foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ125
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Παρελθόν με Μαχλά, Καφού και… Χίτλερ, δυάδα του 4.53

Μποζιονέλος | 20 Αυγ 2019 11:22
maxlas-zlatan.jpg

Με το νέο, από πέρυσι, σύστημα διεξαγωγής του Champions League είναι… κλειστές οι 26 από τις 32 θέσεις, όλη η ιστορία αυγουστιάτικα με τα προκριματικά γίνεται για έξι εισιτήρια.

Έξι ματς, τρία απόψε και τρία αύριο, οι ρεβάνς την άλλη εβδομάδα. Και μια ελληνική ανάμεσά τους.

ΟΚ, στη Λατινική Αμερικοί γουστάρουν τις κόπιες και τα αντίστοιχα προκριματικά τους για το Copa Libertadores δίνει μόνο… τέσσερα, από τα 32, εισιτήρια.

Με τις ευχές μας να τα καταφέρει ο Ολυμπιακός με την Κρασνοντάρ, όπως και οι «δικέφαλοι» την Πέμπτη, ενάντια σε Σλόβαν Μπρατισλάβας και Τραμπζονσπόρ.

Καλά να είμαστε, οι μίνι καλοκαιρινές διακοπές τελείωσαν (π@π@ρια άδεια, αφού και ήθελα και έγραφα για το Foxbet.gr), τα τελευταία χρόνια επιλέγω να κρατήσω χρόνο και χρήμα για φθινοπωρινά και ανοιξιάτικα ταξίδια στο εξωτερικό.

Καλό… χειμώνα λοιπόν. Και, α, μη το ξεχάσω, Mundobasket ενόψει, ήδη ο «γκουρού» Γιάννης Ψαράκης ανεβάζει τα αφιερώματα στους ομίλους του τουρνουά. Η μελέτη, επιβεβλημένη, για τουρνουά που θα απασχολήσει στοιχηματικά τη στήλη στα… προσεχώς.

Τον οποίο Γιάννη τον έφαγε η… τεθλασμένη γραμμή, ως είδατε, σε μια μυθική «μασονική» φωτό από τα παλιά!


https://twitter.com/Magician_Zastro/status/1163567583330803713


Το πανό και το ματς του Μαχλά και του Ζλάταν


Μια ακόμη παρουσία στα play offs ευρωπαϊκής διοργάνωσης για τον ΑΠΟΕΛ. Οι «γαλαζοκίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν τον Αγιαξ, την καλύτερη και πιο δύσκολη ομάδα που έτυχε να κοντράρουν σε αυτή τη φάση απαριθμώντας έντεκα συνεχόμενες παρουσίες στην εν λόγω φάση των δύο ευρωπαϊκών θεσμών. Στις προηγούμενες δέκα ο ΑΠΟΕΛ προκρίθηκε τις τέσσερις, τελευταία εκ των οποίων προ διετίας εις βάρος της Σλάβια, στη μια από τις τέσσερις εμφανίσεις του στους «32» του Champions League, με κορυφαία βέβαια το 2011-12 όταν πέρασε από τον όμιλο, απέκλεισε τη Λιόν στους «16» (στα πέναλτι) και λύγισε ενάντια στη Ρεάλ στα προημιτελικά. Η μόνη άλλη παρουσία κυπριακής ομάδας στους ομίλους ήταν της Ανόρθωσης το 2008-09, έχοντας αποκλείσει τον Ολυμπιακό στα προκριματικά (και έμεινε τελευταία, πίσω από Παναθηναϊκό, Ιντερ και Βέρντερ).

Interwetten
Βαθμολογία
8.3/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Παγκόσμιο brand name
check_3c
Ανταγωνιστικές αποδόσεις στα φαβορί
check_3c
Πλούσιο Live Betting με Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «Αίαντας» είχε βρεθεί ξανά στον δρόμο του ΑΠΟΕΛ, το 2014-15 στους ομίλους του Champions League, παρουσία Μπαρτσελόνα και Παρί Σεν Ζερμέν (!). Στο ΓΣΠ οι Κύπριοι του Γιώργου Δώνη είχαν περιορίσει σε ισοπαλία 1-1 τους Ολλανδούς (31’ πέν. Μαντούκα / 28’ Αντερσεν) ενώ στο Αμστερνταμ είχαν συνθλιβεί με 4-0 (45’ πέν. και 50’ Σένε, 53’ Κλάασεν, 74’ Μίλικ). Το πρώτο ματς έμεινε στην ιστορία και για το πανό, το ενωτικό πανό για την Κύπρο…

