Λανούς
Λανούς

ΛΑΝΟΥΣ - ΙΝΤΕΠ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Ιντεπ. Μεντεγίν
-
19/09/2024 (03:30)

Λανούς - Ιντεπ. Μεντεγίν Προγνωστικά

Σελαλμαζίδης Λατίνος
Εκτίμηση από Σελαλμαζίδης και Λατίνος
H Λανούς έδειξε και στη φάση των «16» κόντρα στη Λίγκα Κίτο ότι έχει υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση. Οι Αργεντίνοι διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση, είναι δυνατοί στην έδρα τους  και μπορούν να εκμεταλλευτούν τις σημαντικές απουσίες που έχει στο κέντρο της άμυνας η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, κάνοντας σημαντικό βήμα πρόκρισης.
Τελικό Αποτέλεσμα - Λανούς
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

Πρώτο παιχνίδι για τα προημιτελικά. Ακολουθεί ρεβάνς (26/9) στην έδρα της Ιντεπ. Μεντεγίν. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ και σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά το δεύτερο 90λεπτο ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα τεθεί αντιμέτωπη στα ημιτελικά με τη νικήτρια του ζευγαριού Λιμπερτάδ Ασουνσιόν – Κρουζέιρο.

Λανούς

Ιντεπ. Μεντεγίν

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Λανούς
  • 66-39-43 στις διεθνείς διοργανώσεις
  • Over 2,5 τα 3/4 τελευταία στο Σουνταμερικάνα
  • Κέρδισε τα 5/8 με ομάδες της Κολομβίας

Ανάλυση

Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι της για τέταρτη συνεχόμενη φορά στο πρωτάθλημα της Αργεντινής, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη (1-1), εντός έδρας με την Ουνιόν Σάντα Φε. Αγωνίστηκε με τους περισσότερους βασικούς και προηγήθηκε στο 23΄ με πέναλτι του Μπου, όμως, στο 54΄ ο Μπ. Πιτόν ισοφάρισε για τους φιλοξενούμενους. Μεγαλύτερο προβληματισμό από το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά δεν κράτησε το προβάδισμα της, προκάλεσε ο τραυματισμός του ποιοτικού Πένια (Μ), που τέθηκε νοκ άουτ και τη θέση του στα χαφ αναμένεται να πάρει ο Μπότσιο. Για την 15η αγωνιστική (22/9) θα αντιμετωπίσει την Ουρακάν. Εύκολο, σχετικά, το έργο της στους «16» του Σουνταμερικάνα, καθώς απέκλεισε με δυο νίκες (1-2, 3-1) τη Λίγκα Ντε Κίτο από το Εκουαδόρ. Συνεχίζει το πρόγραμμα αποθεραπείας του ο πολύτιμος Σάλβιο (ΜΕ),  Αποθερεπεύτηκε ο χρήσιμος κίπερ Αγκουέρε καθώς και οι σημαντικοί Λουτσιάτι (Α) και Μουνιός (Α). Τέλος, ο Λ. Ακόστα θα αντικαταστήσει τον σημαντικό Ακίνο (ΜΕ, τραυματίας), 
Ιντεπ. Μεντεγίν
  • Μοντερέι – Χουαρές
  • 1-3-1 εσχάτως εκτός στον θεσμό
  • 0-1-2 στην Αργεντινή σε επίπεδο Σουνταμερικάνα

Ανάλυση

Ξεκούρασε βασικούς στο Σινσελέχο, απέναντι στους γηπεδούχους Άγκιλας Ντοράντας (1-1) σε επίπεδο Κλαουσούρα Κολομβίας. Οι αναπληρωματικοί της δεν τα πήγαν άσχημα. Τα δυο γκολ σημειώθηκαν από δυο παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο για τις ομάδες. Ισορροπημένο παιχνίδι με πολλές εκατέρωθεν φάσεις. Στον προηγούμενο γύρο του Σουνταμερικάνα, η «ποδερόσο» του Μεντεγίν ξεπέρασε το εμπόδιο της Παλεστίνο (2-2, 4-0), με εντυπωσιακή εμφάνιση στο δεύτερο ματς, μπροστά στο φανατικό κοινό της. «Ξέρουμε ότι η Λανούς είναι πολύ ισχυρή, άφησε εκτός θεσμού τη Λίγκα. Θα πρέπει να είμαστε αμυντικά συμπαγείς και να μην κάνουμε εύκολα λάθη που θα δώσουν την ευκαιρία στον αντίπαλο να μας απειλήσει. Είναι σημαντική η παρουσία μας εδώ και θέλουμε την πρόκριση στα ημιτελικά» υποστήριξε ο τεχνικός Αλεχάντρο Ρεστρέπο. Στο αγωνιστικό σκέλος, σημαντικές οι απουσίες που προέκυψαν, κυρίως στο κέντρο της άμυνας, με τους Βαρέλα και Ορτίς να μην είναι διαθέσιμοι ενώ και το κενό του Μορένο δύσκολα θα καλυφθεί επάξια.
Βαθμολογία
8.6/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.4
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.2
check_3c
Κριτικές παικτών:        7.4
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