Ιταλία
Ιταλία

ΙΤΑΛΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ

Τουρκία
-
22/02/2024 (21:30)

Ιταλία - Τουρκία Προγνωστικά

Το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας ανάμεσα σε δύο ομάδες που λογικά θα πάρουν εύκολα την πρόκριση στο Eurobasket και θα παλέψουν για την 1η θέση στον όμιλο. Με αρκετά νέα πρόσωπα και οι δύο ομάδες, σίγουρα η έδρα και ειδικά στο Πέζαρο, δίνει ένα προβάδισμα για την Ιταλία αλλά η απόδοση χαμηλή. Πάμε με το διπλό στο +8,5. 
2 (+8.5)
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σχόλια αγώνα:

1η αγωνιστική του 2ου ομίλου των προκριματικών του Eurobasket 2025 –  Ο όμιλος αποτελείται από Ισλανδία, Τουρκία, Ουγγαρία και Ιταλία - Προκρίνονται οι 3 πρώτοι

Ιταλία

Τουρκία

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ιταλία

Ανάλυση

Η Ιταλία ξεκινάει με όνειρα και φιλοδοξίες σε αυτή την προκριματική φάση για το Eurobasket, όπου φυσικά η πρόκριση είναι κάτι δεδομένο και σίγουρα η 1η θέση στον όμιλο είναι ο στόχος. Ο Τζιανμάρκο Ποτσέκο παρέμεινε στο... τιμόνι της Εθνικής, έχοντας μία ομολογουμένως έντονη χρονιά αφού πήγε για περίπου δύο μήνες στην Βιλερμπάν από την οποία αποχώρησε με... άσχημο τρόπο. Με αρκετά νέα πρόσωπα οι «ατζούρι» με τον Φοντέκιο να είναι φυσικά η μεγάλη απώλεια μιας και ο άσος του ΝΒΑ είναι ο ηγέτης της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Κανονικά κλήθηκαν οι Πολονάρα, Μέλι, Μάνιον, Τονούτ και Σπίσου που αποτελούν ουσιαστικά την «παλιά φρουρά», παίκτες που αγωνίστηκαν και στο πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα όπου η Ιταλία κατέλαβε την 8η θέση. Κόντρα στην Τουρκία έχει σχετικά καλή παράδοση μιας και στα τελευταία επτά παιχνίδια, έχει πέντε νίκες και δύο ήττες, ενώ πιο πρόσφατο παιχνίδι είναι το φιλικό όπου οι «ατζούρι» επικράτησαν με 90-89. Μετά την Τουρκία πηγαίνει εκτός έδρας στην Ουγγαρία. 
Τουρκία

Ανάλυση

Με τον Αταμάν και πάλι στο πάγκο της, η Τουρκία θέλει να επιστρέψει στις μεγάλες διοργανώσεις μετά την απουσία της από το Παγκόσμιο Κύπελλο του περασμένου καλοκαιριού. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού θα στηριχθεί και πάλι στις Φενέρμπάχτσε και Εφές όσον αφορά το ρόστερ της προκριματικής φάσης. Από την Φενέρ κάλεσε τους Μαχμούτογλου, Σανλί, Χάζερ και Μπιμπέροβιτς ενώ από την Εφές τους Οσμάνι, Γιλμάζ και Γκάζι, με τον τελευταίο να προέρχεται από μεγάλο τραυματισμό. Επίσης στην Εθνική ομάδα της Τουρκίας κλήθηκαν οι Ουγκουρλού, Κόναν  από την Μπεσικτάς, Χαλτάλι και Σιπάχι από την Καρσίγιακα, Ουλουμπάι και Σαιμπίρ από την Τουρκ Τέλεκομ. Ο Αταμάν δέχθηκε κριτική για κάποιες κλήσεις του, κυρίως για την μη κλήση του Κορκμάζ της Νταρουσάφακα. Εκτός επίσης μετά από αρκετά χρόνια οι Ουίλμπεκιν και Λάρκιν οι οποίοι βέβαια έχασαν το τουρκικό διαβατήριο στην διάρκεια του καλοκαιριού λόγω της μη παρουσίας τους στα παιχνίδια της Εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου όπου αποκλείστηκε από την Σερβία. 
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