Neteller ανοιγμα λογαριασμου

Neteller – Ηλεκτρονικό πορτοφόλι για online συναλλαγές

Η Neteller είναι ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι με παγκόσμια κάλυψη που προσφέρει εύκολο και απλό τρόπο για στιγμιαίες καταθέσεις και γρήγορες αναλήψεις. Η Neteller δραστηριοποιείται σε πάνω από 180 χώρες, διαθέτει εκατομμύρια χρήστες και αποτελεί αυτή τη στιγμή έναν από τους ασφαλέστερους τρόπους για οnline συναλλαγές, ενώ είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες των παικτών των διαδικτυακών τυχερών παιχνιδιών.

Η εταιρεία

Η Νeteller ιδρύθηκε το 1999 στον Καναδά, ενώ το 2004 μετακόμισε στο Βρετανικό Ιsle of Man. Η εταιρεία ελέγχεται από το Βρετανικό οργανισμό εμπορίου, ενω δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 180 χώρες.

Πού χρησιμοποιείται η Neteller

  • H Neteller χρησιμοποιείται στα περισσότερα ηλεκτρονικά καταστήματα.
  • Μέσω της κάρτας Net+ έχετε τη δυνατότητα να πραγματοποιείτε συναλλαγές τόσο σε διαδικτυακά όσο και σε επίγεια καταστήματα χωρίς χρεώσεις.
  • Μπορείτε να στείλετε χρήματα άμεσα και δωρεάν σε φίλους ή συγγενείς σας σε όλο τον κόσμο οποιαδήποτε στιγμή του 24ωρου.
  • Είναι πλήρως προσαρμοσμένη στις ανάγκες του online gaming (διαδκτυακό στοίχημα, καζίνο κλπ).

Neteller επαλήθευση λογαριασμουΔημιουργία λογαριασμού

Η δημιουργία λογαριασμού είναι δωρεάν και απαίτειται μία απλή εγγραφή. Αρχικά θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα της Neteller στο www.neteller.com. Στη συνέχεια, θα πρέπει να επιλέξετε “Γίνετε μέλος δωρεάν” και να συμπληρώσετε τα αντίστοιχα πεδία. Προσέξτε τα στοιχεία που θα δηλώσετε να είναι σωστά, γιατί μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για μία διαδικτυακή τράπεζα με την οποία θα πραγματοποιείτε συναλλαγές πραγματικών χρημάτων.

Μόλις ολοκληρώσετε τη φόρμα εγγραφής, θα πρέπει να επαληθεύσετε το email σας, πατώντας στο σχετικό link που θα σας αποσταλλεί. Η εγγραφή σας έχει ολοκληρωθεί!

Ταυτοποίηση

Για να εκμεταλλευτείτε στο μέγιστο βαθμό τις υπηρεσίες της Neteller και να αυξήσετε τα όρια σας  θα πρέπει να ταυτοποιήσετε το λογαριασμό σας. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία επιλέξτε πάνω αριστερά “Λογαριασμός“. Στο κέντρο περίπου της σελίδα βλέπετε το πεδίο “Ρύθμιση”. Δεν είναι υποχρεωτικά όλα τα στάδια της ταυτοποίησης. Κάθε φορά ωστόσο που ολοκληρώνετε κάποιο στάδιο, αυξάνονται αυτόματα τα όρια σας.

H πιστοποίηση πραγματοποιείται μέσω της κάρτας Νet+, του τραπεζικού σας λογαριασμού και της ταυτότητας σας.

Πιστοποίηση μέσω της κάρτας Net+

Eάν επιθυμείτε μπορείτε να αποκτήσετε την prepaid κάρτα Net+, η οποία σας αποστέλλεται ταχυδρομικά. Μόλις τη λάβετε, θα πρέπει να εισάγετε τον 16ψηφιο κωδικό της κάρτας Net+ και τον τρίψηφιο αριθμό στο πίσω μέρος, ώστε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία (φώτο – Οption 1 – Add a Net+ prepaid card). Mε αυτόν τον τρόπο η Neteller επιβεβαιώνει και τη διεύθυνση κατοικίας σας.

Πιστοποίηση μέσω τραπεζικού λογαριασμού

Η Νeteller αποστέλλει ένα τυχαίο ποσό μικρότερο του $1  προς τον τραπεζικό σας λογαριασμό. Μόλις το πόσο εμφανιστεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό, θα πρέπει να μεταβείτε στη σελίδα της ταυτοποίησης και να εισάγετε το ακριβές ποσό στο πεδίο “εισαγωγή μικρο-ποσού” .

Πιστοποίηση μέσω αποδεικτικού ταυτότητας

Ανεβάζετε στο Νeteller λογαριασμό σας ένα σκαναρίσμενο αντίγραφο (ή φωτογραφία μέσω κινητού/κάμερας) της ταυτότητα ή του διαβατηρίου σας.

Neteller 468x60

Kατάθεση

Για να χρηματοδοτήσετε το λογαριασμό σας, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις διαθέσιμες μεθόδους πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα κατάθεσης μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας VISA, Μaestro ή Μastercard, τραπεζικής μεταφοράς, καθώς και καρτών Paysafecard και Ukash. Για να δείτε τις χρεώσεις σε κάθε μέθοδο πληρωμής πατήστε εδώ.

Ανάληψη

Μπορείτε να αναλήψετε χρήματα από το λογαριασμό σας, μέσω τραπεζικής μεταφοράς, επιταγής ή της κάρτας Net+. Για να δείτε τις χρεώσεις σε κάθε μέθοδο πληρωμής πατήστε εδώ.

