foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ125
ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Πρωτάθλημα Κίνας: Αφιέρωμα Super League 2024

Previews Πρωταθλημάτων | 26 Φεβ 2024 15:22
kina_new_afier_foxbet.jpg

Οι εποχές που οι Κινέζοι ξόδεψαν πακτωλό εκατομμυρίων για την απόκτηση ξένων αστέρων με σκοπό να πρωταγωνιστήσουν στη Super League με κάθε πιθανό κόστος έχουν περάσει ανεπιστρεπτί. Η «κάθαρση» συνεχίζεται και πέρυσι βρέθηκαν ένοχοι πολλοί παίκτες και προπονητές για «στημένα» παιχνίδια. Μέσα σε αυτούς και ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Τσεν Ξουγιουάν.

Ο πρώην τεχνικός της εθνικής Λι Τιε που έχει αγωνιστεί στην Πρέμιερ Λιγκ, αναγκάστηκε να ομολογήσει μπροστά στην κάμερα το τι συνέβαινε, μήπως και γλιτώσει την ισόβια κάθειρξη. Ο ίδιος του είχε «δωροδοκήσει» τον τότε πρόεδρο της Ομοσπονδίας για να αναλάβει την εθνική ομάδα, ενώ όταν είχε οδηγήσει στη Σούπερ Λιγκ τη Χεμπέι των Λαβέτσι, Ζερβίνιο, ο σύλλογος αγόρασε τα οχτώ τελευταία παιχνίδια στη Β’ εθνική το 2015 παίρνοντας στο νήμα την άνοδο. Η περίπτωση αυτή είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και ενδεικτικό είναι ότι παραμένει στη φυλακή ο διεθνής Νοτιοκορεάτης μέσος Σον Τζουν – Χο.

Ο Όσκαρ είναι ο τελευταίος σταρ που έχει απομείνει και τον Δεκέμβριο θα αποχωρήσει, όταν και λήγει το συμβόλαιο του. Σχεδόν όλες οι ομάδες δεν μπορούν να σηκώσουν κεφάλι αντιμετωπίζοντας μεγάλα οικονομικά προβλήματα και φέτος συνολικά διαλύθηκαν ακόμη έξι σύλλογοι της Β’ κατηγορίας. Ανάμεσα τους, οι Νταλίαν και Σενζέν που υποβιβάστηκαν πέρυσι. Το 60% των ξένων που αποκτήθηκαν μέχρι στιγμής ήταν ελεύθεροι και μόλις πέντε από αυτούς είχαν χρηματιστηριακή αξία πάνω από 1,5 εκ. ευρώ.

Οι μισές ομάδες θα είναι με νέο προπονητή και για πρώτη φορά θα μπορούν να παίζουν ταυτόχρονα με πέντε ξένους στην ενδεκάδα. Η πρωταθλήτρια Σανγκάη Πορτ και η Σάντονγκ αναμένεται να είναι οι δύο διεκδικητές του τίτλου. Η θητεία του Λεονίντ Σλούτσκι στη Σανγκάη Σενχούα ξεκίνησε ιδανικά με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ και θα γίνει μεγάλη μάχη για την 3η θέση. Στην Κανγκζού επιβλήθηκε απαγόρευση μεταγραφών και είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό έχοντας μείνει με μόλις δύο ξένους στο ρόστερ.

Σύστημα διεξαγωγής

Συνολικά θα παιχτούν 30 αγωνιστικές σε δύο γύρους. Ο πρωταθλητής μαζί με τον Κυπελλούχο θα πάρουν το απευθείας εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο 2ος θα αγωνιστεί στα προκριματικά και ο 3ος της βαθμολογίας στη δεύτερη τη τάξει διεθνή διοργάνωση της Ασίας. Υποβιβάζονται οι δύο τελευταίοι.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κανονική διάρκεια τα κριτήρια έχουν ως εξής:

  1. Μεταξύ τους ματς
  2. Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους ματς
  3. Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους ματς
  4. Βαθμολογίες στα πρωταθλήματα ρεζέρβων και Νέων
cta_box_bg
Super Δώρο* για όλους, εντελώς δωρεάν* αυτή την Παρασκευή! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις - ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ


Εκτίμηση τελικής κατάταξης

1. Σανγκάη Πορτ 2. Σανγκάη Ταϊσάν 3. Σανγκάη Σενχούα
4. Πεκίνο Γκουοάν 5. Ζετζιάνγκ 6. Τζενγκντού
7. Γουχάν Θρι Τάουνς 8. Τιαντζίν 9. Χενάν
10. Τσανγκτσούν Γιατάι 11. Κινγκντάο Γουέστ Σίτι 12. Σενζέν Πενγκ Σίτι
13. Κινγκντάο 14. Μεϊζού 15. Ναντόνγκ
16. Κανγκζού    
cta_box_bg
Σούπερ Ενισχυμένη Προσφορά* Κάθε Μέρα χωρίς κατάθεση ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι 5 καλύτερες μεταγραφές

Παίκτης (Θέση) Από Σε
Ζέκα (Ε) Ποχάνγκ Σάντονγκ
Καζαϊσβίλι (ΜΕ) Ουλσάν Σάντονγκ
Γκούγκα (Μ) Ρίο Άβε Πεκίνο Γκουοάν
Τιάγκο Αντράντε (Ε)

