Χάνσα Ρόστοκ
Χάνσα Ρόστοκ

ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΡΕΓΚΕΝΣΜΠΟΥΡΓΚ

Ρέγκενσμπουργκ
-
06/05/2023 (14:00)

Χάνσα Ρόστοκ - Ρέγκενσμπουργκ Προγνωστικά

Σπυρόπουλος
Εκτίμηση από Σπυρόπουλος
Ο κακός χαμός στο «Ostseestadion». Χάνσα Ρόστοκ και Ρέγκενσμπουργκ αναμετρώνται σε ένα παιχνίδι, που ο χαμένος μάλλον… χάνεται. Σε δυσχερέστερη θέση οι Βαυαροί, τη στιγμή που η ομάδα της Βαλτικής έχει το μομέντουμ, προερχόμενη από δύο διαδοχικές νίκες, σε ματς που δεν ήταν το φαβορί. Θα πιστέψουμε στη φόρμα της και θα πάρουμε τον 1 DNB.  
1 DNB
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χάνσα Ρόστοκ

Ρέγκενσμπουργκ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Χάνσα Ρόστοκ
  • 2 σερί νίκες
  • 4 N/G στα 5 τελευταία
  • Αήττητη (2-3-0) σε 5 εντός με τη Ρέγκενσμπουργκ

Ανάλυση

Ακόμα μία σημαντική νίκη για τη Χάνσα Ρόστοκ, στη «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ούσα εξαιρετικά αποτελεσματική στο ματς του προηγούμενου Σαββάτου (29/4), επικράτησε εκτός έδρας της Καϊζερσλάουτερν με 1-0 και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες να σώσει την κατηγορία. Αποτέλεσε το δεύτερο διαδοχικό θετικό αποτέλεσμα που παίρνει και πάλι χωρίς να δεχθεί γκολ. Είχε τη σωστή νοοτροπία και συγκέντρωση στο παιχνίδι της. Στην αρχή τα βρήκε δύσκολα και της πήρε λίγο χρόνο να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις. Ζορίστηκε αρκετά, αλλά στη συνέχεια ανταπεξήλθε και μπόρεσε να κρατήσει τους γηπεδούχους σχετικά μακριά από τα αντίπαλα «καρέ» της. Η ίδια πάντως σπάνια έγινε απειλητική. Στην πρώτη της καλή ευκαιρία (42'), κατάφερε και να προηγηθεί με ριμπάουντ από τον Πρέγκερ, ύστερα από σουτ του Φρέλινγκ που απέκρουσε ο αντίπαλος κίπερ. Μεγάλη η πίεση που δέχθηκε στο δεύτερο μέρος. Δεν είχε ηρεμία. Παρ' όλα αυτά υπερασπίστηκε εξαιρετικά την εστία της. Ματς «εξάποντο» το αποψινό με τη Ρέγκενσμπουργκ.    

Αγωνιστικά νέα

Παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Σβάντε Ίνγκελσον (Μ). Σε στάδιο αποθεραπείας βρίσκεται ο Μάουρις Λίτκα (Μ). Πρόβλημα στους συνδέσμους αντιμετωπίζει ο Σίμον Ράιν (Μ). Λογικά διαθέσιμος ο Λούκα Σερφ (Α), ο οποίος δεν βρισκόταν στην αποστολή της Χάνσα Ρόστοκ για το ματς με την Καϊζερσλάουτερν κι ενώ είχε εκτίσει την τιμωρία του.
Ρέγκενσμπουργκ
  • Χωρίς νίκη (0-2-3) σε 5 εντός
  • 3 G/G στα 5 τελευταία
  • 3 σερί ισοπαλίες εκτός με τη Χάνσα Ρόστοκ

Ανάλυση

Σε ένα καίριας σημασίας παιχνίδι που μπορεί στο τέλος της σεζόν να αποδειχθεί καθοριστικό, η Ρέγκενσμπουργκ έφυγε με άδεια χέρια από το Σαντχάουζεν, χάνοντας με 2-1 από την ομώνυμη ομάδα. Δριμύ κατηγορώ του κόουτς Σελιμπέγκοβιτς στους παίκτες του, σημειώνοντας ότι κάποιοι εξ αυτών ενδιαφέρονται αποκλειστικά για τα στατιστικά τους και δεν έχουν αντιληφθεί τη σοβαρότητα της κατάστασης. Κάκιστη στο 1ο ημίχρονο, δεν είχε την παραμικρή θέληση να πάρει τον έλεγχο του αγώνα. Μόνο μετά το γκολ που δέχθηκε στο 16’, έγινε ελαφρώς πιο γενναία. Το ποσοστό λαθών ωστόσο ήταν πολύ υψηλό. Λίγο πριν την ανάπαυλα (45’+1’) είχε μία τεράστια ευκαιρία, με την κεφαλιά του Οβούσου να βρίσκει στο δοκάρι. Σε ρόλο κομπάρσου και στην επανάληψη, το έργο της έγινε δυσκολότερο μετά το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων στο 52’. Εξακολουθούσε να αντιμετωπίζει προβλήματα, όμως μπόρεσε να επιστρέψει στο παιχνίδι με ένα γκολ του Οβούσου (64'). Ρίσκαρε πολύ, όμως η κόκκινη του Γκουβάρα στο 85’ της έβαλε «φρένο» στα όνειρα.  

Αγωνιστικά νέα

Τις υπηρεσίες του Λέον Γκουβάρα (Α) θα στερηθεί η Ρέγκενσμπουργκ στα δύο από τα τελευταία τρία ματς της σεζόν, μετά την αποβολή του στο ματς με τη Σαντχάουζεν. Τιμωρημένος και ο Μπένεντικτ Ζάλερ (Α). Προπονείται ο Μπλέντι Ιντρίζι (Μ), αλλά δεν αποτελεί επιλογή για το αποψινό παιχνίδι. Ανάλογη η κατάσταση και με τον Όσκαρ Σένφελντερ (Ε). Τέλος η σεζόν για τον Μίνο Γκούρα (Ε). Εκτός και ο Βαστλ Νάχραϊνερ (Α) μετά την επέμβαση στη μύτη. 
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.3
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