FC Κίμκι
FC Κίμκι

FC ΚΙΜΚΙ - ΝΙΖΝΙ

Νίζνι
-
24/07/2022 (15:00)

FC Κίμκι - Νίζνι Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Από σπουδαία αποτελέσματα προέρχονται και οι δύο, με τη Νίζνι πάντως να στέκεται αρκετά τυχερή κόντρα στη Λοκομοτίβ, ενώ η Κίμκι λίγο έλειψε να υποτάξει την πρωταθλήτρια Ζενίτ. Πάνω-κάτω στο ίδιο επίπεδο οι δύο ομάδες, ωστόσο η Κίμκι αποκτά δυναμική εντός και ο έμπειρος κόουτς Γιουράν ξέρει πως να παίρνει τέτοια ματς.
Τελικό Αποτέλεσμα - FC Κίμκι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

FC Κίμκι

Νίζνι

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

FC Κίμκι
  • 8 διαδοχικά Under 2,5 κόντρα στη Νίζνι
  • Ισόπαλα τα 3 τελευταία με τη Νίζνι
  • Αήττητη για 6 σερί εντός

Ανάλυση

Έκανε την έκπληξη στην πρεμιέρα και παίζοντας καλά κόντρα στην πρωταθλήτρια Ζενίτ, πήρε το 1-1, ενώ λίγο έλειψε να πάρει και ολόκληρο το ματς. Δεν έκανε καλό ξεκίνημα και γενικότερα έδειξε πολύ soft στο πρώτο ημίχρονο. Σωστά δέχτηκε το 0-1 στο 17', ενώ οριακά απέφυγε και δεύτερο γκολ από σημαντικές στιγμές της φιλοξενούμενης. Στο β' μέρος πάντως βελτίωσε σημαντικά την εικόνα της, ενώ και η Ζενίτ άρχισε σιγά-σιγά να ρίχνει ρυθμό. Έτσι η Κίμκι το εκμεταλλεύτηκε κέρδισε χώρο στο γήπεδο, είχε δοκάρι, καλές στιγμές και εν τέλει την ισοφάριση στο 84'. Ο κόουτς Γιουράν εμφανίστηκε αρκετά δυσαρεστημένος στη συνέντευξη Tύπου, δηλώνοντας πως έτσι όπως πήγε το ματς, η ομάδα του άξιζε ξεκάθαρα τη νίκη και τίποτα λιγότερο.

Αγωνιστικά νέα

Έλειψε ο καλός μεσοεπιθετικός Κούκαρτσουκ, δύσκολα θα προλάβει και το σημερινό λόγω τραυματισμού. Ντεμπούταραν στο προηγούμενο ο μπακ Ζούεφ και ο εξτρέμ Λομοβίτσκι, που ήρθαν από Ρουμπίν και Σπαρτάκ, αντίστοιχα. Παρελθόν αποτελεί ο μπακ Ναμπιούλιν, ενώ ακόμα δεν έχει κλείσει το ρόστερ, ψάχνοντας να προσθέσει λύσεις σε όλες τις γραμμές της.
Νίζνι
  • Αήττητη για 8 σερί κόντρα στην Κίμκι
  • 4 σερί Under 2,5 στην Πρέμιερ
  • Ισόπαλα τα 3 τελευταία εκτός στην Πρέμιερ

Ανάλυση

Πήρε παλικαρίσιο βαθμό στην έδρα της Λοκομοτίβ, αφού παρ’ ότι αγωνιζόταν για σχεδόν όλο το ματς με παίκτη λιγότερο, κατάφερε να ισοφαρίσει σε 1-1 κι έτσι με το δεξί έγινε το ντεμπούτο του κόουτς Γκαλακτιόνοφ. Λογικό να βρεθεί από πολύ νωρίς σε παθητικό ρόλο, δέχτηκε πίεση με το καλημέρα και μόλις στο 28’ έμεινε με παίκτη λιγότερο. Έτσι η Λοκομοτίβ δημιουργούσε τη μία φάση πίσω απ’ την άλλη και μοιραία στο 52’ ήρθε το 1-0. Στάθηκε τυχερή η Νίζνι στη συνέχεια, από δοκάρι και άλλες καλές στιγμές των γηπεδούχων για να αιφνιδιάσει ολοκληρωτικά στο 70’ όταν σε μια από τις ελάχιστες φάσεις της στο ματς, βρήκε την ισοφάριση. Οριακά απέφυγε το δεύτερο γκολ στα εναπομείναντα λεπτά. «Μετά το τέλος της περασμένης σεζόν δεν περίμενε κανείς ότι θα έφευγε ο κόουτς Κερζάκοφ. Αλλά αυτό έγινε, πρέπει να πάμε μπροστά και δουλειά μας είναι να εκπληρώσουμε τις απαιτήσεις του προπονητή μας και για την ώρα δουλεύουμε μια χαρά με τον Γκαλακτιόνοφ», τόνισε ο μπακ Στόστσκι.

Αγωνιστικά νέα

Δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής κόντρα στη «μητρική» του ομάδα Λοκομοτίβ, ο μπακ-χαφ Ριμπίνσκι κι αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή. Εκτός θα μείνει ο μεσοεπιθετικός Σουλεϊμάνοφ που αποβλήθηκε, ενώ τραυματίας είναι ο αμυντικός Κοζλόφ και πάει για δεύτερο σερί εκτός.