foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ34
ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Γερμανία: Ρόστερ – Προγνωστικά – Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 19:32
Euro 2021 Γερμανία.jpg

Παραδοσιακή υπερδύναμη του ευρωπαϊκού και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, η Γερμανία συμμετέχει ανελλιπώς σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και συγκαταλέγεται επί μονίμου βασέως στα φαβορί για την κατάκτηση τους. Με τρεις κατακτήσεις και τρεις ακόμα συμμετοχές σε τελικούς, η «Νασιονάλμανσαφτ» θεωρείται δικαίως ένα από τα πιο επιτυχημένα σύνολα στη διοργάνωση. Στο Euro 2020 μπαίνει με φιλοδοξίες και σκοπό να αποδείξει πως η αποτυχημένη πορεία στο Μουντιάλ του 2018 ήταν απλώς μια... κακή παρένθεση. Κι από τη στιγμή που διαθέτει παίκτες της κλάσης του Νόιερ, του Γκιντογκάν και το Βέρνερ, είναι λογικό οι στοιχηματικές να τη θεωρούν ως μια από τις πρώτες επιλογές για την κατάκτηση του τροπαίου.

Στο παρακάτω άρθρο η ομάδα του Foxbet.gr θα σας παρουσιάσει όλα όσα πρέπει να ξέρετε για την Euro 2020 Γερμανία. Τα πάντα για το ρόστερ, τις τακτικές του Λεβ, καθώς και προγνωστικά και εκτιμήσεις -βασισμένα στις πιο πρόσφατες αποδόσεις.

Euro 2021 Γερμανία αποδόσεις

Μαζί με την Ισπανία, η Euro 2021 Γερμανία θεωρείται από τις στοιχηματικές η τέταρτη πιο πιθανή νικήτρια της διοργάνωσης, έχοντας μπροστά τους μόνο το Βέλγιο, την Γαλλία και την Αγγλία. Το ενδεχόμενο να «πάντσερ» να τερματίσουν στην πρώτη θέση επιστρέφει εννιά φορές το ποντάρισμα μας. Απόδοση που... ξενίζει τους περισσότερους. Έχει να κάνει ωστόσο με την πρόσφατη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο, η οποία ήταν καταστροφική. Ανάλογη ήταν η πορεία της Γερμανίας και στο Nations League, με αποκορύφωμα τη συντριβή με σκορ 6-0 από την Ισπανία τον Νοέμβριο του 2020, με αποτέλεσμα πλέον να έχει υποχωρήσει στη 12η θέση της παγκόσμιας κατάταξης.

Μπορεί λοιπόν η «Μάνσαφτ» να αλλάξει την κατάσταση στο Euro 2021; Δεδομένα υπάρχουν η ικανότητα και η εμπειρία. Συν τοις άλλοις υπάρχει και το πλεονέκτημα της έδρας. Μέχρι τα προημιτελικά (εφόσον φτάσουν μέχρι εκεί) οι Γερμανοί θα κληθούν να δώσουν όλα τους τα ματς εντός έδρας, στο «Αλιάνζ Αρίνα» του Μονάχου. Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση της Βαυαρίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα βέβαια αν θα υπάρξει κόσμος στις κερκίδες, ξεκάθαρα ωστόσο το γήπεδο είναι πλεονέκτημα για τους παίκτες του Γιόακιμ Λεβ.

Με βάση τα παραπάνω λοιπόν και μετά από το σχετικό... σκανάρισμα σε αγορές και αποδόσεις, καταλήξαμε πως υπάρχει value στα εξής:

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να τερματίσει η Γερμανία στην 1η θέση του ΣΤ' Ομίλου 2.50 Sportingbet
Να αναδειχθεί ο Γκιντογκάν MVP της διοργάνωσης 67.00 Bwin
Να κατακτήσει η Γερμανία το Euro 2020 9.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Γερμανία πρόγραμμα

Συμμετέχει στον ΣΤ' Όμιλο, ο οποίος έχει χαρακτηριστεί -δικαίως- και ως «όμιλος του θανάτου». Κι αυτό διότι εκτός από τη Γερμανία, στο ίδιο γκρουπ υπάρχουν η Γαλλία και η Πορτογαλία, με την Ουγγαρία να συμπληρώνει το παζλ. Δεδομένου ωστόσο πως θα δώσει όλα τα παιχνίδια στο Μόναχο, είναι πλεονέκτημα για την ίδια. Κάτι που αντανακλάται και στις αποδόσεις της.