Συνολικά η παράδοση των κυπριακών ομάδων ενάντια στις ολλανδικές είναι κακή. Σε άλλες δέκα, διπλές… ολλανδοκυπριακές αναμετρήσεις οι προκρίσεις είναι 4-1 και ο απολογισμός 7-1-2 με γκολ… 38-8. Η μοναδική πρόκριση κυπριακού συλλόγου επί ολλανδικού ήταν της Ομόνοιας επί της Ντεν Χάαγκ (3-0, 0-1) στα play offs του Europa το 2011-12 ενώ η μόνη άλλη νίκη ήταν πάλι του «τριφυλλιού», με 4-0 επί του Αγιαξ το ’79, με πρωταγωνιστή τον «κανονιέρη» Σωτήρη Καϊάφα, ωστόσο επρόκειτο για ρεβάνς του… 10-0 του Αμστερνταμ.

Σχεδόν 60 χρόνια πριν δε, ο Ολυμπιακός Λευκωσίας αντιμετώπισε τη Φέγενορντ για το Πρωταθλητριών της περιόδου 1971-72 και αποκλείστηκε με δύο ήττες και συνολικό σκορ… 0-17: συνετρίβη με 9-0 στην Κύπρο και 8-0 στο Ρότερνταμ.

Ο δε Αγιαξ, πλην των αγώνων με τον ΑΠΟΕΛ στον όμιλο και την προαναφερθείσα πρόκριση επί της Ομόνοιας, το 2001-02 είχε αποκλείσει, στον 2ο προκριματικό του UEFA, τον Απόλλωνα έχοντας ως πρωταγωνιστές τον Νίκο Μαχλά και τον… νεαρό τότε Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (3-0, 2-0).

 Ο Αγιαξ… έπαθε στην Τούμπα, έμαθε; Ο ΑΠΟΕΛ εντός ήδη την πάτησε μια φορά, από την Καραμπάγκ, κάνει όμως καλή δουλειά ο Τόμας Ντολ. Στην κρίση σας το 1.50+ του διπλού, δεν είναι κακό το αμφίτερμα στο 1.80, προσωπικά μου άρεσαν οι τιμές για γκολ του Ζιγιάς, ως προσφέρεται ορθώς ο… κατά κουπόνιον Ζιγιές. Διάβολος ο Μαροκινός, σουτάρει πολύ κι από παντού.

Η ομάδα του... Αδόλφου

Μία από τις ομάδες που ουδέποτε γεύτηκαν τη χαρά να μετάσχουν στη μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή του Champions League είναι η Λίντσερ Αθλέτικ Σπορτ Κλαμπ, ευρύτερα γνωστή ως LASK Λιντς (ή… Λίντσερ, κατά κουπόνιον εκ νέου).

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προπολεμικά το Λιντς ήταν μια μεγάλη πόλη, ιδρυμένη από Κέλτες με το όνομα «Lentos», ενώ την περίοδο της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας ονομαζόταν «Lentia». Ο Αδόλφος Χίτλερ γεννήθηκε στην παραμεθόρια πόλη Μπράουναου αμ Ιν, αλλά μετακόμισε στο Λιντς σε παιδική ηλικία και, από όταν ανέβηκε στην εξουσία της Γερμανίας το 1933, ανέφερε το Λιντς ως «το σπίτι μου».

Τα δε πλάνα του τρελού για τη μεταπολεμική Γερμανία, η οποία είχε προσαρτήσει την Αυστρία τότε, περιελάμβαναν πλάνα (με δικά του αρχιτεκτονικά σχέδια, αφού μεταξύ άλλων ο Αδόλφος πίστευε ότι ήταν μεγάλος αρχιτέκτονας) για τη διαμόρφωση του Λιντς με νεοκλασικά κτίρια, μνημειώδες θέατρο και μέγαρο όπερας.

Η LASK, καίτοι δεν έχει κατακτήσει ποτέ το πρωτάθλημα στην Αυστρία, τερμάτισε στη 2η θέση της εγχώρια Bundesliga, απέκλεισε με δύο νίκες τη Βασιλεία και αναμετράται με την Μπριζ. Η LASK ήταν στη βαθμολογία πίσω από τη Σάλτσμπουργκ, η οποία μπήκε απευθείας στους ομίλους ως η πρώτη αυστριακή ομάδα που θα μετάσχει στους «32» μετά από 13 χρόνια (τότε η Ραπίντ). H μόνη άλλη παρουσία της Σάλτσμπουργκ ήταν, ειρήσθω εν παρόδω, το 1994-95 παίζοντας τότε μάλιστα σε όμιλο με τους μετέπειτα φιναλίστ του τελικού, Αγιαξ και Μίλαν, αλλά και την… ΑΕΚ.

