Ανάλυση: Η Σάντερλαντ, το Σάββατο, αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Όξφορντ σε εξ αναβολής ματς. Ήταν πιο απειλητική και είχε περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια της. Ανοιξε το σκορ στο 7' έπειτα από όμορφη προσπάθεια και πλασέ του εξτρέμ Νταγιάκου, αλλά ισοφαρίστηκε στο 36' όταν αμυντικός της έχασε την μπάλα. Στο δεύτερο ημίχρονο πίεσε, είχε δύο δοκάρια, όμως τελικά συμβιβάστηκε με το «Χ». Προηγήθηκε ο αποκλεισμός από το Λιγκ Τρόφι για τις «μαυρόγατες». Αμφισβητείται ο τεχνικός Λι Τζόνσον, ο οποίος στάθηκε στις απουσίες. Δεν λείπουν τα αγωνιστικά προβλήματα, τραυματίες είναι οι βασικοί μεσοεπιθετικοί Σέρκιν, ΜακΓκίντι, Χιουμ, Χάγκινς, Έβανς και Ο' Νιν, εκτός και οι Χάρις (φορ), Άλβες (ακραίος αμυντικός).
Ανάλυση: Η Μόρκαμ «ίδρωσε» για να αποκλείσει (1-0) την Μπάξτον (ομάδα 6ης κατηγορίας) στο Κύπελλο. Το ματς διεξήχθη υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, προηγήθηκε με σουτ του επιθετικού Στόκτον στο 29', είχε ευκαιρίες για να καθαρίσει το παιχνίδι στο δεύτερο ημίχρονο, δεν το έκανε και λίγο έλειψε να ισοφαριστεί στο φινάλε. Εμφάνισε σημάδια αντίδρασης μετά το διασυρμό από τη Μίλτον Κέινς Ντονς στο πρωτάθλημα, όπου διατηρείται οριακά πάνω από τη ζώνη υποβιβασμού. Έχει ζητήσει ενίσχυση, κυρίως μεσοαμυντικά, ο τεχνικός Ρόμπινσον, καθώς η ομάδα του δεν έχει το απαιτούμενο βάθος στο ρόστερ. Συμπλήρωσε κάρτες ο βασικός εξτρέμ ΜακΛόγκλιν, σταθερά στα πιτς ο αμυντικός Γουίλντιγκ, λογικά επιστρέφει ο φορ Ομπίκα.
Εκτός μετρά 6 διαδοχικά Under 2,5
Έχει 5 N/G στα τελευταία 7 παιχνίδια
Σκόραρε και στα 8 πιο πρόσφατα εκτός
Σάντερλαντ - Μόρκαμ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
5η
52.6%
78.9%
63.2%
20η
63.2%
84.2%
63.2%
Η Σάντερλαντ δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Εξάλλου, οι «μαυρόγατες» έχουν κομβικές απουσίες και μόλις 2 νίκες στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις τους. Η Μόρκαμ εκτός έδρας βρίσκει δίχτυα εύκολα, οπότε θα προτιμήσουμε το G/G.
Εκτίμηση
Η Σάντερλαντ δεν είναι ομάδα εμπιστοσύνης. Εξάλλου, οι «μαυρόγατες» έχουν κομβικές απουσίες και μόλις 2 νίκες στις τελευταίες 11 αναμετρήσεις τους. Η Μόρκαμ εκτός έδρας βρίσκει δίχτυα εύκολα, οπότε θα προτιμήσουμε το G/G.