foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Βέλγιο: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 16:05
Euro 2021 Βέλγιο.jpg

Το Βέλγιο θα παραβρεθεί σε τελική φάση ευρωπαϊκού πρωταθλήματος για 6η φορά, πιστοποιώντας την τρομακτική του άνοδο τα τελευταία χρόνια. Υπήρξε φιναλίστ στο τουρνουά του 1980, ενώ αμέσως προηγούμενη καλύτερη θέση είναι η 3η του 1972, στην παρθενική του συμμετοχή. Ως αποτυχία χαρακτηρίστηκε ο αποκλεισμός του στα προημιτελικά του Euro 2016 από την πρωτάρα Ουαλία, έκτοτε όμως έχει κάνει απίστευτα πράγματα, κατακτώντας την 3η θέση στο Mundial 2018, ενώ εντυπωσιακή ήταν η συγκομιδή του στα προκριματικά του Euro, όπου πέτυχε το απόλυτο σε νίκες («10 στις 10»)!

Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση για το Βέλγιο, πληροφορίες για το ρόστερ, την πιθανή ενδεκάδα, αλλά και τον τρόπο παιχνιδιού που ακολουθεί ο προπονητής, Ρομπέρτο Μαρτίνεθ. Επίσης, υπάρχει παράθεση των αποδόσεων που το συνοδεύουν, αλλά και προτάσεις που αξίζουν για την πορεία του στο τουρνουά.

Euro 2020 – 2021 Βέλγιο αποδόσεις

Οι μπουκ υπολογίζουν το Βέλγιο ως το τρίτο φαβορί για την κατάκτηση της διοργάνωσης, δίνοντάς του απόδοση 7.50 (Bwin). Χαμηλότερη -κατά μία μονάδα- έχουν μόνο η Αγγλία και η Γαλλία, ενώ βλέπουμε πίσω του εθνικές με κατακτήσεις στο παλμαρέ τους, όπως οι Γερμανία (8.00), Ισπανία (8.00), Πορτογαλία (9.00) και Ιταλία (12.00). Θα μπορέσει επιτέλους να... πιει νερό ή ο δρόμος του προς τη... βρύση θα σταματήσει για ακόμα μια φορά στην πορεία;

Η 3η θέση στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο είναι ο οδηγός του για διάκριση, επίσης η παρουσία του Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αποτελεί εγγύηση, ενώ το ρόστερ ξεχειλίζει από ποιότητα. Το γκρουπ είναι πονηρό, ενώ στα αρνητικά συγκαταλέγεται πως θα αντιμετωπίσει τις δύο ομάδες (Ρωσία, Δανία) στις χώρες τους. Ωστόσο, έχει αποδείξει πως τα καταφέρνει περίφημα σε φάσεις ομίλων (30-1-2 με τον Μαρτίνεθ στον πάγκο), εκεί που πρέπει να δείξει προσοχή είναι στα νοκ άουτ.

Αρκετές οι επιλογές που δίνονται από τους μπουκ για μακροχρόνια στοιχήματα, η ομάδα του Foxbet.gr έκανε τη διαλογή και συγκέντρωσε τις πιο ενδιαφέρουσες αποδόσεις για την πορεία του Βελγίου στο Euro.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να τερματίσει στην 1η θέση 7.50 Bwin
Nα τερματίσουν στην πρώτη δυάδα: Βέλγιο και Δανία 1.75 Stoiximan
Φάση αποκλεισμού: Ημιτελικά 5.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2020 – 2021 Βέλγιο πρόγραμμα

Το Βέλγιο θα συμμετάσχει στο 2ο γκρουπ και θα βρει απέναντί του κατά σειρά τη Ρωσία (στην Αγία Πετρούπολη), τη Δανία (στην Κοπεγχάγη) και την πρωτάρα Φινλανδία. Όπως γίνεται αντιληπτό τα δύο εκτός έδρας ματς που έχει στο ξεκίνημα χρειάζονται την πλήρη προσοχή του και λογικά θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό την τελική του κατάταξη.

