foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ72
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Ρωσία, Premier League: Restart 2020

Αφιερώματα | 16 Ιουν 2020 15:17
Premier-League-2019-20.jpg

H Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας επανέρχεται σε πλήρη δράση έπειτα από 13 εβδομάδες. Μάλιστα, παρουσία κόσμου στις εξέδρες και δη από 10% έως 30% (θα αποφασιστεί τις επόμενες μέρες) της χωρητικότητας του γηπέδου χωρίς, βέβαια, να επιτρέπεται η παρουσία οπαδών των φιλοξενούμενων, ενώ υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στη μάχη της παραμονής.

Συγκεκριμένα, όπως αποφασίστηκε στις 15 Μαΐου, δεν θα υπάρξουν μπαράζ. Αυτό σημαίνει ότι η 15η και 16η της βαθμολογίας θα υποβιβαστούν άμεσα και θα ανέβουν οι δύο πρώτοι της δεύτερης κατηγορίας. Αν, όμως, κάποια από τις δύο ομάδες της FNL δεν πληροί τα κριτήρια αδειοδότησης, τότε αυτοί οι σύλλογοι θα αντικατασταθούν με άλλους, με τη Λίγκα, όπως αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωση της, να δίνει προτεραιότητα στις ομάδες που θα τερματίσουν στη 15η και 16η θέση της RPL.

Το πρωτάθλημα, λοιπόν, ξεκινά στις 19 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουλίου με αρκετές εμβόλιμες αγωνιστικές και με δικαίωμα 5 αλλαγών στις ομάδες, ενώ κανονικά θα παιχτεί και το Κύπελλο. Συγκεκριμένα, στις 24 Ιουνίου θα γίνει ο αναβληθείς προημιτελικός ανάμεσα στη Σινίκ και την Ουράλ. Στις 18/7 θα παιχτεί ο ημιτελικός Ζενίτ-Σπαρτάκ και στις 19/7 αυτός ανάμεσα στη Χίμκι και τον νικητή του Σινίκ-Ουράλ, ενώ στις 25/7 θα γίνει τελικός στην Αικατερινούπολη.

Οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ Ρωσίας


Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης

Είναι στο +9 από τους διώκτες της και επί της ουσίας θα χάσει τον τίτλο, αν "αυτοκτονήσει", ενώ διεκδικεί και το Κύπελλο παίζοντας εντός στους "8" με τη Σπαρτάκ. Ενδεχομένως το βράδυ της 5ης Ιουλίου μετά το ντέρμπι της 26ης αγωνιστικής με την Κράσνονταρ να ξέρει αν μπορεί να ξεκινήσει τα πανηγύρια για τον τίτλο. Οικονομικά είναι σταθερή με ένα "ψαλίδι" 50% σε συμβόλαια και μισθούς για τον Απρίλιο και τον Μαΐο, ενώ δεν είχε κρούσμα του νέου ιού. Στα των των φιλικών, νίκησε με 5-3 την Όρενμπουργκ και με 1-0 την Ούφα.

Λοκομοτίβ Μόσχας

Η καραντίνα έφερε σημαντικές αλλαγές στους Μοσχοβίτες που διεκδικούν θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας αρκετά σκαμπανεβάσματα καθ' όλη τη σεζόν. Κατ' αρχήν αποχώρησε η "αλεπού των πάγκων", Γιούρι Σέμιν και αντικαταστάθηκε από τον Σέρβο τεχνικό Μάρκο Νίκολιτς, που εργαζόταν εσχάτως στην ουγγρική Φεχέρβαρ και είχε ακουστεί και για την ΑΕΚ. Έφυγε ο βασικότατος και πολύπειρος Χέβεντες, που επικαλέστηκε φόβο για τον κορωνοϊό. Και μίας και η κουβέντα πήγε στον ιό, είχε 4 κρούσματα και δη οι Φαρφάν (Μ-Ε, 0/0 λόγω σοβαρού τραυματισμού), Κοντσένκοβ (Τ, 2/0), Τουγκάρεβ (Μ, 5/0) και Σουλεϊμάνοβ (Ε, 1/0). Στα της προετοιμασίας είχε ένα φιλικό 1-1 με τη Ντιναμό.

