Ανάλυση: Δεν της άξιζε η ήττα με 1-0 που γνώρισε από την Αούστρια, είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς, αλλά ήταν άστοχη. Η ειρωνεία είναι πως οι 4 καλύτερες στιγμές της παρουσιάστηκαν στον αρχισκόρερ της, Μπάκις (11 γκολ), όμως τις σπατάλησε όλες και τελικά το ματς κρίθηκε από το γκολ που δέχθηκε στο 67’. Με την ατυχία τα έβαλε ο τεχνικός Ζβόνιμιρ Σόλντο, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: «Η ομάδα ήθελε, αλλά τα χαλούσαμε στο τελευταίο βήμα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή την εμφάνιση για τη συνέχεια των πλέι άουτ». Παράλληλα τρέχει τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, ανανέωσε τα συμβόλαια των Λουκάσεβιτς (Α, 16/0), Μπάουερ (Α, 12/0) και Μπάκις (Ε, 20/11). Ο τελευταίος συμπλήρωσε κάρτες και θα λείψει από το σημερινό παιχνίδι, μαζί με τους Μένινγκ (Α, 16/0), Τέλκε (Α), Βορσάγκερ (Μ, 2/0) και Σταρκλ (Ε, 10/0).
Ανάλυση: Παραχώρησε ισοπαλία με σκορ 1-1 στην Άλταχ, αποτέλεσμα δίκαιο βάσει της εικόνας του παιχνιδιού. Απάντησε άμεσα στο γκολ που δέχθηκε στο 16’, ισοφαρίζοντας στο 19’, στάθηκε τυχερή 10 λεπτά αργότερα, με το δοκάρι να τη γλιτώνει σε δεύτερη παραβίαση, ενώ στο 2ο ημίχρονο οπισθοχώρησε για να ασφαλίσει την άμυνά της, αλλά απείλησε σε 2-3 αντεπιθέσεις. «Είμαστε ικανοποιημένοι από την ισοπαλία, ήταν πολύ σημαντικό να μην ηττηθούμε», δήλωσε ο τεχνικός Πονβάιζερ για τον βαθμό που βοήθησε την ομάδα του να φύγει από την τελευταία θέση. Το αξιοπερίεργο είναι πως οι επιδόσεις της μακριά από το γήπεδό της είναι καλύτερες απ’ ότι σε αυτό, χαρακτηριστικό είναι πως έχει φύγει ήδη μία φορά νικήτρια φέτος από την έδρα της Αντμίρα. Ακολουθεί δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς, κόντρα στην ετέρα ουραγό, Τιρόλ. Χωρίς απουσίες, πλήρης η αποστολή.
4-1-6 εκτός έδρας
9/11 Over 2,5 εκτός έδρας
2-2-1 στα τελευταία στην έδρα της Αντμίρα
Αντμίρα - Μάτερσμπουργκ Προγνωστικά
Ομάδα
Θέση
Goal/Goal
1.5+
2.5+
Τελ. 5
Εκτίμηση
5η
52.2%
78.3%
52.2%
4η
65.2%
82.6%
69.6%
«Εξάποντο» για την παραμονή, θεωρούμε πως το σετ έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο. Η γνώμη μας ενισχύεται από την απουσία του Μπάκις στην Αντμίρα, αλλά και τις «ζημιές» που έχει κάνει η Μάτερσμπουργκ εκτός έδρας. Στο 1.65 η διπλή ευκαιρία «Χ2».
Εκτίμηση
«Εξάποντο» για την παραμονή, θεωρούμε πως το σετ έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο. Η γνώμη μας ενισχύεται από την απουσία του Μπάκις στην Αντμίρα, αλλά και τις «ζημιές» που έχει κάνει η Μάτερσμπουργκ εκτός έδρας. Στο 1.65 η διπλή ευκαιρία «Χ2».