foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
foxbet.gr Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ*
ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ61
COSMOTE TV ΔΩΡΕΑΝ* ΕΔΩ 📺 ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα
3 ώρες
8 ώρες
12 ώρες

Euro 2021 Κροατία: Ρόστερ - Προγνωστικά - Αποδόσεις

EURO | 06 Απρ 2021 18:30
Euro 2021 Κροατία.jpg

Για μια χώρα πληθυσμού τεσσάρων (περίπου) εκατομμυρίων, οι επιτυχίες που έχει είναι τεράστιες. Παρότι υπάρχει στον ποδοσφαιρικό χάρτη από το 1994 (μετά τη διάλυση της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας), έχει καταφέρει να διακριθεί, κυρίως στο Μουντιάλ, τερμάτισε 3η το 1998 στα γήπεδα της Γαλλίας και 2η πριν από 3 χρόνια στη Ρωσία. Σε επίπεδο Euro, έχει χάσει μόνο μία διοργάνωση (2000), συμμετείχε στις υπόλοιπες 5 που θα μπορούσε, με καλύτερη επίδοση αυτή του 2008, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά. Η επίδοσή της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος είναι 8-5-5, σε 18 αναμετρήσεις. Το 2016 έφτασε έως τους «16», όπου τέθηκε εκτός από τη μετέπειτα Κυπελλούχο Πορτογαλία, παρότι είχε πρωτεύσει σε όμιλο με Ισπανία, Τουρκία και Τσεχία.

Διαβάστε παρακάτω την αναλυτική παρουσίαση για την Euro 2020 - 2021 Κροατία, βασισμένη στο ρόστερ, την πιθανή ενδεκάδα και την τακτική της. Παράλληλα, έχετε τη δυνατότητα να τσεκάρετε τις τελευταίες αποδόσεις και προβλέψεις για την πορεία της στην τελική φάση.

Euro 2021 Κροατία αποδόσεις

Παρότι είναι η δευτεραθλήτρια κόσμου, δεν χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από τους μπουκ, που την προσφέρουν ως 9ο φαβορί, σε απόδοση 25.00, πίσω από Αγγλία (6.50), Γαλλία (6.50), Βέλγιο (8.00), Ισπανία (9.00), Γερμανία (9.00), Πορτογαλία (10.00), Ιταλία (12.00) και Ολλανδία (15.00). Διαβάζοντας τις παραπάνω αποδόσεις, προκύπτει πως η Euro 2020 - 2021 Κροατία είναι από τα αουτσάιντερ. Μέχρι που μπορεί να φτάσει στη διοργάνωση;

Βρίσκεται στον όμιλο της Αγγλίας, που είναι το επικρατέστερο φαβορί (μαζί με τη Γαλλία). Επίσης, οι άλλες δύο ομάδες του ομίλου, Τσεχία και Σκωτία, μόνο εύκολοι αντίπαλοι δεν θεωρούνται, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι «χαϊλάντερ» θα δώσουν τα ματς του ομίλου στην έδρα τους (Γλασκώβη). Βέβαια οι Κροάτες έχουν αποδείξει στο παρελθόν το μαχητικό τους πνεύμα και την ικανότητα να ανταπεξέρχονται υπό αντίξοες συνθήκες.

Με βάση τα παραπάνω και τις αποδόσεις, η ομάδα του Foxbet.gr συγκέντρωσε παρακάτω τις καλύτερες προβλέψεις για την πορεία της Euro 2020 - 2021 Κροατίας και τα στοιχήματα τα οποία αξίζει να μας απασχολήσουν.

Αγορά Απόδοση Στοιχηματική
Να φτάσει στα προημιτελικά 2.65 Stoiximan
Να φτάσει στα ημιτελικά 7.50 Bwin
Μόντριτς: Καλύτερος παίκτης του τουρνουά 51.00 Bwin

Bwin
Βαθμολογία
9.2/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Κορυφαία αξιοπιστία
check_3c
Live Streaming* 
check_3c
Καθημερινές προσφορές*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Euro 2021 Κροατία πρόγραμμα

Η ομάδα του Ζλάτκο Ντάλιτς έχει κληρωθεί στον 4ο όμιλο της διοργάνωσης και έχει ζόρικο μονοπάτι από κάθε άποψη. Θα αγωνιστεί εκτός έδρας στα γήπεδα Αγγλίας και Σκωτίας, ενώ θα αντιμετωπίσει και την Τσεχία, που αποτελεί υπολογίσιμο αντίπαλο. Μάλιστα δίνει τα δύο πιο δύσκολα ματς στο ξεκίνημα και κλείνει αντιμετωπίζοντας τους Σκωτσέζους.

Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως τη συμφέρει να βγει δεύτερη (αντί για 1η), καθώς όσο κι αν φαίνεται περίεργο ενδέχεται να αντιμετωπίσει πιο εύκολο αντίπαλο. Εξηγούμαστε. Αν κόψει πρώτη το νήμα πέφτει πάνω στον δεύτερο του 6ου ομίλου, δηλαδή λογικά πάνω σε μία από τις Γαλλία, Γερμανία, Πορτογαλία. Αν όμως τερματίσει 2η τότε θα παίξει με τον 2ο του 5ου ομίλου, στον οποίο αν υποθέσουμε πως η Ισπανία θα βγει πρώτη, τότε θα είναι μία εκ των Σουηδίας, Πολωνίας ή Σλοβακίας. Οπότε η Κροατία δεν θα... στεναχωρηθεί και τόσο αν ηττηθεί από την Αγγλία, στην πρεμιέρα του ομίλου, με την προϋπόθεση βεβαίως πως θα κερδίσει τα δύο ματς που ακολουθούν.

Δείτε παρακάτω το αναλυτικό Euro 2020 – 2021 Κροατία πρόγραμμα για τη φάση των ομίλων:

Αγώνας Ημ. & Ώρα Γήπεδο & Πόλη
Αγγλία - Κροατία 13/6, 16:00 Γουέμπλεϊ, Λονδίνο
Κροατία - Τσεχία 18/6, 19:00 Χάμπντεν Παρκ, Γλασκώβη
Κροατία - Σκωτία 22/6, 22:00 Χάμπντεν Παρκ, Γλασκώβη

Μπορεί η Κροατία να βγει πρώτη στον όμιλο;

Όπως ήδη αναφέρθηκε το σημαντικό είναι αν η Κροατία θέλει να τερματίσει στην πρώτη θέση. Μπορεί η Αγγλία να μην το υπολογίζει, θεωρώντας πως είναι το μεγάλο φαβορί και είναι σε θέση να κερδίσει όποια ομάδα κι αν αντιμετωπίσει, όμως ένα πιο εύκολο μονοπάτι ενδέχεται να αποδειχτεί πολύτιμο για την Κροατία, που δεν είναι τόσο ισχυρή. Το να τερματίσει δεύτερη δίνεται στο 2.05, ενώ το να κάνει την υπέρβαση στο 4.00.

ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ

Να προκριθεί στους «16» ⏩ 1.26 (Bwin)

Να τερματίσει 1η στον Δ’ Όμιλο ⏩ 4.00 (Vistabet)

Να τερματίσει 2η στον Δ’ Όμιλο ⏩ 2.40 (Stoiximan)

Στον παρακάτω πίνακα μπορείτε να βρείτε συγκεντρωμένες όλες τις διασταυρώσεις που μπορεί να έχει η Κροατία στη φάση των νοκ-άουτ και με δεδομένο πάντα ότι θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων.

Θέση Διασταυρώνεται με...
2ο του ΣΤ' Ομίλου (Πορτογαλία, Γερμανία, Γαλλία, Ουγγαρία)
2ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)
3η* 1ο του Β' (Δανία, Φινλανδία, Βέλγιο, Ρωσία), ή 1ο του Γ' (Ολλανδία, Ουκρανία, Αυστρία, Βόρεια Μακεδονία) ή 1ο του Ε' Ομίλου (Ισπανία, Σουηδία, Πολωνία, Σλοβακία)

*Στη νοκ άουτ φάση των «16» θα προκριθούν οι δύο πρώτοι κάθε ομίλου και οι τέσσερις καλύτεροι τρίτοι.

Euro 2021 προγνωστικά Κροατία

Πορεία στον όμιλο: Έχει το... βάσανο να αντιμετωπίζει την Αγγλία, αλλά και το πλεονέκτημα να ευνοηθεί από το να μείνει στη σκιά της (2η θέση). Βέβαια, όλα αυτά είναι θεωρία και στην πράξη βλέπουμε πως αρκετοί κομβικοί παίκτες της, όπως οι Μόντριτς, Πέρισιτς, Βίντα έχουν πατήσει για τα... καλά τα 30, με τον πρώτο να είναι στα 35 και να έρχεται από μία πολύ απαιτητική σεζόν με τη Ρεάλ Μαδρίτης και να φαίνεται «ξεζουμισμένος». Αναμένεται να παλέψει με τους Τσέχους για τη δεύτερη θέση.

