foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Κολομβία, Liga Aguila: Restart 2020

Αφιερώματα | 17 Σεπ 2020 17:10
Κολομβία-Liga-Aguila-Preview-Apertura-2020.jpg

Από την στιγμή που τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Νότια Αμερική έχουν ξεκινήσει, δεν θα μπορούσε να λείψει και εκείνο της Κολομβίας. Μπορεί η χώρα του καφέ να είναι η τρίτη στην ήπειρο που χτυπήθηκε περισσότερο από τον ιό (μετά από Βραζιλία και Περού), ωστόσο οι σύλλογοι είναι επιχειρήσεις και είδαν τα έσοδα τους να μειώνονται δραστικά κατά τη διάρκεια της καραντίνας και έτσι η ομοσπονδία δεν είχε άλλη επιλογή μπροστά της. Ήδη το ποδόσφαιρο έχει επιστρέψει στη χώρα με τους διπλούς τελικούς Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Τζούνιορ και Αμέρικα Ντε Κάλι, ενώ και για το πρωτάθλημα διεξήχθησαν δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις στο πρώτο Σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου.

Επανέναρξη από εκεί σταμάτησε, δηλαδή την 9η αγωνιστική, θα συνεχιστεί η δράση. Σαφώς κεκλεισμένων των θυρών τα ματς και με πέντε αλλαγές επιτρεπόμενο όριο. Ο VAR με τη μορφή που υπήρχε και πριν, δηλαδή δύο ματς ανά αγωνιστική σε δοκιμαστικό επίπεδο, έως ότου η ομοσπονδία φτάσει σε σημείο ετοιμότητας για να το μεταφέρει και στα 10 γήπεδα.

Σύστημα διεξαγωγής


Σημαντικές αλλαγές θα υπάρξουν στο χρονικό κομμάτι της σεζόν. Αυτό διότι πρόκειται για ένα πρωτάθλημα 20 ομάδων που διεξαγόταν από τα τέλη Ιανουαρίου μέχρι τις αρχές Δεκέμβρη, σε δύο φάσεις (Απερτούρα και Κλαουσούρα) ενώ στο τέλος του κάθε τουρνουά υπήρχαν και πλέι οφ. Είναι ευνόητο πως για κάτι τέτοιο δεν υπάρχει χρόνος στην παρούσα φάση. Έτσι αποφασίστηκε να μην διεξαχθεί καθόλου το Κλαουσούρα. Κανονικά το Απερτούρα, με τους πρώτους οκτώ να μπαίνουν στα πλέι οφ του τίτλου, ενώ οι υπόλοιποι 12 θα χωριστούν σε τρεις ομίλους. Οι τρεις νικητές αυτών αλλά και ο καλύτερος δεύτερος θα οδηγούνται σε αγώνες νοκ άουτ. Από αυτή τη διαδικασία θα προκύψει ένας νικητής που, για το τελευταίο εισιτήριο του Σουνταμερικάνα, θα αντιμετωπίσει την τέταρτη καλύτερη ομάδα της συνολικής βαθμολογίας του Απερτούρα που δεν έχει πάρει εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες.

Σοβαρή καινοτομία στο θέμα του υποβιβασμού καθώς για το 2020 ακυρώθηκαν προβιβασμοί από τη Β’ και υποβιβασμοί από την Α’, καθώς κρίθηκε άδικο χωρίς τη διεξαγωγή του Κλαουσούρα να υποβιβαστούν ομάδες. Συνεπώς θα υπάρξουν ξανά το 2021, λαμβάνοντας υπόψη την ήδη συνολική βαθμολογία αλλά και εκείνη που θα έχει διαμορφωθεί τότε μετά από το φετινό Απερτούρα, αλλά και τα ερχόμενα Απερτούρα και Κλαουσούρα.

Κανονικά θα διεξαχθεί το Κύπελλο, που θα ξεκινήσει φέτος και θα ολοκληρωθεί στις αρχές του 2021, πριν την αρχή της επόμενης σεζόν, γεγονός που σημαίνει πως η συγκεκριμένη διοργάνωση θα χρησιμοποιηθεί από τις περισσότερες ομάδες, ως φιλικά προετοιμασίας.