Kάρτα  Νet+ Prepaid Μastercard

Μέσω της φυσικής (πλαστικής) κάρτας Net+ Mastercard, η Νeteller σας δίνει επιπλέον δυνατότητες. Μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές σε όλα τα ηλεκτρονικά και επίγεια καταστήματα που δέχονται κάρτες Mastercard (πλέον δέχονται όλα), ακόμα και εάν δεν φέρουν την ένδειξη “Neteller”. Η κάρτα είναι προπληρωμένη, δηλαδή συνδέεται απ’ευθείας με το λογαριασμό σας και θα πρέπει να έχετε επαρκές υπόλοιπο για να μπορείτε να τη χρησιμοποιείτε. Επομένως δεν κινδυνεύετε από τόκους υπερημερίας. Επιπλέον, μπορείτε να αναλήψετε χρήματα από κάθε ΑΤΜ παγκοσμίως, αρκεί να φέρει την ένδειξη Mastercard (πλέον δέχονται όλα).

H χρήση της Neteller στο στοίχημα

Η Neteller είναι ένα κορυφαίο εργαλείο για τον παίκτη του στοιχήματος. Οι συναλλαγές γίνονται άμεσα, ενώ  μπορείτε να διατηρείτε τη μπάνκα σας στο πορτοφόλι, να διαλέγετε την εταιρεία που προσφέρει τιNeteller 300x250ς καλύτερες αποδόσεις και αν κερδίσετε σε λίγη ώρα να έχετε πάλι τα χρήματα στο λογαριασμό μας. Αντίθετα, πραγματοποιώντας συναλλαγές μέσω κάρτας, μένετε εγκλωβισμένοι πολλές φορές σε μία εταιρεία, πληρώνοντας μεγαλύτερη γκανιότα. Στις περισσότερες εταιρείες δεν υπάρχει προμήθεια στις συναλλαγές μέσω Neteller.

Τέλος, εάν βιάζεστε, έχετε σε λίγες ώρες τα χρήματα στο χέρι. Aντίθετα μέσω κάρτας απαίτειται ένα χρονικό διάστημα τουλάχιστον 3 ημερών και μέσω τραπεζικής μεταφοράς 5. Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τη χρήση της Neteller στο στοίχημα στο σχετικό οδηγό μας.

Σας άρεσε ο παραπάνω οδηγός; Γραφτείτε δωρεάν στο newsletter για να λαμβάνετε όλα τα νέα άρθρα της στοιχηματικής θεωρίας στο email σας!

«Διαβάστε στο προηγούμενο άρθρο: Ακολουθία Fibonacci στο στοίχημα
»Διαβάστε στο επόμενο άρθρο: Neteller: Το απόλυτο εργαλείο στο online στοίχημα

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments

Γιατί στο Foxbet;
To Foxbet βρίσκεται στον αέρα από το 2011 και συνεχίζει ελεύθερο και ανεξάρτητο χάρη στη δική σας καθημερινή υποστήριξη. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας τόσο για μένα όσο και για όλη τη Foxbet-ική ομάδα η σωστή και αξιόπιστη στοιχηματική σας ενημέρωση είναι απόλυτη προτεραιότητα. Στο νέο Foxbet δώσαμε βαρύτητα στην εύκολη πλοήγηση με λίγα κλικ, σε νέες υπηρεσίες όπως εμπλουτισμένα στατιστικά ή εργαλεία και στο mobile site μας. Σας εύχομαι καλή σεζόν με πολλά κέρδη!  
previews
Aναλύσεις αγώνων με ταμείο
Στο Foxbet θα βρείτε αναλύσεις ματς-ματς για 60+ διοργανώσεις δημοσιευμένες από το προηγούμενο βράδυ. Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων, πιθανές ενδεκάδες, στατιστικά και εκτιμήσεις με ταμείο.
Live Betting με ήχο
Οι live tipsters του Foxbet δίνουν καθημερινά τις προτάσεις τους, τις οποίες βλέπετε σε πραγματικό χρόνο με αυτόματη ανανέωση στην κεντρική σελίδα. Στη σελίδα Live Betting υπάρχει και ηχητική ειδοποίηση για νέα προγνωστικά.
Live Chat και επικοινωνία
Το Foxbet είναι μία στοιχηματική παρέα. Με μία γρήγορη εγγραφή μπορείτε να γίνετε μέλος του site και να ανταλλάξετε απόψεις με άλλα μέλη και τους συντελεστές του Foxbet. Στη σελίδα Full Chat θα βρείτε το chat σε full page.
Δωρεάν Προγνωστικά και Tipster alert
Oι tipsters μας δίνουν τις δωρεάν καθημερινές τους προβλέψεις μέσα από την προσωπική τους στήλη. Με μία απλή καταχώρηση του email σας, μπορείτε να λαμβάνετε άμεση ενημέρωση για τη δημοσίευση νέων προγνωστικών.
Foxbet και στο κινητό
Το ανανεωμένο mobile site του Foxbet έφτασε. Αν είστε λάτρης των smartphone και προτιμάτε το στοίχημα στο κινητό, μπορείτε να απολαύσετε όλες τις υπηρεσίες του site προσαρμοσμένες για κινητό και τάμπλετ.
Licensed bookmakers
Στοιχηματικές Εταιρίες
Aν θέλετε να γνωρίζετε τα πάντα για τις στοιχηματικές εταιρίες, να μαθαίνετε τα τελευταία στοιχηματικά νέα και να διαβάζετε έγκυρους στοιχηματικούς οδηγούς, στο Foxbet θα βρείτε μία ενότητα αφιερωμένη στις νόμιμες εταιρίες.