

Draft 2020:

Pick 57: Reggie Perry from Mississippi State

Arena: Barclays Center (17,732 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Brooklyn Nets (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Steve Nash. Ο Kenny Attkinson αποχώρησε πέρυσι (και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, έπειτα από επιθυμία του Durant). Κι οι Nets φέτος έδωσαν τα κλειδιά σε έναν πρωτοεμφανιζόμενο. Τον Steve Nash. Ο οποίος έχει δουλέψει ξανά με τον Durant, στους Warriors, ως βοηθός προπονητή του Kerr. Μεγάλο το στοίχημα πάντως.

Το αστέρι: Kevin Durant. Δε θέλει κι ερώτημα. Ο «Durantula» είναι ένας από τους κορυφαίους του αθλήματος αυτή τη στιγμή κι οι Nets στηρίζουν τα πάντα πάνω του για να πάνε ως το τέλος του δρόμου φέτος.

Εκτίμηση: Με Durant στο παρκέ και Irving υγιή (και να παίζει μπάσκετ βέβαια), οι Nets φαντάζουν το απόλυτο φαβορί για να φτάσουν τουλάχιστον ως τους τελικούς της Ανατολής. Δε θα ήταν υπέρβαση αν λέγαμε ότι μπορούν να βρεθούν και στους τελικούς του ΝΒΑ.

New York Knicks


Τι έκαναν πέρυσι: Κομπάρσοι στην Atlantic, κομπάρσοι στην Ανατολή. Ότι κάνουν εδώ και σχεδόν μια δεκαετία. Μέτριο μπάσκετ από τους Knicks, για να τερματίσουν στη 12η θέση της περιφέρειας, όχι πολύ πάνω από τους τελευταίους Cavaliers.

Ανταλλαγές και Free Agency: Με τη free agency να μην έχει μεγάλα ονόματα, οι Knicks φέτος έπραξαν λογικά και δεν «πέταξαν» λεφτά, δίνοντας μεγάλα συμβόλαια σε παίκτες που δεν τα αξίζουν. Μόνο ρολίστες ήρθαν στην ομάδα, ξεχωρίζουν μεταξύ αυτών οι Nerlens Noel (C, 7.4p/4.9reb) και Austin Rivers (PG, 8.8p). Με το ρόστερ να μην έχει τρομερή ποιότητα πέρυσι, δεν μπορούμε να πούμε ότι είχαν κάποια σοβαρή απώλεια.

Draft 2020:

Pick 25: Immanuel Quickley from Kentucky
Pick 8: Obi Toppin from Dayton

Arena: Madison Square Garden (19,812 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των New York Knicks (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Tom Thibodeau. Έπειτα από αρκετά πειράματα με μαθητευόμενους μάγους και προπονητές που δεν είχαν κάτι αξιοσημείωτο στην καριέρα τους, έφεραν έναν κόουτς που -με τα στραβά του και με τα καλά του- έχει δείξει δύο πράγματα με τη δουλειά του, στους Bulls κυρίως. Λίγο νευρικός, λίγο αυταρχικός, ο coach Thibs μπορεί να δώσει κάτι στους Knicks.

Το αστέρι: RJ Barrett. Το περσινό draft τους, σε ένα τόσο κακό ρόστερ, εύκολα ξεχωρίζει. Πέρυσι δεν έκανε τρομερή χρονιά, σίγουρα όμως μπορεί να κάνει πολλά παραπάνω φέτος. Και να γίνει ο παίκτης στον οποίο θα στηριχθεί στο Project των Knicks τα επόμενα χρόνια. Το σημεία αναφοράς.

