Λαντσκρόνα
Λαντσκρόνα

ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ - ΑΦΚ ΕΣΚΙΛΣΤΟΥΝΑ

ΑΦΚ Εσκιλστούνα
-
22/07/2023 (14:00)

Λαντσκρόνα - ΑΦΚ Εσκιλστούνα Προγνωστικά

Μακριά από τη νίκη η Λαντσκρόνα στα τρία τελευταία, θέλει να δώσει τέλος σε αυτό το αρνητικό στατιστικό και να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Την έξοδο από την επικίνδυνη ζώνη θέλει να πετύχει η ΑΦΚ Εσκιλστούνα, έχοντας κάνει καλό ξεκίνημα με τη νίκη της περασμένης αγωνιστικής. Αμφότερες πηγαίνουν σε χαμηλά σκορ. 2-3 G
2-3 G
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λαντσκρόνα

ΑΦΚ Εσκιλστούνα

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Λαντσκρόνα
  • Τα 6/7 τελευταία ήταν G/G
  • Τα 5/6 τελευταία ημίχρονα είχαν 1-2 G
  • Εντός έδρας έχει 4 σερί ματς G/G

Ανάλυση

Ηττημένη με 4-1 έφυγε από την έδρα της Έστερσουντ η ομάδα του Μπίλι Μάγκνουσον και παρέμεινε μακριά από τη νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι. Δέχτηκε το πρώτο γκολ σε κομβικό σημείο (41’) και με το «καλημέρα» στην επανάληψη δέχτηκε δύο μαζεμένα (50’, 55’) και κάπου εκεί το ματς έλαβε διαδικαστικό χαρακτήρα. Στο 66’ είδε την εστία της να παραβιάζεται για τέταρτη φορά και το μόνο που κατάφερε ήταν να πετύχει το γκολ της τιμής με τον Ουσμάν Ντιαβαρά στο 75’. Εξέτισε και επιστρέφει ο ενίοτε βασικός μέσος Ντέιβιντ Εντβάρντσον. Αμφίβολος είναι ο βασικός αμυντικός Μέλκερ Γιόνσον, που αποκόμισε τραυματισμό στο προηγούμενο παιχνίδι. Εκτός για το επόμενο εξάμηνο είναι ο βασικός αμυντικός Φίλιπ Άντερσον. Γνωστός απών ο αναπληρωματικός αμυντικός Άλεκ Ερλάντσον.
ΑΦΚ Εσκιλστούνα
  • Τα 6/7 τελευταία ήταν Under 2,5
  • Τα 5/6 τελευταία ήταν N/G
  • Εκτός έδρας έχει 3 σερί ματς Under 2,5

Ανάλυση

Άκρως θετικό ήταν το ντεμπούτο του Νολμπέρτο Σολάνο (γνωστός για τη θητεία του ως ποδοσφαιριστής στη Νιούκαστλ) στον πάγκο, αφού είδε την ομάδα του να παίρνει τη νίκη στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπράγκε με 2-1. Μπήκε δυνατά θέλοντας να αιφνιδιάσει την αντίπαλο της και στο 29’ άνοιξε το σκορ με τον Μαρτσέλο Παλομίνο. Πριν καλά καλά προλάβουν να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί πέτυχε δεύτερο με τον Εμάνουελ Ντουάχ στο 33’. Στο 40’ η Μπράγκε μείωσε με πέναλτι, αλλά στην επανάληψη φρόντισε τα μετόπισθεν και διατήρησε το προβάδισμα της ως το τέλος. Παρελθόν ο βασικός επιθετικός Σίμον Αντιέ, αφού έλυσε νωρίτερα το συμβόλαιό του. Εξέτισαν και επιστρέφουν οι βασικοί αμυντικοί Ρόμπιν Σούντγκρεν και Άντον Έκροτ καθώς και ο εναλλακτικός επιθετικός Όσκαρ Λίντμπεργκ. Γνωστοί απόντες είναι οι μέσοι Βίκτορ Φορς (βασικός) και Έντι Τραν (αναπληρωματικός) και ο ενίοτε βασικός επιθετικός Βίκτορ Γέτεσον.
Βαθμολογία
8.8/10
☆☆☆☆☆
★★★★★
check_3c
Αποδόσεις/Αγορές:      8.6
check_3c
Ταχύτητα αναλήψεων: 8.8
check_3c
Κριτικές παικτών:        8.6
Εγγραφή »
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