Νιου Γιορκ Σίτι

Σενζέν Πενγκ Σίτι

Γκουστάβο (Ε) Τζέονμπουκ

Σανγκάη Πορτ

Αγορά Απόδοση

Κατάκτηση: Σανγκάη Πορτ

4.00

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

cta_box_bg
Προσφορά* χωρίς κατάθεση μόνο για λίγες μέρες! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνες Super League Κίνας Σήμερα (Αναλύσεις)

Αποδόσεις
1
X
2
U
O
ΟΠΑΠ
ΑΠΟΤ.
1
2.70
X
3.25
2
2.55
U
1.72
O
2.05
-
2 - 2
1
3.07
X
3.43
2
2.19
U
2.05
O
1.72
-
-
1
1.39
X
4.78
2
7.07
U
2.12
O
1.67
-
-
1
1.35
X
4.95
2
7.70
U
2.27
O
1.59
-
-

Οι ομάδες της Super League Κίνας

Σανγκάη Πορτ

Έδειξε τάσεις «αυτοχειρίας» πέρυσι και ενώ κάποια στιγμή είχε αποκτήσει διψήφια διαφορά από τους διώκτες της. Την προτελευταία αγωνιστική κράτησε στο 1-1 τη Σάντονγκ και πανηγύρισε την κατάκτηση του δεύτερου τίτλου της ιστορίας της. Η χρονιά πάντως δεν θεωρείται πετυχημένη στον μέγιστο βαθμό. Στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ γνώρισε αποκλεισμό «σοκ» εντός έδρας από τους Ταϊλανδούς της Πατούμ Γιουνάιτεντ και στο Κύπελλο αποκλείστηκε στους «16» στα πέναλτι από την Τιαντζίν.

Ο προπονητής Χαβιέρ Περέιρα αποτέλεσε παρελθόν μετά από μόλις μία σεζόν και τα κλειδιά δόθηκαν στον Αυστραλό Κέβιν Μάσκατ, ο οποίος αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Έχει κατακτήσει τίτλους με Μέλμπουρν Βίκτορι και Γιοκοχάμα Μαρίνος και θεωρείται εξαιρετική επιλογή. Άφησε ελεύθερους τους ξένους επιθετικούς Λούκας Ζοάο, Καλόν και Πινκ, που δεν μπορούσαν να κάνουν τη διαφορά. Ειδικά ο τελευταίος είχε κάκιστη παρουσία. Έχει την εμπειρία να βοηθήσει ο Βραζιλιάνος μέσος Ματέους Ζούσα και για την επίθεση αποκτήθηκε ο Γκουστάβο, που προέρχεται από δύο κακές σεζόν με την Τζέονμπουκ στη Νότια Κορέα. Η φετινή θα είναι τελευταία χρονιά του άλλοτε σούπερ σταρ Όσκαρ που φέρεται να έχει συμφωνήσει με τη Φλαμένγκο.

Δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, χάνοντας 1-0 στο Σούπερ Καπ από τη «μισητή» συμπολίτισσα Σενχούα, έχοντας ελαφρυντικό τους πολλούς τραυματισμούς. Στα δύο τελευταία φιλικά κέρδισε 2-0 τη Γιατάι και έχασε 3-2 από τη Βόρεια Κορέα. Δεν υπάρχει σοβαρός ανταγωνισμός για τη διατήρηση των κεκτημένων πέρα από τη Σάντονγκ και έχει ένα ισχνό προβάδισμα για το back-to-back.

Σάντονγκ Ταϊσάν

«Πλήρωσε» τα πολλά και μεγάλα εσωτερικά προβλήματα που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα η Σάντονγκ. Ο πρώην τεχνικός Χάο Γουέι και αρκετοί παίκτες ήταν μπλεγμένοι σε «χειραγωγημένα» παιχνίδια. Η πρόσληψη του Νοτιοκορεάτη Τσόι Κανγκ – Χι αποδείχθηκε καταλυτική και έφτασε στο σημείο να παλεύει μέχρι την προτελευταία αγωνιστική για τον τίτλο. Δεν μπόρεσε να κλείσει ιδανικά τη σεζόν χάνοντας  στον τελικό του Κυπέλλου από τη Σανγκάη Σενχούα.

Μοναδικοί που θα της λείψουν από αυτούς που αποχώρησαν είναι ο ηγέτης Φελαϊνί και ο Βραζιλιάνος μέσος Μόισες. Ο επιθετικός Λεονάρντο δεν βρήκε ξανά θέση στο ρόστερ παρά την καλή σεζόν που έκανε με τη Ζετζιάνγκ και παραχωρήθηκε εκ νέου δανεικός. Αποκτήθηκαν για να κάνουν τη διαφορά ο επιθετικός Ζέκα και ο εξτρέμ Καζαϊσβίλι, που ήταν από τους καλύτερους παίκτες στο πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας. Ο πρώτος όμως υπέστη ρήξη χιαστών και ίσως χάσει όλη τη σεζόν. Ήρθαν και κάποιοι έμπειροι γηγενείς που θα δώσουν βάθος.

