foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ166
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ουκρανία, Premier Liha: Restart 2020

Αφιερώματα | 27 Μαι 2020 13:41
Ουκρανία-2019-20.jpg


Η ουκρανική Πρέμιερ Λιγκ επανέρχεται σε πλήρη δράση έπειτα από διακοπή δυόμιση μηνών λόγω της πανδημίας. Η Λίγκα εισηγήθηκε την επανέναρξη του πρωταθλήματος στις 30/5 και η Ομοσπονδία, αφού δεσμεύτηκε για πιστή τήρηση των πρωτοκόλλων στο υπουργείο Υγείας και έλαβε το ΟΚ, αποφάσισε να ξεκινήσει το πρωτάθλημα εκ νέου το προσεχές Σαββατοκύριακο με την 24η αγωνιστική παρουσία, μάλιστα, 200 ατόμων στα γήπεδα όχι κάτω από 18 ετών και όχι άνω των 60, αν και αρχικά το υπουργείο έκανε λόγο για μόλις 50 άτομα.

Έτσι το πρωτάθλημα, στο οποίο θα επιτρέπονται 5 και όχι 3 αλλαγές, ξεκινά το προσεχές Σαββατοκύριακο και θα ολοκληρωθεί στις 19 Ιουλίου, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό κανονικά θα συνεχιστεί και το Κύπελλο με τους ημιτελικούς να διεξάγονται στις 17 και 24 Ιουνίου και τον τελικό στις 8 Ιουλίου. Απλά άλλαξε η έδρα του τελικού και από το Τέρνοπολ μεταφέρθηκε στο Λβιβ.

Οι ομάδες της Premier Liha


Σαχτάρ Ντόνετσκ

Έκανε περίπατο στο πρωτάθλημα παρά τις υποχρεώσεις που είχε στην Ευρώπη αρχικά στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ και στη συνέχεια στα νοκ άουτ ματς του Γιουρόπα Λιγκ, όπου στο πρώτο των "16" είχε κερδίσει στη Γερμανία με 2-1 τη Βόλφσμπουργκ. Έτσι με το +13 από τη δεύτερη Ντιναμό Κιέβου θα πρέπει να "αυτοκτονήσει" για να χάσει τον τίτλο, εκτός πια κι αν παίξει ρόλο ότι θα δίνει τα εντός στο Κίεβο. Αλλά μην ξεχνάμε ότι είναι συνηθισμένη με δεδομένο πως τα τελευταία χρόνια δεν παίζει στο Ντόντετσκ, αλλά στο Χάρκοβο. Όσο για το Κύπελλο, ως γνωστόν, είχε αποκλειστεί τον Οκτώβριο στην παράταση με 2-1 από τη Ντιναμό Κιέβου. Σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό, δεν είχε κάποιο κρούσμα σε ποδοσφαιριστή της.

Ντινάμο Κιέβου

Πριν από τη διακοπή, είχε πολλά σκαμπανεβάσματα στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να μείνει αρκετά νωρίς μακριά από την κορυφή και δη στο -13 από την πρωτοπόρο Σαχτάρ. Έτσι βασικός της στόχος είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, αλλά και η 2η θέση που δίνει εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου θα παλέψει με την ισόβαθμη Ζόρια, αλλά και την ευχάριστη έκπληξη της σεζόν, Ντέσνα. Πλήγμα συνιστά ο τραυματισμός του leader Τσιγκάνοφ (Μ-Ε, 21/8) που θα επιστρέφει μετά τις 15 με 20 Ιουνίου, ενώ εκτός θα είναι για κάποιο διάστημα οι Σαπαρένκο (Μ, 8/1) και Μπούρντα (Α, 7/0). Δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού.

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Ζόρια

Μέχρι τη διακοπή έκανε εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να συνιστά την νούμερο ένα απειλή για να σπάσει το δίπολο Σαχτάρ-Ντιναμό Κιέβου, για τα εισιτήρια του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι, μάλιστα, χαρακτηριστικό πως την τελευταία αγωνιστική πριν από την καραντίνα κατάφερε να επικρατήσει εντός έδρας με 1-0 της νταμπλούχου Ουκρανίας, Σαχτάρ. Δεν έχει προβλήματα τραυματισμών βάσει της δήλωσης του κόουτς, Σκρίπνικ, ενώ δεν επλήγη από τον κορωνοϊό. Να σημειωθεί πως συνιστά επιτυχία και το γεγονός ότι ανανέωσαν τα συμβόλαια τους οι βασικοί Χομτσενόβσκι (Μ, 16/1) και Βέρνιντιουμπ (Α, 17/1).

Ντέσνα

Πριν από την καραντίνα είχε τρελάνει ολόκληρη την Ουκρανία με την πορεία της. Είναι στο -3 από τις Ντιναμό Κιέβου και Ζόρια δείχνοντας ικανή να διεκδικήσει με αξιώσεις το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Όχι ότι τώρα δεν μπορεί... Ίσα-ίσα το πιστεύει, έστω και αν πρέπει να ξενιτευτεί και να δώσει τα παιχνίδια της στο Κίεβο. Και το λέμε αυτό, διότι η μετακόμιση, η αλλαγή έδρας αν θέλετε, εξετάζεται από την ίδια ομάδα, προκειμένου να είναι ασφαλής ελέω κορωνοϊού. Το είπε, μάλιστα, δημοσίως και ο πρόεδρος της, Βλαντιμίρ Λεβίν.