Οι ομάδες της Liga Aguila


Ατλέτικο Νασιονάλ

Αποτυγχάνοντας πέρυσι να κατακτήσει κάποιο πρωτάθλημα αλλά και να κερδίσει εισιτήριο για το Λιμπερταδόρες, ξεκίνησε με το καλημέρα στην πίεση ούτως ώστε να επανέλθει άμεσα στους τίτλους. Σε μια τόσο ανταγωνιστική διοργάνωση δεν είναι κακή η εκκίνηση της, στην καραντίνα πήγε πρώτη έστω και με μικρή διαφορά (+1) από τους διώκτες της. Στον πρώτο γύρο του Σουνταμερικάνα απέκλεισε την Ουρακάν (3-0, 1-1). Με τον έμπειρο και ικανότατο Οσόριο στον πάγκο της. Μοσχοπούλησε τον αμυντικό μέσο Μουνιός στην Γκενκ, πήρε δανεικό από τη Γουότφορντ τον στόπερ Σεγούρα, ενώ επέστρεψε από δανεισμό στη Σάντα Φε ο επίσης στόπερ Ερνάντες.

Ντεπορτίβο Πάστο

Η ευχάριστη έκπληξη του πρώτου μισού αφού πήγε στην καραντίνα στο -1 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Νασιονάλ και μάλιστα με αγώνα λιγότερο. Κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο αφού πριν την έναρξη της σεζόν είχε προβεί σε αρκετές αλλαγές στο ρόστερ ενώ πορεύεται και με έναν αρκετά άπειρο προπονητή όπως ο 39χρονος Κορεδόρ. Αποχαιρέτησε βέβαια το Σουνταμερικάνα, γνωρίζοντας δύο ήττες από την Ουατσιπάτο. Μεγάλο στοίχημα η πορεία στο υπόλοιπο της χρονιάς, αφού ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα και η απώλεια των επίσημων υποχρεώσεων δυσχέραινε ακόμα περισσότερο την κατάσταση. Έτσι δεν προχώρησε σε κάποια προσθαφαίρεση στο ρόστερ της κατά τη διάρκεια της διακοπής.

Σάντα Φε

Μετά την περσινή καλή χρονιά, έτσι και φέτος στο ξεκίνημα δείχνει την απαραίτητη σοβαρότητα και έχοντας υποστεί μόλις μια ήττα, βρίσκεται στο -2 από την κορυφή. Στόχος και φέτος να αγωνιστεί στα πλέι οφ για τον τίτλο, όπως πέρυσι που έφτασε κοντά στον τελικό. Προπονητής παραμένει ο Ριβέρα που κέρδισε την παραμονή του, έπειτα από την περσινή καλή πορεία. Στασιμότητα στο μεταγραφικό κομμάτι, αφού αντιμετωπίζει και εκείνη σοβαρά οικονομικά προβλήματα που δεν της επέτρεψαν να κινηθεί έτσι όπως θα ήθελε. Έτσι, έχασε μονάχα κάποιους δανεικούς, ενώ επέστρεψαν δανεικοί από άλλες ομάδες.

Bet365
Βαθμολογία
9.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις
check_3c
Υψηλά όρια στοιχηματισμού
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Τολίμα

Θετική εκκίνηση που η καραντίνα την βρήκε εντός οκτάδας αλλά και μόλις στο -2 από την πρωτοπόρο Νασιονάλ, ενώ είναι μια από τις τρεις ομάδες που συνεχίζουν αήττητες. Αποκλεισμός στα προκριματικά του Λιμπερταδόρες από την Βραζιλιάνικη Ιντερνασιονάλ, θα συνεχίσει όμως την πορεία της στον δεύτερο γύρο του Σουνταμερικάνα. Ζωηρή στις μεταγραφές, κατά τη διάρκεια της διακοπής. Πήρε τον τερματοφύλακα Εσκομπάρ (Λουκένιο), τον αμυντικό Ναρβάες (Μακαρά), τον μέσο Σελίς (Γκιμαράες) και τον φορ Καϊσέδο (Ιντ. Μεντεγίν). Αποχώρησαν ο σημαντικός αμυντικός Μόγια και ο φορ Ράμος. Κοντά σε μεταγραφή στο εξωτερικό ο βασικός κίπερ Μοντέρο.