Ο Τσόι αναμφίβολα είναι ένας από τους κορυφαίους Ασιάτες τεχνικούς έχοντας σαρώσει τα πάντα στο παρελθόν με την Τζέονμπουκ εντός και εκτός συνόρων. Η παρουσία του αποτελεί «εγγύηση» ότι θα παρουσιαστεί ακόμη καλύτερη φέτος έχοντας κάνει ο ίδιος την προετοιμασία και ήδη πανηγύρισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ αφήνοντας εκτός την Καβασάκι. Περιμένουμε να παλέψει μέχρι τέλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ζετζιάνγκ

Απέδειξε πέρυσι ότι δεν ήταν τυχαία η προ διετίας πορεία με την 3η θέση. Τερμάτισε ξανά στην τριάδα κερδίζοντας με σπουδαία ανατροπή 2-1 εκτός έδρας την τελευταία αγωνιστική τη Σενχούα. Όλα αυτά ενώ είχε ξεκινήσει πολύ άσχημα και ο προπονητής Βινίαλς είχε βρεθεί κοντά στην απόλυση. Ο στόχος του Κυπέλλου χάθηκε εύκολα και στο Τσάμπιονς Λιγκ δεν μπόρεσε ποτέ να διεκδικήσει ουσιαστικά την πρόκριση στους «16» έχοντας απολογισμό 2-1-3. Όπως και να έχει η σεζόν ήταν άκρως πετυχημένη.

Τα οικονομικά του συλλόγου δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Εξάλλου η συμμετοχή στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τις περισσότερες φορές δεν αποφέρει έσοδα και αντιθέτως αποδεικνύεται ζημιογόνα. Δεν υπήρξε σχεδόν καμία αλλαγή στο ρόστερ, με μοναδική σημαντική αποχώρηση αυτή του επιθετικού και πρώτου σκόρερ στην ιστορία της, Μουσεκούι (130/75) που πάτησε τα 36. Έφυγαν ως δανεικοί όσοι γηγενείς ήταν εκτός πλάνων και μπόρεσε να έρθει σε συμφωνία με τη Σάντονγκ για την ανανέωση του δανεισμού του Βραζιλιάνου επιθετικού Λεονάρντο. Λογικά θα βοηθήσει και ο εξτρέμ Οβούσου που ήταν βασικός στην Κανγκζού.

Στα φιλικά προετοιμασίας κόντρα σε Γιατάι και Βόρεια Κορέα πέτυχε νίκες, αλλά παράλληλα έχασε κιόλας. Σοβαρά συμπεράσματα σίγουρα δεν μπορούν να βγουν, όμως διαθέτει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια και τον Βινίαλς στον πάγκο. Περιμένουμε και φέτος να είναι μία από τις σταθερές ομάδες της λίγκας.

Τσενγκντού

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Τσενγκντού έφτασε στην... πηγή (σ.σ. έξοδος στις διεθνείς διοργανώσεις), αλλά τελικά δεν ήπιε... νερό, μένοντας εκτός στις λεπτομέρειες. Η τέταρτη θέση που τερμάτισε αντιπροσωπεύει και την εικόνα που είχε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο Κύπελλο «πλήρωσε» τις πολλές αλλαγές που έκανε στο ματς με την Τσονγκίνγκ της Γ’ κατηγορίας μένοντας εκτός στους «32» στη διαδικασία των πέναλτι.

Στον πάγκο συνεχίζει με τον Νοτιοκορεάτη Σέο Τζουνγκ που την είχε οδηγήσει στην Α’ κατηγορία. Στο παρελθόν έχει δώσει τα διαπιστευτήρια του στη Σουγόν και πέρυσι κέρδισε δύο φορές το βραβείο του καλύτερου προπονητή του μήνα στη λίγκα. Φέτος προτίμησε να κάνει πολλές αλλαγές και συνολικά αποχώρησαν δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές. Σημαντικότεροι ήταν ο εξτρέμ Κιμ Μιν –  Γου και ο Αυστριακός αμυντικός Βίντμπιτσλερ. Το κενό στην άμυνα θα καλύψει ο Ισραηλινός Γκουρφινκέλ και για την επίθεση αποκτήθηκε ο Γουέι Σιχάο που ένας από τους κορυφαίους γηγενείς της χώρας. Ήρθαν και ορισμένοι έμπειροι γηγενείς ακόμη.

Η προετοιμασία έγινε στο νησάκι της Τζετζού στη Νότια Κορέα και έδωσε αρκετά φιλικά παιχνίδια. Σε τρία παιχνίδια που έδωσε κόντρα στη Σουγόν είχε απολογισμό 2-1-0, ενώ σε ένα κέρδισε 2-0 την Γκανγκνέουνγκ που αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία. Στόχος φυσικά παραμένει η έξοδος στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το ρόστερ της και είναι θέση να κυνηγήσει τις πιθανότητες που της αντιστοιχούν.

cta_box_bg
bwin – Προσφορά* χωρίς κατάθεση με σούπερ έπαθλα*! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σανγκάη Σενχούα