Εκτίμηση: Πάλι στις τελευταίες θέσεις της Ανατολής θα τερματίσουν. Δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουν κάτι παραπάνω. Και νομίζω ότι τους συμφέρει κιόλας. Να πάρουν ένα ακόμα καλό pick του χρόνου στο draft και με την free agency να έχει αρκετούς καλούς παίκτες του χρόνου, να φτιάξουν κάτι που θα τους δώσει ελπίδα για τα επόμενα χρόνια.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Central Division


Οι Bucks έχουν μείνει πλέον μόνοι τους να κρατάνε ψηλά τη σημαία της Central Division. Οι Pacers πέρυσι ήταν εμφανώς πεσμένοι, ενώ Cavaliers, Pistons και Bulls είναι απλοί κομπάρσοι της Ανατολής. Είναι ξεκάθαρο ότι οι Bucks και φέτος θα κάνουν κουμάντο, με τους Pacers να παίζουν για μια θέση στην οχτάδα. Κοινώς, ότι είδαμε και πέρυσι, με το μόνο ενδιαφέρον να έχει να δει κανείς, να είναι οι Bucks. Κυρίως, λόγω Γιάννη.

Milwaukee Bucks


Τι έκαναν πέρυσι: Η χρονιά κρίνεται αποτυχημένη. Οι Bucks τερμάτισαν πρώτοι στη regular season και πιθανώς, αν δεν είχαμε τη «φούσκα» στο Orlando, οι Bucks να έκαναν και ρεκόρ νικών στην ιστορία του franchise. Όμως μετά το lockdown όλα πήγαν χάλια. Ο Γιάννης δεν ήταν ο ίδιος κι οι Bucks στα playoffs γνώρισαν πολύ εύκολα τον αποκλεισμό από τους Heat, στον δεύτερο γύρο.

Ανταλλαγές και Free Agency: Ήταν πολύ δραστήριοι στην free agency, γιατί το front office της ομάδας έπρεπε να δώσει στον Γιάννη, ένα καλύτερο supporting cast. Η πρώτη κίνηση, ήταν η ανταλλαγή Holiday (PG, 19.1p/4.8reb/6.7as) – Bledsoe (PG, 14.9p/3.6reb/5.4as). Εκτός του Holiday, πολύ χρήσιμες είναι οι προσθήκες των Augustin (PG, 10.5p/4.6as), Craig (SF, 5.4p.), Forbes (SG, 11.2p) και Portis (C, 10.1p/5.1reb).

Draft 2020:

Pick 45: Jordan Nwora from Louisville
Pick 60: Sam Merrill from Utah State

Arena: Fiserv Forum (17,500 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Milwaukee Bucks (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Mike Budenholzer. Πολλοί τον κρίνουν για το γεγονός ότι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στην post season. Ίσως να μην έχουν άδικο. Εξαιρετικός στη regular season (και με Hawks και με Bucks), δεν μπορεί να οδηγήσει τις ομάδες του το ίδιο καλά στα playoffs. Κρίνεται κι αυτός φέτος, από την πορεία των Bucks στην postseason.

Το αστέρι: Γιάννης Αντετοκούνμπο. Θέλει κι ερώτημα; Μετά και την supermax ανανέωση, ο Γιάννης είναι πλέον το απόλυτο «αφεντικό» του Milwaukee. Η πορεία των Bucks και φέτος, εξαρτάται κατά το μεγαλύτερο ποσοστό, από το πως θα παρουσιαστεί αυτός στην postseason.

Εκτίμηση: Οι τελικοί της Ανατολής είναι το minimum των προσδοκιών και θεωρώ ότι φέτος θα τα καταφέρουν. Το ρόστερ μοιάζει βελτιωμένο. Ο Γιάννης δεν έχει στο μυαλό του να «τριγυρνάει» η υπόθεση της ανανέωσης. Πήρε την απόφαση να μείνει στο Milwaukee και πλέον πάει «all-in» με τους Bucks, για να πάρει το πρωτάθλημα.

Indiana Pacers


Τι έκαναν πέρυσι: Υπήρχαν προσδοκίες στην έναρξη της σεζόν, οι οποίες όμως δεν δικαιώθηκαν ως το τέλος. Η ομάδα μπήκε στο bubble με δεδομένη τη συμμετοχή στα playoffs, όμως «χτυπήθηκε» από τον τραυματισμό του Sabonis. Ο Λιθουανός έλειψε πολύ από τη σειρά με τους Heat, όπου οι Pacers «σκουπίστηκαν» κι αποχαιρέτησαν τη σεζόν από τον πρώτο γύρο των playoffs.