Αλιάνσα Πετρολέρα

Μετά την πετυχημένη χρονιά πέρυσι αφού κατάφερε να σώσει την κατηγορία, μπήκε με φόρα φέτος και η καραντίνα την άφησε εντός οκτάδας και μόλις στο -2 από την πρώτη θέση. Οι πολλές αλλαγές του ρόστερ στην αρχή της σεζόν, φάνηκαν να μην την επηρεάζουν και να στέκεται αξιοπρεπώς και φέτος. Προπονητής συνεχίζει ο Τόρες που άφησε θετικές εντυπώσεις με την πορεία του πέρυσι. Έφυγαν ο Αργεντινός μέσος Γκουαϊκοτσέα και ο αμυντικός Μανσίγια που δεν υπολογιζόταν ούτως ή άλλως από τον Τόρες. Μοναδική προσθήκη ο αμυντικός Οβάντο.

Τζούνιορ

Παρ’ όλο που οι γκέλες είναι περισσότερες από τις νίκες στο πρώτο μισό του Απερτούρα (3-4-1), είναι τόσο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα που τη φέρνουν εντός οκτάδας και στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλ. Νασιονάλ. Κακό ξεκίνημα πάντως στο Λιμπερταδόρες με 2/2 ήττες, συνεπώς αποτελεί διοργάνωση που θα ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην επανέναρξη. Με το δεξί η μετά καραντίνα εποχή, αφού κατέκτησε το Σούπερ Καπ ενάντια στην Τζούνιορ, παρ’ ότι έχασε εντός με 1-2, επικράτησε στη ρεβάνς με 0-2. Λίγες μέρες μετά, αιφνίδια παραιτήθηκε ο έμπειρος κόουτς Κομεσάνια, πάει στην επανέναρξη με το υπηρεσιακό δίδυμο Περέα – Γκράου, έως ότου βρεθεί αντικαταστάτης. Ολοκληρώθηκε ο δανεισμός από την Αμ. Ντε Κάλι, του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος Ρανγκέλ.  Παραχωρήθηκε στη Βραζιλιάνικη Μπραγκαντίνο ο ταλαντούχος στόπερ Αϊδάρ. Τρία κρούσματα κατά την έξαρση της πανδημίας, ιάθηκαν όλοι έπειτα από καραντίνα.

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Όνσε Κάλδας

Δεν έχει τρελάνει έως τώρα με το ποδόσφαιρο που παίζει, έχοντας φτάσει μονάχα σε δύο τρίποντα. Ωστόσο αποτελεί ομάδα που χάνει δύσκολα, είναι μια από τις τρείς που παραμένουν αήττητες και αυτό τη φέρνει εντός οκτάδας που είναι και στόχος για να τερματίσει. Συνεχίζει στο τεχνικό τιμόνι ο αμυντικογενής Μπόντερτ που δείχνει να έχει δέσει με τη φιλοσοφία της ομάδας αλλά και τις απατήσεις του κόσμου. Ελάχιστες και ουσιαστικές οι κινήσεις της πριν την πρώτη σέντρα, καμία προσθαφαίρεση κατά τη διάρκεια της διακοπής, παραμένοντας με σταθερό κορμό.

Αμέρικα Ντε Κάλι

Φυσιολογική εκκίνηση, αφού βρίσκεται εντός οκτάδας και μόλις στο -3 από την κορυφή. Έχοντας μάλιστα να συνδυάσει και τη συμμετοχή στο Λιμπερταδόρες (1-0-1). Πολλά τα οικονομικά προβλήματα και κατά τη διάρκεια της καραντίνας υπήρξε αιφνίδιο διαζύγιο με τον κόουτς Γκιμαράες. Έναν μήνα μετά συμφώνησε με τον Αργεντινό Ρεάλ. Με το αριστερό πάντως μετά την επανέναρξη αφού έχασε το Σούπερ Καπ από την Τζούνιορ, παρ’ όλο που επικράτησε στο πρώτο εκτός με 1-2 (0-2 η ρεβάνς). Ζόρικα τα πράγματα στα του ρόστερ, αφού αποχώρησαν ο φορ και πρώτος σκόρερ Ρανγκέλ (επέστρεψε στην Τζούνιορ), ο σημαντικός μέσος Πισάνο, ο έμπειρος στόπερ Φράνκο, ο αναπληρωματικός μπακ Σουλουάγα. Ήρθε μονάχα ο Αργεντινός φορ Καπρόφ.