Παρ' όλα αυτά, πιθανότατα οι διασταυρώσεις στη φάση των νοκ-άουτ θα παίξουν το ρόλο τους. Αν τερματίσει στην κορυφή, ή τη δεύτερη θέση του ομίλου, είναι εξαιρετικά πιθανό να «σταυρώσει» με την Αγγλία, που ποτέ δεν μπορείς να την υποτιμήσεις. Πόσο μάλλον όταν οι αναμετρήσεις των δύο τους, έχουν ισχυρό background. Υπάρχει βέβαια και το σενάριο να τερματίσει τρίτη και να πέσει πάνω στην Ολλανδία, ή τις πρώτες από τον Α' και τον Β' Όμιλο.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό Euro 2020 – 2021 Γερμανία πρόγραμμα για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Γαλλία - Γερμανία 15/6, 22:00 «Αλιάνζ Αρίνα», Μόναχο
Πορτογαλία - Γερμανία 19/6, 19:00 «Αλιάνζ Αρίνα», Μόναχο
Γερμανία - Ουγγαρία 23/6, 22:00 «Αλιάνζ Αρίνα», Μόναχο

Μπορεί η Αγγλία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Αν αναλύσουμε τα δεδομένα και με βάση την ποιότητα που υπάρχει, η Euro 2021 Γερμανία είναι φαβορί -μαζί με τη Γαλλία- για να κόψουν πρώτες το νήμα στον ΣΤ' Όμιλο. Παρακάτω μπορείτε να δείτε συγκεντρωτικά τις αποδόσεις για όλα τα σενάρια που αφορούν τα «πάντσερ».

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να τερματίσει η Γερμανία 1η στον ΣΤ’ Όμιλο ⏩ 2.50 (Sportingbet)
Να προκριθεί η Γερμανία από τον Όμιλο ⏩ 1.10 (Bwin)
Να τερματίσει η Γερμανία 2η στον ΣΤ’ Όμιλο ⏩ 2.55 (Stoiximan)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Γερμανία στη φάση των νοκ-άουτ και με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
3η του Α' Ομίλου (Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία, Ελβετία), 3η του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 3η του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)
1η του Δ' Ομίλου (Αγγλία, Κροατία, Σκωτία, Τσεχία)
3η* 1η του Β' Ομίλου (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 1η του Γ' Ομίλου (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι

Euro 2021 προγνωστικά Γερμανία

Πορεία στον Όμιλο: Τουλάχιστον στα χαρτιά, το συμπέρασμα που μπορούμε να βγάλουμε, είναι πως η 1η θέση στον όμιλο, θα δώσει στη Γερμανία τον θεωρητικά ευκολότερο αντίπαλο. Από εκεί και πέρα τα πράγματα μπερδεύονται. Αν τερματίσει 2η, το πιθανό εμπόδιο της Αγγλίας στους «16» θα είναι ιδιαίτερα υψηλό, ενώ ως καλύτερη 3η ενδέχεται να πέσει πάνω στην Ολλανδία. Ακόμα κι έτσι πάντως, αν τα «πάντσερ» θέλουν να αποφύγουν κάποιο αντίπαλο, αυτός είναι σίγουρα οι Άγγλοι.

Πορεία στη διοργάνωση: Κάθε φορά που η Γερμανία έφτασε μακριά σε κάποια μεγάλη διοργάνωση, το τεράστιο ατού της ήταν η ομοιογένεια. Αυτή μεταφράζεται σε ένα δυνατό σύνολο όταν μιλάμε για την ενδεκάδα. Όχι απαραίτητα ποιοτικό, καθώς χαρακτηριστικό των «πάνστσερ» είναι το πάθος, η δύναμη και η εργατικότητα. Τις προϋποθέσεις να κερδίσουν τη διοργάνωση τις έχουν ξεκάθαρα, το ζήτημα είναι να... ξεφύγουν από την κατάσταση που έχουν οι ίδιοι διαμορφώσει τα τελευταία χρόνια.

