Ατλέτικο Νασιονάλ
Α Κολομβίας
Κωδικός Κουπονιού: 716
Ατλέτικο Νασιονάλ

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΑΛΙΑΝΣΑ FC

Αλιάνσα FC
03/03/2021 (03:00)
field
Atanasio Girardot (45.943)
weather
Καιρός: Άστατος
distance
304 χλμ. (απόσταση)

Ατλέτικο Νασιονάλ - Αλιάνσα FC Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Πολύ ζόρικα τα πράγματα στην Αλιάνσα η οποία θα προσπαθήσει με την αλλαγή προπονητή να αλλάξει το κλίμα. Δύσκολα πάντως, αφού αποτελεί ένα από τα πιο αδύναμα ρόστερ της κατηγορίας και με σοβαρά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι. Η Νασιονάλ δεν έχει περιθώρια έπειτα από δύο σερί γκέλες και μπορεί να πάρει καθαρή νίκη κόντρα σε μια ευάλωτη άμυνα.
1 & Over 1,5
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ατλέτικο Νασιονάλ

10 Goal/Goal 8
18 Over 1.5 12
16 Over 2.5 6
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ατλέτικο Νασιονάλ
Η
Ι
Ν
Ν
Ι
Ν
Φόρμα ομάδας
  • 8 νίκες στα 13 τελευταία του πρωταθλήματος
  • Δεν έχει δεχτεί γκολ στα 3/5 πιο πρόφατα
  • 5 νίκες στα 7 τελευταία εντός

Ανάλυση

Για δεύτερο συνεχόμενο ματς δεν κατάφερε να φτάσει στη νίκη και με μέτρια εμφάνιση ηττήθηκε με 3-2 εκτός από την κατά πολύ πιο ψυχωμένη Μπουκαραμάνγκα. Γρήγορος και τρελός ρυθμός από τα πρώτα κιόλας λεπτά, εκείνη ήταν όμως αυτή που κατάφερε να προηγηθεί. Δεν άντεξε στην πίεση της γηπεδούχου όμως και στο 37’ δέχτηκε την ισοφάριση, σαστισμένη η άμυνα της στη συνέχεια και πριν καν φύγει το ημίχρονο ήρθε και το 2-1 για τη γηπεδούχο στο 43’. Πίεσε αρκετά στο δεύτερο ημίχρονο, δεν κατάφερε όμως να βρει την ισοφάριση και μοιραία στο 75’ δέχθηκε και τρίτο γκολ, με τη μείωση στις καθυστερήσεις να μην τη βοηθά σε κάτι. Επιστρέφει από τραυματισμό ο σημαντικός φορ Ντούκε (6/4). Για τρεις εβδομάδες θα απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο επιθετικός Παλάσιος (4/0), στην ίδια λίστα υπάρχουν ο μέσος Κινιόνες (1/0) και ο στόπερ Ερνάντες (1/0).
Αλιάνσα FC
Η
Ι
Η
Ι
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 21 σερί δίχως νίκη στο πρωτάθλημα
  • 9 Over 2,5 στα 13 τελευταία στο πρωτάθλημα
  • 6 ήττες στα τελευταία 7 εκτός έδρας

Ανάλυση

Πέταξε στα σκουπίδια την πολύ καλή εμφάνιση που είχε κάνει στην έδρα της πρωτοπόρου Ντεπορτίβο Κάλι την προηγούμενη αγωνιστική και περνώντας ένα εφιαλτικό βράδυ ηττήθηκε με 0-5 από την Τολίμα εντός. Λογικό επακόλουθο να απολύσει άμεσα τον κόουτς Γκουτιέρες ο οποίος δεν έφταιξε μονάχα για αυτή την ήττα αλλά για την έως τώρα τραγική εικόνα της ομάδας. Προσωρινά θα πορευτεί με τον Αγκουντέλο μέχρι να φτάσει σε συμφωνία με κανονικά προπονητή. Πολύ κακή εκκίνηση κόντρα στην Τολίμα, δεχόμενη δύο γκολ μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (14’, 16’), δεν είχε καμία αντίδραση σε αυτά και πριν το ημίχρονο, στο 42’ δέχτηκε και τρίτο γκολ. Για καλή της τύχη η Τολίμα το πήγε πιο χαλαρά στο δεύτερο μέρος αλλά ακόμα και έτσι κατάφερε να σκοράρει ακόμα δύο φορές (58’, 71’). Συνεχίζουν τραυματίες ο μέσος Φλόρες (4/0) και ο στόπερ Οσπίνα (6/0). Αμφίβολος ο εξτρέμ Ακόστα (7/0) που αποχώρησε τραυματίας από το προηγούμενο.