Ανταλλαγές και Free Agency: Δεν έκαναν καμία κίνηση. Καμία κίνηση δηλαδή που να χρίζει προσοχής (έφυγαν δύο παγκίτες, για να έρθει ένας).

Draft 2020:

Pick 54: Cassius Stanley from Duke

Arena: Bankers Life Fieldhouse (18,165 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Indiana Pacers (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Nate Bjorkgren. O Nate McMillan πλήρωσε το «μάρμαρο» για την περσινή, αποτυχημένη χρονιά των Pacers και τα «κλειδιά» της ομάδας δόθηκαν στον rookie, Nate Bjorkgren. Το ρίσκο είναι δεδομένα μεγάλο, ο Bjorkgren έχει πάντως το πλεονέκτημα να έρχεται από έναν πάγκο, αυτό των Raptors, όπου δίπλα στον Nurse έμαθε πάρα πολλά.

Το αστέρι: Domantas Sabonis. Μπορεί ο Warren να είναι πολύ ικανός σκόρερ, μπορεί ο Oladipo να ήταν ο πιο βελτιωμένος παίκτης του πρωταθλήματος πριν δύο χρόνια, ο Λιθουανός όμως είναι ο πιο σταθερός παίκτης των Pacers την τελευταία διετία. Κι η δική του απουσία ήταν πέρυσι που φάνηκε πάρα πολύ κι έδειξε πόσο αδύναμοι είναι οι Pacers. Αν «πηγαίνει» ο Sabonis, «πηγαίνουν» οι Pacers.

Εκτίμηση: Η «χημεία» που έχουν ως ομάδα, είναι θετικό. Αν ο Oladipo αποφασίσει να παίξει μπάσκετ, οι Pacers θα μπουν άνετα στα playoffs και μπορεί να είναι ζόρικος αντίπαλος για τον οποιονδήποτε. Δύσκολα πάντως τους βλέπω να πηγαίνουν παραπάνω από τον πρώτο γύρο των playoffs.

Chicago Bulls


Τι έκαναν πέρυσι: Ακόμα μια μέτρια και χωρίς κάτι το θετικό, χρονιά, Τερμάτισαν 11οι, αλλά μην μπερδεύεστε. Ήταν 10 νίκες μακριά από την όγδοη θέση και μόλις τρεις πάνω από τους τελευταίους Cavaliers.

Ανταλλαγές και Free Agency: Δεν έκαναν πολλές κινήσεις, κράτησαν τα χρήματά τους κι αυτοί για την επόμενη free agency. O Temple (SF, 10.3p/3.5reb) είναι ο καλύτερος όσων ήρθαν, απώλεια από την άλλη ο Dunn (SG, 7.3p), κυρίως για τις αμυντικές του αρετές.

Draft 2020:

Pcik 4: Patrick Williams from Florida State

Arena: United Center (20,917 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Chicago Bulls (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Billy Donovan. Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά στους Thunder, o Donovan αποχώρησε από την Oklahoma, με τον Karnisovas να κινείται άμεσα για την απόκτησή του. Δείχνει ένας από τους ανερχόμενους προπονητές στη λίγκα, παρά το γεγονός ότι είναι αρκετά μεγάλος σε σχέση με άλλους (55 χρόνων). Έχει πάντως ικανότητες κι οι Bulls μπορεί να «χτίσουν» με αυτόν.

Το αστέρι: Zach LaVine. Στην έβδομη του σεζόν πλέον ο απόφοιτος του UCLA, παραμένει ένας από τους καλύτερους guard του πρωταθλήματος και σίγουρα ξεχωρίζει σε αυτό το ρόστερ των Bulls.

Εκτίμηση: Το ρόστερ τους δεν είναι και φέτος για πολλά. Είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα μείνουν εκτός οχτάδας, στόχος παραμένει να εξελιχθούν κατάλληλα οι White, Carter Jr, Gafford και Williams (R).

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Detroit Pistons


Τι έκαναν πέρυσι: Έκαναν βήματα πίσω σε σχέση με την προπερσινή χρονιά. Έμειναν «πανηγυρικά» εκτός οχτάδας, αφού τερμάτισαν στην προτελευταία θέση, με μόλις 20 νίκες. Ταλαιπωρήθηκαν από αρκετούς τραυματισμούς, αν κι αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία.

