foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ54
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο Κολοκοτρώνης, ο Διάκος, η βεντέτα ΟΦΗ – ΠΑΣ και το… 9-1

Μποζιονέλος | 29 Νοε 2020 13:34
dervenakia_arti.jpg

Είναι να γελάει κανείς…

🦊 Σαφώς καλύτερη η ΑΕΛ από τον Ατρόμητο ως το 45’, γκολ δεν έβαλε όμως.

🦊 Στη δυάδα, η Ρίζε δεν σκόραρε ποτέ με τη Γαλατά, δεν έχει κάνει καν σουτ εντός εστίας, άνευ λόγου και αιτίας ο Ρεμί έμεινε πάγκο για 65’ λεπτά, ενώ η θαρραλέα Μπενεβέντο, ως ανέμενα, σκόραρε με τη Γιούβε.

🦊 Ο Ροδρίγο έχασε φάσεις, ειδικά μια κλασική, στη νέα αποτυχία της Ρεάλ, αλλά δεν σκόραρε.

🦊 Το Ουέσκα – Σεβίλλη ήταν για λίγα με πολλά, κακή ανάγνωση εκ μέρους μου.

🦊 Και τι πέρασε, μόνο; Το… δύσκολο, το 3.75 του triple combo στο Αρης – Ολυμπιακός.

🦊 Πιο πολύ με ενόχλησε το Εβερτον – Λιντς όπου κόντραρα τον άσο, που ήταν public bet, εκτιμώντας το ως πιο δύσκολο από το πολύ πιθανό over 1,5 στο ματς. Και; Τι «και»; 36 τελικές, δοκάρι, ακυρωθέντα γκολ (σ.σ. οι 20 τελικές στο α’ ημίχρονο ήταν η μεγαλύτερη, σχετική επίδοση στο φετινό πρωτάθλημα)!


Τέσπα (sic), ο Κάρλο Αντσελότι ήταν αρκετά συγκινημένος για όλα όσα ζει ο ποδοσφαιρικός πλανήτης, η κάμερα τον… έπιασε στο λεπτό σιγής, πριν τη σέντρα, να δακρύζει. «Ήταν αντίπαλός μου και με τα χρόνια μπορώ να πω ότι γίναμε φίλοι. Ήταν ο πιο δύσκολος παίκτης που ανέλαβα ποτέ να μαρκάρω και η απώλειά του είναι απώλεια για το ποδόσφαιρο» είπε ο «Καρλέτο», μυθικές οι μάχες τους στα 80s στα ματς της Νάπολι με τη Μίλαν…



Ασπονδες συντοπίτισσες


🇬🇧⏳📜 Η Τότεναμ ιδρύθηκε το 1882, η Τσέλσι το 1905. Οι έδρες τους απέχουν πάνω από μια ώρα περπάτημα. Γιατί οι δύο ιστορικοί σύλλογοι του Λονδίνου, ενώ συναντήθηκαν για πρώτη φορά το 1909, απέκτησαν έχθρα και αντιπαλότητα το 1967; Από τον τελικό Κυπέλλου, ενός τροπαίου που εκείνη την εποχή στη… συνείδηση ήταν ισάξιο με ένα πρωτάθλημα. Κεντρικά πρόσωπα του αγώνα ήταν ο Τζίμι Γκρέιβς και ο Τέρι Βέναμπλς που είχαν αποχωρήσει από τους «μπλε», το ’61 και ’66 αντίστοιχα, και είχαν ενταχθεί στους «σπερς». Ειδικά για τον Γκρέιβς, ο οποίος είχε αγωνιστεί για μια σεζόν στη Μίλαν προτού… επαναπατριστεί, ήταν ασυγχώρητο από τους οπαδούς της Τσέλσι. Το τρόπαιο πήρε η Τότεναμ του Μπιλ Νίκολσον με 2-1, με γκολ των Ρόμπερτσον και Σολ, είχε μειώσει για την ομάδα του Τόμι Ντόχερτι στο τέλος ο Τέιμπλινγκ. Ο αγώνας έμεινε στην ιστορία ως ο «Cockney Cup Final» και η Τσέλσι έμεινε στους, τότε, μόλις 3 τίτλους έναντι 10 των «σπερς»…


