foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ53
PROMO CODE ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες
qualifying-620x330.jpg

Πρώτος… τελικός για την Εθνική, εύκολα η Σερβία

Προολυμπιακό τουρνουά 2016

Τα… ψέματα τελείωσαν! Πλέον μπαίνουμε στη φάση των νοκ άουτ αναμετρήσεων στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ, κάτι που σημαίνει πως ο χαμένος… πάει σπίτι του! Αντίθετα, ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει τη συμμετοχή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας.

Ελλάδα - Κροατία

Ώρα έναρξης: 17:30 Κωδικός ΟΠΑΠ: 3100

Ελλάδα: Οι νίκες επί του Ιράν και κόντρα στο Μεξικό δεν ήταν κάτι περισσότερο από το... καθήκον της Εθνικής μας ομάδας. Ο Φώτης Κατσικάρης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σχήματα, πρόσωπα και να μοιράσουν τον χρόνο συμμετοχής, χρησιμοποιώντας τα ματς του Ομίλου ως παιχνίδια προετοιμασίας. Πλέον, τα κρίσιμα είναι μπροστά μας. Αρχικά, πρέπει να ξεπεράσουμε το εμπόδιο της Κροατίας και στη συνέχεια εκείνο -κατά πάσα πιθανότητα- της Ιταλίας. Η άμυνα θα είναι ξανά οδηγός της Ελλάδας, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο (18.5π. στο τουρνουά) να αναλαμβάνει δράση στην επίθεση, έχοντας στο πλευρό τους έμπειρους Γιάννη Μπουρούση (13.5π., 6.5ρ.) και Στράτο Περπέρογλου (9.5π., 75%τρ.) που θα παίξουν κομβικό ρόλο στη νοκ άουτ αναμέτρηση με την Κροατία. Έτοιμος ο Βαγγέλης Μάντζαρης που είχε έναν μικρό τραυματισμό, κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για τον coach Κατσικάρη.

Κροατία: Έχασε το ντέρμπι με την Ιταλία και πλέον καλείται να ξεπεράσει το δύσκολο εμπόδιο της Ελλάδας, αν θέλει να παλέψει στον τελικό για το εισιτήριο των Ολυμπιακών Αγώνων της Βραζιλίας. Οι Κροάτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία της αναμέτρησης με τους διοργανωτές, παράλληλα, όμως, έχουν σημαντικό πρόβλημα στην επίθεση. Ναι μεν ο Μπογκντάνοβιτς έχει 25.5 πόντους κατά μέσο όρο, συνολικά, όμως, η ομάδα του σουτάρει με 38.9% στα σουτ εντός πεδιάς και με μόλις 27.3% στα τρίποντα! Συνεπώς, γίνεται εύκολα αντιληπτό ότι ο Πέτροβιτς κι οι συνεργάτες τους θα πρέπει να βρουν λύση στο συγκεκριμένο κομμάτι ενόψει του σπουδαίου ημιτελικού με την Εθνική μας ομάδα. Πέρα από τον Μπογκντάνοβιτς, μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων κατά μέσο όρο είναι ο Σάριτς (11π., 9.5ρ.) που όμως έχει 16.7% στα τρίποντα.

Εκτίμηση: Μεγάλο ντέρμπι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που μοιάζουν ισοδύναμες. Θα δείξουμε, όμως, εμπιστοσύνη στην Εθνική μας, καθώς οι Κροάτες δεν έχουν ρυθμό. Ελλάδα διαθέτει πιο ποιοτικούς σέντερ, στην περιφέρεια η καλή μας άμυνα θα περιορίσει τον Μπογκντάνοβιτς κι από τη στιγμή που η δική μας επίθεση λειτουργεί όπως πρέπει, τότε δεν έχουμε παρά να εμπιστευτούμε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα. Στο 1.65 ο άσος για την Ελλάδα με -1.5 πόντους.

Λετονία - Πουέρτο Ρίκο

Ώρα έναρξης: 19:00 Κωδικός ΟΠΑΠ: 3101

Λετονία: Πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στην πρώτη φάση και με δύο νίκες κατάφερε να προκριθεί ως πρώτη. Κι αν το εμπόδιο της Ιαπωνίας ήταν πολύ εύκολο, κανείς δεν μπορεί να πει το ίδιο για την Τσεχία. Η Λετονία, όμως, τα κατάφερε (71-59) βασιζόμενη στην καλή της άμυνα. Η ομάδα του coach Μπαγκάτσκις δεν έχει δεχτεί ακόμα πάνω από 60 πόντους, την ώρα που μετράει 79.5 κατά μέσο όρο. Γενικότερα η Λετονία δείχνει σε πολύ καλή κατάσταση, με την απουσία του σταρ των Νικς Κρίσταπς Πορζίνγκις να μην την επηρεάζει στο ελάχιστο. Τρομερές εμφανίσεις από τον Μπέρτανς, ο οποίος μετράει 19 πόντους ανά παιχνίδι με ποσοστό ευστοχίας 54.5%, από κοντά τοι Τίμμα και Μπλουμς, με τον πρώτο να κάνει πολλές δουλειές στο παρκέ και τον δεύτερο -άλλοτε γκαρντ του Παναθηναϊκού- να έχει 54.5% στα τρίποντα! Το Πουέρτο Ρίκο δεν τρομάζει ως αντίπαλος κι οι Λετονοί θέλουν τελικό!