Ανταλλαγές και Free Agency: Από τις ομάδες που ήταν πολύ ενεργές στην offseason. Ήρθαν αρκετοί παίκτες, ξεχωρίζουμε τους Grant (12.0p/3.5reb), Okafor (C, 8.1p/4.2reb) και Wright (SG, 6.9p/3.8reb). Από την άλλη βέβαια, σημαντική η απώλεια του Kennard (SG, 15.8p/4.1as), ενώ ποτέ δεν κατάλαβα γιατί δεν ανανέωσαν τον Wood (C, 13.1p/6.3reb) και προτίμησαν -ας πούμε- να υπογράψουν από την free agency τον Mason Plumlee (C, 7.2p/5.2reb).

Draft 2020:

Pick 7: Killian Hayes from Germany
Pick 16: Isaiah Stewart from Washington
Pick 19: Saddiq Bey from Villanova
Pick 37: Deividas Sirvydis from Lithuania
Pick 38: Saben Lee from Vanderbitt

Arena: Little Caesars Arena (20,491 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Detroit Pistons (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Dwane Casey. Τρίτη χρονιά στους Pistons φέτος, δεν έχει δικαιώσει τις προσδοκίες πάντως, τη διετία αυτή. Μην ξεχνάμε ότι ήρθε στους Pistons, όντας ο κορυφαίος προπονητής της προηγούμενης σεζόν. Πρόπερσι τους έβαλε στα playoffs, πέρυσι είχε μια απογοητευτική σεζόν.

Το αστέρι: Derrick Rose. Στα 32 του κι ερχόμενος από τον πάγκο και με τόσους τραυματισμούς στα γόνατά του, ο Rose είναι ότι καλύτερο έχει αυτή η μέτρια ομάδα. Θεωρητικά το ρόστερ κάπως βελτιώθηκε φέτος, ο Rose όμως θα είναι και πάλι ο ηγέτης της στο παρκέ κι αυτός που θα τη βοηθήσει να φτάσει σε κάποιες νίκες.

Εκτίμηση: Μπορεί να υπάρχει μια μικρή βελτίωση, αλλά οι Pistons παραμένουν συνολικά πολύ αδύναμοι και σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Ανατολής. Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, μαζί με Knicks, Bulls και Cavaliers, θα παλέψουν για να αποφύγουν την τελευταία θέση της Ανατολής.

Cleveland Cavaliers


Τι έκαναν πέρυσι: Όπως κι οι άλλες τρεις -τελευταίες- ομάδες της Central, έτσι κι οι Cavaliers. Προφανώς και δεν έχουν βρει κάτι καλό στη μετα-Lebron εποχή και παραμένουν καθηλωμένοι στις τελευταίες θέσεις της Ανατολής, μια διετία τώρα. Πέρυσι δε, τερμάτισαν στην τελευταία θέση της περιφέρειας, όμως η λοταρία για το draft δεν τους «χαμογέλασε» για να του βάλει στην πρώτη τριάδα (επέλεξαν στο Νο5).

Ανταλλαγές και Free Agency: Καμία σημαντική προσθήκη για τους Cavaliers στην offseason, ενώ απώλεσαν και τον Tristan Thompson (C, 12.0p/10.1reb). Το κατά πόσο είναι σημαντική ή όχι η απώλεια, θα εξαρτηθεί από το πόσο καλά ή όχι θα παίξει ο Drummond φέτος.

Draft 2020:

Pick 5: Isaac Okoro from Auburn

Arena: Rocket Mortgage FieldHouse (20,562 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Cleveland Cavaliers (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: J.B. Bickerstaff. Θα ορκιζόμουν ότι το 2020 θα τους έβρισκε με νέο προπονητή. Αρκετά προβλήματα με τους νεαρούς παίκτες της ομάδας είχε πέρυσι ο Bickerstaff. Το βασικό του πρόβλημα είναι ότι δεν εμπνέει. Νομίζω ότι δε θα τη βγάλει τη σεζόν στην ομάδα, ειδικά από τι στιγμή που το front office της ομάδας θέλει να εξελίξει τα νεαρά assets που έχει. Και με τον Bickerstaff κάτι τέτοιοι δεν γίνεται.