Η αντιπαλότητα των δύο Λονδρέζων έπιασε… κόκκινο οκτώ χρόνια μετά. Αμφότερες είχαν μια κάκιστη σεζόν και, στις 19 Απριλίου τέθηκαν αντιμέτωπες στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν», με την Τότεναμ να είναι εντός της ζώνης του υποβιβασμού και ένα βαθμό πίσω από την Τσέλσι. Τη μέρα που Λίβερπουλ, Εβερτον και Ιπσουϊτς… γκέλαραν, ανοίγοντας τον δρόμο στην Ντέρμπι Κάουντι του Ντέιβ ΜακΚάι για να πάρει τα πρωτεία από τη Λιντς ως πρωταθλήτρια. Η Τότεναμ επικράτησε με 2-0, προσπέρασε την Τσέλσι και εντέλει, νικώντας μια εβδομάδα μετά και τη Λιντς, κατόρθωσε να κερδίσει την παραμονή, ενώ οι «μπλε»… συνόδεψαν τις Λούτον και Καρλάιλ στη β’ κατηγορία. Το μισό Λονδίνο πάλευε για την παραμονή τότε, ενώ στον τελικό του Κυπέλλου η Γουέστ Χαμ νικούσε με 2-0 τη Φούλαμ στο «Γουέμπλεϊ»…

Αμφότερες σε καλό momentum



🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Στα… του σήμερα, το ντέρμπι του Λονδίνου στο «Στάμφορντ Μπριζ» δεν είναι ιδανικό για την Τότεναμ καθώς τα τελευταία 30 χρόνια νίκησε μόλις μια φορά την Τσέλσι εκεί, μόνη εδώ και 30 χρόνια. Κεντρικά πρόσωπα, βεβαίως, οι Φρανκ Λάμπαρντ και Ζοσέ Μουρίνιο, κυριολεκτικά μαθητής εναντίον δασκάλου μιας και τον είχε παίκτη στην Τσέλσι ο Πορτογάλος και κατέκτησαν μαζί σχεδόν τα πάντα. Ωστόσο ο Μουρίνιο δεν έχει νικήσει στις τελευταίες πέντε επισκέψεις του στο «Στάμφορντ Μπριτζ» ως αντίπαλος.

Η Τσέλσι είναι αήττητη στα τελευταία 13 επίσημα (8-5-0), μετρώντας έξι σερί νίκες, χωρίς πάντως να παίζει ανάλογα εξίσου πειστικά ενώ κατεβαίνει πλήρης. Η Τότεναμ… καθάρισε με 2-0 τη Σίτι, βοήθησε βέβαια το γρήγορο γκολ, διεύρυνε το αήττητο σερί της στο πρωτάθλημα (6-2-0), ενώ δεν έχει ήττα στις προηγούμενες επτά εξορμήσεις της (5-2-0). Εκτός οι Αλντερβάιρελντ, Λαμέλα, τσεκάρισμα για Γιορίς, Λο Σέλσο, Μπέρχβαϊν.


Κοντολογίς, ιδανικό ματς για.. μουρινιακή τακτική: αν προηγηθεί, δεν το χάνει. Το είδαμε και με τη Σίτι. Γενικώς η Τότεναμ, παρά τα απανωτά ματς, κάνει σωστή διαχείριση ρόστερ, ενώ η Τσέλσι έχει αρκετά κενά διαστήματα στο παιχνίδι της. Διπλό, η πρώτη επιλογή, διπλή ευκαιρία με δύο γκολ στο ματς, η έτερη, πιο safe. Δεν περιμένω ήρεμο ματς, και πρόσφατα στο Λιγκ Καπ (29/9, Τότεναμ – Τσέλσι 5-4 στα πέναλτι, 1-1 κ.α.) Μουρίνιο και Λάμπαρντ είχαν τις διαφωνίες τους… Τα βρήκαν κατόπιν όμως.