Κράσνονταρ

Ήταν αρκετά ασταθής πριν την καραντίνα και έχασε βαθμούς που δεν περίμενε κανείς όπως στο εντός 1-1 με την Όρενμπουργκ ή το 0-0 με την Τάμποφ. Είναι, πάντως, ακόμα μέσα στο πρωτάθλημα, αλλά και το Τσάμπιονς Λιγκ έχοντας, ωστόσο, πολύ δύσκολο πρόγραμμα στις 4 πρώτες αγωνιστικές της επανέναρξης του πρωταθλήματος. Παίζει εντός με τις Ντιναμό Μόσχας και Ζενίτ και εκτός με την "κολλητή" της Ζενίτ, Όρενμπουργκ και τη Ροστόφ που διεκδικεί εισιτήριο για το UCL. Είχε ένα κρούσμα κορωνοϊού και δη του 20χρονου σταρ της Σάπι Σουλεϊμάνοβ (Ε, 20/4), ενώ δεν έδωσε κάποιο φιλικό.

Ροστόφ

Είναι, αναμφισβήτητα, μία από τις αποκαλύψεις της σεζόν με σπουδαία "διπλά" όπως το 3-1 επί της ΤΣΣΚΑ, το 4-1 επί της Σπαρτάκ και το 2-1 επί της Λοκομοτίβ, ενώ δεν έχασε στο Κράσνονταρ (2-2). Έτσι διεκδικεί την έξοδό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Στο θέμα των αμοιβών, δεν υπήρξε κάποια αναφορά για μειώσεις, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει κάποιο "ψαλίδι", ενώ να σημειωθεί πως μέσα στην καραντίνα ανανέωσε ο εκ των εμπειρότερων παικτών της, Κοζλόφ (Α, 22/0). Δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού, ενώ δεν έδωσε κάποιο φιλικό, αν και γράφτηκε πως ήθελε να σπάσει την καραντίνα για να δώσει κάποιο ματς.


 

Stoiximan
Βαθμολογία
9.5/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Άμεσες πληρωμές
check_3c
Εξαιρετικές Αποδόσεις
check_3c
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Ενδεχομένως, η καραντίνα να ήρθε σε καλό τάιμινγκ για την ΤΣΣΚΑ που με σερί 5 αγώνων χωρίς νίκη είναι μακριά από τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ για το UEL θα μπει σε περιπέτειες, αν δεν προσέξει. Κι αυτό γιατί έχει "πρόγραμμα-φωτιά". Παίζει εντός με τις Ζενίτ και Σπαρτάκ, ενώ κοντράρεται εκτός με τις Ντιναμό και Λοκομοτίβ. Γίνεται, λοιπόν, αντιληπτό πως έχει να ανέβει ένα "βουνό". Οικονομικά δεν επηρεάστηκε από την καραντίνα, ωστόσο θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει "ψαλίδι" που θα είναι μεγαλύτερο αν μείνει εκτός UCL, ενώ δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού. Έδωσε 2 φιλικά, ηττήθηκε με 3-2 από την Άρσεναλ Τούλα, ενώ κέρδισε με 10-0 τη Ροντίνα που παίζει στην PFL.

Ντιναμό Μόσχας

Η χρονιά ξεκίνησε πολύ άσχημα για τη Ντιναμό παρότι είχε ρίξει λεφτά για μεταγραφές. Η απομάκρυνση Χοχλόφ και η άφιξη Νόβικοβ, όμως, άλλαξε τα δεδομένα. Έχει βρει τον εαυτό της και διεκδικεί έξοδο στην Ευρώπη έχοντας, βέβαια, "βαρύ" πρόγραμμα με δύο σερί ματς κόντρα σε Κράσνονταρ (εκτός) και ΤΣΣΚΑ (εντός). Είχε 5 κρούσματα κορωνοϊου, αν και δεν επιβεβαιώθηκαν δημοσίως όλα, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ενώ στην προετοιμασία της για την επανέναρξη έδωσε φιλικό με τη Λοκομοτίβ (1-1), όπου έδειξε σε πολύ καλή κατάσταση. Να σημειωθεί πως επέστρεψε από την Τάμποφ, μιας και έληξε στις 31/5 ο δανεισμός τους ο Καρδόσο (Μ, 7/1).

Άρσεναλ Τούλα

Θα παλέψει για την 6η θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο, αν πάρει η Ζενίτ το Κύπελλο, ωστόσο η πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα. Ειδικά Σεπτέμβριο και Οκτώβριο δεν έκανε νίκη έχοντας 3 "Χ" σε 7 ματς. Δύσκολα θα μείνει μετά το τέλος της σεζόν ο κόουτς Τσερεβτσένκο και ήδη γράφτηκε το όνομα του Σέμιν, ενώ αποχώρησε ο Μπερχάμοφ (Μ-Ε, 1/1), που φέτος δεν βοήθησε λόγω τραυματισμού. Δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού, είχε κάποιες οικονομικές δυσκολίες και είναι δεδομένο το "ψαλίδι" σε συμβόλαια παικτών, ενώ να σημειωθεί πως σε πρόσφατο φιλικό κέρδισε με 3-2 την ΤΣΣΚΑ.