Το αστέρι: Collin Sexton. Ο απόφοιτος του Alabama μπαίνει πλέον στην τρίτη χρονιά του. Ήδη βελτιώνεται δύο σεζόν τώρα, φέτος ήρθε η ώρα να κάνει το βήμα παραπάνω και κυρίως να δείξει ότι πάνω του οι Cavaliers μπορεί να στηρίξουν πάνω του την επόμενη μέρα τους.

Εκτίμηση: Δεν πρόκειται να κάνουν πολλά περισσότερα σε σχέση με πέρυσι. Πιθανώς θα διεκδικήσουν μαζί με Knicks, Bulls, Pistons και Hornets, μια από τις τελευταίες θέσεις της Ανατολικής Περιφέρειας, προκειμένου να πάρουν ένα καλό pick στο draft του χρόνου.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ




Southeast Division


Οι Heat επέστρεψαν σε τελικούς έπειτα από έξι χρόνια και την εποχή LeBron στο Miami. Για να τον βρουν απέναντί τους και να τους «πληγώσει» τούτη τη φορά. Φέτος αναμένεται να είναι το μεγάλο φαβορί, με Hawks και Wizards όμως να κάνουν κινήσεις στην offseason, που τους βάζουν δυνατά στο παιχνίδι της διεκδίκησης μιας εκ των θέσεων που θα οδηγήσουν σε playoffs. Magic και Hornets έρχονται μια και δύο, αντιστοίχως, ταχύτητες πιο πίσω. Λογικό!

Miami Heat


Τι έκαναν πέρυσι: Ήταν, πλην των Lakers, η ομάδα που προκάλεσε τον μεγαλύτερο θαυμασμό στο περσινό πρωτάθλημα. Κι άλλες έπαιξαν καλά στη regular κι άλλες έκαναν πολύ καλή πορεία στη σεζόν, όμως οι Heat ήταν τρομεροί όταν η μπάλα «έκαιγε». Κι έφτασαν ως τους τελικούς του ΝΒΑ, όπου κουρασμένοι, «λαβωμένοι» από απουσίες και χωρίς μεγάλο rotation, έχασαν από τους Lakers. Όπως και να 'χει, η σεζόν κρίνεται πλήρως επιτυχημένη.

Ανταλλαγές και Free Agency: Όχι πολλές κινήσεις, με σκοπό ο «κορμός» να παραμείνει ο ίδιος. Είναι απώλεια ο Crowder (SF, 10.5p/5.9reb), όμως ήρθε ο Bradley (SG, 8.6p), ένας εξίσου καλός αμυντικός. Καλή προσθήκη για την άμυνα κι ο Moe Harkless (SF, 5.8p), ίσως απώλεια ο Derrick Jones (SF, 8.5p/3.9reb), παίκτης με πολλή ενέργεια, ερχόμενος από τον πάγκο.

Draft 2020:

Pick 20: Precious Achiuwa from Memphis

Arena: American Airlines Arena (19,600 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Miami Heat (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Erik Spoelstra. Ένας εκ των κορυφαίων προπονητών στη λίγκα, εδώ και μια δεκαετία (ίσως και παραπάνω), κάθε επιτυχία των Heat φέρει τη δική του υπογραφή. Κι ένας από τους κύριους λόγους που και φέτος οι Heat, θα πάνε μακριά.

Το αστέρι: Jimmy Butler. Πέρυσι αποδείχθηκε ο ιδανικός «δάσκαλος» για τα πιτσιρίκια που έχουν μαζευτεί στο Miami. Κι αυτό δεν το κάνει μόνο «το αστέρι» της ομάδας, αλλά και τον ηγέτη που εμπνέει. Έπειτα από χρόνια, φαίνεται πως βρήκε την ομάδα και το project, που του ταιριάζει «γάντι».

