ΤΣΣΚΑ Μόσχας
ΤΣΣΚΑ Μόσχας

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΚΡΙΛΙΑ

Κρίλια
-
12/03/2023 (15:30)

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Κρίλια Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Χωρίς περιθώρια η ΤΣΣΚΑ που προβλημάτισε στο ματς με τη Σότσι και μάλιστα κουβαλούσε ήδη δύο ήττες πριν τη διακοπή. Η Κρίλια έφτασε σε εξαιρετική εμφάνιση στη Μόσχα, αλλά δύσκολα για δεύτερο σερί ματς θα πράξει κάτι ανάλογο. Περιμένουμε αντίδραση της ΤΣΣΚΑ, χαμηλά ο άσος στο 1,65, τυπική επιλογή.

ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Κρίλια

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

ΤΣΣΚΑ Μόσχας
  • Νικηφόραρα τα τελευταία 21/24 κόντρα στην Κρίλια
  • Ανέπαφη εστία στα 5/7 τελευταία με Κρίλια
  • 3 σερί ήττες στην Πρέμιερ

Ανάλυση

Δεν έπεισε με την εμφάνισή της για ένα ακόμη εκτός έδρας ματς και έτσι πληγώθηκε ο κόουτς Φεντότοφ, πληγώθηκε από την πρώην ομάδα του, τη Σότσι, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0. Δεν μπήκε καλά στο ματς, δεχόμενη γκολ μόλις στο πέμπτο λεπτό το οποίο ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Κάπως ξύπνησε με αυτό το γεγονός αλλά και πάλι δεν ήταν η εικόνα που έπρεπε, με τη Σότσι να συνεχίζει να της προκαλεί προβλήματα. Ισορρόπησε την κατάσταση στο δεύτερο μέρος και στο 66’ ήταν η σειρά της να δει γκολ να ακυρώνεται ως οφσάιντ για να δεχτεί δύο μαζεμένα γκολ στη συνέχεια (72’, 78’). «Είχαμε στιγμές να προηγηθούμε και να είχαμε διαφορετική μοίρα στο ματς. Δεχτήκαμε δύο γκολ από κακές μας αντιδράσεις σε φάσεις που θα μπορούσαμε να καθαρίσουμε» είπε ο Φεντότοφ.

Αγωνιστικά νέα

Έλειψε από το προηγούμενο ο αριστερός μπακ-χαφ Ζαϊνουντίνοφ λόγω ενοχλήσεων, δεν αποτέλεσε κάτι σοβαρό και επανέρχεται στο σημερινό. Διαθέσιμος και ο νεαρός μέσος Ομπλιάκοφ που εξέτισε την τιμωρία του, ενώ τραυματίες συνεχίζουν οι στόπερ Ντιφέεφ και Αγκάποφ.
Κρίλια
  • Απέτυχε να επικρατήσει στα 13/17 τελευταία
  • 7 2-3 G στα τελευταία 8 επίσημα
  • 4 ήττες στα 5 τελευταία εκτός

Ανάλυση

Αδίκησε τον εαυτό της στο εκτός έδρας με την Ντιναμό, ήταν κατά πολύ καλύτερη ωστόσο δεν εκμεταλλεύτηκε τις φάσεις που δημιούργησε και μοιραία ηττήθηκε με 1-0 στο φινάλε. Μόνο εκείνη υπήρχε στο πρώτο ημίχρονο, δημιουργώντας σωρεία καλών ευκαιριών ενώ της ακύρωσαν δύο γκολ στο 16' και στο 33' ως επιθετικά φάουλ, κάπως παρατραβηγμένες και οι δύο αποφάσεις. Δυναμικά ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο, εκ νέου ωστόσο δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα και σιγά-σιγά η Ντιναμό άρχισε να βγάζει αντίδραση, σκοράροντας αρχικά στο 76' αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ και στο 90' ένα κενό στην άμυνα της Κρίλια ήταν αρκετό για να χαρίσει στη γηπεδούχο τη νίκη.

Αγωνιστικά νέα

Μεσοβδόμαδα είναι σειρά της να υποδεχτεί την ΤΣΣΚΑ αφού την αντιμετωπίζει για τα προημιτελικά του Κυπέλλου, στο πρώτο από τα δύο ματς. Παραμένουν τραυματίες οι μέσοι Γιακούμπα και Μπάμπκιν ενώ εξέτισε και επανέρχεται ο αμυντικός Σολνταντένκοφ, που μάλιστα θα πάρει φανέλα βασικού.