Στοίχημα Εκλογές 2019: Προγνωστικά, φαβορί και αποδόσεις

στοιχημα βουλευτικες εκλογες 2019Το 2019 ήταν ούτως ή άλλως χρονιά… τετραπλών εκλογών. Οι Ευρωεκλογές είχαν οριστεί για τις 26 του Μάη, το κράτος επέλεξε η εν λόγω Κυριακή να ταυτιστεί με την πρώτη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών, στις 2 Ιουνίου έλαβαν χώρα οι επαναληπτικές σε δήμους και περιφέρειες που δεν είχαν κριθεί από την πρώτη και απέμενε η ημερομηνία των βουλευτικών.

Καίτοι ο Αλέξης Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ «επένδυαν» στο να διεξαχθούν αυτές τον Οκτώβριο, το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών και η συντριπτική ήττα του κυβερνώντος κόμματος, επίσπευσε τις διαδικασίες. Και στις 7 Ιουλίου κρίνεται το νέο πολιτικό σκηνικό, με τις στοιχηματικές να έχουν ανοίξει τις σχετικές αγορές.

Φαβορί η αυτοδυναμία, αλλά…

Αν σε άλλες βουλευτικές εκλογές το πιο… hot bet ήταν η διαφορά πρώτου και δεύτερου κόμματος, στις επικείμενες αναμένεται να παιχθεί πολύ το αν η Νέα Δημοκρατία θα βγει αυτοδύναμη, ήτοι με 151+ εκλεγμένους βουλευτές. Και για τούτο χρειάζονται… αρκετά μαθηματικά.

Αναλογιστείτε ότι αν το αποτέλεσμα των πρόσφατων Ευρωεκλογών ήταν το ίδιο και στις βουλευτικές, η ΝΔ θα είχε αυτοδυναμία με 155 έδρες, έχοντας λάβει μόλις 33,1%! Τούτο, απόρροια του υψηλότατου 21% που συγκέντρωσαν τα κόμματα που έλαβαν κάτω του 3%. Ωστόσο, αν το ΜέΡΑ25 του Γιάνη Βαρουφάκη έμπαινε, σε τούτο το… σενάριο, στη Βουλή έστω και οριακά, θα έμπαινε με 9 έδρες ως έβδομο κατά σειρά κόμμα. Και, παράλληλα, θα «αφαιρούσε» από τη ΝΔ 4 έδρες, αφήνοντάς τη στην πολύ οριακή αυτοδυναμία των 151 εδρών.

Σημειωτέον ότι εκλογική και κοινοβουλευτική αυτοδυναμία εξαρτάται από το ποσοστό του πρώτου κόμματος και το συνολικό ποσοστό των κομμάτων που μένει εκτός Βουλής. Η διαφορά μεταξύ των δύο πρώτων κομμάτων (είτε μεγάλη είτε μικρή) δεν παίζει κανέναν ρόλο.

➜ Παίξε νόμιμα στις βουλευτικές εκλογές

Για να το πιάσουμε… πρακτικά. Ας υποθέσουμε ότι η νέα Βουλή θα είναι πεντακομματική και το ποσοστό κομμάτων που μείνει εκτός αυτής είναι 10%. Τότε το… κατώφλι αυτοδυναμίας πάει στο 36,4%. Αντίστοιχα με ποσοστό πάνω από 13% εκτός πέφτει κοντά στο 35% και ούτω καθεξής. Εν δυνάμει όμως, η νέα Βουλή θα έχει και την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου και, πιθανώς, το ΜέΡΑ25 του Βαρουφάκη. Το εν λόγω στοίχημα στη 👉 Novibet 👈 προσφέρει στο 1.30 από το αρχικό 1.55 τη Νέα Δημοκρατία να έχει αυτοδύναμη κυβέρνηση τη Δευτέρα, 8 Ιουλίου, και στο 3.10 (από το 2.35 που είχε ανοίξει) να μην τα καταφέρει.

Η απόδοση που… αναμένεται

Ένα ακόμη δημοφιλές εκλογικό στοίχημα είναι το ποντάρισμα του αθροίσματος των ποσοστών των πρώτων δύο κομμάτων. Οι Ευρωεκλογές φάνηκαν να αλλάζουν τις ισορροπίες αλλά, ενόψει 7ης Ιουλίου, τούτο αναμένεται να… διορθωθεί.

➜ Παίξε νόμιμα στις βουλευτικές εκλογές

Στις 26 Μαΐου λοιπόν, η Νέα Δημοκρατία έλαβε 33,12% και ο ΣΥΡΙΖΑ 23,76%, σούμα 56,88%. Στις δε τελευταίες βουλευτικές εκλογές, τον Σεπτέμβριο του 2015, ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στο 35,46% και η ΝΔ στο 28,1%, σύνολο 63,56%. Γενικώς το line του 64,5% παίζεται πολύ και σε αυτές τις εκλογές, με τον 👉 Stoiximan 👈  να προσφέρει το over 64.50% στο 1.50. Και το ερώτημα είναι, όχι τόσο αν η ΝΔ ανεβάσει το ποσοστό της εν συγκρίσει με τις Ευρωεκλογές, όσο αν ο ΣΥΡΙΖΑ ανεβάσει το δικό του.