Η περσινή 5η θέση στο πρωτάθλημα ήταν η καλύτερη επίδοση των τελευταίων εφτά ετών για τη Σενχούα. Σίγουρα όμως θα μπορούσαν να είχαν πάει καλύτερα τα πράγματα, αφού σε κάποιο σημείο είχε φτάσει να οδηγεί την κούρσα του τίτλου. Την τελευταία αγωνιστική έχασε 2-1 με ανατροπή στο τέλος από τη Ζετζιάνγκ μέσα στη Σανγκάη και έπεσε από την τριάδα. Τουλάχιστον πανηγύρισε την κατάκτηση του Κυπέλλου κερδίζοντας τη Σάντονγκ στον τελικό και πήρε το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γου Τζινκούι έχει υπηρετήσει από διάφορα πόστα τον σύλλογο τα τελευταία είκοσι χρόνια και αποχώρησε μετά από 2,5 χρόνια στην 5η του θητεία ως πρώτος προπονητής. Αντικαταστάτης του θα είναι ο Λεονίντ Σλούτσκι, που ξεκίνησε με κατάκτηση του Σούπερ Καπ κερδίζοντας 1-0 τη Σανγκάη Πορτ. Στην τελευταία του δουλειά στη Ρουμπίν Καζάν έκανε ό,τι μπορούσε με το πέρασμα του να κρίνεται επιτυχημένο, αλλά ποτέ δεν επανέλαβε όπου και αν εργάστηκε την επιτυχία που είχε στον πάγκο της ΤΣΚΚΑ. Είναι προπονητής που αρέσκεται να παίζει επιθετικά και το... έχει στην επικοινωνία με τους παίκτες.

Θεωρητικά καμία αποχώρηση δεν την επηρεάζει. Ο Καμερουνέζος επιθετικός Μπασογκόγκ πέρυσι αντιμετώπισε συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών και στην ουσία δεν μπόρεσε να προσφέρει. Ξόδεψε χρήματα για να αποκτήσει τον εξτρέμ Ξιε από τη Γουχάν και τον μπακ Μανάφα από τη Γρανάδα, ενώ για την επίθεση αποκτήθηκε ο Αντρέ Λουίς που έκανε εξαιρετικές εμφανίσεις με τη Μορεϊρένσε στο α’ μισό της σεζόν.

Έδωσε φιλικά προετοιμασίας στο Ντουμπάι απέναντι σε «δυνατούς» αντιπάλους. Έχασε 6-0 Ζενίτ και κέρδισε 4-1 Σάντος, 1-0 Αλ Ντουχαΐλ. Στο τελευταίο τεστ κέρδισε 4-0 την Κινγκντάο δείχνοντας ότι μπορεί να τερματίσει στην 3η θέση.

Πεκίνο Γκουόαν

Μόνο οι φανέλες έχουν μείνει στην Γκουοάν για να θυμίζουν την ομάδα που μέχρι και πριν την πανδημία ήταν πρωταγωνιστούσε διαρκώς. Δεν πήγε τίποτα καλά πέρυσι στο πρώτο 1/3 με τον Ολλανδό Στάνλεϊ Μένζο στον πάγκο, μπόρεσε κάπως να συμμαζέψει την κατάσταση ο Ρικάρντο Σοάρες και κατέλαβε την 6η θέση. Στο Κύπελλο γνώρισε οδυνηρό εντός έδρας αποκλεισμό στα προημιτελικά από τη Σάντονγκ στα πέναλτι και έχασε την ευκαιρία να σώσει τα προσχήματα.

Ο 49χρονος τεχνικός δεν θα μπορούσε να πετύχει κάτι καλύτερο με το υλικό που είχε στα χέρια του και ανανέωσε το συμβόλαιο του. Αποχώρησαν όσοι δεν μπόρεσαν να δώσουν κάτι παραπάνω με εξαίρεση ίσως τον βετεράνο μέσο Σόουζα που σε γενικές γραμμές ήταν από τους διακριθέντες. Το θετικό είναι ότι μπόρεσε να άρει την απαγόρευση μεταγραφών που της είχε επιβληθεί. Το κενό στη μεσαία γραμμή θα κληθεί να καλύψει ο Γκούγκα που ήταν βασικός στη Ρίο Άβε. Για την άμυνα αποκτήθηκε ο Μαμαντού Τραορέ που προέρχεται από ένα αποτυχημένο πέρασμα στην Αλ Μουαϊτέρ του Κατάρ και ίσως δώσει λύσεις ο εξτρέμ Λιν που ήρθε από τη διαλυμένη Νταλίαν.

Στα δύο πιο σημαντικά φιλικά που έδωσε κόντρα στη Σλάβια Πράγας είχε απολογισμό μία ήττα και μία ισοπαλία. Σε ένα ακόμη κέρδισε 1-0 την Κλάκσβικ από τη Νησιά Φερόε δείχνοντας ότι βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Δεν περιμένουμε όμως να κυνηγήσει κάτι παραπάνω από την έξοδο στις διεθνείς διοργανώσεις.

Γιουχάν Θρι Τάουνς

Η τέως πρωταθλήτρια Γουχάν ήταν ίσως η μεγάλη απογοήτευση της περσινής χρονιάς, μένοντας στην 7η θέση. Παρότι ξεκίνησε ιδανικά κερδίζοντας 2-0 στον τελικό του Σούπερ Καπ τη Σάντονγκ, δεν έπιασε ποτέ την προ διετίας απόδοση που είχε. Αποδείχθηκε λανθασμένη η απόλυση του Πέδρο Μορίγια και στο τελευταίο κομμάτι βγήκαν στην επιφάνεια μεγάλα οικονομικά προβλήματα, που έφεραν την αποχώρηση του ηγέτη Στάντσιου. Στο Τσάμπιονς Λιγκ τερμάτισε στην τελευταία θέση του ομίλου της.

