Μπογιακά Τσικό
Μπογιακά Τσικό

ΜΠΟΓΙΑΚΑ ΤΣΙΚΟ - ΝΤΕΠ. ΚΑΛΙ

Ντεπ. Κάλι
03/02/2021 (01:00)
field
La Independencia (20.630)
weather
Καιρός: Αίθριος
distance
600 χλμ. (απόσταση)

Μπογιακά Τσικό - Ντεπ. Κάλι Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Οδυνηρή γκέλα για την Κάλι στο προηγούμενο, σε ματς όπου μάλιστα έπαιξε καλά και θα μπορούσε να είχε το 3/3. Ανέλπιστος βαθμός για τη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, Τσίκο και θα προσπαθήσει να φτάσει σε ακόμα ένα θετικό αποτέλεσμα. Δύσκολο το έργο της πάντως αφού αντιμετωπίζει μια άκρως ποιοτική ομάδα που θα επιχειρήσει επιστροφή στις νίκες.
Τελικό Αποτέλεσμα - Ντεπ. Κάλι
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπογιακά Τσικό

4 Goal/Goal 8
13 Over 1.5 11
9 Over 2.5 5
Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Μπογιακά Τσικό
?
Ι
Η
Η
Η
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 7 ήττες στα τελευταία 8
  • Χωρίς νίκη για 19 σερί (πρωτάθλημα)

Ανάλυση

Μπήκε με τον τίτλο του μεγάλου αουτσάιντερ στο τοπικό ντέρμπι με την Πατριότας, κατάφερε να πάρει τον βαθμό με 1-1. Παθητική εκκίνηση, γλύτωσε το γκολ νωρίς και απάντησε στο 8’ με γκολ έπειτα από ωραία ομαδική προσπάθεια. Έτσι βραχυκύκλωσε την αντίπαλη ομάδα, ωστόσο εκείνη βρήκε μια στιγμή για να μπει στην περιοχή της, κέρδισε πέναλτι στις καθυστερήσεις του α’ και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-1. Στο β’ πολύ λίγα πράγματα από αμφότερες, έδειξαν αμυντικό ζήλο και ελάχιστα πράγματα μεσοεπιθετικά, σωστά έκλεισαν με το 1-1. Τραυματίες συνεχίζουν ο αμυντικός Τάπια (19/1 πέρυσι) και ο μέσος Γκονζάλες (17/0 πέρυσι).
Ντεπ. Κάλι
?
Ι
Ν
Ν
Ι
Η
Η
Φόρμα ομάδας
  • 2 νίκες στα 10 τελευταία επίσημα
  • 10 ισοπαλίες στα 14 τελευταία (πρωτ.)

Ανάλυση

Καλύτερη εντός της Ενβιγάδο, ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις αρκετές φάσεις που δημιούργησε και το πλήρωσε κολλώντας στο 1-1. Δυναμική εκκίνηση, προηγήθηκε εν τέλει στο 18’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Είχε καλές στιγμές στη συνέχεια και ένα δοκάρι μεταξύ αυτών,  δεν βρήκε γκολ όμως, γεγονός που το πλήρωσε αφού η φιλοξενούμενη στο β’ βγήκε πιο επιθετικά ώστε να ψάξει την ισοφάριση. Εν τέλει αυτή ήρθε στο 58’ με αυτογκόλ, που ξεκίνησε βέβαια ως οφσάιντ. Προσπάθησε αρκετά μέχρι το φινάλε, δεν μπόρεσε να βρει δεύτερο γκολ όμως. Επιστρέφει στην αποστολή ο μεσοεπιθετικός Παλαβεσίνο (2/1) ο οποίος ψάχνεται για μεταγραφή στη Ρίβερ Πλέιτ. Για ακόμα ένα εκτός ο νεοφερμένος μέσος Τόρες, τραυματίας συνεχίζει ο νεαρός μέσος Άρσε (1/0), επέστρεψε στο προηγούμενο από τραυματισμό  ο φορ Ράμος (1/0).