Εκτίμηση: Έχουν τη «χημεία» που χρειάζεται μια ομάδα να πάει μπροστά. Ικανό ηγέτη. Ικανό προπονητή. Πολύ ταλέντο. Και το κυριότερο. Την εμπειρία και το «know how» για να φτάσουν σε τελικούς ΝΒΑ. Κοινώς. Τους θεωρώ από τα φαβορί να φτάσουν ψηλά. Πόσο ψηλά; Ως τους τελικούς του ΝΒΑ!

Orlando Magic


Τι έκαναν πέρυσι: Μπήκαν στα playoffs από το… «παράθυρο», ελλείψει της ανταγωνιστικότητας στην Ανατολή πέρυσι. Τι πιο χαρακτηριστικό, από το γεγονός ότι κατάφεραν να μπουν με ρεκόρ νικών πολύ κάτω του 50%; Έκαναν και μια νίκη απέναντι στους -μέτριους στα playoffs- Bucks, για να αποκλειστούν με το τιμητικό 4-1 από τον πρώτο γύρο της post season.

Ανταλλαγές και Free Agency: Όχι πολλές ενέργειες από την ομάδα της Florida στην offseason. Λίγα πράγματα. Απώλεια ο Augustin (PG, 10.5p/4.6as), αν και θα προωθηθεί αρκετά το project «Fultz».  Δεν ήρθε και κανένας αξιόλογος, αν και στα ματς της pre season, έδειξε καλά στοιχεία ο Dwayne Bacon (SF, 5.7).

Draft 2020:

Pick 15: Cole Anthony from North Carolina
Pick 16: Chuma Okeke  from Auburn

Arena: Amway Center (18,846 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Orlando Magic (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Steve Clifford. Αν μη τι άλλο, μπορεί τρομερά πράγματα να μην έχει κάνει με τους Magic, πάντως τη διετία που είναι στη Florida, βάζει σταθερά τους Magic στα playoffs. Τα οποία έβλεπαν με το «κιάλι» το προηγούμενο διάστημα οι «μάγοι». Αν μη τι άλλο, κάτι λέει για το έργο του. Αν το καταφέρει και φέτος, θα είναι μάλλον υπέρβαση.

Το αστέρι:Nikola Vucevic. Ανάμεσα στον Μαυροβούνιο και τον Fournier, επιλέγω τον πρώτο. Όχι ότι είναι κακός ο Γάλλος, αλλά στα δύσκολα ο Vucevic είναι αυτός που βγαίνει μπροστά και είναι πιο ικανός στο να «καθαρίσει» ένα παιχνίδι μόνος του. Μάλιστα, παραμένει σταθερά ανεβασμένος εδώ και μια τριετία, δίχως σκαμπανεβάσματα στο παιχνίδι του.

Εκτίμηση: Όπως ανέφερα και παραπάνω, φέτος η οχτάδα είναι κάτι παραπάνω από ταβάνι. Θεωρώ ότι θα είναι ανάμεσα στις ομάδες που θα παλέψουν για τα playoffs, ίσως τερματίσουν και ένατοι και μπουν στο play-in tournament, αλλά δεδομένα δεν τους βλέπω για οχτάδα. Η ποιότητα της Ανατολής και στις χαμηλές θέσεις φέτος έχει αυξηθεί και νομίζω ότι οι Magic μένουν πίσω.

Charlotte Hornets


Τι έκαναν πέρυσι: Με πολύ μέτριο ρόστερ, θα λέγαμε ότι ήταν κι επιτυχία που κατάφεραν να μην τερματίσουν στις τελευταίες θέσεις και μάλιστα, αν είχαν πέντε-έξι νίκες παραπάνω, ίσως προλάβαιναν και το «bubble». Πολύ καλά δείγματα γραφής, πολλές ελπίδες για το μέλλον.

Ανταλλαγές και Free Agency: Υπήρχε χρήμα για ξόδεμα κι οι Hornets αποφάσισαν να ρισκάρουν. Παίρνουν έναν παίκτη, τον Hayward (SF, 17.6p/6.7reb/4.1as), που στους Jazz ήταν top, στους Celtics όμως δεν έπαιξε ούτε στο μισό των όσων γνωρίζαμε από τη θητεία του στους Jazz. Αν θυμηθεί τον παλιό, καλό του εαυτό, οι Hornets αυτομάτως γίνονται πολύ υπολογίσιμη δύναμη. Αποδέσμευσαν τον -τραγικό εδώ και μια τριετία- Nicolas Batum (SF, 3.6p).

