Ντεπορτίβο Τάρμα
Ντεπορτίβο Τάρμα

ΝΤΕΠΟΡΤΙΒΟ ΤΑΡΜΑ - ΣΕΣΑΡ ΒΑΓΕΧΟ

Σέσαρ Βαγέχο
-
31/03/2023 (23:30)

Ντεπορτίβο Τάρμα - Σέσαρ Βαγέχο Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Καλύτερη ομάδα η Βαγιέχο που μάλιστα θα ψάξει για αντίδραση μετά την πρώτη της ήττα, ωστόσο έχει σημαντικό ματς μεσοβδόμαδα, ενώ η Τάρμα από την άλλη εντός έδρας είναι άκρως ανταγωνιστική και κοιτάει στα μάτια μεγαλύτερες ομάδες από εκείνη. Διόλου απίθανη η ισοπαλία.

Ντεπορτίβο Τάρμα

Σέσαρ Βαγέχο

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ντεπορτίβο Τάρμα
  • Επίδοση 4-5-3 στα 12 πιο πρόσφατα
  • Μία ήττα στα 11 τελευταία εντός (6-4-1)
  • Στα 2-3 G τα 7/11 από αυτά

Ανάλυση

Στάθηκε μια χαρά στο εντός με τη Μελγάρ και δίκαιη μπορεί να χαρακτηριστεί η ισοπαλία, μόνο που θα μπορούσε να έχει γκολ και όχι να λήξει με 0-0. Ζορίστηκε στο ξεκίνημα αφού πέρα από το δοκάρι που είχαν οι φιλοξενούμενοι είχαν και άλλες καλές στιγμές για να πάρουν προβάδισμα. Ισορρόπησε πάντως και άρχισε να δείχνει και εκείνη απειλητική. Μάλιστα το δεύτερο μέρος ήταν όλο δικό της, έχοντας εξ αρχής τα ηνία και δημιουργώντας αρκετές επικίνδυνες καταστάσεις μπρος τα αντίπαλα καρέ, ισοφαρίζοντας μάλιστα και τα δοκάρια έπειτα από απευθείας εκτέλεση φάουλ. Ο κόουτς Ναβάρο δήλωσε πως εάν υπήρχε η απαραίτητη ηρεμία στο τελείωμα των φάσεων η ομάδα του θα έπαιρνε το τρίποντο. Εκτός φαίνεται να συνεχίζει ο μέσος Αγουέρο.
Σέσαρ Βαγέχο
  • 4 νίκες στα 5 τελευταία
  • Στα 2-3 G τα 8/10 τελευταία
  • Δέχτηκε γκολ στα 4/5 τελευταία εκτός

Ανάλυση

Σε ένα αρκετά ανταγωνιστικό ματς με την Ουανκάγιο εντός, η φιλοξενούμενη ήταν αυτή που είχε ουσία στην επίθεση και έτσι επικράτησε με 0-2, αναγκάζοντάς τη να υποστεί την πρώτη ήττα στη σεζόν. Πολύ δυναμικό ξεκίνημα για αμφότερες τις ομάδες, έπιασαν ρυθμό και φτάνοντας σε κάμποσες καλές φάσεις. Εν τέλει αυτή που κατάφερε να προηγηθεί ήταν η αντίπαλος στο 48', γεγονός που την έριξε πολύ ψυχολογικά και δεν μπόρεσε να αντιδράσει, δεχόμενη και το καταδικαστικό 0-2 στο 60'. Διαδικαστικά τα εναπομείναντα λεπτά αφού η Ουανκάγιο κατέβασε ρυθμό και η Βαγιέχο δεν έδειξε διάθεση να ξαναμπεί στο ματς. Μεσοβδόμαδα ακολουθεί σημαντικό ματς για την πρεμιέρα των ομίλων του Σουνταμερικάνα, όπου θα υποδεχτεί τη Λίγκα Ντε Κίτο. Συνεχίζει τραυματίας ο επιθετικός Ντα Σίλβα ενώ δεν φαίνεται να προχωράει σε ροτέισον ο κόουτς Αμπρέου.