Εφόσον όλα πάνε φυσιολογικά και στον δικό του όμιλο και στους υπόλοιπους, στους «16» θα αντιμετωπίσει ομάδες του... χεριού του, ενώ ως φαβορί θα μπει ακόμα και αν περάσει στα νοκ άουτ ως δεύτερο από το γκρουπ. Τα... ζόρια έρχονται αν προκριθεί μέσω της 3ης θέσης, καθώς τότε θα πρέπει να ετοιμαστεί για μια πρόωρη γιγαντομαχία με Ισπανία ή Ιταλία, πιθανότατα.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό πρόγραμμα του Βελγίου για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Βέλγιο – Ρωσία 12/6, 22:00 Στάδιο Κρεστόφσκι, Αγία Πετρούπολη
Δανία – Βέλγιο 17/6, 19:00 Πάρκεν, Κοπεγχάγη
Φινλανδία – Βέλγιο 21/6, 22:00 Στάδιο Κρεστόφσκι, Αγία Πετρούπολη

Μπορεί το Βέλγιο να βγει πρώτο στον όμιλο;

Λογίζεται ως το φαβορί του ομίλου και όχι άδικα. Η απόδοσή του ίσως είναι υψηλότερα από το αναμενόμενο, η εξήγηση ίσως είναι πως θα αγωνιστεί ως φιλοξενούμενο στα δύο από τα τρία ματς που θα δώσει. Ως δεδομένη θεωρείται η πρόκρισή του από το γκρουπ βάσει των αποδόσεων, ενώ «λεφτά στην τράπεζα» φαντάζει η επιλογή να αποτελέσει μαζί με τις Ρωσία και Δανία την πρώτη τριάδα στη βαθμολογία του ομίλου. Δείτε αναλυτικά τις αποδόσεις για κάθε μία επιλογή:

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει 1ο στον Β' Όμιλο ⏩ 1.67 (Bwin)
Να προκριθεί από τον Β' Όμιλο ⏩ 1.04 (Bwin)
Να τερματίσουν στην πρώτη τριάδα: Βέλγιο & Δανία & Ρωσία ⏩ 1.30 (Stoiximan)


Ενδιαφέρον παρουσιάζει να δούμε πιο αναλυτικά με ποια ομάδα θα διασταυρωθεί το Βέλγιο σε περίπτωση που προκριθεί στους «16».

Θέση Διασταυρώνεται με...
3η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία), ή την 3η του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία), ή 3η του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία), ή 3η του ΣΤ' Ομίλου (Ουγγαρία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία)
2η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία)
3η* 1η του Α' Ομίλου (Τουρκία, Ιταλία, Ουαλία, Ελβετία), ή 1η του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2020 – 2021 προγνωστικά Βέλγιο

Πορεία στον Όμιλο: Η λογική λέει πως δεν θα αντιμετωπίσει πρόβλημα να περάσει από το γκρουπ, παρότι όπως έχουμε αναφέρει αρκετές φορές πιο πάνω θα υποχρεωθεί να δώσει τα ματς με τις δύο -θεωρητικά- πιο ισχυρές ομάδες ως φιλοξενούμενο. Η δυναμική του είναι τέτοια που δεν θα προκαλέσει εντύπωση αν κάνει το «3 στα 3», στοίχημα που πληρώνει απόδοση 4.30 (Stoiximan).

Πορεία στη διοργάνωση: Στόχος είναι το τρόπαιο, αλλά και φιναλίστ αν καταλήξει δεν θα μπορέσει να χαρακτηριστεί αρνητική η πορεία του. Αποκλεισμός ακόμα και στα ημιτελικά θα προκαλέσει απογοήτευση, ενώ μεγάλη σημασία έχει και από ποια ομάδα θα έρθει. Για παράδειγμα, στο Euro 2016 μάλλον «πόνεσε» περισσότερο ότι έμεινε εκτός συνέχειας από τη μετρίων δυνατοτήτων Ουαλία, παρά το ότι αποκλείστηκε στα προημιτελικά. Η δυναμική του, πάντως, είναι για να φτάσει μέχρι τέλος στη διοργάνωση.