Πρώτος σκόρερ: Σημαντικό ρόλο στα παραπάνω θα παίξει η πορεία των Τίμο Βέρνερ και Κάι Χάβερτς. Αμφότεροι καλούνται να αφήσουν πίσω τη μέτρια σεζόν τους στην Τσέλσι και να επικεντρωθούν στο στόχο. Εξάλλου, υπολογίζονται ως σημαντικές μονάδες στο ροτέισον του Γιόακιμ Λεβ. Ο Βέρνερ πληρώνει στο 19.00 για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης, μια απόδοση που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη, αν αναλογιστούμε πως σε 38 συμμετοχές με το εθνόσημο, έχει 15 γκολ.
Από εκεί και πέρα, ο Ιλκάι Γκιντογκάν έχει κάνει εξαιρετική σεζόν φέτος με την Μάντσεστερ Σίτι. Αν συνεχίσει από εκεί που το άφησε έχει σημαντικές πιθανότητες να αναδειχθεί πολυτιμότερος της διοργάνωσης. Στοίχημα που πληρώνει στο 67.00 (Bwin). Δεν μπορούμε δε να παραβλέψουμε την παρουσία του Μάνουελ Νόιερ.
 

 ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ:

Με βάση τη λογική, η Γερμανία θέλει να αποφύγει την Αγγλία στη φάση των «16». Και για να το πετύχει χωρίς δράματα, θα πρέπει να τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Θεωρούμε πως η «Νασιονάλμανσαφτ» θα το κυνηγήσει και γι' αυτό έχει λογική το 2.50 (Bwin) της πρωτιάς στον όμιλο. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως αν καταφέρει και προκριθεί, έχει τα φόντα να φτάσει μέχρι τον τελικό. Η συγκεκριμένη αγορά συναντάται στο 5.25 (Stoiximan).

Sportingbet
Βαθμολογία
9.1/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Ευελιξία στις συναλλαγές
check_3c
24ωρo chat στα Ελληνικά
check_3c
Εξελιγμένο Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γερμανία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Για να έχετε μια ακόμα πιο ολοκληρωμένη εικόνα για την Γερμανία Euro 2021, παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για την αποστολή της, τους παίκτες κλειδιά και τις τακτικές της, αλλά και το υλικό της συνολικά.

 
Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Μ. Νόιερ (Τ, 35) 98/0 Μπάγερν Μ.
Μπ. Λένο (Τ, 29) 8/0 Άρσεναλ
Κ. Τραπ (Τ, 30) 5/0 Άιντραχτ Φρ.
Μ. Χούμελς (Α, 32) 70/5 Ντόρτμουντ
Α. Ρίντιγκερ (Α, 28) 40/1 Τσέλσι
Μ. Γκίντερ (Α, 27) 38/2 Γκλάντμπαχ
Ε. Τσαν (Α, 27) 33/1 Ντόρτμουντ
Ν. Ζίλε (Α, 25) 29/1 Μπάγερν Μ.
Λ. Κλόστερμαν (Α, 25) 12/0 Λειψία
Μ. Χάλστενμπεργκ (Α, 29) 8/1 Λειψία
Ρ. Κοχ (Α, 24) 7/0 Λιντς
Ρ. Γκόσενς (Α, 26) 5/0 Αταλάντα
Κ. Γκίντερ (Α, 28) 1/0 Φράιμπουργκ
Τ. Κρόος (Μ, 31) 101/17 Ρεάλ Μ.
Τ. Μίλερ (Μ, 31) 100/38 Μπάγερν Μ.
Ζ. Κίμιχ (Μ, 26) 53/3 Μπάγερν Μ.
Ι. Γκιντογκάν (Μ, 30) 45/10 Μάντσεστερ Σ.
Λ. Γκορέτσκα (Μ, 26) 32/13 Μπάγερν Μ.
Λ. Σανέ (Μ, 25) 28/6 Μπάγερν Μ.
Κ. Χάβερτς (Μ, 22) 13/3 Τσέλσι
Φ. Νόιχαουζ (Μ, 24) 5/1 Γκλάντμπαχ
Γ. Χόφμαν (Μ, 28) 2/0 Γκλάντμπαχ
Τζ. Μουζιάλα (Μ, 18) 2/0 Μπάγερν Μ.
Τ. Βέρνερ (Ε, 25) 38/15 Τσέλσι
Σ. Γκνάμπρι (Ε, 25) 20/15 Μπάγερν Μ.
Κ. Φόλαντ (Ε, 28) 10/1 Μονακό