Ο «Λεμονής της ΑΕΚ», η 9άρα και…


🇬🇷 Κι ενώ οι φήμες για τον Τάκη Λεμονή της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, επανήλθαν μετά το τρίμπαλο από τη Ζόρια, η «Ενωση» δοκιμάζεται σε μια έδρα όπου έχει περισσότερες ήττες έναντι νικών: 4-2-5 η παράδοσή της στην Τρίπολη ενάντια στον Αστέρα. Ο οποίος Αστέρας στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» έχει 13 ματς πρωταθλήματος (και 14 επίσημους) να ηττηθεί, ήτοι από τις 15 Δεκεμβρίου 2019 και τον Ολυμπιακό (με… 0-5, τότε). Αν κάτι κάνει καλά φέτος η ΑΕΚ πάντως είναι να αμύνεται, το πολύ ένα γκολ δέχεται ενώ, και στις δύο έδρες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία επτά από τους Αρκάδες. Γυρίζει ο Μάνταλος, εκτός οι Γκαρσία, Λόπες. Προς τα γκολ, παρά το μεσοβδόμαδο 0-0 του Αστέρα με τον Απόλλωνα, τίμιο το ασιατικό over 2 (με επιστροφή πονταρίσματος σε ακριβώς δύο γκολ), το περσινό τους εκεί είχε… σταματήσει στο 2-3, γενικώς γκολ και θέαμα έχουν τα μεταξύ τους.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ο ΠΑΟΚ παίζει στο «Αθανάσιος Διάκος» ενάντια στη Λαμία έχοντας το απόλυτο στα μεταξύ τους: 6/6 νίκες, από τρεις σε κάθε γήπεδο. Υπάρχουν και τρεις αγώνες Κυπέλλου στην ιστορία τους – κι εκεί έχει μόνο νίκες. Η Λαμία δεν σκόραρε σε όλα πλην ενός, στις 20 Φεβρουαρίου 1985, ωστόσο έχασε… με 1-9 στην έδρα της για το Κύπελλο. Διπλά τα ματς τότε, για τον θεσμό και παρά το 6-0 της Τούμπας, ο ΠΑΟΚ είχε 4.000 φιλάθλους στο πλευρό του.


Στο… σήμερα, η Λαμία είναι επί 13 σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, από την πρεμιέρα των play out στις 8 Ιουνίου (!), ο ΠΑΟΚ 3/3 νίκες επί ημερών Πάμπλο Γκαρσία στη Super League (και τα πέντε επίσημα επί ημερών του ήταν goal/goal).

Απαιτείται διαχείριση καθώς την Πέμπτη παίζει με την Ομόνοια στην Κύπρο, διπλό με τουλάχιστον δύο γκολ στο ματς η λογική επιλογή…

…ποιο ντέρμπι Λονδίνου, έχει ΟΦΗ – ΠΑΣ!


Αν ψάχνετε για ποδοσφαιρική… βεντέτα, υπάρχει μία εν Ελλάδι. Η κόντρα Ιωαννίνων – Ηρακλείου είναι σπάνια και «γεννήθηκε» πριν από σχεδόν 20 χρόνια και τα μπαράζ παραμονής στην Α’ Εθνική το 2001. Τότε κλήθηκαν να κοντραριστούν σε τρεις αγώνες, με τους Κρητικούς να έχουν μεν πλεονέκτημα έδρας (η σωτηρία ήταν στις δύο νίκες, λες και έπαιζαν… μπάσκετ) αλλά να παίζουν, ελέω τιμωρίας, στη Ρόδο, μετά τα επεισόδια στο ματς με την Παναχαϊκή. Εκεί έκαναν το 1-0 στη σειρά (με 1-0 και γκολ του Ρόλαντ Γκόμες) και στους «Ζωσιμάδες» ο ΠΑΣ Γιάννινα επιβλήθηκε με 2-0 (με γκολ από Κορμαρή και Αριάν Μπελά) με τους οπαδούς του να τη βγάζουν… νυχτιάτικα έξω από το ξενοδοχείο όπου διέμεναν οι Κρητικοί.