Πορεία στη διοργάνωση: Στο προηγούμενο Euro ήταν εξαιρετική στον όμιλο, πέρασε ως πρώτη, όμως έπεσε πάνω στην Πορτογαλία και αποκλείστηκε. Λένε πως το πάθημα γίνεται μάθημα και ίσως τώρα επιδιώξει να βγει δεύτερη. Το θετικό είναι πως με την εμπειρία που έχουν οι κομβικοί της παίκτες, αν περάσει το εμπόδιο του ομίλου, περιμένουμε να φανεί ακόμα πιο ανταγωνιστική στα νοκ άουτ παιχνίδια. Το αρνητικό πως οι αστέρες της είναι στη «δύση» της καριέρας τους. Σε κάθε περίπτωση δύσκολα θα φτάσει πιο πέρα από τα προημιτελικά, ενώ βλέπουμε να τερματίζει 3η πίσω και από την Τσεχία και να περιμένει για το αν θα είναι στις 4 καλύτερες (τρίτες) για να πάει στους «16».

Πρώτος σκόρερ: Στη λογική πως για τις παλιοσειρές Μόντριτς, Πέρισιτς (ο Ράκιτιτς δεν αγωνίζεται πια στην Εθνική) είναι η τελευταία μεγάλη διοργάνωση, περιμένουμε κάποιο «φυντάνι» να ξεπεταχθεί, το συνηθίζουν οι Κροάτες. Υποψήφιοι να το πράξουν είναι οι Μπρέκαλο, Όρσιτς, που προέρχονται από εξαιρετική χρονιά σε Βόλφσμπουργκ και Ντινάμο Ζάγκρεμπ, αντίστοιχα.

ΤΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ

Καταλαβαίνουμε πως σαν ομάδα η Κροατία είναι συμπαθητική, έχει μια μεγάλη σχολή από πίσω. Με τον Μόντριτς όμως «σκασμένο», στα 35 και προερχόμενο από κακή σεζόν, δύσκολα θα φτάσει πολύ μακριά. Το να τερματίσει 3η στον όμιλο προσφέρεται στο 3.00 (Stoiximan) και αποτελεί την επιλογή μας. 

Vistabet
Βαθμολογία
8.9/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Εύκολη πλοήγηση
check_3c
24/7 support στα ελληνικά 
check_3c
Auto Cash Out*
ΕΕΕΠ | 21+
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κροατία Euro 2021: Ρόστερ, Ενδεκάδα & Τακτική

Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει όλα εκείνα τα απαραίτητα στοιχεία, ώστε να σας δώσουμε μια σε βάθος ανάλυση του υλικού και των τακτικών της Κροατίας ενόψει της συμμετοχής της στο Euro.

Παίκτης (Θέση, Ηλικία) Συμμ./Γκολ Ομάδα
Λ. Κάλινιτς (Τ, 31) 19/0 Χάιντουκ
Ντ. Λιβάκοβιτς (Τ, 26) 19/0 Ντ. Ζάγκρεμπ
Σ. Σλούγκα (Τ, 28) 3/0 Λούτον
Ντ. Βίντα (Α, 32) 86/4 Μπεσίκτας
Ντ. Λόβρεν (Α, 31) 64/4 Ζενίτ
Σ. Βρσάλικο (Α, 29) 47/0 Ατλέτικο Μ.
Μπ. Μπάρισιτς (Α, 28) 18/1 Ρέιντζερς
Τσαλέτα-Τσαρ (Α, 24) 12/0 Μαρσέιγ
Γ. Τζουράνοβιτς (Α, 25) 7/0 Λέγκια
Ντ. Μπράνταριτς (Α, 21) 4/0 Λιλ
Μ. Σκόριτς (Α, 29) 4/0 Όσιγιεκ
Γ. Γκβάρντιολ (Α, 19) 0/0 Ντ. Ζάγκρεμπ
Λ. Μόντριτς (Μ, 35) 136/17 Ρεάλ Μ.
Μ. Κόβατσιτς (Μ, 27) 66/3 Τσέλσι
Μ. Μπρόζοβιτς (Μ, 28) 57/6 Ίντερ
Μ. Μπάντελι (Μ, 32) 54/2 Τζένοα
Μ. Πάσαλιτς (Μ, 26) 23/3 Αταλάντα
Ν. Βλάσιτς (Μ, 23) 20/5 ΤΣΣΚΑ Μ.
Λ. Ιβάνουσετς (Μ, 22) 2/1 Ντ. Ζάγκρεμπ
Ι. Πέρισιτς (Ε, 32) 99/27 Ίντερ
Αν. Κράμαριτς (Ε, 29) 52/14 Χόφενχαϊμ
Αν. Ρέμπιτς (Ε, 27) 36/3 Μίλαν
Γ. Μπρέκαλο (Ε, 22) 22/4 Βόλφσμπουργκ
Μπ. Πέτκοβιτς (Ε, 26) 13/6 Ντ. Ζάγκρεμπ
Μ. Όρσιτς (Ε, 28) 8/0 Ντ. Ζάγκρεμπ
Αν. Μπούντιμιρ (Ε, 29) 7/1 Οσασούνα