Πουέρτο Ρίκο: Κόντρα στη Σερβία έδειξε τα... δόντια του, αλλά ηττήθηκε, στο ματς με την Ανγκόλα έκανε περίπατο, απλά χαλάρωσε στην τελευταία περίοδο. Το Πουέρτο Ρίκο έκανε αυτό που έπρεπε στην πρώτη φάση, βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και μπροστά του έχει μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να περάσει στον τελικό του Προολυμπιακού τουρνουά και να διεκδικήσει εκεί το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Βραζιλίας. Η Λετονία είναι καλή ομάδα, ωστόσο δεν είναι από τις παραδοσιακές δυνάμεις και το Πουέρτο Ρίκο ποντάρει στην επίθεση του (86π.) για να φτάσει στην πρόκριση. Πρώτος σκόρερ ο NBAer Χόλαντ (16π., 5ρ.), ακολουθούν οι ηγέτης Μπαρέα (14π., 5ασ.) και Αρόγιο (12.5π.).

Εκτίμηση: Η Λετονία είναι όντως το φαβορί, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. Παίζει πιο... σωστό μπάσκετ κι έχει αφήσει πολύ θετικές εντυπώσεις έως τώρα. Το Πουέρτο Ρίκο, όμως, μπορεί να κάνει τη ζημιά! Είναι ομάδα με μπόλικο ταλέντο, στην επίθεση έχει φοβερό ρυθμό κι αν μη τι άλλο δείχνει ικανό να μείνει στο ματς μέχρι το τέλος. Το over ήταν μία σκέψη αλλά το χάντικαπ είναι πολύ ψηλά γι' αυτό μένουμε αποκλειστικά στο διπλό με +4.5 πόντους στο 1.80.

Ιταλία - Μεξικό

Ώρα έναρξης: 22:00 Κωδικός ΟΠΑΠ: 3103

Ιταλία: Το ματς με την Τυνησία ήταν -κι αποδείχθηκε στο παρκέ- τυπική διαδικασία, με τους Ιταλούς να παίζουν την πρωτιά του Ομίλου κόντρα στην Κροατία. Εκεί έπαιξαν πολύ δυνατή άμυνα και κατάφεραν να ρίξουν στο καναβάτσο τους αντιπάλους τους με 67-60. Οι Κροάτες έχουν παράπονα από τη διαιτησία, το σημαντικό, όμως, για την Ιταλία είναι πως η... δουλειά έγινε, συνεπώς ο Ετόρε Μεσίνα κι οι παίκτες του κοιτάζουν παρακάτω. Επόμενος αντίπαλος το Μεξικό, με τους Ιταλούς να ψάχνουν βελτίωση στο επιθετικό κομμάτι, καθώς σκοράρουν μόλις 67.5 πόντους κατά μέσο όρο. Βέβαια, τα ποσοστά τους δεν είναι άσχημα, καθώς κυμαίνονται γύρω στο 40%, με τους Μπελινέλι (15π., 45.5%τρ.) και Μπαρνιάνι (11.5π.) να είναι οι πρώτοι σκόρερ(σ.σ. ο πρώτος αγωνίζεται με προστατευτική μάσκα). Πολύ καλή δουλειά κι από τους Γκαλινάρι (9π., 8.5ρ.) - Χάκετ (7π., 5.5ρ.).

Μεξικό: Ναι μεν δυσκολεύτηκε κόντρα στο κατώτερο ποιοτικά Ιράν, ωστόσο στην Ελλάδα... έβαλε δύσκολα! Το Μεξικό ήταν μπροστά στο πρώτο μέτος και στο φινάλε, παρά την ήττα με 86-70 από το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είχε καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις. Έτσι, ο στόχος που είχε θέσει στο προολυμπιακο τουρνουα μπασκετ επετέυχθη. Το Μεξικό βρίσκεται στη νοκ άουτ φάση κι ως αουτσάιντερ θα προσπαθήσει να κάνει τη... ζημιά στους διοργανωτές. Στην προσπάθεια του αυτή οι Κρουζ (18.5π.) και Γκουτιέρεζ (12.5π.) αναμένεται να βγουν ξανά μπροστά και να ηγηθούν. Τουλάχιστον στο κομάτι της επίθεσης.

Εκτίμηση: Το Μεξικό δεν έχει καμία τύχη κόντρα στους διοργανωτές. Κακή ομάδα δεν είναι, ωστόσο η Ιταλία διαθέτει ένα τρομερά ποιοτικό ρόστερ, έχει και τον κόσμο στο πλευρό της, ενώ φάνηκε πως... όταν χρειαστεί μπορεί να ποντάρει και στη διαιτησία! Το χάντικαπ, όμως, είναι υψηλό, με δεδομένο πως ακολουθεί ο τελικός του προολυμπιακού. Οι Ιταλοί θα περάσουν, ωστόσο είναι αρκετά πιθανό να... χαλαρώσουν στο τέλος γι' αυτό και δεν θα ασχοληθούμε με τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. No Bet.