Ντεπορτίβο Κάλι

Από τις λίγες ομάδες (μόλις τρεις) που έμειναν αήττητες στο πρώτο μισό του Απερτούρα. Βέβαια, αυτό που βγάζει σαν εικόνα είναι πως αποτελεί μια ομάδα που χάνει δύσκολα. Συνεχίζει και στο δεύτερο γύρο του Σουνταμερικάνα, έχοντας αποκλείσει εύκολα με δύο νίκες τη Ρίβερ Πλέιτ της Παραγουάης. Συνεχίζει με τον έμπειρο Ουρουγουανό τεχνικό Άριας ο οποίος μετά από αποτυχημένες πορείες των τελευταίων ετών προσπαθεί να φτιάξει και πάλι την καριέρα του. Καμία προσθαφαίρεση στο ρόστερ έως τώρα.

Ντεπορτίβο Περέιρα

Επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία έπειτα από εννέα χρόνια. Για νεοφώτιστη έχει πραγματοποιήσει πολύ καλό ξεκίνημα εβρισκόμενη στα μέσα της βαθμολογίας και μόλις στο -1 από την προνομιούχα οκτάδα. Πολλά οφείλει βέβαια στον αξιόλογο κόουτς Κραβιότο ο οποίος την ανέβασε στη μεγάλη κατηγορία αλλά και στον εξαιρετικό κορμό που η διοίκηση επέλεξε να ενισχύσει όπως πρέπει πριν την έναρξη της σεζόν. Καμία προσθαφαίρεση πάντως στο ρόστερ της.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν

Δεν έχει καταφέρει να φτάσει στην αναμενόμενη εκκίνηση εντός των συνόρων καθώς από τις αρχές του έτους είναι στα βάσανα. Έπρεπε να παίξει δύο προκριματικούς γύρους για να μπει στους χρυσοφόρους ομίλους του Λιμπερταδόρες. Τα κατάφερε αποκλείοντας οριακά την Τάτσιρα (4-1,2-0) και στα πέναλτι την Ατλ. Τουκουμάν (1-0,1-0). Βέβαια ούτε εκεί ξεκίνησε καλά, δεχόμενη 2/2 ήττες από Λιμπερτάδ και Μπόκα. Στο πρωτάθλημα εκτός οκτάδας και στο -1 από εκεί, σαφώς και στοχεύει για πιο ψηλά, ωστόσο είναι εμφανές πως τη δυσκολεύει η συνύπαρξη των δύο διοργανώσεων. Στον πάγκο παραμένει ο Παραγουανός Μπομπαντίγια που τη συμμάζεψε αρκετά πέρυσι και τη βοήθησε να κατακτήσει το κύπελλο. Έδωσε στο Ντάλας (MLS) τον αξιόλογο μέσο Ρικαούρτε και στην Ουρακάν δανεικό τον επίσης μέσο Αρεγκουί. Ήρθε δανεικοί από 12 Ντε Οκτούμπρε και Μπόκα, ο μέσος Ροντρίγκες και ο φορ Εσκαλάντε αντίστοιχα.

Ριονέγκρο

Μέτριο το πρώτο μισό, αποσπώντας μόλις δύο νίκες και αυτές στην έδρα της. Ξεκάθαρος στόχος ναι μεν να σώσει την κατηγορία, αλλά φέτος επιθυμεί και ένα εισιτήριο για τις διεθνείς διοργανώσεις. Τρία κρούσματα στις τάξεις της στα μέσα Αυγούστου, πλέον έχουν βγει από την καραντίνα και δηλώνει καθαρή από κρούσματα. Σημαντική η προσθήκη του έμπειρου μέσου Μαρούγο. Παρελθόν ο 39χρονος μέσος Ρεστρέπο, ο στόπερ Μένα και ο Βενεζουελάνος φορ Ουρίμπε.

Λα Εκιδάδ

Αρκετά μαγκωμένη εκκίνηση έχοντας πανηγυρίσει μονάχα δύο τρίποντα τα οποία μάλιστα ήρθαν στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές πριν την καραντίνα. Στο -3 από την οκτάδα που είναι και ο στόχος της για φέτος αφού πέρυσι δεν τα πήγε καλά και έμεινε εκτός εισιτηρίων για τις διεθνείς διοργανώσεις. Έχει βατό πρόγραμμα πάντως στην επιστροφή, το οποίο και θέλει να εκμεταλλευτεί. Αξιόπιστη λύση στον πάγκο ο έμπειρος Γκαρσία, στη δεύτερη του θητεία που το 2008 τη βοήθησε να φτάσει στην κατάκτηση του κυπέλλου. Επέστρεψε από το δανεισμό του στη Μιγιονάριος ο φορ Σαπάτα, αποχώρησαν οι αμυντικοί Ρικέτ και Κάστρο.