Ο Ιάπωνας Τσουτόμου Τακαχάτα ήταν λογικό να αποχωρήσει. Ήταν μία λύση ανάγκης και στη θέση του ήρθε ο Ισπανός Ρικάρντο Ροντρίγκεθ. Είχε κάνει καλή δουλειά σε Τοκουσίμα και Ουράβα. Με τη δεύτερη είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ κατακτώντας παράλληλα Κύπελλο και Σούπερ Καπ, όμως στο πρωτάθλημα της Ιαπωνίας δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

Τα οικονομικά δείχνουν να είναι καλύτερα και πληρώθηκαν κάποιοι καθυστερημένοι μισθοί. Αποχώρησαν οι Ξιε (Ε), Ντάβιντσον (Ε), Γουάλας (Α) και δεν μπόρεσε να ανανεώσει τον δανεισμό του Μαρκάο. Εξοικονομήθηκαν χρήματα που βοήθησαν να αποκτηθούν οι Πέδρο Ενρίκε (Ε), Νταρλάν (Μ) και Μπαλντέ (Ε). Δεν μπορεί πάντως να καλυφθεί το κενό του Γουέι Σιχάο (Ε), που είναι από τους κορυφαίους παίκτες της χώρας. Στα δύο φιλικά που έδωσε στο Ντουμπάι έχασε 3-1 από Αλ Αχλί Τζέντα και 1-0 από Ράτζα Καζανμπλάνκα. Δύσκολα θα πετύχει κάτι καλύτερο από μία παραμονή χωρίς προβλήματα.

Τιαντζίν Τάιγκερς

Για μεγάλο χρονικό διάστημα η Τιαντζίν έπαιξε πάνω από τις δυνάμεις της φτάνοντας στο σημείο να βρίσκεται στην τριάδα. Γνώρισε την πρώτη της ήττα τη 17η αγωνιστική και τελείωσε θετικά τα εφτά τελευταία παιχνίδια. Ήταν αδύνατον να διεκδικήσει ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, περιορίστηκε στην 8η θέση και στο Κύπελλο πήγε στράφι η μεγάλη πρόκριση στους «16» κόντρα στη Σανγκάη Πορτ, καθώς στα προημιτελικά έχασε από την Νταλίαν που υποβιβάστηκε.

Ο Γιου Γκενγουέι τον Μάρτιο θα κλείσει τα τρία χρόνια στον πάγκο. Έχει αγωνιστεί σε όλη την καριέρα του ως παίκτης μόνο στον σύλλογο και έχει κάνει εξαιρετική δουλειά όλο αυτό το διάστημα με το ρόστερ που είχε να διαχειριστεί. ΑΠό το ρόστερ έφυγαν όλοι οι ξένοι Μερίδα (Μ), Αντουχάρ (Α), Μπέριτς (Ε), Ρόσα (Ε), Βιτάνοφ (Μ) που είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο. Λογικά στην άμυνα θα της βγει ο Κροάτης Σκόριτς που ήταν από τους κορυφαίους της Κανγκζού. Έχει εμπειρία ο Αυστραλός στόπερ Γκραντ και για να σηκώσουν το βάρος στην επίθεση ήρθαν οι Αντέμι, Καμπάνιο και Φιόλιτς. Διατήρησε και τον διεθνή επιθετικό Ξιε παρότι υπήρχε ενδιαφέρον από άλλους συλλόγους.

Στα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε προβλημάτισε. Στο τελευταίο από αυτά έχασε 3-0 από την Πολίς στην Ταϊλάνδη. Οι ξένοι που ήρθαν χρειάζονται χρόνο για να προσαρμοστούν, αλλά έχει τη στήριξη του κόσμου στις κερκίδες και περιμένουμε να τερματίσει πάλι κάπου στη μέση της βαθμολογίας.

cta_box_bg
ΕΔΩ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 4X ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΤΗΣ BETSSON ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσανγκτσούν Γιατάι

Δεύτερη συνεχόμενη κακή χρονιά για τη Γιατάι. Καμία μεταγραφή δεν της βγήκε και δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα οι ξένοι παίκτες. Έπαιξε σημαντικό ρόλο και ότι διακόπηκε ο δανεισμός του επιθετικού Λεονάρντο από τη Σάντονγκ λόγω οικονομικών προβλημάτων. Στα περισσότερα παιχνίδια πέρυσι είχε μέτρια έως κακή απόδοση και είναι δίκαιη η 9η θέση. Ούτε στο Κύπελλο μπόρεσε να κυνηγήσει το κάτι παραπάνω χάνοντας 1-0 στους «16» από τη νεοφώτιστη Κινγκντάο.

Ο Τσεν Γιανγκ ήταν αυτός που επανέφερε τον σύλλογο στη Σούπερ Λιγκ και σε λίγο θα κλείσει τα τέσσερα χρόνια στον πάγκο. Είναι προπονητής αρέσκεται να παίζει επιθετικά ανεξαρτήτως αντιπάλου και δεν θα κινδυνέψει η θέση του αν δεν πάει κάτι καλά φέτος. Αποχώρησαν ο Δανός στόπερ Οκορέ, ο Σέρβος επιθετικός Λούκιτς που δεν πρόσφεραν τίποτα, ενώ πήγε στη Σάντονγκ ο χρήσιμος φορ Μπι Τζινχάο. Ήρθαν κάποιοι έμπειροι γηγενείς και από τους ξένους αποκτήθηκαν οι Μπέριτς (Ε), Γκιγιέρμε (ΜΕ) και Ρόσιτς (Α).