Σπαρτάκ Μόσχας

Μπαίνει με διπλό στόχο στην επανέναρξη της σεζόν. Θέλει να κατακτήσει τη 6η θέση για να βγει στην Ευρώπη, εφόσον η Ζενίτ την αποκλείσει στον ημιτελικό (18/7) του Κυπέλλου και πάρει το τρόπαιο. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας αποχώρησε ο Γερμανός, Σίρλε (Μ-Ε, 13/1), που δεν προσέφερε τα αναμενόμενα. Είχε δύο (τουλάχιστον τόσα αναφέρθηκαν) κρούσματα κορωνοϊού, τους μέσους Μπακάεβ (20/4), Ζόμπνιν (19/1), ενώ νόσησε και ο ιδιοκτήτης της, Λεονίντ Φεντούν. Οικονομικά υπήρξε "ψαλίδι" χωρίς, όμως, να γίνει γνωστό το ύψος του.


 

Netbet
Βαθμολογία
8.7/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Δωρεάν συναλλαγές 
check_3c
Ειδικά & Ασιατικά Χάντικαπ
check_3c
Φιλικό mobile
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ





 

Ούφα

Αγωνιστικά μπορεί να διεκδικεί την 6η θέση που υπό προϋποθέσεις δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο χάρις την καταπληκτική της πορεία έως τώρα, με δεδομένο πως πολλοί πίστευαν πως είναι για υποβιβασμό, ωστόσο ουδείς ασχολείται μ' αυτό. Κι αυτό γιατί η Red Bull και το γκρουπ των σεΐχηδων της Μάντσεστερ Σίτι ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην ομάδα για την έχουν ως... θυγατρική! Οικονομικά είχε μία σταθερότητα, δεν εμφάνισε κρούσμα κορωνοϊού, ενώ στη φιλική ήττα (1-0) από τη Ζενίτ άφησε πολύ καλές εντυπώσεις.

Ουράλ

Διπλός ο στόχος για την Ουράλ στην επανεκκίνηση της σεζόν. Να "καθαρίσει" γρήγορα την υπόθεση-παραμονή, όπου φαίνεται να είναι στο χέρι της με βάση το πρόγραμμα που έχει τουλάχιστον τις 4 πρώτες αγωνιστικές, αλλά και να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου που θα φιλοξενήσει στην πόλη της. Παίζει με τη Σινίκ στους "8" σε προημιτελικό που έχει αναβληθεί δις και αν περάσει, στους "4" με τη Χίμκι. Είχε κρούσμα κορωνοϊού με τον Πογκρέμπνιακ (Ε, 12/2), ενώ η διοίκηση προχώρησε σε ένα "ψαλίδι" στα συμβόλαια των παικτών, όπως ανέφερε και σε επίσημη ανακοίνωση, όπου διαβεβαίωνε ότι οικονομικά είναι σταθερή.

Τάμποφ

Αγωνιστικά, αν και νεοφώτιστη είναι αξιοπρεπέστατη με την εικόνα της να βελτιώνεται σημαντικά προς τα τέλη Οκτώβρη, όπου κατάφερε σε 9 ματς να κάνει 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Ωστόσο, οικονομικά είναι χάλια. Έχει χρέη 220.000 ευρώ, τα οποία θα πρέπει να πληρωθούν έως τις 20/6 και απ' ό,τι φαίνεται λόγω πανδημίας δεν έχει βρει τα χρήματα αυτά. Ταυτόχρονα, η διοίκηση εξετάζει τη συγχώνευση με τη Νίζνι, προκειμένου να σωθούν όλοι από τη χρεωκοπία. Τι θα συμβεί; Θα φανεί τις επόμενες μέρες. Να σημειωθεί πως από την ομάδα αποχώρησαν οι δανεικοί Χοσόνοφ (Μ, 7/0) και Καρδόσο (Μ, 7/1), ενώ δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού.