Παίκτες Κλειδιά & Τακτικές

Τεράστιο πλεονέκτημα για τους Κροάτες είναι πως εδώ και χρόνια αγωνίζονται με την ίδια διάταξη (4-2-3-1), μόνο στα φιλικά κάνει πειράματα ο κόουτς Ντάλιτς, υπάρχει μια σχετική ομοιογένεια στην ομάδα. Είναι δεδομένο πως κάποιοι παίκτες δε θα βρεθούν στο 100%, το κομβικό σημείο για την εξέλιξη της ομάδας στο τουρνουά θα είναι το ποιες και πόσες λύσεις από νεότερους παίκτες θα παρουσιαστούν. Πολλά σε αυτόν τον τομέα θα εξαρτηθούν κι από τις επιλογές που θα κάνει ο Ντάλιτς στα φιλικά που θα προηγηθούν της τελικής φάσης.

Η πιθανή ενδεκάδα

Στη θέση του τερματοφύλακα διατηρεί προβάδισμα ο Λιβάκοβιτς, έναντι του Κάλινιτς, αυτόν εμπιστεύτηκε στα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, τον περασμένο Μάρτιο ο Ντάλιτς. Στο κέντρο της άμυνας λογικά θα επιλεγούν οι «ογκόλιθοι» Βίντα, Τσελέτα-Τσαρ, με αναπληρωματικό τον πολύπειρο Λόβρεν, ενώ στα άκρα δεν υπάρχουν πολλές -ούτε αξιόπιστες- επιλογές για τον 54χρονο τεχνικό.

Όσο είναι στην αποστολή θα είναι και στο αρχικό σχήμα ο Μόντριτς, με τους αμυντικούς χαφ Μπρόζοβιτς και Κόβατσιτς πίσω του να «οργώνουν», ώστε ο παικταράς της Ρεάλ να «διευθύνει» την κροατική ορχήστρα. Ο Πέρισιτς αναμένεται να έχει ρόλο ως εξτρέμ, ο Κράμαριτς έχει κάνει καλή σεζόν στη Χόφενχαϊμ και λογικά θα πάρει θέση στην κορυφή, ενώ λύσεις μπορούν να δώσουν και οι Μπρεκάλο, Όρσιτς.

Ο προπονητής

Όταν ο πρόεδρος της κροατικής Ομοσπονδίας, Νταβόρ Σούκερ, έδινε τα κλειδιά της ομάδας το 2017 στον «άσιμο» τότε Ζλάτκο Ντάλιτς, δέχτηκε έντονη κριτική. Ο Ντάλιτς όμως κόντρα στα προγνωστικά, τον έβγαλε ασπροπρόσωπο και οδήγησε την Κροατία στη μεγαλύτερη επιτυχία της ιστορίας της, τη 2η θέση στο Μουντιάλ του 2018 και τα γήπεδα της Ρωσίας. Συνεχίζει φυσικά έκτοτε, παρότι η πορεία της ομάδας είναι φθίνουσα. Δεν έχει κάποια αντίστοιχη επιτυχία σε συλλογική επίπεδο, ως προπονητής.

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι

Στοιχηματικές για το Euro 2021

Στοιχηματική
Άδεια
Προσφορές
Υπηρεσίες
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
GR
Stoiximan Master
Δύο και... ταμείο
Λευκή Επιστροφή
Cash out* Android App iOS App
+6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
GR
Cash Out*
Φιλικό mobile site
Boost νίκης
Cash out* Υψηλά όρια
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
GR
Φτιάξτε Αγορά
Υπηρεσία Live Streaming*
Μερικό, Ολικό & Αυτόματο Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+8
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
GR
Build A Bet
Auto Cash Out*
Υπηρεσία Edit My Bet*
Ενισχυμένες* αποδόσεις Cash out* Αυτόματο Cash out*
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
GR
Auto & Partial Cash Out*
Βελτιωμένο Bet Builder*
ΣΤΟ ΠΑΡΑ1 & Boost Νίκης
Cash out* Android App Βig Screen Mobile
+9
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Sportingbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
GR
Build A Bet*
Live Μεταδόσεις*
Cash Out* & Auto Cash Out*
Cash out* Μερικό Cash Out* Αυτόματο Cash out*
+7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
Vistabet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.9
GR
Cash Out*
Build A Bet*
Live Streaming*
Cash out* Αυτόματο Cash out* Bet builder*
+4
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερα άρθρα
kipello_icon
Top Στοιχηματικές
λογότυπο Stoiximan
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Pamestoixima.gr
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Novibet
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.1
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bwin
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.2
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Betsson
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Fonbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.6
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Bet365
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
9.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Netbet
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.7
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
λογότυπο Interwetten
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
☆☆☆☆☆
★★★★★
8.3
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