Πρώτος σκόρερ: Η πορεία του θα εξαρτηθεί κατά μεγάλο βαθμό από το τουρνουά που θα κάνει το «βαρύ πυροβολικό», Ρομέλου Λουκάκου. Ο άσος της Ίντερ, παρότι είναι μόλις 28 χρονών, αποτελεί τον 1ο σκόρερ της εθνικής, με 59 γκολ σε 91 εμφανίσεις. Παίχτης με απίστευτη εκτελεστική δεινότητα, προσφέρεται δικαίως ως 1ο φαβορί για να πετύχει τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση, μαζί με τους Χάρι Κέιν (Αγγλία) και Εμπαπέ (Γαλλία). Η απόδοση που συνοδεύει το τρίο είναι 8.00 και αφήνουν πίσω τους τον «πολύ» Κριστιάνο Ρονάλντο. Πολύ πίσω σε απόδοση είναι ο παιχταράς, αλλά προερχόμενος από κάκιστη σεζόν, Αζάρ (34.00).

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Οι αποδόσεις που το συνοδεύουν στον όμιλο δεν μας συγκινούν, θα πρέπει να γίνει πρόβλεψη σε συνδυασμό ακριβών θέσεων για να βρούμε κάτι αξιόλογο. Δύο είναι οι επιλογές που κρατήσαμε, το να προκριθεί ως 1ο με την Δανία στην 2η θέση (3.00 στο Bwin), ενώ να αποτελέσει την ομάδα που θα πετύχει τα περισσότερα γκολ στη διοργάνωση πληρώνει 6.00 (Stoiximan).

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βέλγιο Euro 2020 – 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική


Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών του Βελγίου ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Τ. Κουρτουά (Τ, 20) 83/0 Ρεάλ Μ.
Σ. Μινιολέ (Τ, 33) 30/0 Κλ. Μπριζ
Μ. Σελς (Τ, 29) 0/0 Στρασβούργο
Γ. Βερτόνγκεν (Α, 34) 126/9 Μπενφίκα
Τ. Αλντερβάιρελντ (Α, 32) 107/5 Τότεναμ
Τ. Βερμάελεν (Α, 35) 79/2 Βίσσελ Κόμπε
Τ. Μενιέ (Α, 29) 46/7 Ντόρτμουντ
Γ. Ντεναγιέρ (Α, 25) 23/1 Λυών
Ντ. Μπογιατά (Α, 30) 22/0 Χέρτα
Λ. Ντεντονκέρ (Α, 26) 15/0 Γουλβς
Τ. Καστάν (Α, 25) 13/2 Λέστερ
Α. Βίτσελ (Μ, 32) 110/10 Ντόρτμουντ
Κ. Ντε Μπρόινε (Μ, 29) 80/21 Μάν. Σίτι
Ν. Τσαντλί (Μ, 31) 62/8 Μπασακσεχίρ
Γ. Καράσκο (Μ, 27) 44/6 Ατλ. Μαδρίτης
Γ. Τίλεμανς (Μ, 37/4) 37/4 Λέστερ
Τ. Αζάρ (Μ, 28) 33/5 Ντόρτμουντ
Ντ. Πρατ (Μ, 27) 10/1 Λέστερ
Χ. Βανάκεν (Μ, 28) 9/2 Κλ. Μπριζ
Εντ. Αζάρ (Ε, 30) 106/32 Ρεάλ Μ.
Ντ. Μέρτενς (Ε, 34) 96/21 Νάπολι
Ρ. Λουκάκου (Ε, 28) 91/59 Ίντερ
Κρ. Μπεντέκε (Ε, 30) 39/16 Κρίσταλ Πάλας
Μ. Μπατσουαγί (Ε, 27) 33/22 Κρίσταλ Πάλας
Γ. Ντοκού (Ε, 19) 6/2 Ρεν
Λ. Τροσάρ (Ε, 26) 6/2 Μπράιτον

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

Αδιαπραγμάτευτο το σύστημα 3-4-2-1 από τότε που ανέλαβε ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ, είναι ο σχηματισμός που έχει απογειώσει το Βέλγιο και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξει. Υπάρχουν παίχτες παγκόσμιας κλάσης στο ρόστερ, δεν υπάρχει γραμμή να υστερεί, ενώ αν υπάρχει ένα μικρό μειονέκτημα είναι πως οι πρωτοκλασάτοι παίχτες είναι 13-14 και μετά υπάρχουν είτε ταλαντούχοι είτε «μπαλώματα».