Στα δύο τελευταία και πιο δυνατά φιλικά που έδωσε έχασε 2-0 από την πρωταθλήτρια Σανγκάη Πορτ και 2-1 από τη Ζετζιάνγκ. Νωρίτερα είχε κερδίσει 3-2 τη Ζετζιάνγκ και δεν μπορεί να καταφέρει κάτι καλύτερο αυτή τη χρονιά. Θεωρούμε ότι θα κινηθεί στα ίδια περίπου επίπεδα.

Χενάν

Η περσινή σεζόν είναι κάτι παραπάνω από θετική για τη Χενάν. Ο στόχος της παραμονής επετεύχθη χωρίς προβλήματα, τερμάτισε στη 10η θέση και πέτυχε ορισμένες σημαντικές νίκες, όπως αυτή με 3-1 κόντρα στην πρωταθλήτρια Σανγκάη Πορτ. Με αυτό το ρόστερ που είχε δεν θα μπορούσε να πετύχει κάτι παραπάνω. Στο Κύπελλο αποκλείστηκε νωρίς στους «16» από την Νταλίαν.

Ο Ισπανός τεχνικός Ζάρκο είχε βρεθεί αρκετές φορές μία ανάσα πριν την απόλυση μετά το κακό ξεκίνημα. Σταδιακά όμως πήρε τα επιθυμητά αποτελέσματα και στο τέλος πιστώθηκε την επιτυχία. Παραδόξως όμως έλυσε το συμβόλαιο του και στη θέση του ήρθε ο Νοτιοκορεάτης Ναμ Κι – Ιλ. Θεωρητικά είναι μία αμφιλεγόμενη επιλογή, καθώς δεν πέτυχε στην Τζετζού και λίγο πριν το τέλος της προηγούμενης χρονιάς απολύθηκε. Ο Πολωνός χαφ Μερτσεγιόφκι αποφάσισε να κρεμάσει τα παπούτσια του και θεωρούνται απώλειες ο εξτρέμ Μπέρτο και ο Βόσνιος στόπερ Σούντζιτς που ήταν βασικοί. Έχει την εμπειρία από τη λίγκα για να βοηθήσει ο φορ Ατσεαμπόνγκ. Ερωτηματικό είναι οι Μαϊντανά (Α) και Μπρούνο Ναζάριο (ΜΕ), που έρχονται από τη Β’ κατηγορία της Βραζιλίας.

Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε έχασε 1-0 από την Γκουανξί της Β’ κατηγορίας, ενώ λίγες μέρες νωρίτερα κέρδισε 4-2 την άλλοτε δύναμη της Ασίας, Γκουανγκζού. Είναι άγνωστο αν θα της βγει η επιλογή με τον Ναμ Κι στον πάγκο. Υπάρχουν όμως ομάδες που βρίσκονται σε χειρότερη μοίρα και για αυτό δεν περιμένουμε να μπει σε μπελάδες με την παραμονή.

Μεϊζού Χάκα

Παρουσιάστηκε αρκετά πεσμένη πέρυσι η Μεϊζού σε σχέση με την πρώτη της σεζόν στη Σούπερ Λιγκ. Εκτός έδρας εμφάνισε χτυπητές αδυναμίες τρέχοντας σερί 1-2-9, αλλά υπήρχαν χειρότερες ομάδες όπως Σενζέν και Νταλίαν με αποτέλεσμα να πάει σε μία άνετη παραμονή (11η θέση). Ούτως ή άλλως δεν είχε τόσο κακή ομάδα και εντός έδρας δεν αποτέλεσε εύκολο αντίπαλο.

Ο Σέρβος Μίλαν Ρίστις την είχε οδηγήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Σούπερ Λιγκ και μετά από μία τριετία αποτέλεσε παρελθόν. Τη θέση του πήρε ο Ισπανός Πάμπλο Βιγιάρ που στην τελευταία του δουλειά στη Βιζέλα απολύθηκε. Αντιμετωπίζει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και δεν μπόρεσε να κάνει τις μεταγραφές που ήθελε. Οι ξένοι που ήρθαν είναι ο Καμερουνέζος επιθετικός Ρούνεϊ που έχει περάσει από τα μέρη μας και ο στόπερ Μόρις. Σημαντικότερη αποχώρηση είναι αυτή του Σέρβου στόπερ Ντούγκαλιτς που είχε ακουστεί ότι μπορεί να πάρει υπηκοότητα για να αγωνιστεί στην εθνική ομάδα της Κίνας.

Σοβαρά συμπεράσματα από τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσε δεν μπορούν να βγουν. Σε ένα από αυτά έμεινε στο 2-2 με τη Γιουνάν που ανέβηκε φέτος στη Β’ κατηγορία. Βρίσκεται με νέο προπονητή πλέον και είναι άγνωστο αν της βγει, οπότε είναι αναγκασμένη να δώσει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Κανγκζού

Στα 2/3 της περσινής σεζόν τα πήγε εξαιρετικά για τα δεδομένα της εξασφαλίζοντας πρόωρα την παραμονή. Από εκείνο το σημείο και έπειτα όμως βγήκαν στην επιφάνεια μεγάλα οικονομικά προβλήματα που έφεραν αποχωρήσεις βασικών παικτών πριν καν τελειώσει η χρονιά. Ενδεικτικό της εικόνας της είναι ότι το τέλος του πρωταθλήματος τη βρήκε να τρέχει σερί 0-1-8 και τελικά να καταλήγει στη 12η θέση.