Ενβιγάδο

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος κύριος στόχος η παραμονή και η εκκίνηση της στο Απερτούρα επιβεβαιώνει πως θα κινηθεί σε αυτό το επίπεδο και πάλι. Μέτριο ξεκίνημα με μόλις δύο νίκες, απέχει τρείς βαθμούς από την οκτάδα ενώ στη συνολική βαθμολογία τριετίες, βρίσκεται στο +18 από την επικίνδυνη ζώνη. Στο MLS (Σικάγο) θα συνεχίσει την καριέρα του ο νεαρός στόπερ Τεράν, ενώ ήρθε από τη Μιγιονάριος ως ελεύθερος ο γκολκίπερ Μαρτίνες που στη συνέχεια δόθηκε δανεικός στη Μπουκαραμάνγκα.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Μπουκαραμάνγκα

Αλλαγή σχεδόν όλου του ρόστερ πριν την έναρξη της σεζόν και αν λάβουμε υπόψη και τη χαμηλή της δυναμική, μπορούν να θεωρηθούν αρκετοί οι εννέα βαθμοί σε οκτώ αγωνιστικές. Πάντως χρειάστηκε αλλαγή προπονητή για να φτάσει στους συγκεκριμένους βαθμούς. Απολύθηκε ο Ροντρίγκες που ξεκίνησε τη σεζόν, ήρθε ο εξαιρετικός Σανγκινέτι και με εκείνον έφτασε σε δύο νίκες και μια ισοπαλία με την Τζούνιορ, έχοντας δεχτεί μόλις ένα γκολ! Αισιοδοξία με τον Ουρουγουανό στον πάγκο. Έφυγε για τη Μιγιονάριος ο βασικός κίπερ Βάργας, αντικαταστάτης του ο Ορόμπιο ενώ ήρθε ακόμα ένας τερματοφύλακας, ο Μαρτίνες, δανεικός από την Ενβιγάδο.

Τζαγκουάρες

Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με πέρυσι, κάκιστη εκκίνηση και φέτος, που τη φέρνουν στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας αλλά κυριότερο απ’ όλα πως βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης στη συνολική βαθμολογία τριετίας. Τρεις αλλαγές προπονητών έως τώρα, με τη διοίκηση να ψάχνει μέσω αυτού του κομματιού να φτιάξει την κατάσταση. Ξεκίνησε η σεζόν με τον Αργεντινό Ρεάλ, που παραιτήθηκε μετά το τελευταίο ματς πριν την καραντίνα (0-3 εντός από την Κουκουτά), ανέλαβε προσωρινά ο Μέντες της U20, τον Μάρτιο για να προπονήσει την ομάδα μετά την καραντίνα και πλέον ντεμπουτάρει ο Σουάρες στη δεύτερη του θητεία στο κλαμπ. Σοβαρότερη προσθήκη ο δεξιός μπακ Σουλουάγα που έληξε ο δανεισμός του από την Αμέρικα Ντε Κάλι, δεν έφυγε κανείς.

Μιγιονάριος

Κακή εκκίνηση, έχοντας αποσπάσει μόλις μια νίκη σε επτά αγώνες και αυτή μάλιστα κόντρα σε μια από τις ουραγούς, την Τσίκο. Για την ώρα (αφού υπολείπονται ακόμα τρία πρωταθλήματα) δεν έχει θέμα με το κομμάτι του υποβιβασμού αφού στην ειδική βαθμολογία, βρίσκεται στο +40 από την επικίνδυνη ζώνη, ωστόσο στόχος και φέτος είναι να τερματίσει εντός οκτάδας για τα πλέι οφ. Ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, αφού ανέλαβε τις τύχες της ο κόουτς Γκαμέρο, που τα είχε πάει περίφημα στην Τολίμα. Οριακή πρόκριση στο Σουνταμερικάνα, αποκλείοντας τη Βολιβιανή Όλγουεϊς Ρέντι (2-0, 1-0). Έδωσε δανεικό στη Λανς τον βασικό κίπερ Φαρίνιες, πήρε τον Βάργας από την Μπουκαραμάνγκα ως αντικαταστάτη του.