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

Αυτή τη στιγμή η Euro 2020 Γερμανία στη μεσαία γραμμή είναι υπερπλήρης και πιθανότατα διαθέτει τα πιο ποιοτικά χαφ στη διοργάνωση. Ιλκάι Γκιντογκάν, Ζοσούα Κίμιχ και Λέον Γκορέτσκα δημιουργούν υπεροπλία στα χαφ. Οι Γκιντογκάν και Κίμιχ ουσιαστικά είναι οι «εγκέφαλοι» της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπάγερν Μονάχου αντίστοιχα, ενώ ο εξαιρετικά πολύτιμους για την τελευταία είναι και ο εξτρέμ Σανέ. Ο Λεβ συνηθίζει να εναλλάσσει το 4-3-3 με το 3-5-2, ένα σύστημα βέβαια που σε μεγάλο βαθμό έφερε και την ήττα - σοκ από τη Βόρεια Μακεδονία στις 31 Μαρτίου του 2021.

Η παρουσία του Μάνουελ Νόιερ κάτω από τα δοκάρια αποτελεί εγγύηση, με τους Αντόνιο Ρίντιγκερ, Χούμελς και Ματίας Γκίντερ να τον πλαισιώνουν στην άμυνα, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό είναι μπροστά. Τίμο Βέρνερ, Σέρζε Γκνάμπρι και Αμίν Γιουνές είναι μεν ποιοτικότατοι, προέρχονται ωστόσο από μέτρια σεζόν. Καθαρά βάσει αριθμών πάντως, η επιλογή του Γκνάμπρι για τον πρώτο σκόρερ της διοργάνωσης στο 20.00 είναι μια καλοπληρωμένη επιλογή, καθώς σε 20 συμμετοχές μετράει 15 τέρματα.

Η πιθανή ενδεκάδα

Όπως έγινε αντιληπτό και παραπάνω, το πιο μεγάλο δίλημμα είναι η γραμμή κρούσης. Ο Γκνάμπρι δείχνει να έχει ένα μικρό προβάδισμα, με τους Σανέ και Χάβερτς στις πλευρές. Δεν αποκλείεται ωστόσο να επιλεχθεί εν τέλει βασικός ο Βέρνερ. Οι Γκιντογκάν, Κίμιχ και Γκορέτσκα θα καλύψουν τα χαφ, με τους Μουσιαλά και Νόιχαουζ να αποτελούν δύο καλές λύσεις από τον πάγκο, δεδομένης της καλής τους φετινής κατάστασης. Οι Χούμελς, Ρίντιγκερ, Γκίντερ και Κλόστερμαν είναι οι πρώτες επιλογές για την άμυνα, με την θέση του Νόιερ στον «άσο» να είναι εξασφαλισμένη.

Ο προπονητής

Ο Γιόακιμ Λεβ έχει αισίως συμπληρώσει 15 χρόνια στον πάγκο των «πάντσερ» και είναι ο μακροβιότερος στην ιστορία τους. Με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2014, είναι αναμφίβολα ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές που έχουν κοουτσάρει τους Γερμανούς. Το Euro 2020 πάντως θα είναι η τελευταία του διοργάνωση από αυτό το πόστο, καθώς έχει ανακοινώσει από τις αρχές Μαρτίου πως μετά από αυτό θα αποσυρθεί. Από το 2006 που ανέλαβε -μετά από δύο χρόνια ως βοηθός- μετράει 122 νίκες σε 192 παιχνίδια. Στο διάστημα αυτό η Γερμανία κατέκτησε το Μουντιάλ του 2014, πήρε την 3η θέση σε αυτό το 2010, ενώ υπήρξε φιναλίστ στο Euro του 2008.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Euro 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