Σότσι

Η καραντίνα ήρθε στο χειρότερο σημείο για τη Σότσι που ήταν σε καλή κατάσταση με 3 σερί νίκες επί των Ουράλ, Όρενμπουγκ και Κράσνονταρ, ανέβαινε στη βαθμολογία και έδειχνε ικανή να σωθεί. Στη διακοπή έδωσε φιλικό με την Κράσνονταρ και τη διέλυσε με 4-1. Δεν είχε κρούσμα κορωνοϊού, ενώ δεν υπολογίζεται και ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, Αντίλ Ραμί, που είναι τραυματίας από την ημέρα που ήρθε. Οικονομικά είναι σχετικά καλά, με τον προπονητή Φεντότοφ να προβληματίζεται για το πώς θα είναι οι παίκτες μετά τη διακοπή.


 

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όρενμπουργκ

Θα παλέψει για την παραμονή. Προ καραντίνας είχε πολλά προβλήματα κυρίως στο αμυντικό της κομμάτι με αυτά να αυξάνονται στην επανεκκίνηση. Συνιστά μέγα πλήγμα η αποχώρηση του αρχισκόρερ της, Ντεσπότοβιτς (Ε, 20/8), ενώ θα έχει και νέο προπονητή, καθώς ο Κονσταντίν Εμελιάνοφ που ανέλαβε τον Δεκέμβρη μετά την αποχώρηση Φεντότοφ και κάθισε στον πάγκο της ομάδας σε μόλις 4 ματς, έδωσε τη θέση του στον Ιλσάτ Αϊτκούλοβ. Σημειώστε δε πως ήταν ομάδα που είχε και 3 κρούσματα του νέου ιού.

Ρούμπιν Καζάν

Θα παλέψει κι αυτή με νύχια και με δόντια για την παραμονή γνωρίζοντας ότι θα πρέπει να λύσει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στο σκοράρισμα, πράγμα στο οποίο αναφέρθηκε και ο κόουτς της ομάδας, Λεονίντ Σλούτσκι. Πρόσφατα έδωσε 2 φιλικά με την Κρίλια, όπου το ένα το κέρδισε με 3-1 και στο άλλο έμεινε στο 1-1. Κατά τη διάρκεια της καραντίνας είχε 5 κρούσματα του νέου ιού και δη τους Πλίεβ, Γέβτιτς, Μπέγκιτς, Ιβάν Κονοβάλοβ και Μπακάεβ. Όσο για τα οικονομικά, έχει τα θέματα της, με δεδομένο πως θα πρέπει και τον Αύγουστο να δώσει κάποια χρήματα για να αρθεί η απαγόρευση των μεταγραφών που της έχει επιβληθεί.

Κρίλια

Την περιμένει δύσκολη αποστολή με τον τεχνικό της, Μίοντραγκ Μπόζοβιτς, να δηλώνει: «είμαι στρατιώτης της ομάδας και πιστεύω, όπως και οι παίκτες μου, ότι μπορούμε να σωθούμε». Η καραντίνα της δημιούργησε κάποιες αναταράξεις στο οικονομικό, όμως η αγορά των δικαιωμάτων του Σομπόλεβ από τη Σπαρτάκ επέφερε μία ηρεμία. Δεν είχε κρούσμα του νέου ιού, ενώ λίγες μέρες πριν την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων έδωσε 2 φιλικά με τη Ρούμπιν (1-1, 1-3), στα οποία προβλημάτισε.

Αχμάτ

Είναι από τις ομάδες που κινδυνεύουν άμεσα με υποβιβασμό και γι' αυτό υποστήριξε ένθερμα την ιδέα της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος και της αύξησης των ομάδων από 16 σε 18 για την επόμενη περίοδο. Είχε αρκετά θέματα στο οικονομικό κατά τη διάρκεια της καραντίνας, όπως γράφτηκε, ενώ προκάλεσε αρκετές αναταράξεις το γεγονός ότι νόσησε από κορωνοϊό ο ιδιοκτήτης της, Ραμζάν Καντίροβ.

Τι παίζουμε

Η υπόθεση τίτλος φαίνεται να έχει κριθεί, εκτός πια κι αν η Ζενίτ δείξει τάσεις αυτοχειρίας και δώσει δικαιώματα. Ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοίχημα για τη 2η θέση. Μας αρέσει το 2.15 της Κράσνονταρ για τον απλούστατο λόγο πως η "Λόκο" είναι σε περίοδο αλλαγών με τον Σέμιν να αποχωρεί και να τον αντικαθιστά ο Νίκολιτς. Από κει και πέρα το 1.40 της Λοκομοτίβ να είναι ο 1ος σύλλογος της Μόσχας έναντι των άλλων τριών έχει πολλές πιθανότητες επιβεβαίωσης.

➡ Κράσνονταρ - Να τερματίσει στους πρώτους 2 (2.15)

Επιμέλεια: Κώστας Τέο

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