Η Σάλτσμπουργκ είναι και η πρώτη μετά από πέντε χρόνια και την Αούστρια, μόνο η Στουρμ Γκρατς συμπληρώνει τη λίστα και η LASK θέλει να γίνει η πέμπτη, στην πρώτη της παρουσία στον θεσμό από το 1965-66 και τον αποκλεισμό από την, ισχυρή τότε, πολωνική Γκόρνικ.

Η LASK του Βαλεριέν Ισμαέλ, που προ διετίας πανηγύριζε την (επ)άνοδο στην πρώτη κατηγορία και πέρυσι (στην πρώτη της ευρωπαϊκή εμφάνιση ύστερα από 19 χρόνια) αποκλείστηκε οριακά από την Μπεσίκτας, αντιμετωπίζει για πρώτη φορά βελγική ομάδα. Η δε Μπριζ ανταμώνει για έβδομη φορά με Αυστριακούς, μετρώντας 4-2-5 και 1-3 προκρίσεις ενώ, επί αυστριακού εδάφους, απαριθμεί 1-1-4 με μόνη νίκη το ’05, στη Βιέννη επί της Ραπίντ, για τους ομίλους του Champions League.

 Εξ αρχής το σετ άνοιξε με αουτσάιντερ κοντά στο 3άρι του Βέλγους, που απέκλεισαν την Ντινάμο Κιέβου χωρίς να είναι πολύ καλύτεροι σε 180 λεπτά. Εχει άγνοια κινδύνου η αυστριακή ομάδα αλλά, σε τιμές φαβορί, κακά τα ψέματα δεν ποντάρεται, ειδικά ενάντια στην πιο έμπειρη Μπριζ που, ωστόσο, θέλει κάλυψη.

Εχει… το απόλυτο

Επτά φορές η Στεάουα, τρεις η Κλουζ κι από μία η Ουνιρέα Ουρζιτσένι (το 2009-10 και διαλύθηκε ως σύλλογος το 2017, μετά από δύο υποβιβασμούς!) και η Οτελούλ Γκαλάτσι (σήμερα μετέχει στη γ’ κατηγορία) είναι οι –μόλις τέσσερις- ρουμάνικες ομάδες που… γεύτηκαν συμμετοχή σε ομίλους, η Κλουζ ορέγεται να γίνει η πρώτη της χώρας στους «32» ύστερα από πέντε σεζόν αποχής. Και δικαιολογημένα, έχοντας αποκλείσει τη Σέλτικ…

Αντίπαλος των Καρπάθιων η Σλάβια Πράγας, η οποία μόνο το 2007-08 μετείχε πάλι. Εκτοτε κυριάρχησε στη χώρα ανά περιόδους η Πλζεν, με τρεις παρουσίες σε ομίλους ενώ η Σπάρτα μετρά, με τελευταία όμως το 2005-06. Είναι οι μόνες ομάδες της χώρας με παρουσία στους ομίλους.

Κλουζ και Σλάβια δεν έχουν ανταμώσει ποτέ στο παρελθόν. Οι Καρπάθιοι έπαιξαν με Τσέχους το 2009-10 σε όμιλο του Κυπέλλου UEFA, γνωρίζοντας δύο ήττες από τη Σπάρτα, και το 2012-13 στον 3ο προκριματικό του Champions League, αποκλείοντας με δύο νίκες τη Σλόβαν Λίμπερετς με τον Παντελή Καπετάνο να σκοράρει στο πρώτο. Η δε Σλάβια έχει το απόλυτο σε προκρίσεις ενάντια σε Τσέχους: 3/3. Το 1999-00 στο UEFA (4-1, 1-1) και το 2007-08 στο Champions League (2-1, 1-1) απέκλεισε την Στεάουα και το 2008-09, στο Europa, τη Βασλιούι (0-0 στην Πράγα, 1-1 εκτός).