Ολεξάντρια

θα έλεγε κανείς πως είχε μία σταθερή πορεία στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να είναι μέσα στο παιχνίδι της Ευρώπης. Ενδεχομένως, βέβαια, θα πρέπει να βελτιώσει την εικόνα και τα αποτελέσματα της μακριά από την έδρα της για να μπει στην τριάδα και έχει το υλικό να το κάνει. Αναμφισβήτητα, «πλήγμα» θεωρείται ο τραυματισμός του εμπειρότατου Ζαποροζάν (Μ, 9/1) που ελέω και ηλικίας (37 ετών) δεν αποκλείεται να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Σημαντικό, βέβαια, είναι το γεγονός πως δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού.

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Κοβαλίβκα

Επί της ουσίας το ότι βρίσκεται στην πρώτη εξάδα και παίζει στα play offs συνιστά υπέρβαση. Στα παιχνίδια που απομένουν, θα δει πράγματα, θα δοκιμάσει πιθανώς και κάποιους παίκτες με τον τεχνικό της Ρούσλαν Κοστίσιν να παραδέχεται, προ ολίγων ημερών, πως η ομάδα του δεν είναι ακόμα έτοιμη για την επανέναρξη της σεζόν. Όπως είχε πει χαρακτηριστικά: «Οι παίκτες μου δεν μπορούν καν να τρέξουν». Να σημειωθεί, βέβαια, πως είναι θετικό το γεγονός πως δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού.

Ντνίπρο-1

Πριν από τη διακοπή έδειχνε να είναι σε πολύ καλή κατάσταση μετρώντας τρεις νίκες στα τελευταία 4 ματς, εκ των οποίων η μία κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου εντός έδρας με 3-1. Δύσκολα θα κινδυνέψει παρότι ο προπονητής της, Ντμίτι Μιχαϊλένκο σε πρόσφατες δηλώσεις του ισχυρίστηκε πως η ομάδα του θα χρειαστεί 2 με 3 ματς για να επανέλθει σε ένα καλό επίπεδο φυσικής κατάστασης. Στα συν της ήταν ότι κατάφερε μέσα στη διακοπή να λύσει κάποια θέματα στο οικονομικό, με αποτέλεσμα να εξασφαλίσει το απαραίτητο πιστοποιητικό για το επόμενο πρωτάθλημα. Σε ό,τι αφορά τον κορωνοϊό, άπαντες υποβλήθηκαν στο τεστ, με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Novibet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
check_3c
Κορυφαίες αποδόσεις
check_3c
Αναλήψεις εντός 24 ωρών
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ



Μαριούπολη

Για τα δεδομένα της η πορεία στο πρωτάθλημα ήταν κακή. Έμεινε εκτός εξάδας πληρώνοντας επί της ουσίας τα σοβαρά προβλήματα σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού. Στα play out θα πρέπει να "αυτοκτονήσει" για να κινδυνεύσει με υποβιβασμό, ενώ να μην ξεχνάμε πως δύσκολα θα επιτρέψει κάτι τέτοιο και η Σαχτάρ, με δεδομένες τις σχέσεις των δύο ομάδων. Η σημαντική ημερομηνία για την ίδια στη μετά-κορωνοϊό εποχή είναι η 24 Ιουνίου, όπου αντιμετωπίζει εντός έδρας τη Βόρσκλα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου που είναι, πλέον, ο βασικός της στόχος. Άπαντες υποβλήθηκαν σε τεστ και δεν εντοπίστηκε κάποιο κρούσμα. Ωστόσο πλήγμα θεωρείται η αποχώρηση του βασικού πορτιέρε, Χουντζχάμοφ, με 131 ματς σε 8 χρόνια. Σημειώστε ότι στην πρεμιέρα με την Καρπάτι Λβιβ θα κάνει ταξίδι 2 ημερών οδικώς!!!

ΦΚ Λβιβ

Πριν από την καραντίνα έδειχνε ικανή να "σώσει" την κατηγορία, σε μία χρονιά με πολλά προβλήματα. Τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά... Κατά δήλωση του κόουτς Μελικιάν είναι ανέτοιμη αγωνιστικά, ενώ συνυπολογίστε και τα οικονομικά προβλήματα που βγήκαν στην επιφάνεια, με αποτέλεσμα η διοίκηση να προχωρήσει σε "ψαλίδι" 50% στις αποδοχές των παικτών. Ταυτόχρονα υπήρξαν αρκετές αναφορές στον τοπικό Τύπο για παίκτες και δη τους ξένους που αντιμετώπισαν ακόμη και πρόβλημα επιβίωσης. Υπήρξε Βραζιλιάνος, του οποίου το όνομα δεν έγινε γνωστό, που ανέφερε πως δεν είχε να φάει... Σε ό,τι αφορά τα τεστ κορωνοϊού ήταν όλα αρνητικά. Σημειώστε πως ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος θα πάει οδικώς στην Πολτάβα για το ματς με τη Βόρσκλα, με το ταξίδι να είναι ιδιαιτέρως κοπιαστικό.