Το τρίτο ματς στο «σμαραγδένιο νησί» θα έκρινε τα πάντα. Ο ΟΦΗ επικράτησε με 2-0 και σώθηκε, με γκολ από Γκόμες και Μάουρο, του «Άγιαξ της Ηπείρου», αλλά τα εκτεταμένα επεισόδια στη Ρόδο «πυροδότησαν» ένα φιτίλι που όχι μόνο άναψε την κόντρα μεταξύ των δυο σωματείων, αλλά στο διάβα του θα «έκαιγε» και τις σχέσεις των δύο πόλεων. Οπαδός του ΠΑΣ έχασε το μάτι του από σπασμένο μπουκάλι, ο Κώστας Κιάσσος έκανε χειρονομία προς τους οπαδούς του ΠΑΣ και ο Μάουρο ντα Σίλβα έκανε το δεύτερο που άφησε για να τον θυμόμαστε εν Ελλάδι: έπιασε επιδεικτικά τα γεννητικά του όργανα. Το πρώτο ήταν το γκολ στο Αρσεναλ – Παναθηναϊκός 2-1… και με κεφαλιά, μάλιστα, αν και βραχύσωμος.


Στα της συνολικής παράδοσης, είναι 15-12-12 αλλά, επιμέρους, στο Ηράκλειο, 13-4-3 με τελευταία νίκη του ΠΑΣ το 2012, αφού το 2015 ήταν χωρίς αγώνα. Και η προηγούμενη ήταν το 1977, στη μάλιστα πρώτη τους συνάντηση στη μεγάλη κατηγορία και με τεχνικό του ΟΦΗ τον Νίκο Αλέφαντο.

Συγκάτοικοι στην 8η θέση, σήμερα. Ο ΟΦΗ με το 4-1 στον Βόλο γύρισε στις νίκες μετά από έξι αγωνιστικές αλλά στο Ηράκλειο έχει να νικήσει από τον… Μάρτιο και το ματς με τη Λαμία, έκτοτε 0-5-4. Ο ΠΑΣ προηγήθηκε για έβδομη φορά στο φετινό πρωτάθλημα στο σκορ (!) αλλά για τρίτη φορά έχασε με ανατροπή και για πέμπτη δεν νίκησε. Προηγήθηκε μάλιστα και στις πέντε εξορμήσεις του φέτος. Να προηγηθεί εκ νέου ο ΠΑΣ, δεν θα γίνεται δα και εσαεί: επιλογή διπλασιασμού να προηγηθεί ο ΟΦΗ και να μην ηττηθεί (κάτι σε 1-1, 2-1 μου κάνει).

Κατά τα λοιπά…


🇹🇷 Από τον Απρίλιο του 2005 έχει να νικήσει στο «Σουκρού Σαράτσογλου» τη Φενέρμπαχτσε η Μπεσίκτας, έκτοτε 10-6-0 για τα «καναρίνια» στο μεγαλύτερο σερί της ιστορίας στα μεταξύ τους. Από τον Απρίλιο του ’93 έχει η Φενέρ να κάνει δύο σερί ήττες εντός, και προηγήθηκε αυτή από την Κόνιασπορ. Δεν αποκλείω το διπλό, σημαντικό tip ότι στα τελευταία δέκα μεταξύ τους, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, βγήκαν… 14 κόκκινες (σε οκτώ εξ αυτών, οι πέντε στο 2-1 του ’17)! Γενικώς βγαίνουν και κίτρινες, τουλάχιστον 5, στα τελευταία τους, οπότε πήγα σε ένα funbetικο combo…