 Η Κλουζ έκανε… το αδιανόητο, με ανατροπή μετά το 80’, στη Γλασκώβη με τη Σέλτικ, η Σλάβια τώρα μπαίνει στον θεσμό ερχόμενη από το πρώτο της νταμπλ μετά τη «Βελούδινη Επανάσταση» και το διαχωρισμό της Τσεχοσλοβακίας. Φαβορί οι Τσέχοι όμως, στη Ρουμανία; Λίγο τραβηγμένο για το σετ… Και είναι στο δίφραγκο το… κλουζέικο draw no bet.
Σε πιο ειδικά, ο φορμαρισμένος (αλγερινής καταγωγής) Γάλλος Μπιλέλ Ομρανί, που σκόραρε δις στη Γλασκώβη και πλαισιώνει τον Βενεζουελάνο Μάριο Ρονδόν στην επίθεση, καλοπληρώνει…

Οταν πήγε να ανατραπεί το... 5-0

Τα προημιτελικά του Copa Libertadores είναι… βραζιλιάνικα, αφού μετέχουν τέσσερις ομάδες, η οποίες συνθέτουν δύο «εμφυλίους» στην 8άδα, οι νικήτριες ανταμώνουν στα ημιτελικά άρα η Βραζιλία έχει σίγουρα μια ομάδα στον τελικό του Σαντιάγο, τον πρώτο μόνο τελικό στην ιστορία του θεσμού. Απόψε η Γκρέμιο υποδέχεται την (αγαπημένη μου) Παλμέιρας στο Πόρτο Αλέγρε και οι αριθμοί δεν ψεύδονται:


  • Η Γκρέμιο έχει έξι ματς (τρία χρόνια) να νικήσει σε επίσημο την Παλμέιρας, από τον Σεπτέμβρη του ’16 με 2-1 για το Copa do Brasil και, έκτοτε, 0-2-4.

  • Η Παλμέιρας έχει μόνο τρεις ήττες στο Πόρτο Αλέγρε από την Γκρέμιο, στα τελευταία 11 ματς.

  • Σε Libertadores συναντήθηκαν άλλες δύο φορές και, δη, την ίδια σεζόν (1995): στον όμιλο ήρθαν 0-0 στο Πόρτο Αλέγρε και 3-2 στο Σάο Πάουλο και, στα προημιτελικά (όπως φέτος) η Γκρέμιο νίκησε με 5-0 στο πρώτο και ηττήθηκε με 5-1 στη ρεβάνς, πέρασε χάρη στο γκολ του –μεγάλου γκολτζή αργότερα, κυρίως με την Πόρτο- Μάριο Ζαρντέλ στο 16’!


  •  

https://www.youtube.com/watch?v=H9yDSDHy_VA

Η Παλμέιρας του Βαλντίρ Εσπινόσα έπαιζε τότε με Καφού, Ρομπέρτο Κάρλος, Αλεξ Αλβες ενώ η Γκρέμιο είχε προπονητή τον Λουίς Φελίπε Σκολάρι, ναι τον νυν τεχνικό της Παλμέιρας. Τότε μάλιστα ο «Φελιπάο» οδήγησε την Γκρέμιο στο δεύτερο, από τα τρία, Libertadores της ιστορίας του συλλόγου και έπραξε το ίδιο και τι ’99 με την Παλμέιρας. Η ζωή κύκλους κάνει…

 Οι δύο τους ήρθαν 1-1 το Σάββατο για το πρωτάθλημα, με την Γκρέμιο να παίζει με οκτώ αναπληρωματικούς και τη «βερδάο» του Σκολάρι με βασικούς, ο «Φελιπάο» αναγνώρισε κατόπιν ότι έπρεπε να κάνει rotation. Καίτοι… οπαδός της Παλμέιρας, δεν υπάρχει κανείς που δεν υποκλίνεται τα τελευταία χρόνια στη δουλειά του Ρενάτο Γκαούσο ενώ η «Αρένα ντο Γκρέμιο» θα είναι απόψε κατάμεστη από 50.000 κόσμου. Fair η τιμή του άσου.

 

 Picks 

 

Δυάδα (max απόδοσης 4.53) 

 22:00 LASK Λιντς – Κλαμπ Μπριζ: 2 dnb (2.05, Betshop)
 22:00 Κλουζ – Σλάβια Πράγας: 1 dnb (2.21, Betshop)

Σκόρερ 

 22:00 ΑΠΟΕΛ – Αγιαξ: Γκολ Ζιγιάς (2.75, Stoiximan)

Σκόρερ 

 22:00 Κλουζ – Σλάβια Πράγας: Γκολ Ομρανί (3.30, Stoiximan)

Σημείο 

 03:30 Γκρέμιο – Παλμέιρας: 1 (2.50, Netbet)

Νίκος Μποζιονέλος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