Draft 2020:

Pick 3: LaMelo Ball from Australia
Pick 32: Vernon Carey Jr. from Duke
Pick 56: Grant Riller from Charleston

Arena: Spectrum Center (19,077 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Charlotte Hornets (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: James Borego. Δεν είναι κακός κόουτς. Και μπορεί οι Hornets επί των ημερών του να μην έχουν καταφέρει να μπουν στα playoffs, ο ίδιος όμως τους έχει δώσει μια ταυτότητα και προσπαθεί εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο να «χτίσει» κάτι καλό. Έχει πολλά ελαφρυντικά, μεταξύ αυτών το γεγονός ότι έχει στα χέρια του ένα πολύ αδύναμο και νεανικό ρόστερ. Το οποίο όμως το «φτιάχνει».

Το αστέρι: Gordon Hayward. Σε ένα ρόστερ που έχει 13 παίκτες με δύο, ένα και κανένα χρόνια στο ΝΒΑ, ο «βετεράνος» Hayward έχει αν μη τι άλλο μπόλικη εμπειρία. Όπως ανέφερα και παραπάνω, αν θυμηθεί τα χρόνια του στους Jazz, θα αποτελέσει σήμα κατατεθέν φέτος για τους Hornets. Είναι η ευκαιρία του, σε ένα τόσο μα τόσο νεανικό ρόστερ, να αναγεννηθεί και πάλι.

Εκτίμηση: Οι Hornets πρέπει να είναι η πιο νεανική ομάδα της λίγκας. Ο Hayward με τα 10 του χρόνια στο ΝΒΑ, είναι ο πιο «παλιός». Αυτό είναι και θετικό και αρνητικό. Θα χάσουν πολλά από τις λεπτομέρειες και την εμπειρία που θέλουν τα ματς, έχουν όμως παίκτες που τρομερή όρεξη να δουλέψουν. Μένει να δούμε εν τέλει τι θα υπερισχύσει παραπάνω. Δεν είναι Knicks, Bulls, Cavaliers, είναι ένα επίπεδο πάνω, αλλά μοιραία, στα χαμηλά «στρώματα» της Ανατολής θα καταλήξουν.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Washington Wizards


Τι έκαναν πέρυσι: Απογοητευτική σεζόν για τους «μάγους» πέρυσι και θα λέγαμε ότι διασύρθηκαν κιόλας, με την παρουσία τους στο «bubble». Πήραν μέρος, καθαρά και μόνο επειδή έπρεπε να πάνε τουλάχιστον εννιά ομάδες από κάθε περιφέρεια στο Orlando, δεν είχαν και πολλές ελπίδες, όμως φρόντισαν να τις εκμηδενίσουν «γράφοντας» στο Orlando ένα ταπεινωτικό 0-8.

Ανταλλαγές και Free Agency: Νομίζω ότι πήραν μέρος στο trade της offseason, με τους Rockets να τους δίνουν τον Westbrook (PG, 27.2p/7.9reb/7.0as) κι αυτοί να παραχωρούν τον Wall (PG). Αν μη τι άλλο, δυνατό trade. Αυτή στην ουσία ήταν κι η μοναδική, δυναμική κίνηση των «μάγων», που αλλάζει όμως το στάτους τους.

Draft 2020:

Pick 9: Deni Avdija from Israel
Pick 53: Cassius Winston from Michigan State

Arena: Capital One Arena (20,356 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Washington Wizards (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Scott Brooks. Ήρθε η ώρα να σηκώσει τα μανίκια και να πιάσει δουλειά. Είναι ήδη δύο χρόνια στην ομάδα, είχε την απουσία του Wall, όμως πλέον με δύο super star στην ομάδα πρέπει να δείξει πράγματα. Αλλιώς, η θέση του κινδυνεύει.