Σερβία - Τσεχία

Ώρα έναρξης: 22:00 Κωδικός ΟΠΑΠ: 3102

Σερβία: Χωρίς να χρειαστεί να... ανεβάσει στροφές πέρασε ως πρώτη από τον Όμιλο. Δυσκολεύτηκε σε κάποια σημεία της αναμέτρησης με το Πουέρτο Ρίκο, ωστόσο είχε όλες τις απαραίτητες λύσεις για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα. Μακράν το πιο γεμάτο ρόστερ του τουρνουά που λαμβάνει χώρα στο Βελιγράδι, με την παρουσία του κόσμου στις εξέδρες να κάνει ακόμα πιο δυνατή την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς. Εκείνος που έχει ξεχωρίσει με την έως τώρα παρουσία του είναι ο Γιοκιτς των Ντένβερ Νάγκετς, που έχει 14.5 πόντους και 7 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ από εκεί και πέρα, οι Τεόντοσιτς (8.5π., 6ασ.) και Μπογκντάνοβιτς (12π., 5.5ρ., 6.5ασ.) αποτελούν σταθερές αξίες για τη Σερβία, που είναι το μεγάλο φαβορί για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

ΤσεχίαΤσεχία: Πολλά προβλήματα για τους Τσέχους ως τώρα. Η ήττα από τη Λετονία ήρθε σχετικά εύκολα στο φινάλε, ενώ το ματς με την Ιαπωνία δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο. Ομάδα χωρίς ρυθμό η Τσεχία, κάτι που εν πολλοίς οφείλεται στο γεγονός ότι οι Σατοράνσκι (8π., 7.5ασ., 6ρ.), Σιλμπ (7.5) και Βέσελι (9ρ., 3.5ρ.) δεν κάνουν τη διαφορά όπως πραγματικά μπορούν. Μοναδικός με διψήφιο αριθμό πόντων ο Παλίζα (11π.), με την Τσεχία να υστερεί σημαντικά στο μακρινό σουτ, καθώς μετράει μόλις 25.6% στα τρίποντα. Βέβαια, ως αουτσάιντερ και χωρίς κανένα άγχος δεν είναι απίθανο οι Τσέχοι να δείξουν τον καλό τους εαυτό. Να θυμίσουν δηλαδή την ομάδα που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο Eurobasket 2015.

Εκτίμηση: Απογοητευτική η έως τώρα εικόνα της Τσεχίας. Όχι ότι οι Σέρβοι εντυπωσιάζουν, αλλά έχουν ρυθμό, παίζουν μπροστά στο κοινό τους και το ρόστερ που έχουν κατεβάσει στο Προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ είναι γεμάτο σε όλες τις θέσεις. Ακόμα κι αν οι Βέσελι - Σατοράνσκι ανεβάσουν την απόδοση τους, υπάρχουν παίκτες να τους περιορίσουν και περιμένουμε εύκολη πρόκριση για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς, η οποία διαθέτει πολύ ποιοτικούς σέντερ, σε αντίθεση με την Τσεχία. Στο 1.62 ο άσος με -11.5 πόντους.

Φάνης Παναγιώτου @Fan_Panagiotou

Προγνωστικά Φάνης Παναγιώτου
ΩΡΑ
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ
ΚΕΡΔΟΣ
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
08/07
17:30
Ελλάδα - Κροατία 1 (-1.5) 25.00 61-66 -25.00
1.65
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Αγώνας:
Ελλάδα - Κροατία
08/07 | 17:30
Stake
25.00
Result
61-66
Profit
-25.00
Σημείο:
1 (-1.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
Ανοιχτά Στοιχήματα
Longterm
ΩΡΑ
TIPSTER
ΑΓΩΝΑΣ
ΣΗΜΕΙΟ
STAKE
ΑΠΟΔΟΣΗ/ΕΤΑΙΡΕΙΑ
02/05
02:00
L-Train New York Knicks - Philadelphia 76ers Πρόκριση 76ers 12.50
1.92
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
27/04
20:00
Ραπτάκης Παναιτωλικός - Ατρόμητος 1 6.00
1.70
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
18:00
Καπίρης Μπλαντς - Ναδάλ 2 (-7.5 games) 8.00
1.93
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
02:20
US Lover NY Yankees - Oakland Athletics Yankees -1.5 5.00
1.95
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
25/04
02:00
L-Train Boston Celtics - Miami Heat Jaquez Jr over 12.5 εκτελεσμένα σουτ 12.50
1.83
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Πρόκριση 76ers
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
2 (-7.5 games)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σημείο:
Yankees -1.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stake
12.50
Σημείο:
Jaquez Jr over 12.5 εκτελεσμένα σουτ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τελευταία Προγνωστικά Στοιχήματος