Μετά από ξεκούραση δύο εβδομάδων και το US Open, η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει στη Σιγκαπούρη. Έκανε μια καλή... προπόνηση συμμετέχοντας στο διπλό μαζί με την Ντόνα Βέκιτς και είναι έτοιμη για το απλό με αντίπαλο τη Λίντα Φρουχβίρτοβα. Η Τσέχα επίσης έπαιξε ένα ματς στο διπλό για να βρει ρυθμό, μετά από ένα δεκαήμερο εκτός κορτ. Σε σκληρή επιφάνεια και indoors το τουρνουά, με τις παίκτριες να έχουν κίνητρο για συγκέντρωση βαθμών και βελτίωση όσο είναι εφικτό της κατάταξής τους. Η Σάκκαρη βρίσκεται στο Νο. 33 και η Φρουχβίρτοβα στο Νο. 177.
Στα 21 της χρόνια η Τσέχα, ήταν ένα εξαιρετικό ταλέντο την προηγούμενη πενταετία. Είχε αρκετές σημαντικές στιγμές μέχρι το 2022, όμως η εξέλιξή της κάπως... φρέναρε τα τελευταία χρόνια, με αποτέλεσμα να παίζει σε πολλά Τσάλεντζερ. Φέτος έχει ρεκόρ 22-25, ενώ συνολικά στην καριέρα της σε indoors έχει 16 νίκες και 13 ήττες. Για τη Σάκκαρη, το ρεκόρ της σεζόν σε όλες τις επιφάνειες είναι 24-18, ενώ αποκλειστικά στη συγκεκριμένη επιφάνεια έχει ρεκόρ καριέρας 27-21.
Στο μεταξύ τους ιστορικό υπάρχει ένα ματς. Πριν τρία χρόνια είχαν βρεθεί και πάλι στην Ασία, στο Πεκίνο με νίκη για τη Σάκκαρη (6/4, 6/2). Δεν θα υποτιμήσω την Τσέχα, γι' αυτό και δεν με καλύπτει το -5.5 ως χάντικαπ, όμως συνολικά η Σάκκαρη υπερτερεί σε σερβίς, ένταση χτυπημάτων και αποτελεσματικότητα υπό πίεση. Θα κρατήσω την παρακάτω επιλογή, μαζί με τα ⭐ 530 Δώρα* χωρίς κατάθεση* με κουπόνια Skroutz 25.000€ & 50.000€