Η συσπείρωση της ΝΔ

Η 👉 Novibet 👈είναι η πρώτη που προσέφερε αποδόσεις ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουλίου, προς ώρας έχει τα lines για τα ποσοστά των κομμάτων. Η Νέα Δημοκρατία προσφέρεται στο 38% (είχε ανοίξει στο 36,00%), ήτοι 4,9% περισσότερο από όσο πήρε στις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Αν υπολογίσει κανείς ότι μερικά δεξιά, έως ακροδεξιά, κόμματα δεν θα εμφανιστούν στις προσεχείς αρχαιρεσίες, όπως ο ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη ή οι ΑΝΕΛ του Καμμένου, πιθανώς η ΝΔ να αντλήσει ποσοστό ψηφοφόρων και από εκεί.

Ψηλά το line του ΣΥΡΙΖΑ

Ο ΣΥΡΙΖΑ υπέστη, στα τέλη του Μάη, μια μεγάλη ήττα. Δεν είναι εντέλει η διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία, όσο το χαμηλό δικό του ποσοστό. Τα αίτια πολλά και γνωστά. Το προσφερόμενο line όμως είναι στο 27%, σχεδόν 4 μονάδες πάνω από όσο πήρε στις Ευρωεκλογές. Να αντλήσει ψηφοφόρους από πού; Εκτός κι αν προσέλθουν στην κάλπη ψηφοφόροι που απείχαν στις τελευταίες. Συν ότι οι τελευταίες δημοσκοπήσεις δεν αποτυπώνουν μεγάλη άνοδο για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

➜ Παίξε νόμιμα στις βουλευτικές εκλογές

Κέρδισε ή έχασε το Κίνημα Αλλαγής;

Ρητορικό το ερώτημα, και με αναφορά στην αποπομπή του Βαγγέλη Βενιζέλου από το κόμμα. Το Κιν.Αλ. (aka ΠΑΣΟΚ) της Φώφης Γεννηματά έφτασε στο 7,72% στις Ευρωεκλογές, το οποίο δεν άφησε ικανοποιημένους ενδοκομματικούς του παράγοντες αλλά, αντικειμενικά, ήταν κέρδος. Το line προσφέρεται στο… πονηρό και μελετημένο 7,00% με φαβορί το over στο 1.55 του 👉 Stoiximan 👈. Ισως υπάρχει λάθος πάντως καθώς τα όσα έγιναν με τον Βενιζέλο ίσως συσπειρώσουν τους ψηφοφόρους του κέντρου ή φέρουν κάποιους από την αριστερή «δεξαμενή».

➜ Παίξε νόμιμα στις βουλευτικές εκλογές

Ερωτήματα και σταθερές

Κατά τα λοιπά, υπάρχουν ερωτήματα και… σταθερές. Η Χρυσή Αυγή από το 6,99% του Σεπτεμβρίου 2015 έπεσε στο 4,88% στις Ευρωεκλογές. Βεβαίως, ενόψει Ευρωκοινοβουλίου σπάνια πήγαινε καλά η ακροδεξιά στη χώρα. Το line σύμφωνα με τη 👉 Novibet 👈 για τις βουλευτικές είναι στο 5,5% για τη ΧΑ με φαβορί το under στο 1.65. Τα αντίστοιχα νούμερα του ΚΚΕ ήταν 5,55% το 2015 και 5,35% το 2019, κάτι που σημαίνει ότι το 5,2% που προσφέρεται προς στοιχηματισμό ίσως αποδειχθεί και… μικρό για το κόμμα τις Αριστεράς.

Η δε Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, βάσει ποσοστών, είναι «μέσα» στη νέα Βουλή μιας και το line της είναι στο 3,8%, στις Ευρωεκλογές έλαβε 4,18%. Και, τέλος, για το ΜέΡΑ25, το line είναι στο 3% με τιμή στο 1.30 να το… πιάσει και να μπει στην ελληνική Βουλή, έναντι 3.40 να μην τα καταφέρει. Στις Ευρωεκλογές έλαβε 2,99% το κόμμα του Γιάνη Βαρουφάκη.

Εκλογές Στοίχημα 2019

Η εκλογική μάχη μεταξύ των κομμάτων έχει αρχίσει να ανάβει, ενώ ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν αρκετά ονόματα υποψηφίων, αλλά -κυρίως- οι μεταπτώσεις των αποδόσεων των bookmakers έπειτα από τη δημοσιοποίηση κάποιου γκάλοπ. Ας δούμε αναλυτικά τις αποδόσεις των υποψηφίων στους μεγαλύτερους δήμους και τις 13 περιφέρειες της Ελλάδας και πως μπορούν να διαμορφωθούν πιθανές συμμαχίες εν όψει του δεύτερου γύρου.

Υπάρχουν αρκετές επιλογές που παρουσιάζουν στοιχηματική αξία, ενώ ενδιαφέρον έχουν οι αποκλίσεις αποδόσεων μεταξύ των trader των στοιχηματικών.