Ο γηγενής Ζάο Τζουνζέ στην πρώτη του σεζόν στον σύλλογο τα πήγε περίφημα και κέρδισε επάξια την παραμονή του στον πάγκο. Δεν μπόρεσε να βρει λύση στα οικονομικά του συλλόγου και έτσι τιμωρήθηκε με απαγόρευση μεταγραφών από τη ΦΙΦΑ. Παράλληλα αποτέλεσαν παρελθόν ο πολύτιμος εξτρέμ Οβούσου και ο σημαντικός επιθετικός Λοκάντια, μαζί με κάποιους ακόμη βασικούς γηγενής. Νωρίτερα είχε αποχωρήσει ο ηγετικός στόπερ Σκόριτς και έμεινε με μόλις δύο ξένους στο ρόστερ.

Τα αποτελέσματα στα φιλικά προετοιμασίας ήταν αναμενόμενα απογοητευτικά. Έχασε 5-0 από Γιουνάν, 2-0 από Σαανξί και 2-0 από Γκουανξί με όλες να αγωνίζονται στη Β’ κατηγορία. Στα «χαρτιά» δείχνει ότι πολύ δύσκολα θα αποφύγει την τελευταία θέση ακολουθώντας το παράδειγμα άλλων ομάδων που ήταν στην ίδια κατάσταση τα προηγούμενα χρόνια, υποβιβάστηκαν και τελικά διαλύθηκαν.

cta_box_bg
Νέα μεγάλη προσφορά* που δεν παίζεται για στοίχημα & live στοίχημα! ΕΓΓΡΑΦΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κινγκντάο Μανάτι

Στην επιστροφή της στη μεγάλη κατηγορία η Κινγκντάο στάθηκε εξαιρετικά και πέτυχε χωρίς μεγάλα προβλήματα τον στόχο της παραμονής (13η θέση). Πάλεψε στα περισσότερα παιχνίδια που έδωσε και στο τέλος χαλάρωσε κλείνοντας τη σεζόν με απολογισμό 1-2-2. Στο Κύπελλο τα έδωσε όλα για να κάνει την υπέρβαση και να φτάσει στον τελικό, αλλά στα ημιτελικά έχασε 1-0 εντός έδρας από τη Σανγκάη Σενχούα.

Ο Ισπανός τεχνικός Αντόνιο Γκόμεθ προτίμησε να παραιτηθεί τον Δεκέμβριο και στη θέση του προσλήφθηκε ο Βούλγαρος Γιάσεν Πετρόφ που έχει εμπειρία από τη λίγκα και η τελευταία του δουλειά ήταν στην εθνική ομάδα της χώρας του. Εδώ και πολλά  χρόνια η καριέρα του βρίσκεται σε πτώση και δεν έχει παρουσιάσει κάτι ανάλογο με αυτό όταν βρισκόταν στον πάγκο της Σιγιαζουάνγκ (η νυν Κανγκζού). Μεταγραφικά ήταν μετρημένες οι κινήσεις που έκανε. Κράτησε τους Σάριτς (Μ) και Κανγκούα (Ε). Από τους ξένους αποκτήθηκαν οι Μποακιέ (Ε), Ντιέγκο Λόπες (Μ), Μίλοβιτς (Α) και αποχώρησε ο Κοσταρικανός επιθετικός Φορμπς.

Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε γνώρισε τη συντριβή 4-0 από τη Σανγκάη Σενχούα. Ίσως να μην μπορέσει να βοηθήσει ο Πετρόφ και ζητούμενο να βρει την περσινή σταθερότητα που της χάρισε την παραμονή. Θεωρούμε ότι έχει ένα ισχνό προβάδισμα για να αποφύγει μία από τις δύο τελευταίες θέσεις.

Ναντόνγκ

Σώθηκε από καθαρή... σπόντα πέρυσι η Ναντόνγκ. Την τελευταία αγωνιστική έχασε 2-1 εντός έδρας από την αδιάφορη Τιαντζίν, αλλά στάθηκε τυχερή που ταυτόχρονα η πρωταθλήτρια Σανγκάη Πορτ δεν «χαρίστηκε» στην Νταλίαν κερδίζοντας 3-2 με ανατροπή. Γενικά η σεζόν ήταν προβληματική αλλάζοντας συνολικά τέσσερις φορές πρόσωπο στον πάγκο.

Ο Ντέιβιντ Πατρίτσιο παρότι έσωσε την κατηγορία αντικαταστάθηκε από τον Σέρβο Μιχαΐλο Τζουράσοβιτς και μένει να φανεί αν θα βγει στη διοίκηση η κίνηση αυτή. Μεταγραφικά υπήρξαν πολλές ανακατατάξεις. Ο αμυντικός Μπρεσάν ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος παίκτης πέρυσι, αλλά αποχώρησε για τον ΟΦΗ. Μαζί έφυγαν οι επιθετικοί Μπαλντέ, Καστίγιο που ήταν αναντικατάστατοι και ο μέσος Μορελάτο. Περιμένει πολλά από τον Μεξικανό επιθετικό Γκοντίνεθ, έχει την εμπειρία ο εξτρέμ Καλόν που κατέκτησε τον τίτλο με τη Σανγκάη Πορτ και για την άμυνα ήρθε ο Νιγηριανός Άντονι. Αποκτήθηκαν και γηγενείς για να δώσουν βάθος.