🇪🇸 Στο ντεμπούτο του Εδουάρδο Κουδέτ η Θέλτα δεν ήταν κακή, παρά το 4-2 στη Σεβίλλη, βασικά ο Αργεντινός κάθισε στις εξέδρες για γραφειοκρατικούς λόγους και σήμερα κάνει επίσημα… πρώτη, με τη Γρανάδα στο «Μπαλαΐδος», το οποίο από φόβητρο έχει εξελιχθεί σε ξενοδοχείο. Οκτώ σερί αγωνιστικές χωρίς νίκη, ουραγός αλλά υποδέχεται μια Γρανάδα που είναι εν μέσω Europa (νίκησε στην Ομόνοια, υποδέχεται την PSV) και πέρασε κρουσματική περίοδο, εξ ου και δεν είναι στα καλύτερά της. Πέρυσι στο Βίγκο νίκησε η Γρανάδα, και για πρώτη φορά μετά το… 1958, στο 11-7-3 η συνολική τους παράδοση εκεί. Καλό το timing για να αναστηθούν οι Γαλιθιάνοι, εικάζω.

🇮🇹 Ασπαζόμενος την άποψη «καλύτερα να παρακαλάς κάτι να γίνει, παρά… να μη γίνει», σπανίως παίζω under ή no goal. Εξαίρεση αποτελεί σήμερα η Μπολόνια, που έφτασε τα 41 συνεχόμενα ματς που δέχεται γκολ στη Serie Α και υποδέχεται τη μέτρια Κροτόνε, η οποία δεν βρίσκει τρόπο να συνέλθει. Και έληξαν με no goal τα τελευταία 7/9 τους και στις δύο έδρες. Συν ότι κυκλοφορεί σε καλή τιμή, παίζεται κι ας χαθεί τούτο, συνδυαζόμενο με τη διπλή ευκαιρία των «ροσομπλού».

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 Ε, όχι και στο δίφραγκο το διπλό, μην τρελαθούμε. ΟΚ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έρχεται από καλό ευρωπαϊκό (4-1 την Μπασάκσεχιρ) και οδεύει για ρεκόρ με όγδοο συνεχόμενο… διπλό στο πρωτάθλημα. ΟΚ, έχει να ηττηθεί από τον Αύγουστο του 2003 στο Σαουθάμπτον (0-5-3 έκτοτε οι «άγιοι») αλλά, είπαμε. Η Σαουθάμπτον είναι καλή, παίζει μπαλίστα σοβαρή, αήττητη στα τελευταία επτά (5-2-0), κακώς υποτιμάται τόσο. 

 

Μονά και δυάδα (απόδοσης 7.58)

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 16:00 Σαουθάμπτoν 🆚 Μάντσεστερ Γ. 1 dnb 🦊 2.80. (Betshop)

🇮🇹 16:00 Μπολόνια 🆚 Κροτόνε 1Χ & no goal 🦊 2.78. (Betshop)

Μονό

 

🇬🇷 17:00 ΟΦΗ 🆚 ΠΑΣ Γιάννινα 1ο γκολ ΟΦΗ & 1Χ τελικό 🦊 2.01. (Stoiximan) 

Fun bet

 

🇹🇷 18:00 Φενέρμπαχτσε 🆚 Μπεσίκτας Χ2 & G/G & over 5,5 κάρτες 🦊 4.10. (Stoiximan) 

Δυάδα (απόδοσης 3.05)

 

🇬🇷 17:15 Λαμία 🆚 ΠΑΟΚ 2 & over 1,5 🦊 1.91. (Bet365)

🇬🇷 19:30 Αστέρας Τρ. 🆚 ΑΕΚ Over 2 🦊 1.60. (Bet365) 

Ρίσκο

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Τσέλσι 🆚 Τότεναμ 2 🦊 3.55. (Novibet) 

Μονό

 

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 18:30 Τσέλσι 🆚 Τότεναμ Χ2 & over 1,5 🦊 3.55. (Stoiximan) 

Μονό

 

🇪🇸 19:30 Θέλτα 🆚 Γρανάδα 1 🦊 2.05. (Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