Το αστέρι: Bradley Beal. Οκ, μπορεί ο Westbrook στο παλμαρέ του να μετράει ένα MVP και τρεις σεζόν με triple-double figure μέσους όρους, όμως ο Beal είναι το «παιδί της πόλης». Το αστέρι της. Αυτό του είπε κι ο Wall φεύγοντας. «Αυτή είναι η ομάδα σου». Ο Beal εξάλλου, στα δικά μου μάτια είναι ένας «φονιάς», που στη βραδιά του ή αν χρειαστεί θα πάρει τη μπάλα στα χέρια του και θα σε «σκοτώσει».

Εκτίμηση: Με το δίδυμο Westbrook και Beal στο παρκέ, οι Wizards αυτομάτως παίρνουν πολλούς πόντους για να καταφέρουν να μπουν στην οχτάδα. Το αν θα μπορέσουν βέβαια να περάσουν και τον πρώτο γύρο (ή και πιο μετά) εξαρτάται από το ποια θα είναι η «χημεία» τους μέσα στο παρκέ. Για την είσοδο στα playoffs όμως, νομίζω ότι είναι φαβορί, σε σχέση με άλλες ομάδες της ίδιας «συνθήκης».

Atlanta Hawks


Τι έκαναν πέρυσι: Έχασαν για 25 ματς τον Collins στο ξεκίνημα κι εκεί απορρυθμίστηκαν. Ο Young μόνος του δεν μπορούσε να τραβήξει το κουπί, ενώ όσο ταλέντο είχαν, τόση εμπειρία τους έλειπε. Κοινώς, δεν κατάφεραν να κάνουν το βήμα παραπάνω σε σχέση με πρόπερσι κι έμειναν και πάλι χαμηλά.

Ανταλλαγές και Free Agency: Προσπάθησαν λοιπόν να διορθώσουν τα κακώς κείμενα και να βελτιωθούν εκεί που έπρεπε. Ταλέντο υπάρχει. Λείπει εμπειρία. Και ήρθε. Gallinari (PF, 18/7p/5.2reb) και Rondo (PG, 7.1p/5.0as), εγγυόνται για αυτό. Ήρθε κι ένας ρολίστας με τρομερό σουτ, ο Bogdanovic (SG, 15.1p/3.4reb/3.4as), οπότε οι Hawks πραγματικά ενισχύθηκαν.

Draft 2020:

Pick 6: Onyeka Okongwu from USC
Pick 50: Skylar Mays from LSU

Arena: State Farm Arena (18,118 seats)

Depth Chart: Δείτε το αναλυτικό depth chart των Atlanta Hawks (όπως διαμορφώνεται έως τώρα, με τα ενεργά συμβόλαια).

Προπονητής: Lloyd Pierce. Τρίτη σεζόν στους Hawks φέτος και με την αναβάθμιση πλέον του ρόστερ, τον Young να μπαίνει στην τρίτη του σεζόν και να δείχνει πια έτοιμος να ηγηθεί, ο Pierce έχει αρκετές ευθύνες, μπόλικη δουλειά κι ελάχιστες δικαιολογίες αν οι Hawks φέτος δεν φανούν ανταγωνιστικοί.

Το αστέρι: Trae Young. Μετά και την περσινή του σεζόν, όπου ήταν στο top10 των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος, έκανε δήλωση «ηγετικών ικανοτήτων» και μπαίνει πλέον στην τρίτη του σεζόν στο ΝΒΑ, με σκοπό να οδηγήσει τους Hawks ένα βήμα παραπάνω. Αν μπορεί να το κάνει; Ξεκάθαρα ναι! Είναι «killer», είναι σκόρερ, είναι ηγέτης και θα βγει μπροστά.

Εκτίμηση: Οι Hawks συγκαταλέγονται στις ομάδες που θα παλέψουν για μια θέση στην οχτάδα. Αν θεωρήσουμε ότι οι σίγουροι είναι οι Bucks, Heat, Celtics, 76ers, Raptors και Nets, μένουν δύο θέσεις. Οι Hawks θα το παλέψουν και πιστεύω ότι στο τέλος θα τα καταφέρουν να είναι στην post season. Από κει και πέρα, ότι πετύχουν, θα είναι υπέρβαση.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Επιμέλεια: L-Train

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