Στο πιο πρόσφατο φιλικό έχασε 2-1 από την αξιόλογη Ναντζίνγκ της Β’ κατηγορίας. Νωρίτερα είχε κερδίσει 1-0 την ακόμη πιο αδύναμη Γου Ξι. Θεωρητικά είναι το φαβορί για την προτελευταία θέση. Ζητούμενο να βγουν οι αλλαγές στους ξένους για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Σενζέν Πενγκ Σίτι

Ήταν με διαφορά η καλύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας και κατέκτησε στο ρελαντί τον τίτλο τερματίζοντας στο +8 από τη δεύτερη θέση. Το 47% των μετοχών του συλλόγου ανήκει στον όμιλο που έχει τη Μάντσεστερ Σίτι και ήταν λογικό να γίνουν επενδύσεις όλα τα προηγούμενα χρόνια. Φέτος άλλαξε ονομασία και πόλη. Από Σιτσουάν όπως ήταν από τη ίδρυση της πριν μία εξαετία, πλέον μετονομάστηκε Σενζέν Πενγκ Σίτι.

Ο Ισπανός Χέους Τάτο ανέλαβε χρέη υπηρεσιακού πέρυσι και μονιμοποιήθηκε στον πάγκο. Είναι η πρώτη του δουλειά πως πρώτος προπονητής και μία ευκαιρία για τον ίδιο. Προτίμησε να βασιστεί στο ίδιο ρόστερ και δεν άλλαξε σχεδόν τίποτα. Από τις μεταγραφές που έκανε αναμφίβολα ξεχωρίζει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Τιάγκο Αντράντε που ήρθε ως δανεικός από τη Νιου Γιορκ Σίτι.

Στο τελευταίο φιλικό που έδωσε παρουσιάστηκε πανέτοιμη κερδίζοντας 3-1 την Κανγκζού. Ο Αντράντε είναι ο ακριβότερος παίκτης που ήρθε στο πρωτάθλημα τον χειμώνα και υπάρχει ο ενθουσιασμός από την πρώτη σεζόν της ιστορία της στη Σούπερ Λιγκ. Θεωρούμε ότι είναι σε θέση να κερδίσει την παραμονή.

Κινγκντάο Γουέστ Κόαστ

Μέσα σε μία πενταετία η Κινγκντάο κατάφερε να πανηγυρίσει τρεις διαδοχικές ανόδους που την έφεραν για πρώτη φορά στην ιστορία της στη Σούπερ Λιγκ. Ήταν από τις πιο σταθερές ομάδες πέρυσι στη Β’ κατηγορία και στα κρίσιμα σημεία έδειξε χαρακτήρα τερματίζοντας δικαίως στη δεύτερη θέση.

Ο Βούλγαρος Ζόραν Γιάνκοβιτς έμεινε στον πάγκο για περίπου 155 μέρες και είναι ο άνθρωπος που την ανέλαβε στη μέση της περσινής σεζόν. Προτίμησε όμως να παραιτηθεί και τη θέση ήρθε ο Χισάσχι Κουροσάκι που σίγουρα είναι μία επιλογή αμφιβόλου ποιότητας. Μεταγραφικά δείχνει να είναι κατά πολύ ενισχυμένη. Ξεχωρίζουν οι προσθήκες των Εντουάρντο Ενρίκε (Ε), Χαρογιάν (Α), Ριάσκος (Ε), Τανκέ (Ε), Μπογκέλ (Ε). Ο τελευταίος προέρχεται από κακή σεζόν στην Αλ Ουέχντα της Σαουδικής Αραβίας. Ήρθαν και κάποιοι γηγενείς που έχουν την εμπειρία από αυτό το επίπεδο.

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι που έδωσε έχασε 1-0 από τη Γιατάι. Νωρίτερα είχε χάσει 3-1 από την Ουλσάν που αγωνίζεται στη Γ’ κατηγορία της Νότιας Κορέας δείχνοντας ότι χρειάζεται χρόνο για να «δέσει». Οι παίκτες που ήρθαν έχουν την ποιότητα για να τη διατηρήσουν στη Σούπερ Λιγκ, αρκεί να της βγει η επιλογή του Κουροσάκι στον πάγκο.

Επιμέλεια: Δημήτρης Σιώρης

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Ενισχυμένες* Αποδόσεις
Επιστροφή στο 0-0
Cash Out* (Partial, Auto & Stop Loss)
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+11
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
GR
Ασιατικά
Bet Builder*
Cash Out*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Android App
+10
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Άμεσο cash out*
Ικανοποιητικές αποδόσεις
Πλήθος ειδικών στοιχημάτων
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
GR
Cash Out*
VAR Cashback
Αποδόσεις κάτω του 2.00
Cash out* Quick Log In Aσιατικά
+1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Stoiximan
Pamestoixima.gr
Novibet
Bwin
Betsson
Fonbet
Bet365
Netbet
Betshop
Sportingbet
Απόδοση Stoiximan
Απόδοση Pamestoixima.gr
Απόδοση Novibet
Απόδοση Bwin
Απόδοση Betsson
Απόδοση Fonbet
Απόδοση Bet365
Απόδοση Netbet
Απόδοση Betshop
Απόδοση Sportingbet
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση
Υψηλότερη απόδοση