Δεύτερος Γύρος Εκλογών [Τελ. Ενημέρωση 01/06/19]

Σε αρκετούς δήμους και περιφέρειες το αποτέλεσμα θα κριθεί τη δεύτερη Κυριακή, με το στοιχηματικό ενδιαφέρον να αυξάνεται για τους τελικούς νικητές! Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα του δήμου Θεσσαλονίκης όπου έχει γίνει ανατροπή στο φαβορί. Στις περιφερειακές εκλογές το ενδιαφέρον εστιάζεται κυρίως στην Πελοπόννησο στην κόντρα Τατούλη online καζινο vs επιγειο Νίκα όπου είναι πολύ κοντά στα ποσοστά. Ας δούμε αναλυτικά πως έχουν διαμορφωθεί οι αποδόσεις τόσο στους δήμους όσο και στις περιφέρειες:

Στοίχημα Δημοτικές Εκλογές 2019 β’ γύρος

Δήμος Αθηναίων

Στην περίπτωση των θεωρητικά «σίγουρων» ανήκει ο Δήμος Αθηναίων, μιας και ο Κώστας Μπακογιάννης είναι ακλόνητο φαβορί για να εκλεγεί νέος Δήμαρχος. Αυτό μαρτυρά άλλωστε το 1.006 (από το αρχικό 1.01) που προσφέρεται από τον 👉 Stoiximan 👈, ενώ ο Νάσος Ηλιόπουλος δίνεται στο 14.00. Σημειώνεται πως ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας συγκέντρωσε ποσοστό 42.66% την πρώτη Κυριακή, ενώ ο Νάσος Ηλιόπουλος ήρθε δεύτερος με 16.97%. Τρίτος ήρθε ο Παύλος Γερουλάνος με 13,19%, ενώ την πρώτη τετράδα έκλεισε ο Ηλίας Κασιδιάρης (10,54%).

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Αθήνας

Δήμος Πειραιά

Ακόμα πιο μεγάλο φαβορί είναι η επανεκλογή του Γιάννη Μώραλη ως δημάρχου Πειραιά. Ο νυν δήμαρχος προσφέρεται στο τοκογλυφικό 1.006, ενώ η απόδοση για τον Νίκο Βλαχάκο φτάνει το 14.00. Στις 18 περίπου ποσοστιαίες μονάδες ήταν η διαφορά των δύο υποψηφίων στον πρώτο γύρο: Μώραλης 45,34% – Βλαχάκος 27,13%.

Δήμος Θεσσαλονίκης

ταχιαος - ζερβας στοιχημα - επομενος δημαρχος θεσσαλονικηςΠερνάμε και στον Δήμο που είχε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον την πρώτη Κυριακή και ανάλογη περιμένουμε την κατάσταση και τώρα. Ο Νίκος Ταχιάος διέψευσε την φαινομενική τάση που υπήρχε τις τελευταίες ημέρες πριν την 26η Μαΐου και πήρε τελικά την πρωτιά στους ψήφους. Το ποσοστό του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας έφτασε το 22,42% (ενσωμάτωση 97,68%), ενώ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στη μάχη με τον Γιώργο Ορφανό. Αξίζει να σημειωθεί πως η μεταξύ τους διαφορά ήταν μερικές δεκάδες ψήφοι, καθώς στο 97,68% της ενσωμάτωσης ο Ζέρβας συγκέντρωσε 17.983 ψήφους (14,92%) και ο Γιώργος Ορφανός 17,473 ψήφους (14,50%).

Στο στοιχηματικό κομμάτι, οι bookmakers έβλεπαν αρχικά ελαφρύ φαβορί τον Νίκο Ταχιάο, ο οποίος προσφερόταν στο 1.75. Ωστόσο, τις τελευταίες δύο ημέρες έχει γίνει η ανατροπή και πλέον ο Κωνσταντίνος Ζέρβας είναι το φαβορί. Η απόδοση για τον Ζέρβα στον  👉Stoiximan 👈 είναι πλέον στο 1.40 (ήταν 1.75 χτες και 2.05 την Τετάρτη). Η ιδιομορφία του Δήμου Θεσσαλονίκης με τα αξιόλογα ποσοστά που πήραν οι υπόλοιποι υποψήφιοι αναμένεται να κρίνει το τελικό αποτέλεσμα. Πέρα από το 14,50% του Ορφανού και το 13,52% της Νοτοπούλου, σημαντικό ρόλο θα παίξουν το 7,06 του Σπύρου Βούγια, το 5,49% του Παναγιώτη Ψωμιάδη αλλά και τα μικρότερα ποσοστά (Ζαριανόπουλος – 4,48%, Λεκάκης – 2,59%, Κυριζίδης – 2,58%). Το διαφαινόμενο προβάδισμα Ζέρβα ενισχύεται και από τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Θεσσαλονίκης

Δήμος Πατραίων

Ο Κωνσταντίνος Πελετίδης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά συγκεντρώνοντας το υψηλό 40.60%. Στη δεύτερη Κυριακή θα αναμετρηθεί μαζί του ο Γρηγόρης Αλεξόπουλος, ο οποίος πήρε 16,01%. Ο φαβοριτισμός του Πελετίδη μεταφράζεται στο 1.006 που τον προσφέρουν οι στοιχηματικές, ενώ αντίστοιχα η απόδοση στον Αλεξόπουλο φτάνει το 15.00.

