Πτώσεις παρατηρούμε σε Λευκορωσία και Ταϊβάν, ενώ ποντάρισμα από 70% και πάνω παίρνουν FC Γκοροντέγια Β’ και Ενερτζέτικ BGU Β’.
Στη Reserve League Λευκορωσίας σορτάρει το διπλό της αναμέτρησης FC Γκοροντέγια Β’ – Ντιναμό Μινσκ Β’ από το 4.75 στο 4.35 και ο άσος του Σλατσκ Β’ – Βίτεμπσκ Β’ από το 1.70 στο 1.56.
Στην Ταϊβάν Basket League καθοδική... πορεία έχει το διπλό του αγώνα 1.48 στο 1.40.
Στους τζίρους, το FC Γκοροντέγια Β’ – Ντιναμό Μινσκ Β’ είναι το πρώτο παιχνίδι, με το διπλό να έχει το 70% της προτίμησης, ενώ ακολουθεί το ματς Τορπέντο Ζόντινο Β’ – Ενερτζέτικ BGU Β’, με τη νίκη των φιλοξενούμενων να παίζεται σε ποσοστό 75%.
Τρίτο παιχνίδι στους τζίρους είναι το Σλατσκ Β’ – Βίτεμπσκ Β’, όπου ο άσος είναι στο 65%, ενώ ακολουθεί η αναμέτρηση Νεμάν – Μπελσίνα, με τη νίκη των γηπεδούχων να έχει 60% της προτίμησης του κοινού.
21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι