foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ο «καρχαρίας», ο Μότα και οι ουραγοί με αξία

Μποζιονέλος | 26 Οκτ 2019 02:37
35005.jpg

Σχεδόν το απόλυτο έκανε η στήλη και την Πέμπτη. Γενικώς ήταν ένα τριήμερο με αρκετό… πλερουά, με αναλύσεις to the point θαρρώ και, φυσικά, ευρώπουλα στην τσέπη μας. Τη δόση του ΕΝΦΙΑ τη βγάλαμε προχθές, παραπροχθές την ασφάλιση για του τουτού, στόχος για το ΣΚ να μείνει και τίποτε (χεχε).

Απλή αναφορά, ότι και τα τρία ματς του Europa League που έγραψα ως σκέψεις, και όχι ως picks, πέρασαν.

Στα… ευρωλιγκίστικα, η βραδιά ξεκίνησε με τη δίκαιη, και μάλλον, εύκολη τελικά, νίκη του Παναθηναϊκού στην Αγία Πετρούπολη. Να’ ναι καλά ο Τζίμερ, ξανά η «αξία» πέρασε. 1.91 πλέρωσε με χάντικαπ 2,5 και το… κορδόνι ολοκληρώθηκε με μονά του 2.22, του 2.20 και η δυάδα τους του 4.88:  η Εφές με χάντικαπ 1,5 πόντου υποδεχόμενη τη Ρεάλ και η Μπαρτσελόνα με χάντικαπ 6,5 στο Βελιγράδι με τον Αστέρα. Ταμάμ!

Το κρίμα είναι ότι το απόλυτο χάθηκε από απόδοση 3.40, στο fun bet, το να νικήσει με 6-10 πόντους η Μακάμπι τη Βαλένθια, πήρε μεγάλη διαφορά στο 3ο και τελικά… κάθισε στους 13. Δεν πειράζει, παράπονο κανένα…

Αλλο ματς σήμερα


🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿  Τελειώνει ο Οκτώβρης και η Γουότφορντ ακόμη δεν έχει κάνει νίκη, άφησε πάντως υποσχέσεις στο 1-1 με την Τότεναμ καθώς βρήκε εκτεθειμένη αρκετές φορές την άμυνα των Λονδρέζων. Σήμερα όμως καλείται να κάνει παιχνίδι, υποδεχόμενη την πάντα μαχητική Μπόρνμουθ και δίχως τον τιμωρημένο Χολέμπας αλλά και τον ημιβασικό Γουέλμπεκ. Αντιμετωπίζει μάλιστα μια ομάδα που δεν την έχει νικήσει στο «Βίκαρεϊτζ Ρόουντ» από τον Αύγουστο του 2013, έκτοτε 0-4-1 (ανεξαρτήτως διοργάνωσης).

🦊 Ευκαιρία είναι, άσος σε σχετικά ανταγωνιστική τιμή.

Θυμάσαι… τον «καρχαρία»;


🇬🇷 Ναι, ο ΟΦΗ παίζει εξαιρετική μπάλα φέτος, ακόμη… κι όταν ηττάται, όπως στο 2-1 από τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και παραμένει ανταγωνιστικός σε κάθε αγώνα του φέτος. Ωστόσο, ενόψει Ξάνθης, δεν είναι (εντέλει) όλα… ρόδινα μιας και υποδέχεται μια εξίσου ανταγωνιστική, μαχητική ομάδα η οποία σπάνια φέτος έκανε κακό παιχνίδι. Κάνει καλή δουλειά ο Κίκε Ραμίρεθ στους ακρίτες…


Επί των αριθμών, οι Ομιλίτες είχαν να εκκινήσουν με 3/3 στο Ηράκλειο από την τελευταία σεζόν του Εγκεν Γκέραρντ, το 1999-00: και έκαναν πέντε, η… επέλαση διεκόπη μια Δευτέρα του Δεκέμβρη του ’99, με το 3-4 από τον Παναθηναϊκό, ματς που είχε… οργιάσει (χωρίς πλάκα) ο «καρχαρίας» Χέλγκι Σίγκουρντσον. Ενάντια στην Ξάνθη δε ο ΟΦΗ δεν έχει νίκη στα τελευταία τέσσερα (0-1-3), ήτοι από τις 6 Απριλίου 2014 (3-2), στη μοναδική νίκη του ΟΦΗ στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους.

🦊 Το γυροφέρνω… Η Ξάνθη έχει 13 αγωνιστικές (μαζί τα περσινά) χωρίς ισοπαλία, ήτοι από τ0 0-0 του Φεβρουαρίου… με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο. Και οι ακρίτες του έχουν πάρει τον αέρα στα τελευταία. Συν ότι ο φαβοριτισμός παραμείνει μεγάλος, ματς για κόντρα και… ασιατικό +0,25 (με μισή πληρωμή σε ισοπαλία).

Κι άλλη ουραγός


🇩🇪 Ουραγός και (στην Bundesliga) η Πάντερμπορν, η οποία μετά το 3-0 στην Κολωνία έγινε μόλις η τρίτη ομάδα στην ιστορία της κατηγορίας που ξεκινάει με τόσο άσχημη συγκομιδή στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές (0-1-7).

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Υποδέχεται τη Φορτούνα, η οποία με το δύσκολο 1-0 με τη Μάιντζ έκανε μόλις τη δεύτερη φετινή της νίκη και, αν σκοράρει και σήμερα, θα φτάσει τις 18 συνεχόμενες αγωνιστικές με γκολ, σερί που δεν έχει εμφανίσει πάλι από το… 1982. Στο 5-5-2 η συνολική παράδοση, επιμέρους 1-4-1 με γηπεδούχο την Πάντερμπορν, η μόνη νίκη το 2010.

🦊 Εμμένω λίγο με την πρωτάρα, καθότι βλέπω με συμπάθεια τόσο το project της όσο και τον τρόπο που αγωνίζεται. Θα πέσει στο τέλος αλλά θα πάρει κι άλλους μαζί της.

Ενα ντέρμπι… καλύτερο κι από σεξ


📜📰 25 Ιουνίου 1934. Η Σάλκε επιστρέφει από τη Νυρεμβέργη στον σιδηροδρομικό σταθμό του Ντόρτμουντ ως πρωταθλήτρια Γερμανίας, κάτι που πετύχαινε για πρώτη φορά στην ιστορία της και η προσέλευση του κόσμου σε αυτόν αλλά και στην πόλη ήταν εξωπραγματική. Κι από τα τέλη της δεκαετίας του ‘40, όταν η Ντόρτμουντ έφτιαξε ομάδα που αμφισβητούσε την κυριαρχία της Σάλκε στην περιοχή, το μπλε έπαψε να είναι το αγαπημένο χρώμα των κατοίκων της πόλης.


Εκτοτε το «Revierderby» είναι κάτι… παραπάνω από ντέρμπι. Είναι η μητέρα των μαχών για την Bundesliga, όπου κανένα άλλο δεν είναι τόσο… ηλεκτρισμένο και φανατισμένο και κανένα άλλο δεν έχει την εμπορική αξία του. «Αυτό είναι καλύτερο από το σεξ», όπως φώναζαν οι οπαδοί της Σάλκε μετά το 4-0 με το οποίο η ομάδα τους νίκησε στις 23 Σεπτεμβρίου 2000 την Ντόρτμουντ στο -τότε- «Βέστφαλεν».

Η εν λόγω δεν βασίζεται σε συλλόγους ή σε παίκτες, αλλά στην αφοσίωση των οπαδών. Στην περίφημη κοιλάδα του Ρουρ, η οποία περιβάλλεται από βαριές βιομηχανικές μονάδες, ποτάμια και δάση και τις απαραίτητες ζυθοποιίες, το βαρύ φθινοπωρινό κλίμα δεν εμποδίζει τους φανατικούς οπαδούς των δύο ομάδων να δίνουν ένα κομμάτι από τη ζωή τους σε ένα από τα πιο ζεστά ντέρμπι του πλανήτη.

Ιστορικά, δεν αναφέρεται δεν αναφέρουν καμία ξεχωριστή περίπτωση για το πώς άρχισε η διαμάχη των οπαδών. Ισως γιατί η Ντόρτμουντ δεν κατάφερε να κερδίσει την αντίπαλό της για 17 σερί αγώνες από την ημέρα της πρώτης συνάντησης το μακρινό 1925. Η λαχτάρα των οπαδών της Ντόρτμουντ κράτησε 18 χρόνια, μέχρι να κερδίσουν 1-0 στην έδρα τους, μια παγωμένη ημέρα του Νοεμβρίου του 1943. Η κόντρα συνεχίστηκε τα πρώτα χρόνια της δεκαετίας του ‘50, όταν η Ντόρτμουντ μπήκε σφήνα στη διεκδίκηση του τίτλου. Εκεί λένε οι ιστορικοί ότι πηγάζει το μίσος των χιλιάδων φίλων της Σάλκε, που δεν ήθελαν να έχουν στη γειτονιά τους μια δυνατή αντίπαλο.

🇩🇪 Η Σάλκε απώλεσε μεγάλη ευκαιρία να υποδεχθεί τη Ντόρτμουντ ως πρωτοπόρος γνωρίζοντας την ήττα με 2-0, με γκολ στο τέλος, στο Ζινσχάιμ από τη Χόφενχαϊμ αλλά το σκορ την αδικεί. Το κλίμα είναι γενικά καλό στην ομάδα του Νταβίντ Βάγκνερ, ο οποίος το 2011-15 ήταν στη β’ ομάδα της Ντόρτμουντ αλλά και δεξί χέρι του κουμπάρου του, Γιούργκεν Κλοπ, στον σύλλογο ενώ οι δύο τους ήταν, νωρίτερα, συμπαίκτες στη Μάιντζ στα 90s. Ο Γιούργκεν μάλιστα, πριν τον αντιμετωπίσει όταν πήγε στη Χάντερσφιλντ, θυμήθηκε... αυτή τη φωτό (ο νυν τεχνικός της Λίβερπουλ από τις σπάνιες φορές που καπνίζει, έστω και πούρο).


Κι αν για τον Βάγκνερ το πράγμα πάει καλά, για τον Λουσιέν Φαβρ… όχι. Η Μπορούσια ήταν κακή και μεσοβδόμαδα στο Μιλάνο με την Ιντερ, άνευ Αλκάθερ και Ρόις δεν απείλησε καν. Και στο προηγούμενο, με την Γκλάντμπαχ, κακή δεν ήταν παρά το 1-0. Ο Ρόις παίζει να γυρίσει, ο Αλκάθερ όχι και ελλείψει του Ισπανού δεν υπάρχει καθαρόαιμο φορ στην Ντόρτμουντ, εξ ου και... χωλαίνει.

Στα της παράδοσης η Μπορούσια έχει, ανεξαρτήτως έδρας, μόνο μια νίκη στα τελευταία επτά επί των «κένιχσμπλαουεν».

🦊 Ματς για γερά νεύρα, κακά τα ψέματα. Ο φαβοριτισμός της Μπορούσια είναι σωστός, η ομάδα δεν πείθει αλλά προφανώς έχει τα φόντα να πάρει το ντέρμπι στηριζόμενη σε ατομικές εξάρσεις. Ωστόσο δεν (με) πείθει. Καθαρά για λόγους… περαιτέρω ενασχόλησης με το «Revierderby», και καθαρά από λόγους έμπνευσης, κράτησα το να σκοράρει η Σάλκε ως την ανάπαυλα…

Πώς τους ήρθε;


🇮🇹 Η Τζένοα… ουραγός δεν είναι, είναι γενικώς στα… μαύρα της τα χάλια η Γένοβα φέτος: τελευταία η Σαμπντόρια, προτελευταία η Τζένοα η οποία υποδέχεται σήμερα την Μπρέσια.


Μετά το 5-1 από την Πάρμα (5-1) ο Αουρέλιο Αντρεατσόλι απολύθηκε και ο πρωτάρης, στους πάγκους, Τιάγκο Μότα, ανέλαβε τα ηνία. ΟΚ, καλός ως παίκτης, προπονητικά όμως; Κεσκεσέ… Μότα, μεταξύ μας. Η Μπρέσια μια χαρά ομάδα έχει, και παίζει σε γήπεδο όπου δεν έχει νίκη από το 1978 (0-1-4 έκτοτε).

🦊 Καμία λογική στον φαβοριτισμό των Γενοβέζων πέριξ του 1.91, αξία υπέρ των «ροντινέλε» για ποντάρισμα.

Οι μόνες δύο ήττες της Γιούβε


🇮🇹 Κοίτα να δεις παιχνίδια που κάνει… το μυαλό. Ψάχνοντας για την παράδοση στα ματς της Λέτσε με τη Γιουβέντους, συνειδητοποίησα ότι θυμάμαι… σαν χθες τις τελευταίες δύο νίκες των «σαλεντίνι». Η προτελευταία ήταν Σεπτέμβρη του ’99 με 2-0, με τον Λουκαρέλι πιτσιρικά ακόμη, με Αλμπέρτο Καβασίν και Κάρλο Αντσελότι στους πάγκους, είχε μπει αλλαγή για τη Γιούβε ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που ελάχιστοι θυμούνται ότι είχε φορέσει για λίγο τη φανέλα των «μπιανκονέρι», έπαιζε ο Ζινεντίν Ζιντάν ακόμη. Και, τον Φεβρουάριο του 2011, ξανά 2-0 με αποβολή του Μπουφόν από το 2ο λεπτό, με δύο Λουίτζι (Ντε Κάνιο και Ντελ Νέρι) στους δύο πάγκους, με σταρ στη Λέτσε τον Χαβιέ Σεβαντόν.