Δήμος Λάρισας

Αμφίρροπη περιμένουμε τη μάχη για τον επόμενο δήμαρχο της Λάρισας. Ο Απόστολος Καλογιάννης έχει ελαφρύ προβάδισμα έναντι της Ρένας Καραλαριώτου, με τον 👉 Stoiximan 👈 να δίνει στο 1.55 τον πρώτο και στο 2.35 την δεύτερη. Ο κύριος Καλογιάννης συγκέντρωσε 42,52% στις 26 Μαΐου, ενώ η Ρένα Καραλαριώτου πήρε το επίσης αξιόλογο 39,85%.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Λάρισας

Δήμος Ηρακλείου

Τα σκήπτρα του δημάρχου θέλει να πάρει ο Ιωάννης Κουράκης από τον νυν δήμαρχο Βασίλειο Λαμπρινό. Αρχικά το κατάφερε την πρώτη Κυριακή, όπου στο 100% της ενσωμάτωσης συγκέντρωσε 36,71% έναντι του 24,12% του Λαμπρινού. Την τάση αυτή είδαν και οι trader της 👉 Novibet 👈, οι οποίοι προσφέρουν τον Κουράκη στο 1.36 και τον Λαμπρινό στο 3.00.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές του Ηρακλείου

Δήμος Ρεθύμνου

Μένουμε στην Κρήτη, όπου και ο Δήμος Ρεθύμνου έχει σημαντικό στοιχηματικό ενδιαφέρον. Ο νυν δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης είναι αυτός που έχει το προβάδισμα για να εκλεγεί ξανά. Ο κύριος Μαρινάκης συγκέντρωσε ποσοστό 44,25% έναντι του Θεόδωρου Νινού ο οποίος έφτασε στο 41,20%. Η απόδοση του Μαρινάκη στον 👉 Stoiximan 👈 φτάνει το 1.45 (από το αρχικό 1.60), ενώ αν ο Νινός είναι ο νέος δήμαρχος Ρεθύμνου θα επαληθεύσει απόδοση 2.35.

 ➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές του Ρεθύμνου

Στοίχημα Περιφερειακές Εκλογές 2019 β’ γύρος

Περιφέρεια Αττικής

Ο κύριος Πατούλης επιβεβαίωσε τα γκάλοπ λαμβάνοντας 37,64% ποσοστό, ενώ η Ρένα Δούρου έφτασε στο 19,71%. Πλέον, στο στοίχημα επόμενος Περιφερειάρχης Αττικής ο Γιώργος Πατούλης δίνεται στο 1.01, ενώ το ποσοστό του πριν την πρώτη ψηφοφορία είχε πέσει στο 1.07. Για όσους πιστεύουν στην επανεκλογή της Δούρου, μπορούν να βρουν το ενδεχόμενο αυτό στη 👉 Novibet 👈 στο 12.50.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Αττικής

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

Ανατροπή σκηνικού φαίνεται πως έχουμε στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης, καθώς ο νυν Περιφερειάρχης Χρήστος Μέτιος είναι πλέον αουτσάιντερ για νέα θητεία. Η απόδοση σε αυτόν είναι τώρα στο 1.95 (άνοιξε στο 2.08) στον 👉 Stoiximan 👈, ενώ στην ίδια στοιχηματική πλατφόρμα βρίσκουμε φαβορί τον Τοψίδη με 1.80 (άνοιξε 1.70). Αξίζει να αναφερθεί πως τα ποσοστά που συγκέντρωσαν οι δύο υποψήφιοι στον πρώτο γύρο είναι αντίθετα με την τάση των στοιχηματικών: Τοψίδης – 30,61%, Μέτιος – 34,36%, κάτι που είναι χαρακτηριστικό των εν δυνάμει συμμαχιών.

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Αποστολος Γκλετσος - Περιφερειαρχης - δημαρχος

Όπως αναμενόταν, οι Φάνης Σπανός και Απόστολος Γκλέτσος θα κοντραριστούν για την Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας την δεύτερη Κυριακή. Φαβορί είναι ο Σπανός με απόδοση να πέφτει στο 1.05 από το αρχικό 1.25, ενώ η τιμή στον Γκλέτσο φτάνει πλέον στο 5.00 (ήταν 3.70). Ο Σπανός σύλλεξε ποσοστό 39.71%, ενώ ο πρώην ηθοποιός έφτασε στο 23.84%.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Στερεάς Ελλάδας

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ντέρμπι φαίνεται πως θα έχουμε στην Πελοπόννησο. Η απόδοση στον Πέτρο Τατούλη έπεσε από το αρχικό 1.81 στο 1.25 για την πρώτη Κυριακή, ενώ για τον β’ γύρο η απόδοση έχει διαμορφωθεί στο 1.80 (είχε ανοίξει στο 1.50) στη 👉 Novibet 👈. Από την άλλη, όσοι πιστεύουν σε εκλογή Παναγιώτη Νίκα μπορούν να «τιμήσουν» το 1.95. Σημειώνεται πως κατά τον πρώτο γύρο τα ποσοστά τους έφτασαν τα: Τατούλης – 34,09, Νίκας – 33,60%.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Πελοποννήσου

Στοίχημα Δημοτικές Εκλογές 2019 (Α΄Γύρος)

Αρκετοί δήμοι φαίνονται «καθαρισμένοι» από την πρώτη Κυριακή, όμως υπάρχουν και πολλοί που αναμένεται να γίνει μάχη και το αποτέλεσμα θα κριθεί στον δεύτερο γύρο.

