Καλησπέρα στην στοιχηματική μας παρέα. Χθες δεν επιβεβαιώθηκε και πάλι κανένα από τα 2 σημεία της στήλης, οριακά χαμένα και τα 2. Με 2 παιχνίδια στο σημερινό κουπόνι και τις 2 σειρές στο 3-2 και αναμένεται να έχουμε ντέρμπι και στα 2 παιχνίδια.
*Μην ξεχνάτε την στήλη με την ανάλυση και των 8 σειρών και καθώς και τα μακροχρόνια στοιχήματα για τον πρώτο γύρο.
*Μπορείτε να βλέπετε την λίστα με τους τραυματίες του ΝΒΑ εδώ.
Milwaukee Bucks - Chicago Bulls (σκορ σειράς 2-3)
Μεγάλο παιχνίδι από τους Bucks πριν 3 βράδια και το όνειρο της πρόκρισης στο δεύτερο γύρο παραμένει ζωντανό. Τα "ελάφια" ήταν πολύ προσηλωμένα στον στόχο από το πρώτο λεπτό, κράτησαν σε χαμηλές πτήσεις τα ατού των Bulls και πήραν τη νίκη με 88-94. Μεγάλο παιχνίδι από τον MCW που σκόραρε 22π., είχε 9ασ., ενώ κατέβασε και 8ριμπ. Μεγάλη τάπα από τον Αντετοκούνμπο στην τελευταία επίθεση των Bulls και με το σκορ στο 88-92. Εδώ που κατάφεραν να φέρουν το ματς οι Bucks, απόψε θα τα δώσουν όλα για τη νίκη και την ισοφάριση. Η ψυχολογία στην προκειμένη περίπτωση παίζει μεγάλο ρόλο, οι πιτσιρικάδες του Kidd δείχνουν τρομερά ενθουσιασμένοι και το μομέντουμ είναι με το μέρος τους. Φυσικά δεν ξεγράφω του Bulls, όταν στην πεντάδα υπάρχει ο Rose και η εμπειρία του Gasol. Αξίζει το ποντάρισμα στη νίκη των Bucks, θα πάμε συντηρητικά με το χάντικαπ των +3.5 πόντων.
Επιλογή: Bucks +3.5
San Antonio Spurs - Los Angeles Clippers (σκορ σειράς 3-2)
Μεγάλο ντέρμπι προχθές στο LA, με τους Spurs να είναι αυτοί που χαμογέλασαν στο τέλος και πήραν τη νίκη με 107-111. Τραγικό λάθος από τον Jordan στα τελευταία δευτερόλεπτα, υπέπεσε σε παράβαση με το σκορ στο 107-108, το καλάθι του Griffin δεν μέτρησε και οι Spurs ήταν ψύχραιμοι στις βολές, για να φτάσουμε στο τελικό σκορ. O Griffin έκανε και πάλι τρομερό παιχνίδι, με τον Paul να μην μπορεί να στηρίξει τον συμπαίχτη του. Οι Spurs πλέον έχουν και την ψυχολογία, ενώ θα παίξουν την πρόκριση μπροστά στο κοινό τους. Πολύ δύσκολο έργο περιμένει τους Clippers, αλλά πιστεύω ότι θα τα δώσουν όλα. Περιμένω καλύτερο τον Paul, στα ίδια επίπεδα πιστεύω ότι θα μείνει και ο Griffin. Ποντάρω σε κλειστό ματς και ντέρμπι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες, όπως τα 3 από τα 5 παιχνίδια που έχουμε δει μέχρι τώρα. Στους 6.5 πόντους το χάντικαπ υπέρ των Clippers και το κρατάμε.
Επιλογή: Clippers +6.5
L-Train