Βόρσκλα Πολτάβα

Με διπλό στόχο η Βόρσκλα, που πριν από τη διακοπή έδειχνε να βρίσκει τα πατήματά της έπειτα από ένα δύσκολο τρίμηνο (31/8-23/11), όπου αγνοούσε τη νίκη. Μετρούσε 4 νίκες και μία ισοπαλία σε 8 ματς με αποτέλεσμα να αναρριχηθεί στη βαθμολογία. Έτσι δείχνει ικανή να σωθεί και ταυτόχρονα να διεκδικήσει τη συμμετοχή της στον τελικό του Κυπέλλου, με δεδομένο πως στον ημιτελικό της 24ης Ιουνίου μπορεί να τα καταφέρει, έστω και εκτός έδρας, κόντρα στη Μαριούπολη των πολλών σκαμπανεβασμάτων στη σεζόν. Στα συν της η ανανέωση του συμβολαίου του κόουτς Μαξίμοβ μέσα στην καραντίνα, ενώ πρόβλημα συνιστά η αργοπορημένη επιστροφή των Κροατών μέσων Σέχιτς (8/2) και Πούτσλιν (5/0), που είχαν πάει στην πατρίδα τους.

Pamestoixima.gr
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη εγγραφή
check_3c
Εξαιρετικό mobile app
check_3c
Άμεσες & δωρεάν πληρωμές
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ολιμπίκ Ντόνετσκ

Η εικόνα της ήταν προβληματική ειδικά μετά την επιστροφή από τη χειμερινή διακοπή. Μετρούσε 5 ματς χωρίς νίκη με 4 ήττες με αποτέλεσμα να υπάρχει και αλλαγή προπονητή με τον Κλιμόβσκι να επιστρέφει για να αντικαταστήσει τον Ισπανό, Βιθέντε Γκόμες. Θα είναι, ενδεχομένως, μέσα στις ομάδες που θα παλέψουν για την παραμονή, συνυπολογίζοντας και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Επί του θέματος, μάλιστα, τοποθετήθηκε στα τέλη Απριλίου και ο πρόεδρος της, Βλάντισλαβ Γκέλσιν. Γι' αυτό και προχώρησε σε "ψαλίδι" 30% στις αποδοχές των παικτών. Δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού, ενώ στην επανέναρξη της σεζόν δεν μπορεί να υπολογίζει στους  Λούκιαντσουκ (Α, 9/1) και Ντεχτιάρεβ (Ε, 4/1) που λογίζονται βασικοί.

Καρπάτι

Η κατάσταση στην ομάδα είναι τραγική και στην Ουκρανία υπάρχουν πολλοί που πιστεύουν πως πολύ δύσκολα θα καταφέρει να σωθεί. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ οι παίκτες είναι απλήρωτοι εδώ και 4 μήνες, ενώ ταυτόχρονα έγινε αγώνας δρόμου για να συγκεντρωθούν τα χρήματα στις 15 Μαΐου για να γίνουν τα τεστ για τον κορωνοϊό. Λίγες μέρες αργότερα ο κόουτς Σάνζαρ δήλωσε πως η κατάσταση στο οικονομικό σταθεροποιήθηκε, αλλά ελάχιστοι πείστηκαν με την ανησυχία να μεγαλώνει, όταν αποχώρησαν οι βασικοί Χαλ (Α, 25/1), Μάρτινς (Α, 23/1), ενώ δεν επέστρεψε ο Ισραηλινός Λαγιούς (Ε, 8/0). Πλήγμα, επίσης, συνιστά η απουσία του τραυματία σταρ της ομάδας Κλιότς (Μ, 22/0).

Το ρεζουμέ

Η Σαχτάρ είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με διαφορά 13 βαθμών από τους διώκτες της με αποτέλεσμα να θεωρείται εξόχως δύσκολο, αν όχι απίθανο να χάσει τον τίτλο στη φετινή ουκρανική Πρέμιερ Λιγκ. Γι’ αυτό και ενδεχομένως δεν προσφέρονται αποδόσεις, επί της παρούσης, για το ποια ομάδα θα κατακτήσει τον τίτλο. Αντίθετα, αξίζει, ενδεχομένως, το ρίσκο σε μία άλλη επιλογή, εφόσον υπάρχει διαθέσιμη σε κάποια από τις στοιχηματικές πλατφόρμες στο Κύπελλο, όπου ναι μεν η Ντιναμό Κιέβου λόγω φανέλας είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, ωστόσο είτε η Βόρσκλα είτε η Μαριούπολη μπορούν υπό προϋποθέσεις να κάνουν την υπέρβαση.

Επιμέλεια: Κώστας Τέο

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Winmasters
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