Δήμος Αθηναίων

Ο Κώστας Μπακογιάννης είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τον δήμο της Αθήνας, με τις στοιχηματικές να τον έδιναν στο 1.09 κατά μέσο όρο, απόδοση που πλέον έχει πέσει στο 1.03. «Μαζί του» ο κύριος Μπακογιάννης έχει και τα γκάλοπ, με πρόθεση ψήφου που αγγίζει το 38%. Οι δημοσκοπήσεις έφερναν για αρκετό καιρό δεύτερο τον Ηλία Κασιδιάρη (10% πρόθεση ψήφου) και τρίτο τον Παύλο Γερουλάνο. Πλέον όμως έχει αλλάξει η κατάσταση. Ο Παύλος Γερουλάνος (11.8%) έχει βρεθεί στη δεύτερη θέση των δημοσκοπήσεων, ενώ τρίτος είναι πλέον ο Νάσος Ηλιόπουλος (10.6%). Ο 👉 Stoiximan 👈 προσφέρει στο στοίχημα εκλογές 2019 τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής σε απόδοση 13.00 (από το αρχικό 8.00). Από εκεί και πέρα, ακολουθούν οι Νάσος Ηλιόπουλος και Παύλος Γερουλάνος σε 15.00 και 30.00 αντίστοιχα, ενώ οι υπόλοιποι υποψήφιοι απέχουν αρκετά.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Αθήνας

Δήμος Πειραιά

Ανάλογη είναι η κατάσταση και στον Πειραιά, με τον Γιάννη Μώραλη να δίνεται μόλις στο 1.05 (από το αρχικό 1.15) και τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας, Νίκο Βλαχάκο, να ακολουθεί στο ανεβασμένο 8.50 (ήταν 5.50). Την πρώτη τριάδα βάσει αποδόσεων συμπληρώνει από τη μεριά του ΣΥΡΙΖΑ ο Νίκος Μπελαβίλας (25.00).

Δήμος Θεσσαλονίκης

Ταχιάος - Ορφανός - Νοτοπούλου - Στοιχημα δημαρχος θεσσαλονικηςΣημαντικό ενδιαφέρον παρουσιάζει το στοίχημα επόμενος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, καθώς έχουν μεταβληθεί σημαντικά οι αποδόσεις για τους υποψήφιους, κάτι που αναμένεται να συμβεί και άλλες φορές μέχρι το τέλος της διαδικασίας. Πρώτο φαβορί παραμένει ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ταχιάος στο 2.00, με τον Γιώργο Ορφανό, που κατεβαίνει ως ανεξάρτητος, να έχει μειώσει σημαντικά την διαφορά και από το αρχικό 5.00+, να βρίσκεται πλέον στο 2.50 στον Stoiximan, ενώ στο 2.20 τον προσφέρει η 👉 Novibet 👈. Σημειώνεται πως η τιμή στον Γιώργο Ορφανό αρχές Απρίλη ήταν 3.75.

Η υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνα Νοτοπούλου δίνει τη δική της εκλογική μάχη, με τον Stoiximan να την αξιολογεί από το αρχικό 4.25 στο 9.00 πλέον. «Σίγουρη» μπορεί να θεωρηθεί η μάχη στον δεύτερο γύρο για την πόλη της Θεσσαλονίκης, καθώς ανάμεσα στα 19 ονόματα υπάρχουν και παραδοσιακοί υποψήφιοι, όπως οι Σπύρος Βούγιας, Παναγιώτης Ψωμιάδης και Χάρης Αηδονόπουλος, οι οποίοι αναμένεται να πάρουν ένα σημαντικό -για τα δεδομένα τους- ποσοστό. Επίσης, δεν πρέπει να λησμονούμε και τους Κωνσταντίνο Ζέρβα και Πέτρο Λεκάκη, οι οποίοι είναι πρώην αντιδήμαρχοι της «εποχής» Μπουτάρη.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Θεσσαλονίκης

Δήμος Πατρέων

Ακόμα ένας δήμος που το αποτέλεσμα αναμένεται να κριθεί στον δεύτερο γύρο. Στο 1.15 προσφέρεται πλέον η επανεκλογή του νυν δημάρχου Κωνσταντίνου Πελετίδη 👉 Interwetten 👈σημειώνοντας σημαντική πτώση από το αρχικό 1.60, ενώ έπονται οι Γρηγόρης Αλεξόπουλος και Νίκος Νικολόπουλος που όπως δείχνουν και οι δημοσκοπήσεις θα κονταροχτυπηθούν για το ποιος θα περάσει στον δεύτερο γύρο. Αυτήν τη στιγμή, σύμφωνα με τις στοιχηματικές ο κύριος Νικολόπουλος έχει μικρό προβάδισμα (8.00), έναντι του κυρίου Αλεξόπουλου (8.50).

Οι «σίγουροι» Μπέος – Παχατουρίδης και οι Σέρρες

Ο Αχιλλέας Μπέος είναι το γκράντε φαβορί να εκλεγεί ξανά δήμαρχος Βόλου (1.08 👉Stoiximan 👈), ενώ αντίστοιχη είναι η κατάσταση με τον δήμο Περιστερίου και τον Ανδρέα Παχατουρίδη, ο οποίος πληρώνει το τοκογλυφικό 1.005. Την πρώτη Κυριακή αναμένεται να εκλεγεί Δήμαρχος στη Φυλή και πιο συγκεκριμένα ο Χρήστος Παππάς, ενώ φαβορί υπάρχει και για το Δήμο Σερρών. Η 👉 Goalbet 👈 είναι μοναδική έως τώρα στοιχηματική που έχει ανοίξει την αγορά για τις Σέρρες, με τον Αλέξανδρο Χρυσάφη να είναι το Νο1 φαβορί στο 1.60 και τον Στέφανο Φωτιάδη να ακολουθεί στο 3.50.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές του Βόλου

Στοίχημα Περιφερειακές Εκλογές 2019

Περιφέρεια Αττικής

Πρώτο φαβορί προς ώρας για να εκλεγεί νέος Περιφερειάρχης Αττικής είναι ο Γιώργος Πατούλης (στο 1.07 πλέον από το 1.16 του Απριλίου). Η απόδοση για τον υποψήφιο της Νέας Δημοκρατίας είχε ανοίξει στο 1.30, όμως το τελευταίο χρονικό διάστημα σορτάρει, κυρίως λόγω της πτώσης δημοτικότητας της νυν Περιφερειάρχου Ρένας Δούρου. Η κυρία Δούρου αξιολογείται στο στο 12.00 (Stoiximan), 15.00 από τη 👉 Novibet 👈 (ήταν 8.50), ενώ ακολουθεί ο Γιάννης Σγουρός στο 18.00, ο Ηλίας Παναγιώταρος στο 26.00 και ο Γιάννης Πρωτούλης στο 31.00.

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας

«Ακούνητος» από το αξίωμά του φαίνεται πως είναι ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ο οποίος δίνεται μόλις στο 1.03 από τις στοιχηματικές και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη στα προγνωστικά εκλογών 2019 αν δεν βγει από την πρώτη Κυριακή. Δεύτερος βάσει αποδόσεων είναι ο Χρήστος Γιαννούλης από τον ΣΥΡΙΖΑ (15.00), τρίτος ο υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ, Χρήστος Παπαστεργίου (20.00), ενώ ακολουθούν οι Σωτήρης Αβραμόπουλος (ΚΚΕ – 25.00) και Φίλιππος Γκανούλης (Οικολόγοι – 40.00).

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Κεν. Μακεδονίας

Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης

«Μάχη» αναμενόταν να γίνει στην εν λόγω περιφέρεια όπως έδειχναν οι αποδόσεις των στοιχηματικών, καθώς τόσο ο Χρήστος Μέτιος (νυν Περιφερειάρχης), όσο και ο Χριστόδουλος Τοψίδης πλήρωναν 1.90. Πλέον, ο κύριος Μέτιος δίνεται στο 1.50, ενώ η απόδοση στον Τοψίδη έχει διαμορφωθεί στο 2.45. Οι Κώστας Καστιμίγας (15.50) και Κώστας Σιμιτζής (50.00) είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι.

Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας

Σχετικά άνετα αναμένεται να εκλεγεί ακόμα και από την πρώτη Κυριακή, Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ο Γιώργος Κασαπίδης που δίνεται από τον 👉 Stoiximan 👈 στο 1.20 (από το αρχικό 1.50), ενώ ακολουθεί ο Θεόδωρος Καρυπίδης στο 7.50. Από κοντά δίνει τη μάχη για την δεύτερη θέση η κυρία Ζεμπιλιάδου (6.50), ενώ μεγάλα αουτσάιντερ στο στοίχημα εκλογές 2019 είναι ο Αθανάσιος Χαστάς (50.00) και ο Στέφανος Πράσος (80.00).

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας

Αντίθετα με τις προηγούμενες, ντέρμπι περιμένουμε στην συγκεκριμένη περιφέρεια, όπου ξεχωρίζει το όνομα του Απόστολου Γκλέτσου (2.30). Φαβορί, ωστόσο, είναι ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας, Φάνης Σπανός στο 1.75. Αξίζει να αναφερθεί πως ο κύριος Σπανός είχε προσφερθεί αρχικά στο 1.60, με την απόδοση να προσαρμόζεται το τελευταίο χρονικό διάστημα προς τα πάνω.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Στερεάς Ελλάδας

Περιφέρεια Θεσσαλίας

Περίπατο αναμένεται να κάνει και ο Κωνσταντίνος Αγοραστός στην Περιφέρεια Θεσσαλίας και το ενδεχόμενο να εκλεγεί εκ νέου στο αξίωμα του Περιφερειάρχη δίνεται στο 1.16 στην 👉 Novibet 👈. Ακολουθεί ο Νίκος Τσιλιμίγκας στο 6.25, ο Δημήτρης Κουρέτας στο 18.50 και ο Θανάσης Ακριβός στο 36.00.

Περιφέρεια Ηπείρου

Δίχως αντίπαλο φαινόταν πως έπαιζε… ο Αλέξανδρος Καχριμάνης, καθώς ο νυν Περιφερειάρχης Ηπέιρου (σ.σ. από το 2011) πλήρωνε μόλις στο 1.05 για την επανεκλογή του. Η απόδοσή του πλέον έχει ανέβει στο 1.35, ενώ οι αποδόσεις των υπολοίπων υποψηφίων διαμορφώνονται ως: Σπύρος Ριζόπουλος @3.00 (από το 10.00 του Απριλίου), Δημήτρης Δημητρίου @30.00 (από το 35.00), Γιώργος Ζάψας @35.00, Γιώργος Πρέντζας @80.00 και Νίκος Ζήκος @100.00.

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

Φαβορί με ανεκτή απόδοση βρίσκουμε στη Δυτική Ελλάδα για το στοίχημα εκλογές 2019, καθώς ο Κώστας Κατσιφάρας δίνεται στο 1.60 από τον Stoiximan, ενώ έπεται ο Νεκτάριος Φαρμάκης στο 2.50 -από το αρχικό 1.80- και ο Κώστας Σπηλιόπουλος στο 5.50. Η μάχη αναμένεται να κριθεί στον δεύτερο γύρο, όπου οι συμμαχίες θα παίξουν τον ρόλο τους.

Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σημαντική μεταβολή είχαμε στην Πελοπόννησο. Οι στοιχηματικές περίμεναν ντέρμπι δίνοντας τον Πέτρο Τατούλη στο 1.81, με την απόδοση όμως να κατρακυλά στο 1.25. Δεύτερος είναι ο Παναγιώτης Νίκας όπου πλέον είναι στο 3.25 από το 2.12. Σημειώνεται πως ο κύριος Τατούλης το 2010 είχε πάρει συνολικό ποσοστό 52,53%, ενώ το 2014 το αύξησε στο 60%. Οι συμμαχίες και το προς τα που θα κλίνουν οι άλλοι υποψήφιοι (Γιώργος Δέδες, Νίκος Γόντικας και Γιάννης Μπουντρούκας) κατά τον δεύτερο γύρο θα είναι αυτό που πιθανότητα θα κρίνει το αποτέλεσμα.

➜ Παίξε νόμιμα στις εκλογές της Πελοποννήσου

Περιφέρεια Κρήτης

Γκράντε φαβορί για την Περιφέρεια Κρήτης είναι ο νυν κάτοχος της θέσης, Σταύρος Αρναουτάκης, όπως δείχνουν οι αποδόσεις στον Stoiximan (1.07), ενώ επόμενος αλλά σε απόσταση είναι ο Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης στο 8.00. Τέλος, οι Μανώλης Συντυχάκης και Γιώργος Πιαγκαλάκης συμπληρώνουν την αγορά με 15.00 και 50.00 αντίστοιχα.

Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου

Αμφίρροπη αναμένεται η εκλογική διαδικασία για το Βόρειο Αιγαίο, καθώς το προβάδισμα της Χριστιάνας Καλογήρου (2.00) έναντι του Παναγιώτη Χριστόφα (2.90) δεν είναι τέτοιο που να της δίνει σιγουριά για εκλογή από την πρώτη Κυριακή. Από κοντά ακολουθεί ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής Κώστας Μουτζούρης (5.50), ενώ αουτσάιντερ είναι Γιάννης Σπιλάνης (20.00), Στάυρος Τάσσος (40.00), Στράτος Γεωργούλας (70.00) και Νίκος Μανάβης (100.00).

Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου

Πιο ξεκάθαρη βάσει προγνωστικών δείχνει η κατάσταση στο Νότιο Αιγαίο, αφού έκπληξη θα αποτελέσει η μη εκλογή του Γιώργου Χατζημάρκου ως Περιφερειάρχη από την πρώτη εβδομάδα (1.45). Ο Μανώλης Γλυνός ακολουθεί στο 2.60, ενώ στο 20.00 αξιολογείται από τις στοιχηματικές πλατφόρμες ο Γιάννης Ντουνιαδάκης.

Περιφέρεια Ιονίων Νήσων

Ενδιαφέρουσα περιμένουμε την εκλογική διαδικασία στην τελευταία περιφέρεια, με τον Θεόδωρο Γαλιατσάτο να είναι οριακό φαβορί (1.85) έναντι της Ρόδης Κράτσα (2.30) στην 👉 Betshop👈, ενώ έπονται οι Σπύρος Σπύρου (7.10), Αλέξανδρος Αλεξάκης (36.00) και Αλεξάνδρα Μπαλού (71.00).

Ποιες στοιχηματικές προσφέρουν Στοίχημα Εκλογές 2019

ΣτοιχηματικήΚριτική
Stoiximan

Ο Stoiximan είναι αναμφίβολα η Νο1 πλατφόρμα της αγοράς. Διαθέτει φιλική πλατφόρμα, μεγάλη γκάμα αγορών pre-game αλλά και στο live, όπως και κορυφαίο mobile. Συναλλαγές απευθείας με ελληνικές κάρτες, άμεσες αναλήψεις και πολλές προσφορές είναι μερικά ακόμα ατού του.

Interwetten

Η Αυστριακή στοιχηματική ιστοσελίδα είναι από τις παλαιότερες στον χώρο, προσφέρει μεγάλη ποικιλία αγορών στο ποδόσφαιρο με ασιατικά χάντικαπ και καλές αποδόσεις στα φαβορί. Η Interwetten διαθέτει εξαιρετικό mobile, πλούσιο Live και υποστηρίζει όλες τις συναλλαγές.

Novibet

Η Novibet έχει βελτιωθεί αισθητά, προσφέρει μεγάλη γκάμα αγορών, αγώνες με 0% γκανιότα* (*Αφορά την επιλογή «Νικητής Αγώνα» σε επιλεγμένα παιχνίδια πριν την έναρξη) καθημερινά αλλά και Live Streaming. Η σελίδα της είναι μοντέρνα, ενώ η Novibet υποστηρίζει πολλούς τρόπους συναλλαγών και άμεσες πληρωμές. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα διαπραγμάτευσης ορίων μέσω του Bet Referral.

Goalbet

Η Goalbet είναι από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές στοιχηματικές πλατφόρμες, με ασιατικά και μεγάλη γκάμα ειδικών, ενώ παίζει με τη χαμηλότερη προμήθεια της αγοράς. Διαθέτει πολύ καλό live, εμπλουτισμένο με Live Streaming και Cash-out, ενώ προσφέρει μεγάλη ευελιξία στις συναλλαγές και αρκετά καλή mobile έκδοση.