Όπως αναφέραμε, κομβικό ρόλο στην πορεία του Βελγίου θα παίξει ο Ρομέλου Λουκάκου, ο οποίος αποτελεί τον κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών. Ποιότητα και μπόλικες ασίστ θα προσφέρει ο παιχταράς Ντε Μπρόινε, ενώ αν ο Εντέν Αζάρ θυμηθεί τον καλό του εαυτό τότε μπορεί να εκτοξεύσει την ομάδα του. Φυσικά δεν μπορεί να λησμονηθεί ο Κουρτουά κάτω από τα γκολπόστ, αποτελεί τερματοφύλακα - εγγύηση.

Η πιθανή ενδεκάδα

Δεν υπάρχει ερωτηματικό για τη θέση του τερματοφύλακα, ο πορτιέρε της Ρεάλ Μαδρίτης, Τίμπο Κουρτουά έχει πάρει τη φανέλα με το Νο1 στο... σπίτι του. Δεδομένη πρέπει να θεωρείται και η τριάδα της άμυνας, με τους Βερτόνγκεν, Αλντερβάιρελντ και Ντεναγιέρ να την απαρτίζουν.

Στη μεσαία γραμμή από αριστερά προς τα δεξιά έχουν προβάδισμα οι Τόργκαν Αζάρ, Βίτσελ, Τίλεμανς και Μενιέ, με τον Καστάν να διεκδικεί θέση στα άκρα. Στην κορυφή της επίθεσης δεν... κουνιέται ο Λουκάκου. Στις δύο θέσεις από πίσω του προκύπτουν ζητήματα, καθώς ο κομβικός Ντε Μπρόινε έσπασε τη μύτη του και παρότι υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι διαθέσιμος από την αρχή του τουρνουά δεν παύει να υπάρχει ερωτηματικό. Προβάδισμα για βασικός -λόγω της κατάστασης που βρίσκονται, αλλά και της χρονιάς που έκαναν- έχει ο Μέρτενς, αν και δεν θα προκαλέσει έκπληξη αν προτιμηθεί ο Εντέν Αζάρ ή ο σούπερ ταλαντούχος Ντοκού.

Αξιόλογες λύσεις μπορούν να δώσουν στην άμυνα οι Βερμάελεν, Μπογιατά, στα άκρα της μεσαίας γραμμής οι Καράσκο, Τσαντλί, το πρόβλημα εντοπίζεται στον παίχτη που θα δώσει «ανάσες» αν χρειαστεί στον Λουκάκου, καθώς η εμπιστοσύνη στον χασογκόλη Μπατσουαγί έχει χαθεί προ πολλού (πιθανόν να χρησιμοποιηθεί ο ευέλικτος Μέρτενς εκεί αν χρειαστεί).

Ο προπονητής

Ρομπέρτο Μαρτίνεθ (47 ετών). Ανέλαβε το Βέλγιο στις 3 Αυγούστου 2016, έπειτα από τον αποκλεισμό σοκ στα προημιτελικά του Euro 2016 από την Ουαλία και τηρουμένων των αναλογιών τα έχει πάει περίφημα, με αποκορύφωμα την 3η θέση στο Mundial 2018. Μάλιστα, ιδιαίτερη τιμή είναι πως αποτελεί τη Νο1 ομάδα στην κατάταξη της FIFA από το 2018 έως και σήμερα. Το έργο του επιβραβεύτηκε από την Ομοσπονδία και το συμβόλαιό του ανανεώθηκε μέχρι το 2022, με ορίζοντα δηλαδή το επόμενο Mundial, του 2022 στο Κατάρ. Δεν είχε εμπειρία από πάγκο εθνικής νωρίτερα, ενώ το περίεργο είναι παρότι είναι Ισπανός έχει προπονήσει μόνο αγγλικές ομάδες (Σουόνσι, Γουίγκαν και Έβερτον). Προπονητής με φουλ επιθετική φιλοσοφία, ταίριαξε... γάντι με το πλούσιο σε ταλέντο ρόστερ του Βελγίου, απίθανο το ποσοστό 77,78% σε νίκες σε σύνολο 54 αγώνων (42-8-4).

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Euro 2020 - 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