Δεν έχετε παράπονο. Πήγε πολύ καλά το προηγούμενο τουρνουά. Ο Sami Valimaki με απόδοση 115.00 για να κερδίσει το Mexico Open έφθασε κοντά στην πηγή αλλά τελικά τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Jake Knapp (τον οποίο υποστηρίξαμε σε H2H κατά την διάρκεια του τουρνουά).Ο Jake Knapp εξασφάλισε μια νίκη-έκπληξη στο Mexico Open την περασμένη εβδομάδα και αυτή την εβδομάδα υπάρχει πραγματική έλλειψη ποιότητας στο Cognizant Classic, με αρκετούς κορυφαίους παίκτες του γκολφ να λείπουν από τη διοργάνωση μιας και προετοιμάζονται για το Arnold Palmer Invitational της επόμενης εβδομάδας. Επομένως, υπάρχει μια ευκαιρία για ένα λιγότερο γνωστό όνομα να κερδίσει ένα τουρνουά της PGA Tour, αλλά δεν θα είναι εύκολο με τον πρώην νικητή του Major, Rory McIlroy, να βρίσκεται ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Ας πάμε λοιπόν να δούμε τις επιλογές μας για το Cognizant Classic.
Ο Straka κέρδισε το Honda Classic πριν από δύο χρόνια και είναι ένα τουρνουά που του ταιριάζει γάντι. Πέρυσι τερμάτισε πέμπτος και ο Αυστριακός μπορεί να πρωταγωνιστήσει και φέτος παρά τα ups & down του. Ένας άλλος αθλητής που "κυνηγάω" πολύ καιρό είναι ο Eric Cole. Είναι versatile και υπομονετικός, σημαντικά πλεονεκτήματα για το Palm Beach Gardens. Ο Cole συνεχίζει να παίζει καλά, σημειώνοντας τα εξής αποτελέσματα 14-13-21-MC-14-49-10 σε 7 διαδοχικές εκκινήσεις PGA.Ο 35χρονος από την Φλόριντα φτάνει πολλές φορές κοντά στην πηγή. Μήπως ήρθε η στιγμή του;
Έτρεξα το μοντέλο μου και ξέρετε ποιον μου δείχνει ως πρώτο φαβορί; Τον Shane Lowry. Είναι εξαιρετικά ακριβής. Έχει υψηλή κατάταξη στον τομέα της προσέγγισης. Τείνει να παίζει καλά σε γήπεδα με μεγάλη ποσότητα νερού. Έχει καλή προϊστορία σε τέτοιου είδους πίστες. Τερμάτισε δεύτερος και πέμπτος σε αυτό το τουρνουά τις δύο τελευταίες σεζόν. Ακριβώς πίσω από τον Lowry έρχεται ο Daniel Berger. Ένας accurate παίκτης που έχει έφεση σε τέτοιου είδους πίστες. Την τελευταία φορά που έπαιξε σε αυτό το τουρνουά, τερμάτισε τέταρτος. Στα longshots μου, το αγαπημένο μου είναι αυτό του Carson Young. Έχει βελτιώσει αρκετά το παιχνίδι του – μόλις τερμάτισε όγδοος στο Mexico Open, σε ένα τουρνουά που δεν του ταιριάζει θεωρητικά – και τώρα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα στα τουρνουά PGA. Τα Αccuracy και approach metrics του είναι εξαιρετικά, επομένως περιμένω ένα καλό τουρνουά και από τον ίδιο. Αύριο θα ακολουθήσει συμπληρωματική στήλη με fades αλλά και έξτρα στοιχήματα θέσης τερματισμού.