Betshop

H Betshop προσφέρει μεγάλη γκάμα στοιχημάτων στο ποδόσφαιρο και μία γρήγορη «custom made» Live Betting πλατφόρμα με πολλές αγορές και combo bets, ενώ πρόσφατα προστέθηκε το Live Streaming. Οι καλές αποδόσεις, τα ασιατικά χάντικαπ, η ευκολία στις συναλλαγές και το «Bonus Boost» πρόγραμμα ανταμοιβής συγκαταλέγονται επίσης στα θετικά της.

Στοίχημα Ευρωεκλογές 2019

στοιχημα ευρωεκλογες 2019Οι Ευρωεκλογές παραδοσιακά δίνουν ως ένα βαθμό το κλίμα για τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες θα γίνουν τον Οκτώβριο του 2019, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόμενο να γίνουν νωρίτερα. Στην προκείμενη διαδικασία για τους αντιπροσώπους των κομμάτων μας στην Ευρωβουλή, η Νέα Δημοκρατία είναι το πολύ ισχυρό φαβορί για πρώτο κόμμα, καθώς η απόδοση στην συγκεκριμένη αγορά δεν ξεπερνά το 1.10 (ήταν στο 1.05 τον Απρίλιο). Δεύτερο κόμμα ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με την απόδοση να πέφτει από το 10.50 στο 6.00, τρίτο η Χρυσή Αυγή στο 80.00, ενώ ΚΚΕ και Κίνημα Αλλαγής δίνονται σε 150.00 και 125.00 αντίστοιχα.

Παίξε νόμιμα Ευρωεκλογές 2019 στον Stoiximan

Θα έχουμε ανατροπή;

Στο «στοίχημα ποσοστά των κομμάτων», ανατροπή έχουμε στο over 31.50% της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο δίνεται από τους trader των στοιχηματικών πλέον αουτσάιντερ στο 2.15 (από το αρχικό 1.75), ενώ το αντίθετο ενδεχόμενο πληρώνει 1.65. Στο 23,50% είναι το line για τον ΣΥΡΙΖΑ, με το under / over να πληρώνει 1.80/1.98 ενώ το όριο για την Χρυσή Αυγή είναι στις 8.5 ποσοστιαίες μονάδες. Το over 8.5 για την Χρυσή Αυγή είναι αουτσάιντερ πλέον στο 2.15. Στον 👉 Stoiximan 👈 μπορείτε να βρείτε την αγορά αυτή για σχεδόν όλα τα κόμματα. Για παράδειγμα: ποσοστό Οικολόγων Πράσινων over 1,25% στο 2.00, ποσοστό Ένωσης Κεντρώων under 2.00% στο 2.00 ή ποσοστό ΚΙΝΑΛ over 7,00% στο 1.45 (αξίζει να αναφερθεί πως ήταν στο 1.80).

Ίσως η αγορά με το πιο μεγάλο ενδιαφέρον να είναι αυτή με το ποσοστό αποχής, με φαβορί να δίνεται αυτή τη στιγμή το «κάτω από το 42%» στο 1.35. Αν η αποχή των Ελλήνων από την εκλογική διαδικασία είναι μεταξύ 42,01% και 45,00% θα επαληθευτεί απόδοση 4.5, εάν είναι μεταξύ 45,01% και 48,00% τότε η απόδοση ανεβαίνει στο 9.00. Τέλος, η αποχή μεγαλύτερη του 48,01% κυμαίνεται στο 12.00. Αξίζει να αναφερθεί πως το ποσοστό αποχής στις Ευρωεκλογές του 2014 έφτασε το 40.03%.

Χρήσιμα στοιχεία για το Στοίχημα Εκλογές 2019

♦Εκλογές 2019 ποιοί ψηφίζουν

Στις εκλογές του Μαΐου θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά το πρόγραμμα «Κλεισθένης Ι», το οποίο σύμφωνα με τις διευκρινήσεις του Υπουργείου Εσωτερικών δίνει το δικαίωμα του εκλέγειν για πρώτη φορά σε νέους 17 ετών.

♦Πότε είναι οι εκλογές, τι ώρα ανοίγουν και τι ώρα κλείνουν οι κάλπες;

Οι Δημοτικές, Περιφερειακές εκλογές, όπως και οι Ευρωεκλογές 2019 θα διεξαχθούν την Κυριακή 26 Μαΐου. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 07:00 το πρωί και θα κλείσουν με τη δύση του ηλίου. Σημειώνεται πως οι αγορές για στοίχημα εκλογές 2019 θα κλείσουν με την έναρξη της διαδικασίας.

♦Μετρούν τα στοιχήματα και για τον δεύτερο γύρο;

Στον Stoiximan για παράδειγμα, οι αποδόσεις για τις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές 2019 περιλαμβάνουν και τον δεύτερο γύρο. Κατά συνέπεια, εάν τοποθετήσετε ένα στοίχημα, αυτό θα παραμείνει ανοικτό σε περίπτωση που χρειαστεί δεύτερος γύρος. Αυτό είναι κάτι που πρέπει ο παίκτης να το λάβει υπόψιν του πριν ποντάρει στο στοίχημα εκλογές 2019.

*Διαθεσιμότητα αγορών και αποδόσεις υποψηφίων βάσει των ισχυουσών τιμών στις 29/05/19.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να λαμβάνετε όλα τα τελευταία νέα του Foxbet στο email σας

Περισσότερα

Comments