Πώς… και τα θυμάμαι; Το ’99 είχα βγάλει 12άρι στο… ΠΡΟ-ΠΟ. Δεν είχε δώσει δα και πολλά αλλά τέτοια δεν τα ξεχνάς. Και με το ματς του ’11 είχα πάρει καλό ποσό, σε παρολί, έχοντας σε διπλή ευκαιρία τους «σαλεντίνι».

Στα… του σήμερα, η Λέτσε έχει μόνο ήττες εντός «Βία ντελ Μάρε», το οποίο θα είναι κατάμεστο σήμερα ενάντια σε μια Γιουβέντους που παίζει… με τη φλόγα στα τελευταία, το είδαμε και μεσοβδόμαδα με τη Λοκομοτίβ. Στο 2-4-13 η παράδοσή τους εκεί.

🦊 ΟΚ, «φάντασμα» κυνηγάω αλλά κάποια στιγμή θα την κάνει την γκέλα η Γιούβε. Ισως πιο απίθανο, από ό,τι σε άλλα ματς, με τη Λέτσε αλλά βγάζει ψυχή, ανταγωνιστικότητα, «μπρίο και φαντασία» η νεοφώτιστη. Δεν… γ@μι!ται, fun bet είναι, αν βγει, βγήκε.

Πατρίκ(ιοι) και πληβείοι


🇫🇷 Ουραγός πλέον, στη Γαλλία, το Στρασβούργο, αδιανόητο για την ομάδα που έχει (και) φέτος, υποδέχεται από τη Νις ερχόμενο από (αναμενόμενη) ήττα στη Μασσαλία, μόνο εντός Αλσατίας πήρε νίκες φέτος (με Ναντ και Μονπελιέ). Η Νις έχασε 4-1 από την Παρί χάνοντας ελέω αποβολών τον στόπερ Ερέλ και τον ηγέτη μέσο Σιπριέν, αμφότεροι χάνουν το αποψινό. Βέβαια το ρεπορτάζ για τους Νικαιώτες είναι κακό καθώς έμεινε εκτός και ο φορ Ντόλμπεργκ, όπως και οι (μπόλικοι) μακροχρόνιοι. Στο Στρασβούργο δε, έχει να νικήσει δέκα χρόνια και έχει εκεί συνολικά, σε όλα, 7-13-21.

🦊 Εξακολουθώ να έχω πίστη στην ομάδα του Πατρίκ Βιεϊρά, παρά τις απουσιούλες. Οι Αλσατοί βρέθηκαν, πρόωρα, σε δεινή θέση και δεν έχουν μάθει να παίζουν με το άγχος, καμία… επαφή με την πραγματικότητα το 1.90 του άσου, η αξία στην κόντρα και ήδη το διπλό έπεσε (σε μερικές) από το 4.60…

Παίζει ρόλο το momentum


🇧🇷 Η Βάσκο του Βαντερλέι Λουσεμπούργκο ολοένα και πλησιάζει την –προνομιούχο- πρώτη εξάδα, με το 1-0 στο Πόρτο Αλέγρε επί της Ιντερνασιονάλ έκανε τρίτη συνεχόμενη νίκη κι είναι αήττητη στο τελευταίο καρέ, σερί που είχε ένα χρόνο να κάνει. Παίζει με τη Σεαρά στη Φορταλέζα, η οποία νιώθει σταθερά την πίεση της παραμονής αλλά έκανε σπουδαία νίκη στο Σαλβαδόρ επί της Μπαΐα με γκολ στο 94’ και ανατροπή του σκορ ενώ είχε δεχθεί πρώτη γκολ στο 75 (!). Αλλά και πάλι, από στημένα σκόραρε.

Στα της παράδοσης, είναι 2-7-13 συνολικά ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης, οι μόνες νίκες της Σεαρά ήταν ένα… διπλό το 2009 στη Serie B και το 2-0 του ’14, ξανά για τη β’ κατηγορία. Σε επίπεδο Brasileirao η Βάσκο είναι αήττητη με 8-6-0.

🦊 Η Βάσκο παίζει με αυτοπεποίθηση εσχάτως και το momentum της βγάζει το σημείο.

 

Picks

 

Fun bet 💣 🇮🇹

➡️ 16:00 Λέτσε – Γιουβέντους: 1 (8.50, Bwin)

Special bet 🎁 🇩🇪

➡️ 16:30 Σάλκε – Ντόρτμουντ: Σάλκε over 0,5 στο α’ ημίχ. (2.27, Netbet)

Αξία 🔝 🇬🇷

➡️ 17:15 ΟΦΗ – Ξάνθη: 2 +0,25 ΑΗ (2.72, Betshop)

Fun bet 💣 🇫🇷

➡️ 21:00 Στρασβούργο – Νις: 2 (4.33, Sportingbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