Ουνιβερσιτάριο ντε Ντεπόρτες
Ουνιβερσιτάριο ντε Ντεπόρτες

ΟΥΝΙΒΕΡΣΙΤΑΡΙΟ ΝΤΕ ΝΤΕΠΟΡΤΕΣ - ΜΕΛΓΑΡ

Μελγάρ
-
05/03/2023 (22:30)

Ουνιβερσιτάριο ντε Ντεπόρτες - Μελγάρ Προγνωστικά

Τατάκης
Εκτίμηση από Τατάκης
Με ντεμπούτο προπονητή η Ουνιβερσιτάριο με σκοπό να ανατρέψει το πολύ κακό κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της, αφού οι τρεις διαδοχικές ήττες γκρέμισαν γρήγορα τα όνειρα για πρωτάθλημα. Όχι καλύτερα και η Μελγάρ που μετράει 2/2 ήττες και ψάχνει για αντίδραση. Πολύ μπερδεμένο ματς, ανάμεσα σε δύο καλές ομάδες που ψάχνουν για απαντήσεις, απέχουμε.

Ουνιβερσιτάριο ντε Ντεπόρτες

Μελγάρ

Εσύ που θα πόνταρες;
Επίλεξε και δες που ποντάρουν οι αναγνώστες μας!
1
0
X
0
2
0

Αναλύσεις Ομάδων

Ουνιβερσιτάριο ντε Ντεπόρτες
  • 3 ήττες στα 16 τελευταία (8-5-3)
  • 6 Under 2,5 στα 8 πιο πρόσφατα
  • 6 νίκες στα 8 τελευταία εντός

Ανάλυση

Μπορεί να το πάλεψε ακόμα και όταν έμεινε με εννέα παίκτες εκτός κόντρα στη Μανούτσι, ωστόσο ηττήθηκε με 2-0, τρίτη διαδοχική αποτυχία που μοιραία έφερε την απόλυση του Αργεντινού κόουτς Κομπανούτσι. O 70χρονος Ουρουγουανός Φοσάτι θα είναι ο αντικαταστάτης του, πολύπειρος τεχνικός με αρκετά περάσματα από διάφορους πάγκους, τόσο εθνικών αλλά και συλλόγων. Κόντρα στη Μανούτσι είχε την ευκαιρία να προηγηθεί στο 13' αλλά αστόχησε σε πέναλτι, έμεινε με παίκτη λιγότερο στο 24', αλλά έφτασε και πάλι κοντά στο γκολ με δοκάρι από εκτέλεση φάουλ, Μοιραία δέχτηκε το 1-0 στο 53', στο 62' δεύτερη κόκκινη και λίγο πιο μετά δεύτερο δοκάρι για να δεχτεί το καταδικαστικό 2-0 στο 89'. Μεσοβδόμαδα ρίχνεται στη μάχη του Σουνταμερικάνα όπου θα αντιμετωπίσει τη Σιενσιάνο. Τραυματίστηκε και τέθηκε εκτός ο μέσος Καλκατέρα, εκτός και οι δύο που αποβλήθηκαν ο μέσος Ουρένια με τον στόπερ Ντι Μπενεντέντο. Επανέρχονται οι μέσοι Σέλι, Μουρουγάρα και ο αμυντικός Σαράβια, τραυματίας ο μέσος Μπαρέτο.
Μελγάρ
  • 4 συνεχόμενες ήττες χωρίς να σκοράρει
  • 6 2-3 G στα 7 τελευταία εκτός έδρας
  • 7 διαδοχικά N/G & Under 2,5

Ανάλυση

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της προηγούμενης αγωνιστικής κόντρα στην Σπορτ Μπόις, συνεπώς τελευταίο της δείγμα ήταν η ήττα με 1-0 από την Κριστάλ εκτός, στις 17/02. Δεν μπήκε με τον καλύτερο τρόπο στο ματς και το 1-0 μόλις στο 14' αποτέλεσε τη φυσική ροή του αγώνα. Συνέχισε να βρίσκεται σε παθητικό ρόλο και να δέχεται έντονη πίεση και καλές φάσεις από τη γηπεδούχο η οποία πάντως δεν μπόρεσε να τελειώσει το ματς. Έτσι στα τελευταία 15 λεπτά η ομάδα από την Αρεκίπα έβγαλε την αναμενόμενη αντίδραση, πίεσε έντονα την άμυνα των γηπεδούχων και έφτασε στη δημιουργία κάμποσων καλών φάσεων χωρίς ωστόσο να τις εκμεταλλευτεί. Εξέτισε ο κόουτς Λαβαγιέν και επανέρχεται στην άκρη του πάγκου, δεν έχουν αναφερθεί αγωνιστικά προβλήματα.