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Κουκουτά

Πολλά τα οικονομικά προβλήματα και έτσι ξεκίνησε ζόρικα τη σεζόν αφού βέβαια είχαν αποχωρήσει αρκετοί παίκτες πριν την πρώτη σέντρα. Ήδη μια αλλαγή προπονητή, αφού απολύθηκε ο Πατίνιο. Ήρθε ο Αργεντινός Αρτίγας που τη βοήθησε μάλιστα να φτάσει στην πρώτη της και μοναδική νίκη κόντρα στην εξίσου αδύναμη Τζαγκουάρες, την τελευταία αγωνιστική πριν τη διακοπή. Μπορεί να βρίσκεται στο +19 από την επικίνδυνη ζώνη, στην ειδική βαθμολογία, ωστόσο έχοντας ακόμα τρία πρωταθλήματα μπροστά για να κριθεί ο υποβιβασμός αλλά και αν αναλογιστούμε τα αγωνιστικά και μη προβλήματα που υπάρχουν στις τάξεις της, το έργο παραμονή θα είναι πολύ δύσκολο. Τρείς αποχωρήσεις δανεικών που δεν την επηρεάζουν ιδιαίτερα. Επέστρεψε από δανεισμό στη Χιμνάσια Λα Πλάτα ο ικανός φορ Αγκουντέλο, ωστόσο παραχωρήθηκε στη Χαποέλ Μπερ Σεβά.

Τσίκο

Μόλις έναν χρόνο κάθισε στη δεύτερη κατηγορία και επέστρεψε άμεσα. Δικαίωση για τη διοίκηση που εμπιστεύτηκε τον Γκόμες και πέρυσι. Ωστόσο η κακή εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα, οδήγησαν στην απόλυση τον Γκόμες. Στις 02/09 λίγο πριν την επανέναρξη. Στη θέση του ο βοηθός Αγκιλάρ που βρίσκεται σε αυτόν τον ρόλο από το 2018, παρθενική του δουλειά ως πρώτος προπονητής. Μόλις μια νίκη σε οκτώ αγώνες και τελευταία στη συνολική βαθμολογία υποβιβασμού, έτσι ο Αγκιλάρ έχει πολλή δουλειά μπροστά του αλλά συνάμα και πίεση. Δύο κρούσματα του ιού στις τάξεις της (25/08), ένας παίκτης και ένα στέλεχος του προπονητικού τιμ, σε καραντίνα αμφότεροι. Έφυγαν οκτώ παίκτες, ήρθε μόνο ο έμπειρος μπακ Ζιράλντο.

Πατριότας

Πολλές ανακατατάξεις πριν την έναρξη της σεζόν αφού στην ουσία άλλαξε όλη την ομάδα. Φυσιολογικό να μην ξεκινήσει καλά, πόσο μάλλον σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Αποτελεί τη μοναδική ομάδα που δεν έχει πετύχει ακόμα νίκη, για αυτό και βρίσκεται δίκαια στην τελευταία θέση, ενώ βρίσκεται στο +15 από την επικίνδυνη ζώνη στην ειδική βαθμολογία. Παρά το κάκιστο ξεκίνημα συνεχίζει ο κόουτς Γκόμες στον πάγκο της. Από τους δανεικούς που έφυγαν, αρκετά σημαντικός ήταν ο αμυντικός Παγιάρες, ενώ δεν προχώρησε σε κάποια σοβαρή προσθήκη. Τέσσερα θετικά κρούσματα στα τέλη του Αυγούστου, τέθηκαν σε καραντίνα και πλέον υπολογίζονται κανονικά.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι παίζουμε

Μετά το περσινό φιάσκο η Ατλέτικο Νασιονάλ μπήκε με μπόλικη πίεση στη νέα σεζόν. Διατήρησε σχεδόν αναλλοίωτο το ρόστερ της κατά τη διάρκεια της διακοπής και ως ξεκούραστη μπαίνει στην επανέναρξη με στόχο να επιστρέψει στην κορυφή. Σίγουρα σε ένα τόσο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα με τόσες ομάδες, είναι πολύ δύσκολο να επιλέξουμε ποια θα τερματίσει πρώτη στο φινάλε του Απερτούρα. Ωστόσο με 12 αγωνιστικές να απομένουν και την Ατλέτικο χωρίς διεθνείς υποχρεώσεις στα πόδια της, αφού θα πρέπει πρώτα να τελειώσει το Λιμπερταδόρες για να ξεκινήσει το Σουνταμερικάνα που μετέχει, θεωρούμε πως είναι ένα κλικ παραπάνω από τις υπόλοιπες και θα καταφέρει εν τέλει να τερματίσει πρώτη.

Επιμέλεια: Γιώργος Τατάκης

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